Header
View tracker

Mina dagar

Goodmorning darlings!

Allt väl med er/dig? Här är det bra, förutom att jag har spökande hormoner... ont i brösten & huvudvärk. Såhär har jag fått stått ut i snart 5 år... bara för ett preventivmedel. Är det okej? Nej det tycker inte jag iallafall. usch fy vad man ska lida för att skydda sig från att bli gravid. Som tur är åker den bort om någon månad. Ni vet när brösten är så spänd så det gör ont att ha bh på sig & det gör så förbaskat ont att ta av den med... haha att ha en tröja på sig gör nästan smärtsamt också. Stackars mina små vårtor. Stackars min kropp som måste lida för onaturliga saker. Skillnad om jag hade ömma bröst för en liten bebbe i magen, det är ju naturligt elle hur?

Nog snackat om mina galna hormoner, vad ska ni göra idag? Jag har ätit en jätte god frukost, kanelknäcke.... åååh vilken favorit det är. Denna söndag ska jag njuta utav, äta god mat med gott sällskap. Kika på några julfilmer ikväll ska jag faktiskt också göra. Kanske några jag kan tipsa sedan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

New in/Shopping

Hur gulligt är inte detta smycke, en guld kedja med olika berlocker som man kan välja efter smak & tycke. Fyndade detta på h&m. Imorgon ska jag följa med på julbord & jag tänkte att ja men något gulligt vill man ju ha, så vad passar bättre än ett smycke med något juligt på, då kan jag bara ha en vanlig stickad tröja till så blir det perfekt. Eller vad tyckte ni om halsbandet?


Inlägget innehåller annonslänk

Likes

Comments

View tracker

Mat
Lilla K - Trädgårdskök 

Ja.. ja jag vet att jag alltid eller kanske inte alltid lägger upp bilder på deras fanatiska räksmörgås, men jag lovar det är en klassiker i sig & inget jag kan motstå när jag är hos dom. Mitt hjärta bestämde sig för i veckan att han skulle bjuda mig på lunch på fredag (igår) självklart valde han ett av mina favorit ställen. Lilla K har även öppnat ett "dotterbolag" i Järvsö, i deras skidbacka.. det ska vara en restaurang. Jag måste verkligen dit & se efter vad det är för något, kan ju inte vara sämre en lilla K. Nejnej det måååste bara vara lika bra, höga förväntningar.

Likes

Comments

Mina dagar

Godkvällis!

Herrejösses vad jag verkligen behöver min lediga helg igen, så himla skönt att ha ledig helg x2. Jag ska försöka att njuta fast jag börjar få mig en dos av förkylning.. Tur jag laddade upp med ingefärashot.... Jag började min helg med att ta ett varmt skumbad & en skön ansiktsmask. Väl behövligt må jag säga, hur har er fredag varit, några planer för helgen? Jag hoppas att jag inte blir sjukare för vi ska ju på julbord på söndag som är bestämt för längesedan & det skulle vara så himla tråkigt att missa det. Förresten hade jag ett brev från posten idag, det brevet var ifrån min psykolog. Jag ska nämligen få börja på mindfulness i januari eller Februari.. exciting! wow jag längtar redan nu faktiskt, även fast jag löser upp många "knutor" just nu.. som min kompis kallar det för så kommer jag ändå behöva jobba mycket nästa år med på att ta det lugnt... annars kanske jag brakar igen. Men jag älskar att jobba med mig själv, framförallt när man kan se framsteg. jag må få leva med psykisk ohälsa, jag måste fortsätta att acceptera det bara. En annan sak är att jag måste få till det med bloggen igen, på riktigt! Men jag tar det i min takt som ni säkert har märkt. Det kanske inte kommer 5 inlägg om dagen eller inte ens 1 inlägg om dagen, FÖR JAG ÄR JU MÄNSKLIG. Känner mig stolt som faktiskt kan ta det i min takt som jag inte har kunnat förut. Jag gör som jag vill & jag bestämmer över mitt liv. Jag kan inte gemföra mig med andra, & inte du heller.

Händerna upp i luften, ta det lugnt, slappna av, va den du är!

Likes

Comments

Nouw Magazine