Denna helgen har varit väldigt lugn och skön. Riktigt behövligt efter en vecka med mycket jobb. Igår åkte vi och kollade på en audi i varberg och vi blev så kära i denna så den fick följa med oss hem. Världens skönaste bil att köra helt klart! Nu är julstjärnorna också uppe och julen närmar sig fast har ingen julkänsla alls..vart är snön!? Nu blir det adventmys & beck på teven. Ha en bra kväll

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var första snön här och jag älskar de! Det är så mysigt och hoppas den ligger kvar även fast det är så lite. Idag blev det en kort jobbdag i strömstad eftersom vi jobbade in fredagen så åkte därifrån redan vid 11, hur skönt? Så denna dagen har varit lång! Blev en sväng till överby med ewelina och sedan blev vi bjudna på jätte god mat där, perfekt kväll! Nu är jag jätte trött och ska bli så skönt att sova i sin egna säng. Godnatt mina vänner

Likes

Comments

Då var onsdagen här och jag o lina tog bilen till strömstad där vi ska jobba och bo på vandrarhem tills på fredag. Kul att göra lite annat och se andra platser :) Ikväll blir det buffe på en mysig restaurang och sedan visa lina runt i strömstad;) ha en bra dag!

Likes

Comments

Hela världen rasar samman.

Likes

Comments

Vaknade halv 12 idag och jag behövde verkligen sova ut så det var skönt! Dagen har gått väldigt snabbt och vi har äntligen fått det klart i gästrummet, blev himla bra! Nu har jag inga planer för kvällen så får se vad som händer  :) ha en bra lördag allesammans!

Likes

Comments

Nu får det blir helg snart.. har varit så trött denna veckan och inte alls velat gå upp på morgonen. Ska försöka pallra mig till gymmet efter jobbet. Får se hur det ska gå;) Men snart är det helg och imorgon kväll blir det bowling med fina vänner! :) Ha en bra torsdag!

Likes

Comments

Mina nya fina tavlor är äntligen på plats i det nya rummet!:D Nu är det bara soffan och lite smått som fattas!

Likes

Comments

Dagen började med att städa..mindre roligt när solen sken men var verkligen tvungen eftersom det var så sketet. Efter det åkte jag hem till pappa där det blev mat och massa prat! Nu har vi landat i soffan framför solsidan och medans rasmus smaskar på godis har jag kvarg & passionfrukt, är stolt att jag hållt mig i 1 vecka idag!:D 3 kvar så bara att hålla ut! ha en bra kväll & grattis till alla pappor där ute .

Likes

Comments

Igår var det soffhäng hela kvällen, mycket skönt! Idag har vi inga planer än sålänge så får de vad som händer;)

Likes

Comments