Idag har varit en lugn dag. har inte gjort så mycket mest tagit det lugnt och nu i kväll ska jag gå i väg och käka middag på ett ställe som kallas husknuten där vi som bor på det här boendet samlas och umgås, ska bli trevligt men det var väldigt länge sen jag var där med alla så får se vad som händer jag tror att är det någon som är jobbig så kommer jag säga till hehe är sån men nu ska jag klä om och sen möta min granne och sen promenerar vi ner!

vi ses!


KRAM JESSIE!<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej alla underbara hoppas ni alla har en bra dag.

I dag tänkte jag prata med er om något jag hör väldigt mycket om i alla scociala medier och det är om miljön och vegan.

Det många pratar om är att det är bra för miljön att vara vegan och jag kan inte hålla med tyvärr för jag har gått på en djurskola och älskar djur och det gör många av dem som väljer att vara veganer med och det förstår inte jag för att om vi alla inte åt ägg eller mjölkprodukter då skulle hönsen och mjölkkorna till slut inte finnas och de bönderna som lever på sina mjölkkor vad blir det av dem.

Min lilla syster säger att hon vill bli vigan i fram tiden och jag försöker få henne att förstå vad som blir av världen då och då får hon en tanke ställare och det är det jag vill ha ut av detta inlägg med att ni ska försöka tänka att ska inte mjölkkor och höns finnas på vår jord eller ska de utrotas?

Om vi inte mjölkar korna då exploderar dem precis som vi människor som har fött ett barn så får vi inte ut mjölken då exploderar brösten liksom om ni förstår vad jag menar.

Så tänkte fråga er alla som är viganer om det är de ni få ut av det att hönsen och mjölkkorna ska utrotas från vår värld för det är ju det som kommer hända om vi alla slutar äta ägg och använda mjölkprodukter.

ville som sagt få er att tänka lite och skriv gärna en kommentar om ni inte tycker som mig för det är sånt som skapar diskutioner och det är bara bra.

ni får ha en toppen dag så ses vi snart.<3


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments

I dag är en underbar dag.
Varför är det en bra dag jo för att jag skulle åkt till jobbet och är i dag hemma för att jag sovit jätte dåligt i natt och det bästa av allt är att jag inte har någon ångest eller att det skulle vara jobbigt utan bara tar dagen som dagen är.
Ni kommer få veta lite senare vrf jag kommer vara hemma endel nu och vad som kommer hända. Sviker er aldrig igen ni är bäst❤️

KRAM JESSIE❤️

Likes

Comments

Heej alla underbara.
I dag har det varit en bra dag då jag har lyssnat på en bok som berörde mig så mycket och sen har jag haft ett litet möte och det gick så bra vi hade så mycket att prata om och jag känner mig så stark och jag vill så mycket det är så kul att jag äntligen kan leva och vara mig själv för min medicin har verkligen förstört så mycket. Och det är så skönt att äntligen få bara vara och från och med i dag kommer jag bli hårdare och säga i från och stå för det jag tycker och tänker och känner.
Jag älskar mig själv❤️
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi❤️

KRAM JESSIE❤️

Likes

Comments

Heej alla underbara.
Nu är jag på väg hem från jobbet och i kväll ska jag ta det lugnt och duscha. I morgon fm ska jag göra några blogginlägg och sen ska jag vidare till stallet och rida.
Vi hörs.

KRAM JESSIE❤️

Likes

Comments

Min lördag har varit jätte härlig!
Vaknade och var skit seg typ hela fm sen ringer min lilla syster och pratade lite och hon ville komma i väg för hennes planer för i dag hade ställs in så då sa jag bara men du jag har bakat kladdkaka kom och käka lunch och fika med mig, hon bara ja jag kommer så vi pratade medans hon gjorde sig i ordning sig och åkte till mig.
Och eftermiddagen har varit jätte härlig och vi har skrattat så mycket och jag gjorde en fläta på henne och hon gjorde en frisyr på mig och hon går frisör på gymnasiet, så jag bara du får fria händer och göra vad du vill förutom att klippa mig för det var endå inte länge sen hon klippte mig.
När hon sen åkte hem så har jag tagit det lugnt och nu i kväll lagat middag och till middag blev det tacko men kom på när jag var klar att jag inte hade tacko skall då blev jag så arg på mig själv då jag hade varit på affären två gånger i dag och jag bara Nee nu får det vara nog men det blev gott endå för hade tacko chips hemma så det blev bra endå.
Men sen har jag också börjat lyssna på poddar så nu lyssnar jag på alla avsnitt av ditt liv är nu och blir så sjukt peppad av dem.
Så i morgon ska jag antingen cykla eller gå en lång promenad om det är bra väder annars blir det en kort promenad och lite träning hemma för vill verkligen börja bli hälsosam och inte som jag gjorde sist och hur jag gjorde sist tar jag upp i ett blogginlägg i morgon tänkte jag.
Men nu ska jag lyssna vidare på podd och sen snart gå och lägga mig för är ganska trött och det är så bra att jag inte vänder på dygnet under helgen och det är så skönt.😊❤️

KRAM JESSIE!❤️

Min frisyr som min syster gjorde, den blev så fin!❤️

Likes

Comments

Jag verkar vara expert på att sova försover mig hela tiden men i dag hann jag i allafall med bussen som jag inte gjorde i tisdags.
Men nu sitter jag på bussen till jobbet. Vi hörs sen.
KRAM JESSIE❤️

Likes

Comments

Heej alla underbara.

Nu tänkte jag berätta om det mötet jag var på i går, det mötet var väldigt jobbigt för mig.

Dagen började med att jag vaknade av mitt alarm runt 8 då gick jag upp och gjorde mig i ordning och sen kom personalen och vi lagade mat som jag frös in sen åt jag lunch.

runt halv två åkte jag med bussen till stan och innan jag gick på bussen tog jag en cigg och även när jag kommit fram för var så jävla nervös och hade ångest över vad som skulle hända, vad dom skulle säga, så jag rökte innan jag gick in och anmälde mig och satte mig och pratade med a-l.

Sen blev vi hämtade och vi gick in i ett rum och mötet skulle börja, nu var min ångest rätt hanterbar men kände att det skulle bli värre och han började prata om vad vi pratade om på förra mötet och sen berättade han vad han hittat då han hade letat fram min utredning från när jag var liten och han sa att den var helt korekt gjord och att dem hade gjort den så tydlig så det fanns inga ? om den saken och då kände jag hur jag blev varm och han sa att han såg att det här blev lite jobbigt för mig och då brast jag helt och grät och kände mig världelös och ville inget annat än att försvinna.

efter mötet gick jag och A-L till stan och tog en fika och på vägen pratade vi en del och jag var så arg fast inte på att jag hade fått ett beskedd som jag inte väntat mig utan på samhelet och kommer nu sätta i gång en prestation mot alla kummuner, för nu vill jag ha en förändring och efter som jag är 22 alltså född 1995 så känner jag ett ansvar mot dem yngre dem som är födda på 2000 talet att ge dem ett samhelle som inte har några normer och att mäniskor ska få vara precis som dem är och jag har två diagnoser och jag kan inte alltid acceptera det men jag gör mitt bästa och att dem som gått i särklass som jag har dem blir så särbehandlade i vårt samhelle och två av grjejerna jag tänker på är att om man har gått i särklass då får man inte plugga på unniversitet och inte högskolor där studierna är på universitets nivå där får vi inte plugga och sen blir många av oss inte välkommna på arbetmarknaden utan är på olika dagliga verksamheter och får därmed ingen lön utan alla vi går på bidrag från försäkringskassan och får en liten peng varje månad som kalls habbersättning som ligger på runt 500 till 700 i månaden och många av oss är på riktiga arbetsplatser och ändå inte får mer pengar än de, så vi blir utnytjade och det är fan inte okej och jag känner ett ansvar att dem som går i särklass just nu i mellanstadiet och högstadiet ska få dem här möjligheterna som inte vi fått så nu vill jag sätta i gång med en demostration och alla som tycker att det jag berättat om är minsta lilla konstigt hör av er till mig på mail eller ni som har mitt nummer skriv ett sms och är det många så kan jag göra en grupp på facebook där vi planderar tillsammans när och hur det här ska gå till.

Hoppas att så många som möjligt tänker att ja jag kan vara med och stötta för tycker inte det är rätt, ni som tänker men eh om det är sagt så då är det så ni borde ändra ert tänk och tänka så som att varför bara följa normer och dumma regler utan brytt mot dom och desto fler vi bli desto bättre och desto mer kommer dem högre makterna börja inse vad som behöver få en förändring inom snar framtid.

min mail är jlangerberg@gmail.com.


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments

Heej alla underbara.
Jag har haft två jobbiga dagar och jag tänkte berätta om vad som hände i går.
Jag försov mig och fick ångest som sen blev dödsångest och ville bara dö kände mig så världelös men sen så blev jag hämtad av min kontakt person från min dagliga verksamhet och jag svalde min stolthet och gjorde det och jag är så glad över det nu efter för det känns så sjukt bra att jag åkte ditt jobbade och åkte hem den tiden jag skulle är så stolt över mig själv.
Det som hände i dag ska jag sova på och berätta om i morgon och lovar att det är något som ni kommer kanske bli irriterade på för det är något jag stör mig på regällt.
Men det kommer som sagt i morgon.
Vi hörs i morgon.❤️

KRAM JESSIE!❤️

Likes

Comments

God morgon alla underbara.
I dag är första dagen på nya jobbet eller nytt och nytt men det var länge sen jag var där.
Är lite nervös men mest taggad då jag varit hemma länge nu. Vi hörs senare.❤️

KRAM JESSIE❤️

Likes

Comments