Jag vill jag vill inte jag vill jag vill inte. Jag vill jag vill inte jag vill jag vill inte. Jag vill jag vill inte jag vill jag vill inte. Jag vill jag vill inte jag vill.
☺😣😞😒😍😌😖😚😔😏😘💋❤🔫🔙🔛🔜

Egentligen så vill jag nog. 😱

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 235 Readers

Likes

Comments

Lika förvirrad som vanligt.. Eh ja... 😏

Tja ja vad säger man???

En helg i klumpen i magens tecken. Fattar inte vrf d ska vara så svårt att ha någon hemma hos sig. Ja jag vet det borde vara lätt och det borde vara jobbigt att vara borta men sån e inte jag. Lättare att vara borta så man kan gå när man vill. Hem kommer man ju alltid oavsätt vad.
Klump jävlen hade inte behövt existerar för den är kraftigt störande. Blir fan som rn lite tonåring som börjar babbla o troligen säger saker utan att tänka ibland och sen vet inte vart jag ska ta vägen. Allt jag vill är bara att försvinna.

Men denna helgen va väl inte så jätte farlig får jag väl erkänna.
Fredagsmys stod på schemat men klumpen paja d där med gottiset som jag knappt rörde. Hehe. Långt ifrån likt mig annars. Haha.
Lördagen..... ja vad säger man om lördagen ;) hehe. En repris KANSKE hade varit nått... Hmm..

Jag e så sjukt förvirrad på allt.
När man varit själv så länge blir man tydligen bekväm med det. Att någon kommer med en påse för att dem handlat o ger en, blir en jätte märklig känsla (inget dåligt dock).
Många saker sagda, många saker pekade och många skratt.
Som vanligt överbelastar hjärnan sig men jag har kommit underfull med vrf den gör det och det är pga av mååååånga rötägg som varit i mitt liv på ett eller annat sätt.
Alltid ha känslan o tanken som att man inte är bra som man är, bara nötter, man ska springa på i livet och man har inget större värde i andras ögon. D e skit att ha d i huvudet jämnt. Man blir så fruktansvärt sårbar och rädd för det mesta. Släppa in nytt vet man inte om man vågar och om man vågar, vad ska d då sluta med o ta ke är inte god då tyvärr.
Jag vill ha en förändring på all skit och jag vill inte att hjärnan dka överbelasta sig hela tiden. Man är rätt trött i huvudet varje dag.

Jaha detta skulle ju inte bli som d blev nu i inlägget, men d va d som börja ploppa upp.. Eller ja mycket mer ploppa upp, en del kan man inte skriva om och andra saker vet jag verken ut eller in på. Hehe
  • 238 Readers

Likes

Comments

Blir nog några mer här då jag absolut inte får kläm på min andra blogg. Dock inte pallat plocka fram datorn o fixa genom den så d e väl där felet är kan jag tänka mig. Hehe
  • 237 Readers

Likes

Comments

Alla ni som tror att ni ska kunna förmedla vidare vad jag skriver säger jag bara en sak till :
📢📣🔊 Go fuck Your self!!!
Hur man kan va så vidrig o tro att man gör nått bra fattar jag inte! Men visst e man lika funtad som ......................... så vet man väl inget bättre.
😡😲👿👹💀🔫🔪💣🐍🌵⚡🌋⛪🔥💥💨
Tar någon illa vid sig så vet dem att jag troligen vet något oxå. Allt kommer fram på ett eller annat sätt och glöm det aldrig!!!
👊👊👊
Jag👀vad ni gör, 

jag👂vad ni säger, 

jag känner👃av er skit, 

men allt ni ger mig är bara💪
Kärleken till mina 👩barn👨 kommer ni aldrig kunna ta ifrån mig 💞 💑  • 243 Readers

Likes

Comments

Eftersom jag nu VET att folk läser min blogg BARA för att snoka och försöka göra mitt liv till ett helvete så kom er jag så småningom att byta blogg och sätta kod på den.

Jag säger bara en sak till er som håller på VÄX UPP det inte mig i grupp och botten som det drabbar att det snoka här. Skärp er och tänk efter!

Jag vet inte vad ni tror att ni vinner på att hålla på som ni gör. Allt kommer fram på ett eller annat vis. Jag har inte gjort något för att förtjäna detta!!!!
  • 258 Readers

Likes

Comments

Vardagen vill inte riktigt komma igång efter ledigheten och jag märker av det gråa vädret mer än vanligt.
Ge mig SOL jag behöver SOLEN mer än nånsin nu.
Dagarna är låååååååång o tråkiga. Livslusten kryper nästan ur en. Väl för det grå mörka och allt regn!

Jag ställer mig o bakar med pris alla lampor tända för att slippa tänka på vädret utanför.
  • 254 Readers

Likes

Comments

Varför ser man inte bara till att somna när man är trött o huvudet värker?

Lucas har fått för sig att få panik när han ska duschas. Skrek så mitt huvud höll på att sprängas. Han har aldrig gjort så förr.
Han har dessutom varit helt mormor tokig idag med. Hon fick inte lov att köra hem och han erbjöd henne sin säng att ligga över i oxå :) Efter alla om och men så fick han släppa sin mormor motvilligt och så lovade mormor att ringa när hon vaknat imorgon.

Äntligen kunnat handla hem lite till min ekande kyl, inte för jag brukar ha så mycket i vilket fall som helst i den.

Förbannade Egon står verkligen för sitt namn EGOn. Blåser utav bara helvete så nog fan vill han att vi ska stanna i en så han kan få vara ute själv och han ser verkligen till att man inte vill gå ut med allt regn dessutom.
Men nu tycker jag fan att Egon ska ta o lugna ner sig!!!!!!!

  • 270 Readers

Likes

Comments

Dagens horoskop- Vågen
Du tycks i dag få ett besked du hoppats på.
Med din övertalningsförmåga ser du ut​ att fira en eller annan triumf.

Läskigt som fanken när horoskopen stämmer.
Idag kom beskedet om att jag ska få jobba i 2 veckor och sen även blir det ev något i sommar plus med lite tur blir det en annan tjänst på samma ställe som jag kanske får.

Likes

Comments

när var du som mest nervös som du kan komma ihåg?

jag kommer aldrig att glömma mitt. 
allt var lugnt tills jag närmade mig målet och insåg vad jag höll på med, hjärtat satt i halsgropen och jag fundera på om jag skulle skita i att gå av och åka hem direkt igen. Ännu värre var det när jag såg Han som stod och lutade sig mot en stolpe där jag skulle gå av "shit d e ju han" tänkte jag.
Det hela började med att vi börja snacka på nätet och han var ingen filur jag annars brukar känna intresse för man han var ........ ja jag vet inte vad men han väckte mitt intresse och vi pratade i telefon. Jag hade svårt att förstå allt han sa men jag försökte så gott det gick.
Efter nån vecka tror jag det var så bestämde vi att jag skulle ta tåget till honom och hälsa på under helgen. jag tog tåget för första gången någonsin till någon som jag egentligen inte kände mer än via nätet. Av alla ställen så bodde han på Öland. Efter några timmar på tåget och ett byte å även byte av dialekter så hamna jag i Kalmar där han hämta upp mig för att vi sen vidare med bil skulle till Öland.
Går mot honom och vågar inte titta upp. Jag hade lovat en kram så det var bara att ta tjuren i hornen.
VI går mot bilen och han säger att den är den lille röda där, så jag går då så klart mot en liten röd bil. Han stoppar mig och säger nej det är denna lilla röda bilen. LILLA? va min första tanke d e för fan en kombi, men dock väldigt sänkt.
Inne i bilen ringer jag min mamma som jag lovat så hon visste att jag överlevde resan​. Bil turen är en bit och när vi väl är över bron och han bara fortsätter och fortsätter köra ute i "öde" marken så går mina tankar väldigt mycket, är det nu jag ska dö? hur fan kan man bo här ute? är han bonde, d har han inte sagt? d e ju hundra mil till allt annat än bönder och djur. Väl framme så står där ett litet rött hus med svarta knutor. Jätte mysigt ställe. Märktes dock att det var ett "mans"hem ;)
Pizza och vitt vin var det som bjöds på, och ja vinet var av en anledning och det kan vi bara tacka min dåvarande bästa vän ;) haha

Det är något av det sjukaste jag har gjort någonsin.

Föda barn är absolut oxå en sak men då visste man ändå någorlunda vad som väntade. Sen e man klart nervös första gången man träffar nån eller när man ska ha sex, men det är ändå att man vet vad det hela handlar om.
Att åka så många mil hemifrån för att träffa nån som lika bra kunde varit våldtäktsman eller mördare var en stor risk att ta.

Nå vilket nervöst minne har du? Dela med dig och berätta! :)

Likes

Comments

Sommaren kommer snart hoppas jag. Kollade lite på bikini och hittade lite jag fastnade för. Klicka på bilden lite överallt så ser ni vad jag fastnade för. Finns 4 olika delar på bilden

🐦

👙 🌊 🍦

👜 👗 👠

🍸 🍻

🌙 ✴

Likes

Comments