Postad i: Vardag

Eftersom den här bloggen är relativt ny så ska jag svara på en lista, bara så ni får veta lite mer om mig.

VAD ÄR JAG FÖR TYP AV MÄNNISKA:

Vid matbordet?

Jag är antingen väldigt pratglad eller så är jag väldigt tyst haha. Beror väldigt mycket på humöret och var jag är/vem jag är med. Sambon får nog säkert fnatt på mig ibland då jag skulle kunna babbla på i all evighet medan han emellanåt tror att jag är sur då jag knappt säger ett ord. Är jag trött så är jag inte det minsta pratglad iaf!

På nattklubben?

Tja, nu har jag inte varit på nattklubb på 1 år och jag har nog ändrat ganska mycket som person sen sist. Förr var jag åtminstone den som var lite överallt och gärna drog till bardisken för en shot eller två med jämna mellanrum.

På stranden?

På stranden är jag den som gillar mest att ligga och jobba på brännan. Som liten ville jag aldrig gå upp ur vattnet medan jag på äldre dagar har blivit lite kinkig med temperaturen haha. Det ska helst vara varmt om jag ska ta ett dopp!

På efterfesten?

Går inte så ofta på efterfest, men jag skulle nog vara mest trött och längta efter att få sova haha.

I klädbutiker?

Den som alldeles för lätt unnar mig själv nånting, men har ändå dock på senaste tiden börjat fundera lite mer på när/om jag skulle använda produkten och tänker "jag ska sova på saken, vet ju var det finns om jag bestämmer mig för att köpa det".

Hemma hos andra?

Det beror så mycket på hos vem jag är och hur bra jag känner dem eller hur ofta jag varit dit tidigare.

I sängen?

Den som rör på mig hela tiden och retar upp sambon som vill sova haha! Har dock lärt mig att ligga mer stilla på senaste tiden. Sover absolut bäst när jag får ligga i hans famn, under samma täcke, vilket jag alltid blir rätt bortskämd med!

På flygplan?

Sitter helst vid fönstret nyfiken som jag är. Älskar att få sitta tyst och filosofera för mig själv bland molnen. Har aldrig behövt använda toaletten osv på flyget så har inte heller behov av att sitta vid gången.

Hemma en chilldag?

Om sambon är hemma så kryper jag ALLTID ihop i hans kärleksfulla och mysiga famn där jag sitter och pussar på honom minst 10 gånger i minuten haha.. Oftast har jag dukat fram lite gott framför tv:n eller så sitter vi bara och skrattar åt olika saker på nätet och njuter av de få minuterna vi faktiskt kan sitta ner och ta det lugnt tillsammans.

I ett förhållande?

Som sagt, den som pussar på sambon minst 10 gånger i minuten och tycker om att kramas väldigt mycket. Jag har tur som får vara med Joacim som är väldigt kärleksfull (ofta på retsamt sätt haha) och gullig mot mig, vi är inte direkt blyga för att gullas med varandra och vi gör det ofta och mycket! Att vi har det så bra tillsammans trots vårt "delvis sambo-delvis distansförhållande" situation är nog tack vare att vi överösar varandra med massor av kärlek varje dag.

På morgonen/kvällen?

På morgonen är jag antingen på 0 eller 100. Lite tjurig och tyst eller sjukt energisk och ivrig. På kvällen vill jag gärna ta det lugnt och andas ut, helst sitter jag ner med en kopp te och lite kvällssnacks.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Foton

​Var så nära att somna om imorse då klockan ringde men insåg sen att första lektionen var obligatorisk, dessutom skulle vi ha en gästföreläsare (Christoph Treier). Sist och slutligen övertalade jag mig själv att stiga upp och det är jag så jätteglad över. Fick nog vara med om den mest intressanta föreläsningen i hela mitt liv!

Gick hem sen och skruvade lite möbler som lämnat på hälft och sen njöt jag av världens godaste lunch! Det är nånting magiskt med frukter alltså, kan äta hur mycket som helst utan att tröttna! Jag kan till och med bli lite tjurig om vi inte har frukter hemma så jag blir oftast som mest galen bland fruktdisken i butikerna... 😏😁

Efter den goda lunchen har jag skrivit lite på skolarbeten och ska nog fortsätta med det en stund. Ska väl åka och handla lite med Anne senare och fixa middag men det är väl allt. Hoppas ni har en bra dag! 


Likes

Comments

Postad i: Vardag

Sitter som bäst på bussen på väg till Jakobstad. Ska bli oerhört skönt att komma hem igen! 😌 Försöker läsa lite och göra skolarbete, drunknar lite just nu i alla uppgifter vi ska ha gjort så stressnivån är ganska hög... Får försöka ta en uppgift i taget och göra mitt bästa. Det är ju iaf intressanta ämnen vi jobbar med så det ska väl gå.

I helg blir det inte heller mycket lugn och ro. Huset ska bli färdig för inflyttning och jag har en hel massa saker att skaffa/söka fram före söndag då ett flyttlass går tillbaka till Vasa. Ska flytta in i min studielägenhet, har bott hos Anne nu i 3 veckor så ska bli skönt att få eget ställe där man kan ta det lugnt och inte behöver trängas 2 personer på 24kvm 😅 Dock har vi bara ca 10 meter mellan oss så vi tänkte att man kan fixa middag osv tillsammans ändå!

Nu ska jag nog öppna boken igen och plugga lite. Vi hörs!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Snart har jag klarat av 3 veckor i skolan och man kan nog säga jag är mer än nöjd över mitt val. Är så glad att jag hittade hit till Novia, företagsekonomi känns verkligen som min grej! Har efter många om och men hittat min alldeles egna lägenhet här i Vasa och dit ska jag flytta förhoppningsvis efter den här helgen. Det blir nog mycket flytt nu på en och samma gång! Där hemma i Jakobstad var jag spenderar mina lediga dagar har vi byggt vårt blivande hem som är mer eller mindre klar nu, så dit ska vi också flytta.

Jag trivs ändå rätt bra här i Vasa på vardagarna. Har flera kompisar som bor här så jag känner mig inte ensam iaf. Min älskade långtradarchaufför är trots allt borta för det mesta på vardagarna, så det bästa är ju att få åka hem varje helg och träffa varandra. Vi är ju så unga tänker vi, det är ju nu vi ska passa på att jobba/studera och jag måste säga att det funkar jättebra för oss. Man får ju ringa varandra lite stup i kvarten när man är ifrån varandra istället! 😉 Det andra bästa med att bo i Vasa är nog att området vi bor på (samma som skolan) verkligen bjuder på lite av varje. Häromdagen var t.ex. jag och Anne ut på en kvällspromenad och bara ynka hundra meter från våra lägenheter finns ju en helt underbar utsikt vid vattnet. Det bästa av två världar helt enkelt!

Likes

Comments