Header

Nya inlägg

Livet, Texter och tankar

Du fina, bästa och starka människa. Att få ha kallat dig morfar har vart en ära. Så stolt jag alltid vart och allltid kommer att vara när jag pratar om dig, jag har lyft dig till skyarna och det kommer jag att fortsätta göra. För det går inte att se förbi hur du charmade varenda människa du mötte genom dina 91 år. Tänk att du var inne på ditt 92:a på denna jord och vad du kämpade enda in i det sista.

Din syn på livet var någon alldeles extra, en sådan fin och positiv syn och så stark mentalt. Att du var enveten gick inte att undgå, men det var det som gjorde den till den du var. Det och glimten i dina ögon tillsammans med ditt busiga leende.

Morfar, du var och kommer förbli fantastisk.


Idag var det en månad sedan vi hälsade på dig på sjukhuset och det ögonblicket kommer jag bära med mig länge, som du lös upp när vi kom och bamsekramen du gav. Detta var två dagar innan du somnade in. Det var som att du visste. 13 februari var dagen du tog ditt sista andetag på jorden, 13 februari var även kvällen med den finaste solnedgången jag skådat. Det var så vackert.

14 februari fick du fira alla hjärtans dag med mormor för första gången på 19 år och solen sken på oss här nere, inga moln så långt ögat nådde vilket betyder att ni hade klar sikt över oss. Jag bara kände det i hela mig att du var med oss då och har vart med oss sedan dess. Du är där varje gång fåglarna kvittrar och solen lyser in genom fönstret. Du är vårt solsken och jag vet att du tar en kaffe och wienerbröd tillsammans med oss varje gång vi fikar.

Vi får gråta och vi får sörja men att le och skratta är inte fel, det är vad du vill att vi ska göra. Du vill att vi ska tänka på alla dessa fantastiska år du faktiskt fick tillbringa med oss. I tisdags sa vi hejdå till dig, vi grät tillsammans men vi skrattade även tillsammans, allihop.

Min högsta dröm var alltid att du skulle få träffa mina barn, dina barnbarns barn. Men jag vet att när den dagen kommer så kommer du titta ner från himlen och le det det där "morfarleendet" och dem kommer att ha världens bästa skyddsängel. Men vad jag kommer berätta historier om dig, och dina fantastiska historier kommer att få gå i arv om bland annat flickan från Björlanda som vandrade barfota in till stan, att du som polis tog emot kungen på centralstationen när han var nybliven kung och hur du först träffade mormor på en busshållplats. Jag är dock så glad att du fick komma hem till mig och Robin och dricka rödvin i vår lägenhet, jag är glad att du fick se hur vi bor. Du hade älskat att vara här nu när solen skiner längre och man kan ta en fika i vårsolen.


I sommar ska jag skåla i gin och tonic med dig.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Inspiration

info från Chiquelle

Väska i äkta läder med dubbla handtag. Försluts med dragkedja. Innehåller ett stort fack och tre mindre innerfack varav ett försluts med dragkedja. Axelrem medföljer.

Längd 28,5 cm (max 35 cm) | Höjd 25 cm | Bredd 16 cm

info från Chiquelle

Väska i äkta läder med dubbla handtag. Försluts med dragkedja. Innehåller ett stort fack och tre mindre innerfack varav ett försluts med dragkedja. Axelrem medföljer.

Längd 28,5 cm (max 35 cm) | Höjd 25 cm | Bredd 16 cm

info från Chiquelle

Handväska i äkta läder. Innehåller ett ytterfack baktill samt fyra innerfack varav två försluts med dragkedja. Avtagbar axelrem i kedja.

Längd 36 cm. Höjd 38 cm. Bredd 9 cm.

info från Chiquelle

Väska i äkta läder med dubbla handtag. Försluts med guldfärgad dragkedja. Innehåller ett stort fack och tre mindre innerfack varav ett försluts med dragkedja. Axelrem medföljer.

Längd 30 cm (max 41 cm). Höjd 30 cm. Bredd 19 cm.

Jag vänder mig till er, vilken är snyggast? Jag är på jakt efter en ny väska, och alla dessa får egentligen mer än gärna flytta in i min klädkammare. Men jag måste börja någonstans och får då börja med en, vilken är er favorit?

Likes

Comments

Godmorgon fina ni,


Jag har vart vaken ett tag, närmare bestämt sedan 8:30. Kan verkligen inte sova längre. Jar har börjat dagen med frukost, lite kikande på lampor till sovrummet och även börjat tvätta(behövdes verkligen). Tror äntligen att jag har bestämt mig för lampor till sovrummet nu, både till sängborden och till taket. Visar det när jag har fått hem allt.


Idag ska jag och Robin förhoppningsvis åka till gymmet, köpa sänglampor och sätta upp spegeln till mitt sminkbord i klädkammaren.


Ha en fin dag så länge!

Likes

Comments