Hej på er! Idag har vi målat om ladan och hjälp vad bra det blev! Sån skillnad.
Gustav har åkt iväg på bäver jakt och jag tänkte passa på att låta Issa träna på att vara själv hemma. Vi brukar alltid sätta för en grind in till vardagsrummet när vi åker hemifrån för att slippa ha henne i soffan och bita sönder diverse saker. Så åkte iväg till Ellinor på en kaffe och lämnade grinden öppen. Ett par tassavtryck i soffan var allt jag hinna när jag kom hem, ingenting nerdraget eller söndertuggat. Mycket stolt!

  • 114 readers

Likes

Comments

Jag klarade teoriprovet för jägarexamen!!!!!
Idag bara super njuter jag innan jobbet med hundarna i solen och en kopp te.

  • 105 readers

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag gäller det. Idag har jag teoriprov på jägarexamen! Så sjukt nervös och så mycket att komma ihåg. Lappen med alla fåglar vi ska kunna sitter på kylskåpet och det blir bara fler anteckningar på den. Bläddrar i jägarboken och försöker komma ihåg vad som är viktigast.
Tagga, tagga!

  • 113 readers

Likes

Comments

Nu har det varit lite mycket en period så bloggen fick lida för det. Men nu finns det mer tid för skrivandet.

I helgen har vi passat på att greja på gården och byggt ett litet "rum" i garaget för hundarna. För nu när Norma äntligen börjat löpa hoppas vi snart på valpar!

  • 102 readers

Likes

CommentsMello helg för att fira världens bästa mamma som fyller år idag!

Igår åkte vi till Stockholm för att spendera helgen hos moster och kusinerna. Shopping, mys, vin, champagne, tårta, god mat och nu har både mor och moster gett sig iväg till Friends arena för melodifestivalsfinal.
Själv fick jag äran att mysa med kusinerna i soffan för att kolla på finalen. Så nu laddar vi upp med chips och dipp och vin, (läsk till barnen).

  • 121 readers

Likes

Comments

En skön promenad med hundarna och sen lite frukost.
Nu sitter jag på köksgolvet med Issa knät och alla jaktfrågor och försöker förbereda mig inför teori provet som kommer om några veckor.

  • 118 readers

Likes

Comments

Började dagen med att halka ner i spagat utanför postlådorna med hundarna. Tror jag lyckades halka ca 15 gånger på min 25 minuters promenad...

Snart bär det av mot jobbet och sedan med Norma till veterinären innan det blir middag hos farmor.

  • 126 readers

Likes

Comments

Ny vecka, ny kursstart och DÄR fångades "handspring" på bild!
Tack Jenny Hallkvist som är världens bästa Poledance instruktör och tack Michaela för att du är så jävla grym!

http://www.poledancedalarna.se

  • 123 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Roadtripp till Mora och en natt i stugan var det helgen erbjöd den här gången. Vissa gånger tar verkligen helgen slut alldeles för fort. Men vad gör det när det är POLEDANCE MÅNDAG!
Ny vecka och ny terminsstart! Ser verkligen fram emot ikväll, vet vad det är jag behöver träna lite extra på och för att nå mitt mål så har jag dom kommande åtta veckorna på mig, sen ska det sitta!

  • 132 readers

Likes

Comments

Hej på er, dagen har varit lång men bra. Sovmorgon och den vanliga promenaden med hundarna för att innan jobbet åka till mamma och plugga lite jägarfrågor.

Efter jobbet fick jag med mig lillasyster hem som ville sova över. Vi slog till med lite soffmys till "Djurakuten" och så klart, en godis skål!

  • 126 readers

Likes

Comments