Det vankas helg snaaart, you know what is coming uuup!

cheers

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tisdag kväll här i Surfers, har varit här i nästan 1 vecka och jag lever fortfarande och då syftar jag inte på alla farliga djur som lever här, utan allt festande. Var ut igår, spelar ingen roll vad det är för dag, fest är det banne mig varje dag!

Tog lite mañana idag på stranden, måste ju jobba på brännan! Så ännu får ni nöja er med lite gamla bilder men den som väntar på något gott väntar ju(alltid) aldrig för länge hehe + skulle verkligen behöva träna men kommer inte ha råd med det .. men men ska laga middag nu sen så är det brasiliansk afton senare, OLÉ!

Likes

Comments

Hörrni, man kan ju inte åka iväg på en leva-livet-resa utan en bucketlist!?

●   Bundgy jump
●   Äta krokodilkött
●   Surfa
●   Fira en riktig aussie julafton
●   Roadtrip i en van
●   Åka över till Nya Zeeland
●   Festivaler/konserter
●   Snorkla i Stora Barriär Revet
●   Gå på aussie fotboll
●   Frazer Island
●   Skaffa en till tatuering
●   Sova i en 'SWAG' under bar himmel

Ja ni kan ju läsa ovanför vad jag vill hitta på för kul! Sedan kanske ni undrar vad vissa saker är/innebär t ex. 'swag', Roadtrip, 'Frazer Island' etc. och det vill jag ännu inte avslöja förrens jag ska till att genomföra det, lite hemligt ska det få lov att få vara men jag kan garantera.. ah, lova att det kommer vara så jäkla häftigt, roligt och annorlunda och samtidigt kommer det att vara fantastiskt att få uppleva! Alltså det kan helt enkelt inte bli fel. Nu har jag exempelvis surfat och snorklat sen förut när jag var där borta MEN det är så jäkla härligt så det får vara med på listan ändå haha. 

Likes

Comments

Dagen spenderades på stranden, hade tur med vädret, perfekt värme, soligt och ingen vind!

När man ska försöka korsa vägarna här, vilket ibland känns omöjligt för att dom kör på vänster sida i Oz, ibland vet man inte vart man ska titta.. men att aussierna stannar bilarna så att man äntligen kan korsa vägarna och sedan skriker att man är vrålsnygg haha kan bara älska detta land!

Lördag idag, nu blire le supa med mina roomies och jag börjar kvällen med 35 kr rött vin, livet enligt en backpacker..

Likes

Comments

G'day !

Landade äntligen på Guldkusten på onsdagen efter cirkus 35 timmars flygresa.. men jäklar vad resan ändå gick smidigt till! Satt på flygplanet som skulle till Doha och såg ett stjärnfall, haha gissa vad jag önskade efter allt som hände...

Eftersom min aussie vän totalt nekade mig att hälsa på honom så träffade jag på en främling på flygplatsen, pratade lite, berättade hur allt låg till och rätt som det var sa han att jag fick sova över hos honom för 1-2 nätter tills jag hade hittat ett boende (!!!) och vet ni vad jag sa efter jag tvekade en stund? sa ju såklart ja... vet vad ni tänker och JA jag tänkte samma sak, men han verkade ju liksom normal och snäll (vilket han var!). Aussies är verkligen kända för att vara öppna och inbjudande mot andra men självklart finns det ju sjuka jävlar också.. vad är det värsta som kan hända? bara att jag hittas styckad i bitar i en svart sopsäck i ett dike, no big deal liksom..... skojar! ska inte tacka ja nästa gång en främling erbjuder att låta mig sova över men denna gång gick bra hehe.

Han bodde i Surfers Paradise och efter 1 natt så har jag bokat in lite nätter på ett supertrevligt hostel här! haha alltså ni, jag vet inte om jag älskar eller hatar backpacker livet, att leva ur en resväska på en begränsad plats av yta. Men vad jag älskar är att jag får träffa så sjukt snälla, roliga och härliga människor som gör tillvaron så mycket bättre än att bara bo på ett hotellrum ensam!

Får se om jag stannar kvar här men först ska jag spendera lite tid på beachen och bli brun, är blek som ett as just nu.

see ya later!

Likes

Comments

Halloj!
Förra veckan var fullspäckad, 3 avskedsmiddagar, packa, tvätta, handla, gå ärenden etc etc. förberedelser inför resan. I helgen drog jag och en vän ner till Norrköping på lite galna upptåg, ni som vet ni vet haha. Blev även inbjudna på en Orup konsert och hänga på VIP-lounge, inte illa pinkat. Är absolut inget Orup fan men blev överraskad över hur många låtar jag kände igen(men inte visst förens nu att han gjort dem) och hur jäkla kul att det var att se han live! Riktig krutgubbe som håller igång på scen, det gillas.

Lyckades tappa bort mitt bankkort, min inbjudan till australien blev indragen (!!) och bakis på det igår, så det var en tung söndag.. men nu är jag på benen igen och även då det blir motgång, så inser man hur bra människor man har runt om sig är; stöttande, förstående och peppande. Guld värt. Efter lite samtal, gråtandes, så ska jag ändå åka till australien. Ändrade planer bara men vad gör det? Vet att allt löser sig till slut.

Nej nu ska det bara fixas lite mer och sen är det bara att bege sig av till Arlanda, för cirkus kl 18 ikväll går planet och på det planet ska jag befinna mig på punkt slut

Ha det gött tills jag landar i Oz !

Likes

Comments

Vad vore inte livet utan snapchat, helt seriöst, filters are life! Använder appen varje dag och det är både enkelt, smidigt, roligt och går superfort att bara skicka iväg ett härligt ögonblick till folk. Snapchat är en app jag kommer att använda flitigt och det är ett enklare sätt för mig att filma små klipp av min framtida vardag och roliga upptåg i Oz(australien). Kanske i framtiden skaffar jag antingen en proffsigare kamera eller en GoPro för längre filmklipp, får se vad jag känner för men i nuläget är det snaaap som gäller.
Så följ mig på snapchat vettja, om du inte redan gör det! Heter linnmatsson där 💋

Likes

Comments

Börjar må bättre så kan äntligen stå på benen igen, tog en långsam men ack så skön promenad i solskenet. Sedan på kvällen bar det av till skönaste kurden i Borlänge, där känner mig sig alltid välkommen och som hemma. Det bjöds på hemmagjord pizza, drinkar och vattenpipa. Kvällen bara fortsatte med "jag har aldrig" och klassikern "sanning eller konsekvens" vilket resulterade i störda men fruktansvärt roliga utmaningar haha, people, don't be basic...

Likes

Comments