Börjar blogga igen! Tog en paus men kör igen så hoppar rätt in! Idag var de tjejkväll hos Moa! Så jävla grym, älskar verkligen dessa tjejer💞

Likes

Comments

Har inte hunnit o blogga men de blir ett sent!

Vi shoppade helt enkelt hela dagen. De var inte så mycket folk, men mycket ändå haha. Shoppade lite saker som ni får se när jag kommer hem;) Vi skulle egentligen åka till Varberg i campa en natt men vi stannar kvar hör så då blir de ju en extra dag här på Ullared! Inte fel:) Men sov gott nu så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag (vi) i bilen påväg till Ullareds camping. Har inte vart sugen på att blogga denna veckan för har varit väldigt trött efter influensan och nu dom senaste 3 dagarna så har jag haft sån huvudvärk. Men får hoppas de går över svart, känns som jag aldrig blir frisk. De ena efter de andra.

Jag o Maja har taggat Ullared hela veckan och vi har skrivit inköpslista. Ikväll ska vi bara mysa i husvagnen:) Ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej o glad påsk! Hoppas ni har haft en bra vecka utan att jag har varit här. Haha. Har haft influensan... Usch, de var inte kul. Men nu är jag frisk!

Vet att ni vill ha en Stockholmshaul, köpte inte så mycket men tänkte fota den tillsammans med en ullaredshaulen för jag ska dit med familjen och Maja och så ska vi campa. Skitkul!:)

Idag ska jag va med Maja och sen ska vi ha gäster på kvällen. Så nu är jag tillbaka! Oklart inlägg men ni fattar;)

Likes

Comments

Kändis!😏 Om ni inte vet vem han är så är han med i million dollar listning (en reality serie i new york) han är mäklare och säljer dyra fastigheter.

Likes

Comments

Likes

Comments