Ni är efterlängtade kan ja lova=)

Men nu är det bara några dagar kvar..I´m looking forward!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har man vart hemma i fem dagar. Usch va kallt o boring det är här. Önskade att jag still kunde vara i Thailand. Gud vilket underbart land. Varmt,vackert och billigt.  En resa som innehöll allt. Hade en kanon månad där med min älsklingar. Tyvärr fick jag inte med mig dom hem utan dem envisades med att stanna till maj=( Lucky them.

Men men nu får man ta nya tag. Hoppas på att få ett nytt jobb inom kort och att våren snart e här. Våren e ju faktiskt underbar här hemma om det nu e fint väder då.

Saknar er brudar och Paradise. Hälsa alla och dansa på Fullmoon för mig med. Hehe, om ni pallar det trycket som ja håller dock..Men det gör du nog i alla fall Emelie, du e ju allt en energibomb hela du=)

Love you girls och längtar tills ni e hemma igen!

Likes

Comments

Då var det dags för resa igen för min del. Imon åker jag till Thailand och hälsar på min gummor. Blir borta en månad=)

Ska bli nice att komma från detta oväder,

Ha det göttans,

see ya!

 

Likes

Comments

Aloha! Nu e jag i min favvo stad San Francisco. Helt underbart att va tebax o traffat barnen o familjen=) Min vecka pa Hawaii va sa grymt kul, best week ever. Vi festade, soalde,badade,cruzade i snygga bilar med militarkillar, snorkling,barbique party more party and some shopping..Ja sager bara Honululo, Waikiki beach maste upplevas, det gar inte att beskriva hur fint det e dar. Och efter en underbar vecka dar sa besoktes Las Vegas..Ocksa en grymt cool stad. Jag blev dock ingen milionar som ja hoppats pa=( men det va verkligen kul anda.. Nu har ja en vecka kvar har i Sf, kommer mest besta av shopping men aven party o umgas med gamla vanner och familjen.. Ha det gott gott.. See ya!

Likes

Comments

På lördag bär det av igen mot staterna. Nu har det nästan gått ett helt år sen sist, helt sjukt va snabbt det går. Jag och Marie ska den här gången åka på en lovely vacation utan jobb, ska bli så härligt. Och Ellen möter vi upp i SF för att sen bege oss till paradis ön Hawaii=) Äntligen ska en dröm gå i uppfyllelse, har alltid velat dit och nu ska ja det...och efter en vecka där blir det ett par dagar i den coola staden Las Vegas, kan ju hoppas på att bli milionär=) Avslutning blir det i hemstaden San Fransisco.. Uppdatering kommer under resans gång=) Puss o kram!

Likes

Comments

Har haft en grym och ball helg i STHLM, igen! Jag gillar verkligen STHLM! Emelie och jag blåste upp i fredags eftermiddag, lagom för att sen festa till det på en privatfest i skogås. En mycket lyckad sådan och även efterfest blev det med, a lr sovkalas vet inte va man ska kalla det=) Desto segare dagen efter då Jossan, ja o Em skulle ta oss till Jossans systers lägenhet där vi skulle ha sovit ..Partykläderna satt kvar, sminket med och med en bra hang over så var det pendeltåg och buss, alltid lika kul..NOT! Och sen efter att power napat, blev det thai bufé på Drottninggatan och därefter utgång på Solidaritet..Hur packat som helst, men även jättekul. Därefter vidare på fest med Sthlms killarna igen och sen sovkalas.. Alltid kul att komma iväg på äventyr, och det må ja säga att det allt var=) Emelie och jag drabbades även av skrattsjukan, det lär ju förlänga våra liv regält..ska nog satsa på fler sådana helger=) Ha det gött och simma lugnt!

Likes

Comments

Gud vilken lyckad helg. I fredags var det utgång på trädgårn vilket var så skoj. Och i lördags var vi på Valand och röjde. Lätt en 10-poängare=) -Girls, I just love you! Nu e det även bokat och klart. I oktober bär det av på resa till USA igen men på semster bara den här gången. Marie du och jag i Hawaii, Las Vegas and San Francisco..Kommer bli grymt, längtar=) Puss o kram!

Likes

Comments

Fy för att vara sjuk över midsommar, suger fett kan ja lova. Ja som tillsammans med mina flickor skulle åkt till Lysekil=( Jaja thats life, det blir aldrig som man tänkt sig. Jag önskar er alla andra en Glad Midsommar, och hopaps för er skull att solen tittar fram. Ps. jag är så glad att jag har er, ni vet vilka ni är, som ställer upp i alla lägen och får en på bättre tankar. -Älskar er!

Likes

Comments