View tracker

Relationer

Som man lätt ser på mig så har jag 3 hål i ansiktet, 2 hål i vänstra örat och 1 hål i höger öra. Nu har jag köpt nya smycken som ska fylla dessa hål! Alla smyckena är i guld <3 Jag tror det kommer bli jättefint jag :-) Jag ska även töja upp hålen i öronen till 10mm, så töjningar har jag köpt också. Just nu har jag 5mm, så det ska bli dubbelt så stort då. Hoppas det går bra, är lite nojjig för att det ska bli något fel å bli infektion å grejer. Hua!

Hur som helst så tror jag det blir jättebra! Hoppas inte arbetsgivare klagar på det bara. Palla ta ur piercingarna varenda dag före jobbet, å sen sätta i efteråt. Näee..

Nu är det bara 1 timme och 40 minuter kvar tills pojkvännen slutar jobbet för idag. Fan va härligt att han slutar tidigt för en gångs skull! Ska åka å hämta honom då som vanligt, och hunden får följa med, hon älskar ju att åka bil. Jag tror jag ska ta en promenad med henne nu jag, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra!

Ha det bra :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Problem, Hälsa

Jodå! Som titeln lyder så gick mitt hår av igårkväll när jag färgade det. Och det gick inte av var som helst utan det gick av precis i mittbenan, så det nu sticker upp ca 2cm hår där bara! hahaha fyfan.. Jag tänkte att jag bara skulle färga EN SISTA GÅNG och sen låta håret vara, eftersom den här sista färgningen skulle fixa färgen på det. Och fixa färgen, det gjorde det, jävlar i mig va fint det är! Men kan jag snälla få tillbaka det stycke hår jag tappade?? Hahaha :-) 

Nä, så nu har jag tänkt att jag ska ta hand om håret jävligt mycket och bra med hårkurer, och sen ska jag inte borsta det för mycket, inte använda för mycket hårspray, ja inte slita ned det hel enkelt. Sen har jag ju nyligen klippt mig redan, och tog då av 2cm, så kan/vill inte klippa mig nu heller. Det får bli om ca 1 och ½ månad! Då får @Alexandrawiberg, min proffsiga och privata frisör klippa mig återigen. Tacka vet jag att det växer snabbt när man klipper lite och regelbundet!

Ja, så nu får den vanliga hårfärgen växa ut och sen ska jag göra som jag länge velat göra. Jag ska få riktigt långt hår, så att jag ser ut som en skogsälva! Haha! Mitt hår är mörkblont/sandré egentligen, alltså i originalfärg, så det blir nog bra.


Typ så här ser min riktiga hårfärg ut! ​

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Husdjur, Hälsa

Varit ute och gått med svärmor idag. Vi gick till en jättevacker bäck och bestämde att där kan vi grilla å fiska i sommar. Inget fiskekort krävdes tydligen?

Nu på kvällen så har vi grillat kyckling och åt den tillsammans med kokt potatis, bea-sås å tomater. Gott ju :-)

En annan sak som hänt idag, är en VÄLDIGT rolig sak! Jag har lagt intresseanmälan på en schäfer som söker nytt hem. Kaiser heter han och är 3 år. Han finns förtillfället på Irland. Jag hoppas verkligen att min anmälan går igenom. <3 Då får jag ha min första hund som räknas som stor hund och pojkvännen blir glad eftersom det är en schäfer. <3

Just nu ligger jag under täcket i soffan hemma hos svärmor (eller pojkvännens lägenhet) och kollar på snabba cash. Skit bra film ju. Stekare å gangsters i ett å samma inslag. Haha. Skämt åsido, verkar vara en riktigt bra film.

Pojkvännen slutar 06.00, då ska jag gå en bra jävla promenad med Lizzie, hemåt, å så får han hämta mig efter vägen, sen åker vi hem till mig och sover riktigt jävla hårt. Hahaha

Ah nä. Nu blire å fortsätta kolla film å kanske vara social med lite folk på Facebook.

Godnatt och Hejdå på er. :-)

Likes

Comments

Vardag

Gick upp 04.30 imorse. Skjutsade pojkvännen till jobbet. Åkte hem å gick ut med Lizzie. Kom hem å packade hö å spån till marsvinen. Sedan gick jag in å plockade ur och i diskmaskinen och ställde fram frukost å kokade kaffe åt pappa å lillebror. *ger migsjälv en klapp på axeln* :-)

Nu ska jag strax åka till stallet å sköta hästen. 09.30 slutar pojkvännen så hämtar väl honom efter det. <3

Likes

Comments

Vardag, Problem, Hälsa

Hej! Jag heter Linnéa Bergström. Jag är 19 år. Jag är beroende av nikotin.

Jodå, visst är det så. Men om min planering håller så kommer jag inte vara det länge till. Man känner i varenda bloss man drar i sig, hur mycket skit det verkligen är i en cigarett. Jag har lovat så många att sluta. Min hund, min pojkvän, min själv m.f. Så det ska jag göra.

Till något helt annat. Pysslade om hunden ganska bra idag. Klippte och filade klor, smorde in tassarna med tass-salva, gjorde rent i öronen och borstade tänderna.

Och på tal om att borsta tänderna så gjorde jag det nyss. Tandtråd, borstning och sköljning med flux. Rena och friska tänder är glada tänder!!

Nu ska jag och pojkvännen ta å somna för natten. Hunden ligger här i fotändan också. Mysigt!

Men godnatt på er och ha det så bra alla som läser. Natti !! :-)

Likes

Comments