Header

För er som missade befann jag mig ett par dagar i London för någon månad sen.. Nu ska jag dit igen den 25 drar vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags var jag på Kulturen i Lund på julmarknad eftersom jag skulle hjälpa min storasyster som ställde ut där! Det var så fint och mysigt. Här är lite bilder!

Likes

Comments

Igår befann jag mig på julmässan i Huseby tillsammans med mina föräldrar, David och Allan! Så mysigt där, vädret var helt perfekt soligt och frostigt. Hela vägen upp till mässan satt jag och tittade ut genom bilfönstret och tittade på de vackra träden. Vi köpte lite gott bröd, någon korv och lite annat!

Likes

Comments

Det är dagen, dagen som Donald Trump blev vald till USAs president. Jag har inte känt denna hopplöshet sen jag satt på Sveriges förra valvaka och ser hur allt mitt och alla mina partikamraters hårda arbete förloras. Inte till några andra än Sverigedemokraterna. Jag hade jobbat så hårt mot all form av diskriminering. Sen kommer Sverigedemokraterna som på ett bananskal, som ett hårt slag i min mage.

Jag befinner mig hemma, i tårar denna dag. För jag undrar vad som händer. Jag undrar om världen sett annorlunda ut om jag gjort mer. Lagt ner ytterligare timmar på att berätta för alla. Om allas lika rättigheter. Delat med mig mer av mina personliga erfarenheter av rasism och sexism, Hade Sverige sett annorlunda ut idag?

Jag vet inte hur mina barn kommer att vara eller vilka vackra individer de kommer växa upp till att bli. Men vad jag inte vet är hur jag ska svara på vafan som hände den 9/11 2016. Jag ångrar mig så innerligt att jag inte varit mer insatt i detta världsviktiga val. För vad gjorde jag?Likes

Comments

Just nu sitter jag i skolan påväg till ett av mina mentorsbesök, det ska bli så intressant samtidigt som jag är så nervös så jag nästan spricker. Jag ska se över några olika socialpedagogiska metoder, mer än så kan jag inte säga. Jo, att jag sen ska skriva ett långt arbete om just min valda metod.

Gissa vad som hände idag? Mitt internet i lägenheten stängdes av. Hur ska jag plugga? Fyfan, ångesten. Vi har haft stora problem med bredbandsbolaget, kundservicen har varit bra men det har varit mycket snack och lite verkstad. Vi ska försöka lösa detta snarast då jag inte klarar av skolarbeten till 100% utan internet, fan också.

Nåväl nu känner jag mig klar och vi hörs om någon dag!

Likes

Comments

Jag älskar höstmat, mustiga grytor och soppor! Jag gjorde en liten soppa med linser, potatis, morötter & lök! Den blev verkligen helt gudomlig!

Likes

Comments

För mig är det viktigt att inte dricka alkohol, jag avstår detta utan problem längre. Nej jag har inte tidigare haft problem med att säga nej till alkohol men har tidigare i livet druckit endel sprit, inte varje dag men typ fredag & lördag kanske söndagar också om man hade tur.

Idag ca 1,5 år senare har mina alkoholvanor aldrig varit bättre. Men jag ser dessvärre många andras alkoholvanor mycket mer. Jag har berättat för David att när vi får barn vill jag att han slutar dricka. Inte för jag tror att han hade supit när vi får barn, det gör han inte nu heller. Men är trött på hela "det är ju helg", "det är kväll" & "det är ju semester" ursäkterna. Jag läs JAG tycker det är sjukt att dricka mer än 1 gång per vecka, missförstå mig rätt jag har inget problem med dem men undrar hur människor inte kan se att de har problem om de "bara tar en öl till maten" varje dag??

Oavsett har jag testat på det mesta inom de alkoholfria spektrumet och hittat en och annan guldklimp, vissa saker har smakat skit och andra som rena himmelriket. Bäst har det nog varit på Pinchos deras alkoholfria "soda pop" var verkligen 10/10.

Jag vet inte varför det blev ett sånt inlägg på min blogg. Men det är ju faktiskt min blogg! Ha det fint, drick lugnt och ta hand om varandra.

I know det är två alkoholhaltiga drycker och det är Davids haha. Som jag sa får människor dricka hur mycket de vill sålänge ingen tvingar mig.

Likes

Comments

Är verkligen helt kär i denna plats, det är en av få platser som verkligen gett mig inre ro. Jag behöver det, för ärligt talat mår jag inte alls bra nu, min ångest övergår i ren och skär panik nu för tiden. Jag vill gråta men det går inte, inte just nu. Vill verkligen inte att denna blogg ska handla om mitt psykiska mående eller vara en negativ blogg. Men detta är jag, öppet ärlig. För min egna skull, jag kan inte prata om mina problem så jag har valt att skriva om dem ibland.

Jag åkte till utsiktsplatsen men en av mina bättre vänner, mitt lyckopiller. R, ni kanske finner det helt sjukt att jag åker iväg med en annan kille. Men han är ett lyckopiller, han låter mig vara mig helt villkorslös. Han gör mig arg och låter mig skratta ut min ångest.

Jag menar inte att David inte är det, han är allt för mig. Min stöttepelare och jag kan verkligen ligga i Davids famn och känna mig som den finaste och mest omtyckta människan på jorden. Men jag behöver komma bort från Sölvesborg och till Malmö, den vackra stad som ger mig någon konstig känsla av tillhörighet.

Ha de fint!

Likes

Comments