Hej hopp min sockertopp!! Jahapp, då va det ett nytt år..igen! Vet fasiken inte vad jag ska skriva men jag tänkte att jag skulle fördriva lite tid med att kladda ner nåt här.. men ja.. eehemm.... det va ingen bra idé tror jag! hehe.. :D Nej men... så att.... jadu hmm.. Funderar på att skriva å beklaga mig en massa.. men det struntar jag i, ska inte va så negativ så jag önskar alla en god natt istället... dröm sött, sov gott!!! Gonatt innan jag får fnatt!! Hej Svejs ;o)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hur tråkigt kan det bli? hur tråkigt är det nu? snaaaaaark! linserna har torkat fast på näthinnan, ser helt suddigt, nyser ungefär 5 gånger/min, näsan kliar så jag snart hugger av den, alla människor har försvunnit nånstans så det är helt dött, ingen att prata med, fingertopparna ömmar efter ett par timmars gitarrspelande, nej usch, å magen kurrar efter mat, fast det kan jag ju å andra sidan göra något åt! å en annan sak...JAG VILL HA EN BIL! nån som har en över? å nån å gosa med givetvis..........men aldrig! =( allt för denna gång, fy då.. kram å hej från den oootroligt positiva! ;-)

Likes

Comments

Hur fasen gör man när man inte kan somna å vet om att man ska upp 6 på möra å klockan bara tickar å tickar?? Jag har sett lite på en film, glott i en bok å t.o.m RÄKNAT FÅR, men ingenting fungerar, är skit trött ju å ögonen bara sticker men vad hjälper det, kan inte somna ändå!! Fasen oxå..så därför gick jag hit till datasalen istället, men blev ju nästan piggare för sjuttsingen!! Kan ju likaväl va uppe hela förbannade natten...snaarrrrk! Ska ju till Hammarö fågelstation imon med naturkunskapen, men vet inte om jag åker med, kommer ju vara trött som en annan zoooooombie då ju! HJIIILPPP! Znarrrk å gonatt alla ni som kan det där med å sova! Kram å hej!

Likes

Comments

va underbart å få ha lite helg..men nu är det söndag igen å skola imon...orkar inte det nu känner jag! men men..har inte så mkt att välja på! längtar till nästa helg redan så vi kan ha en brakfest med alla goa människor från förra året..återträff..det ska bli riktigt kul! =) jaha...kommer inte på nåt att skriva mer nu...tråkigt..är inte bra på sånt här.. ha det så bra alla glada.. Kram

Likes

Comments