Idag har jag bara varit hemma då jag har varit så himla trött och det gör det inte bättre att veta att nästa vecka är det fullt med prov, läxor och inlämningar. Längtar så himla mycket till påsklovet.
Hoppas eran helg varit lika bra som min annars, blev lite tråkigt inlägg idag men det kommer bättre så fort det inte är så mycket.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I helgen ska jag träna, åka till stan, ta det lugnt men såklart plugga lite också.
Hoppas ni får en jätte fin och mysigt helg.

Likes

Comments

Hej

Hur är det med er? med mig är det bra, skönt att det endast är 2 dagar till helg nu, gillar egentligen inte Onsdagar men idag har varit en väldigt bra Onsdag, dock en lång dag i skolan men och samtidigt var lektionerna helt okej så det gjorde inte mig något. Planerna just nu är att jag ska fixa lite här hemma med en massa måsten och sedan ska jag försöka ta mig till gymmet för ett pass där.

Likes

Comments

Det är så skönt att vakna upp en söndagsmorgon och veta att men är ledig en måndag, finns inget skönare. Idag har jag inget speciellt som jag ska göra så jag får helt enkelt se vad som händer under dagen. Nu ska jag sätta mig med en kopp kaffe i soffan och slå på någon bra film.

Likes

Comments

Jag startade min morgon på bästa sätt!

Idag har det varit en lång dag är så himla trött och har så mycket plugg kvar, känns som att det aldrig tar slut. Nu är det iallafall Fredag och jag ska vila upp mig för att orka nästa vecka. Efter skolan var jag med mamma och handlade och nu är jag hemma och ska ut på en promenad innan jag slänger mig på sängen för resten av dagen. Ha en fin helg!!

Likes

Comments

WeHeartit

Likes

Comments