View tracker

Tiden flyger!! Nu var det över en vecka sedan konserten den 30 september och vilken kväll! Trots att vi kom ganska långt bak i kön till Golden Cirkel ingången så lyckades vi komma lååååångt fram, dock på sidan av scenen där han inte var lika ofta men ändå! Det var ganska trångt och varmt så det var faktiskt skönt att ta sig längre bak efter ett tag (vi stod fortfarande ganska nära vilket kändes overkligt). Att kunna se Justin Bieber i ögonen var ju ganska sjukt, en av dom bästa kvällarna på länge! :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Många säger att det är för tidigt att börja skriva en önskelista men enligt mig är det aldrig för tidigt. Trots att det inte ens varit halloween än, haha!

Så här är i alla fall några saker jag hade blivit glad över att se under granen, hint hint! ;) Klicka gärna på bilderna för att komma vidare till köpsidan!

Likes

Comments

View tracker

I morgon är det dags för Justin Bieber konserten och jag är såååå taggad! Med Golden cirkel biljetterna i högsta hugg är jag redo att ge mig av klockan 7:50 i morgon bitti från central stationen i Göteborg! Trotts alla omständigheter med en stulen telefon ser jag positivt på situationen. Jag kan lova att jag kommer ha med mig kameran vart vi än går!! Idag är det ända jag kan bjuda på en frukost bild haha!

Likes

Comments

Det finns inte mycket som frustrerar mig mer än när man blir av med något VIKTIGT! Det hände med mitt Körkort (nu tillbaka) det hände med mina hörlurar (väldigt viktigt hahaha) och nu med min kära telefon!! En av dom viktigaste ägodelarna jag har! Trotts att innehållet inte spelar någon roll, för alla bilder och annat har jag sparade, så är det otroligt jobbit att inte ha telefonen i fickan. Att inte kunna ta upp telefonen för att kolla klockan, ja alla dessa småsaker man är van vid bara försvinner. Vad ska jag göra nu liksom... behöva kolla klockan som sitter på väggen, det här har ju gått för långt ;) 

Skämt åsido så blir jag väldigt arg när sånt här händer (btw. så blev telefonen stulen, glömde nämna det hahhahahh) jag som sparat väldigt länge till den telefonen, under tiden hade jag inget sommarjobb så det tog lång tid att spara ihop dom pengarna och nu är dom bara borta. Antagligen kommer jag behöva köpa en ny telefon med en del av pengarna som skulle gå till en bil. Livet suger ibland!!! Polisanmälan är skickad och vi får hoppas på det bästa! 

Likes

Comments

För lite mer än en vecka sedan såg jag min idol, inspiration och största förebild Beyonce!!! Jag kan fortfarande inte förstå att dagen jag väntat på i tre år faktiskt hänt! Ända sedan den dagen jag missade hennes On The Run Tour stop i Sverige har jag längtat och den 24/7 - 2016 i Danmark Köpenhamn hände det äntligen!!! Dom två dagarna vi spenderade i Köpenhamn var perfekta.

Likes

Comments

Glaaad fredag på er! En liten tillbaka blick på sommaren 2015 där resan till Gotland stod i fokus! Vill åka dit igen, såå mysigt. Allt från mysiga torg och gator till turkost vatten i blå lagunen. Bra väder hade vi också!

Likes

Comments

​Här kommer lite bilder från våran lilla båttur för någon vecka sedan. Det var nästan bättre väder än det brukar på sommaren vilket är sjuuukt skönt!! 

Likes

Comments

Halloween måste vara den bästa högtiden som finns. Jag älskar halloween smitningarna och godiset såklart!

Likes

Comments