När man ger sig ut på något outforskat i detta fall en blogg. Känner jag en blandad känsla av något outforskat som ska undersökas. Jag älskar nya utmaningar i livet och att lära mig något nytt. Många gånger vill jag kunna allt med en gång. Kanske borde man för ögonblicket stanna , andas och tillåta sig att återblicka. Ge kunskap tid och bli ännu bättre än att stresslära. Har under några månader varit helt ute på outforkat område vad gäller mitt jobb. Jag känner en otrolig glädje över att få testa något annat. Det har också gett mig mer kunskap men även en del visdom och en känsla över att ha hamnat rätt. Att veta vad man vill jobba med. Ny lust och energi till allt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den yngsta sonen har ivar skåp från ikea på sitt rum. De har ju pimpats av massor av människor. Älskar att ny färg kan sätta prägeln och förändra ett helt rum. Älskar att hitta ny inspiration och när man hittar en hel färgburk hemma så kliar det i fingrarna. För det mesta så har jag målat med kalkfärg men har även börjat spraya en del möbler. Här ser ni resultatet av de målade luckorna till ivar skåpen. Meningen är att även stommen ska få samma färg.

Likes

Comments

Hej allihopa 🖑

Här är en tjej med alldeles för mycket idéer i huvudet. Älskar att hitta på egna diy- projekt och att ha något ingen annan har. Är pysslig av mig och saker måste ske med en gång. Här är en del utav mitt sovrum. Det sker förändringar i hemmet konstant.

Likes

Comments