Idag ska jag och Fähnchen träna för Leif Hall på FaRS! Det är samling klockan 15:30 så jag måste gå en stund tidigare från skolan.
Igår skrittades Fähnchen 30 min, och fick sträcka på benen.

Vi har dressyrtränat också, för Annika, i lördags. Det gick jättebra 😃

//Ella💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa sorry för dålig uppdatering jag har ridit Henri  idag och jag red först ut i skogen en liten stund han var väldigt snäll men lite pigg och sen red jag i paddocken och flytta lite för skänken och ställde böjde lite!

Jag har även tränat lite under den tiden jag inte har bloggat och det har inte hänt något speciellt! Och en väldigt rolig grej som har hänt det är det är att jag och Maja tävlade jag hoppning och maskerad hoppning och det gick jättebra vi vann både utklädnad och i tid vi klär ut oss till Pippi och det var jättekul!

Jag lägger upp lite bilder från lovet och annat!

/Ida
😚

Likes

Comments

Nu var det länge sedan jag bloggade här, men det beror på att jag är skadad i min tumme och kan inte rida, när jag inte kan rida är det svårt att veta vad jag ska blogga om. Jag har försökt att uppdatera min andra blogg, och tänkte nu sammanfatta lite kort om den senaste veckan även här.

På fredagen åkte jag ner till Göteborg och var med alla härliga människor och djur där, hemma hos min kompis Patricia👍🏻 Vi gick på horse show alla dagar jag var där👌🏻 På måndagen var du världscupfinal och det var väldigt spännande att titta på! Vi åkte även hem på måndag eftermiddag kväll.

För en vecka sedan fick jag gips på min hand efter att min tumme hade gått ur led av en spark av Chippen, han sparkade mig efter att jag hade ramlat av, och hans broddar repade upp stora sår i min hand, jag fick åka in till akuten och bli inlagd på avd för att sedan bli opererad och sydd med 22 stygn i handen.

Igår var det dags att ta av gipset och stygnen, det visade sig att såren hade läkt bra men tummen var inte helt perfekt.
Vi får se om min tumme någonsin gång kommer att bli exakt som förut, det gäller att jag är noga med att träna tumme nu och bygga upp styrkan och musklerna igen. För mig spelar det ingen roll hur tummen blir så länge jag kan rida och hålla i en tygel! Och det kommer jag nog att kunna göra.

Ha en bra dag och var rädda om er ❤️

//Ella💋

Likes

Comments

Igår var jag mamma Maja & Jon till min kompis Stinas stall och Maja red silka! Dom är såå söta!

Efter det så red jag på Henri och det gick super jag skrittade mest på ridbanan! Ställde, flytta osv!

Nu år vi påväg till storfjäten där alla kusiner är! Och då ska vi åka upp på fjället grilla korv och så! Men nu är det en lång bil tur först...

Likes

Comments

Hej allihopa långe sedan jag blogga nu.. Men iallafall så tävlade jag i helgen och det är jag väldigt nöjd me, hela dagen faktiskt! Red en LD först och han var toppen! I LCn så kändes han såå fin men sen var det på en långsida då kom jag på en mellan distans så han smet förbi, vilket han aldrig brukar göra men men!
Nöjd med allt ändå!

//Ida

Likes

Comments

Henri var super duktig, bästa bästa Henri❤️❤️ //Ida💎

Likes

Comments

Idag har linghedsryttarna vart ute på en uteritt med Fähnchen och Henri efter skolan, det gick jättebra! Sen packade jag inför Pay and jumpen som jag och Chips ska på imorgon på SRK.
Och nu har jag och Ida gått och lagt oss efter en god hembakad pizza, nutella, frukt och godis ❤️❤️

//Ella💋

Likes

Comments

Tävlingen i lördags gick jättebra!
Fähnchen kändes så fin i både 90 och 1m vi nollade båda klasserna och kom 5:a i 1m. Så jag är väldigt nöjd med henne och hon är så rolig att rida!!
Chipset skötte sig inte så toppenbra på framridningen när Jennie skulle gå med honom innan jag skulle hoppa upp.. Han flaxade med frambenen och hoppade runt, han kan bli spänd när det blir mycket hästar, och nu var det länge sedan han var ut och tävlade därför blev han lite extra mycket på tårna.. Men vi gick i alla fall in och nollade 90 och han skötte sig sååå bra då! I helgen ska vi hoppa Pay and jump!

//Ella
💋

Likes

Comments

Hej! Här är lite bilder från senaste dagarna! Ridning med Ella, ridning på Henri! Skoj i Västerås, och fiske, fyrhjuling & grillning! Alltså dessa dagar har varit bäst🌼

//Ida
🌴

Likes

Comments