Ännu en fin dag med solsken och jag mår toppen! Lilltjejen är däremot lite hängig och bara sover och sover, därför blir det ingen träning idag men vi satsar på en extra lång långpromenad i det härliga vädret istället. 

Ha en super fin dag! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår kväll åkte iväg på after hunt middag hos några vänner. Det visade sig när vi kom dit att dom gift sig i smyg och att det mer var bröllopsmiddag än after hunt middag.
Otroligt trevlig kväll med otroligt god mat och fantastiska människor.

Grattis till brudparet och tack för en trevlig kväll.

Likes

Comments

En härlig långpromenad på morgonen måste vara bland det bästa som finns. Och sen medan lillfia sov passade jag på att kratta undan lite löv i trädgården för att sen gå in och baka lingon scones.

Likes

Comments

Idag fick vi besök av Madelene med sin lilla bäbis. Vi passade på med en härlig och solig promenad.
Älskar att våren är här.

Likes

Comments

Att vakna upp till solsken måste vara det bästa som finns. En härlig långpromenad med barnvagn och hundar och sen frukost i solen medan lillfia sover.

Likes

Comments

Kickstartar Måndagen med långpromenader och lite lydnads träning med Oryx.
Imorgon ser jag fram emot mamma och baby gympa i Leksand med min lilla tjej.
Men nu säger vi god natt.

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle dela med mig av lite gravid bilder jag och en kompis tog hos en fotograf när vi var gravida. Jätteduktig och rekommenderar absolut fotografen Maria Hjort.
Här kommer några utav bilderna vi tog.

Likes

Comments

Nu var det otroligt länge sen jag skrev här och ännu mer har hänt under den här tiden. Vi har fått TVÅ nya tillskott i familjen. En karelsk björnhund som snart är sju månader gammal och en liten bäbis som nu är fyra hela månader! 
Känslan att ha blivit mamma för första gången är helt fantastisk och det häftigaste jag varit med om. Allt från graviditet till förlossning och amning har fascinerat mig otroligt mycket och jag hade så gärna gjort om den där helgen när vår dotter beslutade sig för att komma, tre veckor för tidigt.  

Jag är så otroligt stolt över min familj. 

Likes

Comments

Hej på er! Idag har vi målat om ladan och hjälp vad bra det blev! Sån skillnad.
Gustav har åkt iväg på bäver jakt och jag tänkte passa på att låta Issa träna på att vara själv hemma. Vi brukar alltid sätta för en grind in till vardagsrummet när vi åker hemifrån för att slippa ha henne i soffan och bita sönder diverse saker. Så åkte iväg till Ellinor på en kaffe och lämnade grinden öppen. Ett par tassavtryck i soffan var allt jag hinna när jag kom hem, ingenting nerdraget eller söndertuggat. Mycket stolt!

  • 147 readers

Likes

Comments

Jag klarade teoriprovet för jägarexamen!!!!!
Idag bara super njuter jag innan jobbet med hundarna i solen och en kopp te.

  • 135 readers

Likes

Comments