Header

Just nu sitter jag i skolan påväg till ett av mina mentorsbesök, det ska bli så intressant samtidigt som jag är så nervös så jag nästan spricker. Jag ska se över några olika socialpedagogiska metoder, mer än så kan jag inte säga. Jo, att jag sen ska skriva ett långt arbete om just min valda metod.

Gissa vad som hände idag? Mitt internet i lägenheten stängdes av. Hur ska jag plugga? Fyfan, ångesten. Vi har haft stora problem med bredbandsbolaget, kundservicen har varit bra men det har varit mycket snack och lite verkstad. Vi ska försöka lösa detta snarast då jag inte klarar av skolarbeten till 100% utan internet, fan också.

Nåväl nu känner jag mig klar och vi hörs om någon dag!

Likes

Comments

Jag älskar höstmat, mustiga grytor och soppor! Jag gjorde en liten soppa med linser, potatis, morötter & lök! Den blev verkligen helt gudomlig!

Likes

Comments

För mig är det viktigt att inte dricka alkohol, jag avstår detta utan problem längre. Nej jag har inte tidigare haft problem med att säga nej till alkohol men har tidigare i livet druckit endel sprit, inte varje dag men typ fredag & lördag kanske söndagar också om man hade tur.

Idag ca 1,5 år senare har mina alkoholvanor aldrig varit bättre. Men jag ser dessvärre många andras alkoholvanor mycket mer. Jag har berättat för David att när vi får barn vill jag att han slutar dricka. Inte för jag tror att han hade supit när vi får barn, det gör han inte nu heller. Men är trött på hela "det är ju helg", "det är kväll" & "det är ju semester" ursäkterna. Jag läs JAG tycker det är sjukt att dricka mer än 1 gång per vecka, missförstå mig rätt jag har inget problem med dem men undrar hur människor inte kan se att de har problem om de "bara tar en öl till maten" varje dag??

Oavsett har jag testat på det mesta inom de alkoholfria spektrumet och hittat en och annan guldklimp, vissa saker har smakat skit och andra som rena himmelriket. Bäst har det nog varit på Pinchos deras alkoholfria "soda pop" var verkligen 10/10.

Jag vet inte varför det blev ett sånt inlägg på min blogg. Men det är ju faktiskt min blogg! Ha det fint, drick lugnt och ta hand om varandra.

I know det är två alkoholhaltiga drycker och det är Davids haha. Som jag sa får människor dricka hur mycket de vill sålänge ingen tvingar mig.

Likes

Comments

Är verkligen helt kär i denna plats, det är en av få platser som verkligen gett mig inre ro. Jag behöver det, för ärligt talat mår jag inte alls bra nu, min ångest övergår i ren och skär panik nu för tiden. Jag vill gråta men det går inte, inte just nu. Vill verkligen inte att denna blogg ska handla om mitt psykiska mående eller vara en negativ blogg. Men detta är jag, öppet ärlig. För min egna skull, jag kan inte prata om mina problem så jag har valt att skriva om dem ibland.

Jag åkte till utsiktsplatsen men en av mina bättre vänner, mitt lyckopiller. R, ni kanske finner det helt sjukt att jag åker iväg med en annan kille. Men han är ett lyckopiller, han låter mig vara mig helt villkorslös. Han gör mig arg och låter mig skratta ut min ångest.

Jag menar inte att David inte är det, han är allt för mig. Min stöttepelare och jag kan verkligen ligga i Davids famn och känna mig som den finaste och mest omtyckta människan på jorden. Men jag behöver komma bort från Sölvesborg och till Malmö, den vackra stad som ger mig någon konstig känsla av tillhörighet.

Ha de fint!

Likes

Comments

Jag är nu nybliven 20-åring!! Fatta det, jag får nu handla på systemet, lite tråkigt ändå att jag inte dricker alkohol. Tråkigt på det viset att jag aldrig få uppleva känslan av att handla själv för på yngre år handlade ju någon alltid ut åt en. Men tycker ändå valet av att skippa alkoholen bara gjort mig gott. Det har tyvärr också givit mig ett helt annat perspektiv på hur alkoholkonsumtionen ser ut för många människor. Det gör ont i mig samtidigt som det inte finns något jag kan göra åt det.

Jag känner att jag hamnat utanför banan ett tag nu, det är supertungt med skolan. Den tar verkligen på alla mina krafter, som tur är har jag min käraste familj. Både mina föräldrar och såklart syrra men också David och min lilla älskade mopskorv Allan!

Likes

Comments

Nu är sommaren snart slut och jag tog en paus från allt, en mycket välbehövlig sådan. Under andra terminen i skolan så blev min kropp och jag helt rubbad. Jag var så trött och hade konstanta besvär fysiskt och psykiskt. Men nog med gnäll, jag har jobbat under hela sommaren och haft väldigt lite tid till annat, förutom att spendera tid med min inte längre så lilla valpis. Jag kommer försöka komma tillbaka till bloggen lite grann, mest för min egna skull. Ibland behöver jag verkligen utvärdera mina dagar och veckor för att se vad jag egentligen gör.
Ni kanske undrar vad jag gör uppe nu? svaret på den frågan är att jag faktiskt jobbar natt just nu, jag tog bara en liten mikropaus från alla arbetsuppgifterna.


Likes

Comments

Love this!
500 ml apelsin juice (helst egenpressad eller från ett bra märke såsom innocent)
1,5 dl hallon
1,5 dl mango/ananas/papaya (bestäm själv, eller blanda)

Om man vill ha lite en lite mer krämig juice rekommenderar jag att man tar i banan!

Likes

Comments

Likes

Comments