View tracker

Hej på er!!

Idag var jag på ett helt underbart och fint bröllop!! Det är alltid lika roligt att klä upp sig lite extra till någonting. Vi åt jätte god mat och efterrätt och det var väldigt trevligt att träffa alla.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej!!

Sitter just nu och skriver klart på en engelska inlämning och ska snart vidare till Borås för att hälsa på lite släktingar!
Har en massa saker som måste hinnas med ikväll då jag kommit hem ifrån Borås!

Igår bakade jag lussekatter, tycker det är lite mysigt så innan julen.
Uppdaterar er lite senare då jag ska iväg nu!!

Likes

Comments

View tracker

Hej!!

Hoppas allt är bra med er med mig är det toppen förutom att jag varit så himla trött idag, men har hittat på en del mysiga saker idag ändå.

Jag var och åt med min mamma och syster i Kinna och gick och tittade i lite affärer och jag sov även hos Elin i natt.

Likes

Comments

Idag tog jag och Elin bussen till Kinna för att Elin skulle köpa lite på Lindex och sedan kollade vi lite i affärer. Vi var även på skrädderiet och åt och fikade, vi satt säkert där i flera timmar och pratade verkligen om allt och fick en massa idéer om framtiden. Har haft en super mysig dag och hoppas ni haft det också!! <3

Likes

Comments

Idag har jag varit på kalas hos mina kusiner, en som fyllde 13 år och en som fyllde 25 år för ett tag sedan men som vi inte kunnat fira då han bor längre bort.

Imorgon händer en del roliga saker också och just nu är det så mycket roliga saker inplanerade, har mycket att se fram emot.


Likes

Comments

Idag är det äntligen lov, har lite plugg att göra men ska framförallt vila ut & hitta på en massa roliga saker under lovet!!

Idag på eftermiddagen i skolan spelade vi bowling med klassen, det var sjukt roligt!! Dagen idag har faktiskt vart bra!
Hoppas ni som har lov också får ett toppen lov och njuter!!

Likes

Comments

Vi hade sovmorgon idag sedan hade vi idrottsprov första lektionen vilket gick jätte bra!!

När vi slutade idag så åkte jag med Elin hem och åt lite för att sedan åka till gymmet och gå på ett spinning pass. Nu ska jag duscha, äta något lätt och sedan krypa ner under täcket och sova.

Likes

Comments

Nu när hösten är här är jag alltid så fruktansvärt trött jobbigt att gå upp på morgonen och alltid så himla trött efter skolan, kan inte sitta och plugga i sängen för då slutar det med att jag somnar istället. Tror en del känner igen sig, kanske?

Just nu är jag så trött på en del saker, skulle bara vilja sätta mig på en plan till något varmt ställe för en vecka och bara få ledigt och komma på andra tankar. Antar att vädret styr hur jag mår för har verkligen mått så bra tills nu när hösten kommit.


Likes

Comments

Snart ännu en ny vecka att kämpa sig igenom.

Har precis skrivit klart på lite inlämningar och ska nu plugga till ett prov till nästa vecka. Brukar alltid börja med allt i sista sekund annars men nu tänkte jag faktiskt  börja plugga på provet i god tid. Nästa vecka kommer nog gå rätt fort för vi ska hitta på en del saker och vi har inte alls mycket prov och inlämningar nu, vilket känns extremt skönt efter allt som vart. Längtar så otroligt mycket till höstlovet nu så jag kan få vila upp mig och hitta på lite roliga saker och samla ny kraft tills efter lovet.

Likes

Comments