Header

Mina dagar

Hello!

Vet ni vad sen sist jag skrev, jag är nu inne i min 3dje träningsvecka. Om en vecka alltså har jag klarat mitt mål. Träna 3 gånger i veckan i 1 månad, alltså wow. Jag känner mig redan piggare i kroppen, inte lika ont & framförallt känner jag mig så sjukt stark. Jag har bokat ett yoga pass nästa vecka med. Jag ska ju prova på det, så kan jag bocka av i min bucket list. Så himla roligt.
Iallafall så hoppas jag att allting är bra med er. Jag håller på att få mitt livspussel att gå ihop, jobb, träning, vardag... så bloggen har hamnat lite i kläm. Men hallå jag kommer igen, som alltid. Nånstans läre jag börja med det som är viktigaste. Just nu är min egna hälsa viktigare än min kära blogg. Men jag ska hinna med. Puss jag lovar. Kram på er och kämpa på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Adlinks , New in/Shopping, TIps

Kolla in min nya bebis från Ideal of Sweden!

Hej mina godingar <3

Igår så hade jag ett efterlängtat paket i min brevlåda, det var inge mindre än mitt nya fina rosa skal till min Iphone. Hur fint är det inte, jag älskar ju rosa sen är det så snyggt med guld detaljen. Nu kan jag matcha snyggt med min rosa kappa & detta skal i vår elle hur? Jag köpte även en tidning som var så himla bra, först var jag intresserad utav den för att Therese Lindgren var med på omslaget (bra jobbat) .. Men har aldrig läst denna tidning eller hört talats om Daisy beauty förrns jag såg Therese video att hon plåtats för den tidningen. Men jösses vilken bra tidning, verkligen att rekommendera för den som är skönhets tokig. Älskade sida 118 där dom tar upp hur man ska få mera lyster i huden att ligga... Intressant artikel och bra tips. Dom är ganska stor inom beauty och ni kan kika in på deras hemsida, den är fylld med olika bloggare samt en rad olika recensioner. daisybeaty.com. Bara ett litet tips sådär!

Hur har min dag varit hittills då? Jo jag har besiktat bilen, för första gången i mitt liv. Gick sådär då det blir ombesiktning. En fjäder var trasig, men som tur var har jag så snälla svärföräldrar som lånar ut sin bil. Så det var lite spännande att få köra en annan bil. Men det gick super bra det med. Nu hoppas vi att pärlan går igenom nästa gång. Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Länkbyte
Theresequeen

Hej fina du! 🌹

Therese heter jag och driver bloggen @ThereseQueen ​ här på Nouw.


I min blogg kan du läsa om allt från min vardag som ensamstående mamma till ett NPF barn som heter Casper och är 10 år, min ADHD i samband med ångest och min stora viktnedgång från 120 kg till 60 kg.

Jag har även en del tävlingar och samarbeten med företag och andra bloggare som jag delar med mig av.

En blogg med mycket bilder då jag älskar att fotografera.


Jag har tre olika samarbeten med andra bloggare. Jag håller även på att planera en bloggmiddag tillsammans med en bloggkollega som kommer äga rum i Helsingborg i April 2017.


Jag jobbar som resursperson på en förskola med barn i behov av särskilda stöd. Det bästa och mest lärorika jobbet jag någonsin har haft.


Kika gärna in hos mig både på bloggen Http://Theresequeen.com och på Instagram:Theresequeencom


Kram!

Likes

Comments

Mina dagar

God morgon alla härliga underbara kvinnor!

Hur står det till idag? Med mig är det bara bra tack, just nu så kämpar jag att få ihop livet. Jobbet, bloggen och sen allt annat runt i kring. Jag har ju börjat med träningen med, det tar ju lite energi som sagt. Men med positiv betoning, eller hur. Men idag är jag ledig, fast ska dock till jobbet på ett möte. Sen efter det ska jag träffa upp min vän för lite träning som sagt. Det ska självklart inte bli en massa sånt snack nu här i bloggisen, men jag halkar ju ändå in på det på något vis. Hursomhelst ska jag försöka hålla bloggen uppe, jag gör så gott jag kan. Idag skulle ett skönhets inlägg slinka in, men håll ut det kommer. Ni som missat min blogg tävling ---> glöm inte att vara med. Tävlingen avslutas imorgon. Sen G R A T T I S på kvinno dagen <3

Likes

Comments

inspiration

Hej på er!

Hoppas er måndag har varit fantastisk, min började ju lite sådär halv taskigt då jag glömde grejer när jag skulle till jobbet. Men vet ni vad, det löste ju sig ändå. Allt löser sig bara man vill, ingen idé att försöka stressa upp sig redan på morgonen. Nu är jag helt utslagen efter denna dag, jag har jobbat & efter jobbet var jag på gymmet, jösses så bra jag känner mig. Sen till alla er " all träning är bra träning" bara du tar dig till gymet så är det jätte bra verkligen. Unna kroppen träning är ett bra sätt att tänka. Nu ska jag njuta av min måndags kväll. Hur går det med er träning? Vad tränade ni idag? Jag körde lite kondition & armar/axlar, känslan efter ett tränings pass är ju obeskrivlig. Jag ska försöka ta med mig det varje gång, känslan när jag kommer dit, när jag är där & efteråt. Bara att komma dit känner man sig stark, under passet känner man sig stark, efter passet känner man sig ännu starkare. Håller ni med?

Så här är lite måndags pepp till er:

* gör dina egna val i livet & vad som är bäst för dig

* dagens lycka kan även vara morgondagens lycka

* Unna dig glädje och positivitet

* kicka igång veckan med ett "jaaaah" nu kör vi.

* Ta dig igenom dagen som att du är lite av en Queen.

Likes

Comments

Nouw Magazine