Vi hade sovmorgon idag sedan hade vi idrottsprov första lektionen vilket gick jätte bra!!

När vi slutade idag så åkte jag med Elin hem och åt lite för att sedan åka till gymmet och gå på ett spinning pass. Nu ska jag duscha, äta något lätt och sedan krypa ner under täcket och sova.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu när hösten är här är jag alltid så fruktansvärt trött jobbigt att gå upp på morgonen och alltid så himla trött efter skolan, kan inte sitta och plugga i sängen för då slutar det med att jag somnar istället. Tror en del känner igen sig, kanske?

Just nu är jag så trött på en del saker, skulle bara vilja sätta mig på en plan till något varmt ställe för en vecka och bara få ledigt och komma på andra tankar. Antar att vädret styr hur jag mår för har verkligen mått så bra tills nu när hösten kommit.


Likes

Comments

Snart ännu en ny vecka att kämpa sig igenom.

Har precis skrivit klart på lite inlämningar och ska nu plugga till ett prov till nästa vecka. Brukar alltid börja med allt i sista sekund annars men nu tänkte jag faktiskt  börja plugga på provet i god tid. Nästa vecka kommer nog gå rätt fort för vi ska hitta på en del saker och vi har inte alls mycket prov och inlämningar nu, vilket känns extremt skönt efter allt som vart. Längtar så otroligt mycket till höstlovet nu så jag kan få vila upp mig och hitta på lite roliga saker och samla ny kraft tills efter lovet.

Likes

Comments

Hej!!

Har verkligen haft fullt upp i skolan, har verkligen pluggat så mycket. Mina vardagar har inte alls sett roliga ut har bara pluggat och tränat. Men nu denna helgen är faktiskt ända helgen sedan vi började som man verkligen kan göra exakt vad man vill utan en massa stress.

Idag åt vi frukost tillsammans alla i klassen, jätte mysigt.

Men nu är det äntligen helg och jag har faktiskt lite planer inför helgen, men ikväll ska jag bara ta det lugnt, se film och umgås med en kompis. Ha en fin fredag!!

Likes

Comments

Hej,hoppas allt är bra med er med mig är det super!!

Igår var jag på kalas för mormor som fyllde år, vi firade även mig också eftersom jag fyller år nästa vecka.

Idag är det söndag vilket betyder att jag måste verkligen plugga eftersom vi har prov imorgon på cellen, får se om jag hinner med något annat roligt också.

Hoppas ni får en fin söndag!!

Likes

Comments


Hej!

Förlåt för den super dåliga uppdateringen, men har verkligen inte tänkt på bloggen och dessutom har jag inte haft någon blogglust, men nu det senaste känner jag att jag har saknat bloggen så tänkte försöka bli bättre på att blogga.

Sitter just nu i skolan vi börjar inte förrens om en timma vilket är så drygt, så jobbigt att bo där det inte går bussar eller någonting. Men vi slutar tidigt idag iallafall,ska dock hem och plugga.

igår blev det en smoothie efter skolan pluggade såklart, min vardag består utav plugg till mesta dels nu.

Likes

Comments

Igår tog vi bussen med typ 17st ifrån vår klass till Liseberg. Vi hade så roligt,eftersom vi var så många så delade vi upp oss så jag gick med fyra tjejer ifrån klassen.
Jag åkte dessutom helix för första gången och tyckte den var mycket roligare än balder faktiskt.

Vi åt plättar till middag

Likes

Comments