Header

TIps

Blogg vänlig bild? - mja slisk bild, men vad gör det.. det är ju faktiskt en helt vanlig tisdag. Inge Fancy Pancy här inte.

Hej alla underbara glada i för sommar värmen!

Idag har jag jobbat, en helt vanlig tisdag.. inge mer märkvärdigare än så. Men man ska absolut njuta av dom små stunderna i livet. Kom ihåg livet är vad du gör det till. Känner ett lyckorus, att bara få grilla en varsin hamburgare en tisdagskväll det är glädje i vardagen. Hoppas ni passar på att njuta i detta härliga väder och tar vara på tiden. Om inte, det är inte försent ännu för en härlig kvälls promenad. Jag sitter faktiskt just nu ute på ballis i tränings kläder och njuter i solen.. som innan inget fancy pancy idag. Har ni några bra vardags pepp att dela med er utav? Jag har några stycken. Häng på!

  • Ta en liten paus på 3 minuter, släpp allt vare sig om du är på jobbet eller hemma och bara andas. Fundera över om du andas med magen eller bröstet. Andas du med bröstet så öva att få ner andningen till magen. Det är det mest naturliga. prova med att ha en hand på din mage & känn när magen putar ut när du andas in, sen hur magen sjunker in när du andas ut.
  • Lägg ifrån dig din mobil i 1 timme, klarar du inte det, prova 10 minuter. Tryck in ljudlöst och kliar det i fingrarna .. lugn det kommer gå över. Slappna av.
  • Ta en promenad i 30 minuter. Dina endorfiner kommer sprudla av glädje.
  • Lyssna på din favorit musik och dansa en stund. Ingen ser iallafall ;)
  • Laga din favorit maträtt dom dagar som det känns som tyngst.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mina dagar

Is playing right now: All the pretty girls - Kaleo

Är det bara just jag som älskar att lyssna på akustisk musik? Jag känner ett lugn genom hela min kropp, musiken berör så oerhört mycket. Jag gillade inte det förut, men idag älskar jag det, att få känna mig lugn och harmoniskt.. för där vet jag att ångesten kan inte ta mig.

Hej mina godingar!

Längesedan va? Jag hoppas allt är lika fantastiskt med er som det är med mig just nu. I flera dagar nu har jag känt att jag saknar er, nå enormt mycket. Saknar min blogg, saknar att få skriva av mig, att få knäppa fina bilder. Ja jag saknar nästan allt. ♥ Jag har i flera månader försökt hitta en balans i mitt liv, jag känner att jag har kommit så himla långt. Med positiva tankar kommer man så mycket längre. Att se vad du faktiskt kan göra istället för att se vad du inte kan göra. Jag har helt enkelt försökt att unna mig själv att må bra, alla bitar är inte på sin plats men det är mycket som är det iallafall. En förändring går inte på en fis blink. Det kan ta dagar år, det är du som avgör. Men nu går vi mot en härlig tid i livet, sommar, värme och glada människor. Inte för att det är fel att vara åt det andra hållet, för det är okej. Kom ihåg det! Men vad har ni haft för er medans jag varit borta?

Likes

Comments

Mina dagar

Hello!

Vet ni vad sen sist jag skrev, jag är nu inne i min 3dje träningsvecka. Om en vecka alltså har jag klarat mitt mål. Träna 3 gånger i veckan i 1 månad, alltså wow. Jag känner mig redan piggare i kroppen, inte lika ont & framförallt känner jag mig så sjukt stark. Jag har bokat ett yoga pass nästa vecka med. Jag ska ju prova på det, så kan jag bocka av i min bucket list. Så himla roligt.
Iallafall så hoppas jag att allting är bra med er. Jag håller på att få mitt livspussel att gå ihop, jobb, träning, vardag... så bloggen har hamnat lite i kläm. Men hallå jag kommer igen, som alltid. Nånstans läre jag börja med det som är viktigaste. Just nu är min egna hälsa viktigare än min kära blogg. Men jag ska hinna med. Puss jag lovar. Kram på er och kämpa på.

Likes

Comments

Contains affiliate links Adlinks , New in/Shopping, TIps

Kolla in min nya bebis från Ideal of Sweden!

Hej mina godingar <3

Igår så hade jag ett efterlängtat paket i min brevlåda, det var inge mindre än mitt nya fina rosa skal till min Iphone. Hur fint är det inte, jag älskar ju rosa sen är det så snyggt med guld detaljen. Nu kan jag matcha snyggt med min rosa kappa & detta skal i vår elle hur? Jag köpte även en tidning som var så himla bra, först var jag intresserad utav den för att Therese Lindgren var med på omslaget (bra jobbat) .. Men har aldrig läst denna tidning eller hört talats om Daisy beauty förrns jag såg Therese video att hon plåtats för den tidningen. Men jösses vilken bra tidning, verkligen att rekommendera för den som är skönhets tokig. Älskade sida 118 där dom tar upp hur man ska få mera lyster i huden att ligga... Intressant artikel och bra tips. Dom är ganska stor inom beauty och ni kan kika in på deras hemsida, den är fylld med olika bloggare samt en rad olika recensioner. daisybeaty.com. Bara ett litet tips sådär!

Hur har min dag varit hittills då? Jo jag har besiktat bilen, för första gången i mitt liv. Gick sådär då det blir ombesiktning. En fjäder var trasig, men som tur var har jag så snälla svärföräldrar som lånar ut sin bil. Så det var lite spännande att få köra en annan bil. Men det gick super bra det med. Nu hoppas vi att pärlan går igenom nästa gång. Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Länkbyte
Theresequeen

Hej fina du! 🌹

Therese heter jag och driver bloggen @ThereseQueen ​ här på Nouw.


I min blogg kan du läsa om allt från min vardag som ensamstående mamma till ett NPF barn som heter Casper och är 10 år, min ADHD i samband med ångest och min stora viktnedgång från 120 kg till 60 kg.

Jag har även en del tävlingar och samarbeten med företag och andra bloggare som jag delar med mig av.

En blogg med mycket bilder då jag älskar att fotografera.


Jag har tre olika samarbeten med andra bloggare. Jag håller även på att planera en bloggmiddag tillsammans med en bloggkollega som kommer äga rum i Helsingborg i April 2017.


Jag jobbar som resursperson på en förskola med barn i behov av särskilda stöd. Det bästa och mest lärorika jobbet jag någonsin har haft.


Kika gärna in hos mig både på bloggen Http://Theresequeen.com och på Instagram:Theresequeencom


Kram!

Likes

Comments

Nouw Magazine