Heej kära dagbok!<3

Nu tänkte jag berätta lite om min barndom om hur jag var när jag var liten och lite vad jag gått igenom.

Så alla började 1995 07 05 då jag föddes i en liten stad som heter Linköping.

Jag har alltid varit stor i kroppen och alltid varit glad i mat.

Jag var ett busfrö när jag var liten, hittade på massa hyss.

Jag var en väldigt glad tjej som älskade djur och hade många kompisar och speciellt en bästa vän som heter Amanda, vi hängde i hop varje dag i skolan och på fritids och även hemma självklart, vi blev näst intill aldrig osams då vi bara lekte och brydde oss inte om vad andra sa.

Jag bodde en liten bit från stan som hette Berga och där bodde jag och min mamma, pappa och stora syster, sen i mars 2001 så fick jag en lilla syster som fick namnet Sara och vi bodde så trångt så vi blev tvungna att flytta så efter tre år av slagsmål med min stora syster så flyttade vi ut till ett ställe som heter Lambohov och jag blev tvungen att byta skola så började då på slesatadsskolan och det blev kaos då jag blev mobbad och sen hade jag svårt att konsertera mig i skolan och kraven blev högre.

nu ska jag gå och käka lunch så fortsättningen följer i nästa inlägg som kommer ut i morgon vid samma tid.

ni får ha en bra dag och ta det lugnt ute i trafiken.


KRAM JESSIE!<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej älskade läsare.

I kväll ska jag inte göra så mycket men tänkte skriva ändå hehe, Jag ska bara hem och chilla kolla på ett program och sen laga lite middag, Tror det blir pasta med carbanarasås.

jag vet att mitt liv kanske inte är det roligaste hehe men försöker göra det så roligt jag kan men Kom på nu att jag kan ju berätta hur jag mår i dag och jo jag mår ganska bra faktiskt.

Jag äter antideprisiva tabletter och gjort det i fyra veckor så tog beslutet att åka nu efter tre veckor från en halv tablett till en hel så det är första dagen i dag och än så länge känns det bra men får se senare i veckan om jag märker något eller inte.

Nu ska jag skriva ett inlägg som kommer komma upp i morgon så vi hörs i morgon igen men hoppas ni haft en bra dag.

God natt älskade läsare.


KRAM JESSIE.<3


Likes

Comments

Heej alla mina underbara läsare!

Nu tänkte jag berätta lite för er med mina planer frö bloggen, vad jag tänker osv.

Mina planer för bloggen är att skriva minst ett inlägg varje dag så att man verkligen kan följa min resa genom livet.

Så vad gör jag då nu i mitt liv jo jag jobbar på ett ställe som heter Hårdiskarna och kommer jobba med lite olika saker som att txm blogga fixa med en tavla som vi har här med bilder och namn på de som jobbar här och sen ska jag även fixa med hemsidan.

När jag fixat den kommer jag även länka den här så ni alla kan gå in och kolla vad vi gör här.

Nu ska vi äta lunch så vi hörs senare.


KRAM JESSIE.<3

Likes

Comments

Byter jag liv?

Ja, Lite byter jag liv på det sätt att jag förut höll bara på med hästar men nu blir det att lägga mer energi på bloggen och på det jag tycker är kul men tycker ju självklart att det är kul men hästar med och det kommer jag ju inte sluta med utan kommer rida varanan vecka och i bland åka dit och bara vara men det är inte som förut så jag vet inte riktigt vad jag ska göra för känner att jag inte bara vill hänga i stallet utan att jag måste typ ha en anledning till att åka till stallet men hoppas det blir annorlunda då jag skaffat körkort och kan köra själv.

Vet jag vad jag vill göra i mitt liv?

Nej, jag vet inte riktigt vad jag vill göra men håller på att ta reda på det.

Vet jag vem jag är?

Nej, jag är väldigt osäker i mig själv och vet inte riktigt vem jag är mer än att jag är en glad och sprallig person som vill komma tillbaka till den tjejn för just nu är jag en person som är ganska trött och matt på livet och ser mycket hinder och att jag är så väldelös och inte klarar av dem hindrena men jag jobbar dag för dag med det och det tar sig framåt.


Många av bilderna är gamla!<3

Likes

Comments

Heej kära dagbok.

Jag hade en tuff period i livet föra veckan som jag inte kommer dela med mig av, men har tänkt sätta i gång med bloggen mer då jag nu bestämt mig för ett jobb och där får jag sitta och blogga, så då kommer det bli mer uppdatering här.

Just nu är jag på jobbet men om en timme ska jag hem och ta det lite lugnt och bestämma vad jag ska äta i kväll och även skriva upp på min tavla hemma vad som ska göras i morgon då jag är hemma och ska städa och laga lite mat.

Men vi hörs senare!


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments

Jag tänkte berätta lite om min deprition och lite hur jag kämpar mot ett ljusare liv!

Det viktigaste för andra att förstå när någon i ens närhet har deprition är att det är inte er det är fel på och även om vi blir arga, elaka eller bara stumma så är det inte ni som gjort något utan det kan vara att personen mår värre den dagen än dagen innan.

Det viktigaste är också att inte tjata på personen och att kanske fråga en sån enkel fråga som hur mår du i dag?

Visa att man bryr sig och vi behöver få höra att vi är bra och fina även fast vi kan ha svårt att ta till sig det.

Jag har så många tankar just nu men vet inte riktigt att hur jag ska få ut dem så det här inlägget är mest lite tankar och hur jag tycker att man ska behandla såna med deprition.

Men hoppas ni haft en bra dag så hörs vi.


KRAM JESSIE!<3

Bakom lendet finns saningen!

Det är ord som är så sanna!

Likes

Comments

Har så jobbiga tankar just nu och tänker så mycket på just en person som betyder så mycket för mig och jag älskar honom men det är inte ömsesidit tyvärr men försöker ta dag för dag men mår inge vidare just nu.

Du är min luft som jag andas, du är mitt livs största kärlek och önskar inget mer än att det en dag blir du och jag ingen och att du ger mig en chans till att visa vem jag är, tror närmligen inte att du vet vem jag är för min dprition har tagit över mig många gånger. jag är inte min deprition och det kan vara svårt för vissa personer att förstå det!

Vill bara att du ska veta att jag alltid älskat dig och kommer alltid göra!<3


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments

Heej alla fina!

I går hände en liten jobbig grej men det är inget jag kommer ta upp i bloggen tyvärr men bara så ni vet så mår jag inte jätte bra just nu så det kan bli lite mindre uppdatering men då vet ni vrf!

men just nu är jag på ett nytt ställe som jag ska vara på i dag och tästar lite olika saker och sen i em ska jag hem och ta det lugnt tror jag och kolla på mitt program som jag följer.

Men jag kämpar och tror att det blir bättre men ska ta hjälp innan det går för långt.


Likes

Comments

När jag vaknade upp i dag så blev jag så glad då jag såg att det var snö ute så härligt längtar så mycket till vintern nu hoppas den är på väg nu.

Längtar så mycket till december då jag börjar tycka att det är mysigt med vinter och jul.

Nu ska jag chilla lite, sen äta lunch och sen dra i väg på ett studiebesök på ett jobb så får vi se hur det blir men ska verkligen se till att inte ta första bästa utan leta vidare och se vad jag vill. vi hörs senare<3


KRAM JESSIE!<3

Likes

Comments