God dag mina vänner och ovänner.
Nu sitter jag och min familj på bussen till Fruängen där vi ska byta till tunnelbanan in till söder, där ska vi på fest för min morbrors man fyller 60år.
Får se om jag bloggar mer i kväll men annars kommer ett inlägg i morgon med bilder från kvällen.😊❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är vi snart uppe i Stockholm men om någon ska åka från Stockholm säger jag bara ha tålamod det är en jätte kö från Stockholm till Södertälje ❤️❤️
Ni får ha det så bra så hörs vi❤️

Likes

Comments

Nu äter vi mar på nyköpingsbro.😊❤️

Likes

Comments

Nu är vi på vägen igen efter att vi fick vända och byta släpp då det vi lånat från min pappas jobb var trasigt så nu har vi hyrt ett släpp, så nu är vi på väg igen och är bara i Norrköping än. Hörs när vi ska stanna och äta lunch😊❤️

Likes

Comments

God morgon alla mina vänner och ovänner.
Nu är vi på väg mot storstaden hehe. Jag var så trött i går att jag inte orkade göra klart inlägget som ska komma upp i dag och det som skulle komma upp i morgon men ska se om jag får låna min systers dator och göra klart det men annars kommer det upp senare.
Men nu har vi hämtat min stora syster och släppet så nu börjar vi åka mot Stockholm.
Ska bli så skönt att komma bort ett helt dygn här i från hehe. Ses!😊❤️

Likes

Comments

Heej alla mina vänner och ovänner.
Nu är jag hemma hos mina föräldrar och ska sova här i natt sen i morgon drar vi till Stockholm på fest, det är en släkting som blir 60år som vi ska upp och fira i morgon.
Just nu sitter jag ute och röker hehe, intresseklubben antecknar. Vi ska snart äta sen ska jag skriva klart ett blogginlägg som kommer upp i morgon och skriva ett som kommer upp på lördag.
Men ni alla får ha en trevlig kväll så hörs vi.

KRAM JESSIE!❤️

Likes

Comments

God dag min vänner och ovänner.

Jag hade tänkt börja blogga igen fast jag inte kommer ta bort mina gamla inlägg så kommer jag lite börja om på nytt så tänkte berätta lite om mig själv och ni kommer få följa mitt liv med både motgångar och framgångar och jag kommer även blogga via min mobil och då kommer texten vara mindre då jag inte förstår hur man ändrar på min telefån men det får ni ta annars behöver ni inte läsa min blogg.

Här kommer ni få läsa om min kamp med mina diagnoser som jag har och dem jag har är en lindrig utvecklingstörning,(utvecklingsförsening), ADHD, deprition och ångest.

Det är min diagnoser och många inlägg kommer handla om just dom och hur jag kämpar med dom i min vardag.


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments

I dag började min dag inte så jätte bra vaknade flera gånger i natt och hade ångest men försökte somna om igen och det gick väl ganska bra men 09.20 så vaknade jag sista gången och tänkte eh jag kan inte ligga här hela dagen så fick upp och åt frukost, sen fick jag en jobbig känsla av att en person skulle lämna mig och jag hade bara en cigg kvar så stack till coop och handlade och sen stack jag hem. När jag kom hem så sände jag live på facebook och sa vad jag tyckte och tänkte om folk och fick ur mig allt som jag suttit med inom mig så länge bara för att inte göra andra ledsna men i stället så har jag hållit på och haft det inom mig och tryckt ner mig själv under de senaste året och att jag i dag fick ur mig det var så skönt även fast andra inte bryr sig om det jag säger i mina live videos så var det ändå skönt att få det sagt.

Sen åt jag lunch vid ca halv 2 och då frågade min bror om jag skulle med han och hans tjej till ikano och jag kände först bara ne fy orkar inte men sen tänkte jag varför inte, jag ska inte bara sitta hemma och deppa för livet blir inte bättre av det så stack i väg och va med dem och fick tänka på annat och är nu hemma hos min bror i hans lägenhet och ska snart hem och se om sotis mår bra.

Jag hoppas alla ni där ute haft en bra dag för jag har haft en upp och ner dag fast med upp dag hehe.

Vi får se när vi hörs nästa gång men jag livear ganska ofta på min facebook och lägger ut på min snabbchat så följ de men ska försöka att få i gång min youtubbe kanal igen men det går lite trögt just nu.


KRAM JESSIE!!!<3

Likes

Comments

Heej alla är ute, sen vi sågs sist har jag varit deprimerad men för ca två veckor sedan så lyste en person upp mitt liv och det var en gammal vän från högstadiet som skrev till mig på facebook och samma dag så sågs vi och gick en promednad.

Den var väl behövlig för mig för jag fick prata av mig och umgås med en väldigt bra vän som jag verkligen älskar.

Dagen efter sågs vi igen och då sov du hos mig och jag var så glad att just du var här och fans där för mig, på kvällen/natten så satt jag nära dig i soffan och jag kände att jag skulle kyssa dig men var lite rädd för att du inte kände samma som mig men när jag sen kysste dig så fick jag svar på att du kände lika dant som mig.

När jag vaknar dagen efter så tror jag inte att det var sant såg dig i min soffa och blev varm i hela mig kropp och visste inte vad jag skulle ta mig till gick ut till köket tyst som en mus ville inte väcka dig, gjorde i ordning lite frukost åt oss sen tänkte jag väcka dig men då när jag kom fram till dig var du redan vaken men fick en kyss av dig och fattade då att det inte var något jag hade drömt utan att det var sant.

Nu två veckor senare så en dag så ringer du inte mig och skriver att du inte kan prata för att du mår dåligt och jag ringer upp dig och jag frågar vad har hänt?

Du svarar då att du gjort något dumt men att det inte är otrohet utan något annat,

Jag frågar då om det är något på jobbet som hänt och du svarar att det inte har med jobbet och göra,

Då frågar jag om det handlar om oss och då svarar du, mm.

Jag säger okej, vad är det som är fel?

Då svarar du att du hade sökt upp ditt ex, Jag svarade aha vad hände då?

Du svarade då att du hade fått värsta utskällningen men att du var värld det för att du visste att du gjort fel och att hon har all rätt att vara arg på mig.

Jag svarade okej men vad hände mer?

Du bara jag mår dåligt för att jag har varit så jävla dum emot dig med för sa saker bara för att jag ville prata med henne men hon lyssnade inte och bad mig dra.

Jag svarade aha men vad sa du om mig?

du svarade, jag sa att jag inte var kär i dig fast jag är det.

Jag svarade aha okej men hur vill du göra?

Då svarade du att du ville ta bort statusen på facebook men att du inte ville att det skulle vara slut mellan oss.

Jag svarade okej och sen la vi på och jag kände mig låg och kände att tårarna rinna ren från min kind och att jag inte orkade vara kvar för det är som att jag är värld att jämt få skit och bli behandlad så här men du säger till mig att jag inte är värld att bli behandlad så här men endå så gör du så här emot mig då undrar jag hur du tänker.

Dem senaste åren har varit en jävla berjodalbana men mest har det bara gått neråt hela tiden och jag börjar förstå att jag inte är värld det här och ska kämpa för att inte gå under och ska vara stark och inte låta någon trycka ner mig mer nu.

Nu är det slut med det tänker visa vem jag är och inte längre lägga mig för alla andra människor visa och stå för vad jag tycker och den som gör att jag känner styrka är min älskade kissemis.

Han betyder allt för mig!! Älskar dig!!!KRAM JESSIE

Likes

Comments

Jag vet att jag ofta skriver här när jag mår dåligt men vrf jag gör det är för dem stunderna jag mår bra är så få och då vill jag ta vara på dem och göra något kul, jag tycker det är kul och blogga men det tar så mycket av min tid och ork och känner att jag måste för att jag ska visa er att jag lever + att jag vill inte sluta blogga men många dagar i veckan mår jag värre än andra men som i dag så är det dagen då jag förlorade min bästa vän för 9 år sedan och det känns precis som den dagen då jag kom hem från skolan och mamma hade tänt ljus över allt och jag trodde att det var mormor som hade dött men sen tvingade jag mamma att berätta vad som hade hänt och när jag fick höra att Amanda hade somnat in då blev allt svart och jag sprang upp på mitt rum och satt på mitt rum och grät hela kvällen trodde inte det var sant och i dag 9 år senare känns allt värre en den dagen jag tänker nästan varje dag på att inte fortsätta mitt liv men då kommer en röst i mitt huvud som säger snälla älskade vän lev livet för min skull jag älskar dig och det är troligtvis min ängel Amanda som säger det till mig och jag vill göra det för hennes skull men känner ofta att jag inte orkar och i bland så tänker jag att hon blir gladare om jag kommer till henne än att jag lever för hennes skull!

jag hartsr mitt liv men försöker ändå le. älskar dig Amanda min finaste ängel! <3


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments