För er som vill se hur vi har det här i Linköping, då har vi slagit ihop en film. Ni kanske inte får se allt, men det mesta. ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Nu börjar dag tre lida emot sitt slut, idag har det hänt väldigt mycket grejer. Bland annat så var det fodring i morse, mockning, foderpåsar, sopning etc ja allt som har med stallet och göra. Sedan så har det även kommit in en ny häst hit, en fyraåring. Så jag Jossan då skulle ficka i ordning denna unghäst. Det var en väldig svår kamp, hon kunde inte stå i stallgången då hon bara gick runt, sedan så ställde jag henne i boxen, det blev inte alls bättre men jag kunde borsta henne och göra henne fin. Sedan kom vi till att tränsa, där var nog den värsta biten, hon backade slängde med huvudet ja allt. Men jag fick på det. Sedan så skrittade jag fram henne, jag gick alltså bredvid henne innan lotta skulle longera. Elin hade gjort i ordning Mira som hon sedan skrittade fram åt lotta. Sedan så skrittade jag av ciwi en vacker fux valack. Och sedan blev det lunch men vi skulle bara mocka klart hos några andra hästar. 

Under efter middagen skulle jag rida gabbe en vacker mörkbrun/svart valack på ungefär 168-170cm i mkh, vi har fått som uppgift att vi ska komma på saker vi vill öva på inom dressyren, så idag blev det att öva mer på öppna. Det gick väldigt bra, han är en hur härlig häst som helst. Jag fick honom att jobba väldigt bra med kroppen som också var mitt mål. Sedan så mockade vi åt Mira. Och skulle gå in och laga middag. Precis när vi var klara med maten så kom Emma en ridskolelärare och säger att vi måste ut till stallet för att longera en ponny som har misstankar om kolik fall. Så fort ut och börja kolla till honom, sedan ut i paddocken och longera, men tack och lov blev det bättre och vi kunde sedan gå in och äta. Efter det gick vi ut till stora ridhuset för att kolla på när sanna höll hopplektion för några små flickor. Nu ligger vi båda i sängen och skall hitta på något. Bara tre nätter kvar till helgen då vi kommer att åka hem. Sedan blir det ytterligare två veckor här nere i detta sköna land. 

Likes

Comments

Ursäkta för sent inlägg om dag två,, men nu finns den uppe. ​

Likes

Comments

Den här dagen har varit lång men förbaskat rolig, vi har gjort väldigt mycket saker men konstigt nog har man lärt sig mycket väldigt fort. Måndagen börjar nu lida emot sitt slut och nu väntar vi bara en Tisdagen. Allt är så spännande, det är så mycket nya saker, men ett stort plus i kanten till våra kollegor bättre folk finns det inte, man känner sig verkligen som hemma. Naturen är ingen man kan prata om det finns bara ett ord GRYMT! Landskap, öppna fält ja allt som man kan önska sig i hästvärlden. Denna gård består av ett stort stall och tre mindre stall. En liten manege, en stor och otroligt fin manege, en stor paddock och en mindre. Hagarna är stora och kuperade. Ja det är platt mark, möjligtvis hästarna längre bort har det lite kulligt annars är det stora hagar även för dem som går ensamma. Snart blir det sängen men innan dess ska vi lägga upp lite bilder, samt att en vlogg om denna dagen kommer att komma upp. Men nu får sova så gött för det kommer vi göra.


Likes

Comments