I natt har jag sovit så fruktansvärt dåligt. Jag kom o säng väldigt tidigt, var helt slut! Men vid 12 vaknade jag av väldigt konstiga ljud. Det lät precis som om någon försökte ta sig in i lägenheten och jag hade stängd sovrumsdörr vilket gjorde att jag inte såg vad som hände utanför dörren (har rummet så att jag ser ytterdörren ifall sovrumsdörren är öppen). Jag blev såklart livrädd och fick lite smått panik, de realistiska tankarna om att det inte alls skulle vara rimligt hjälpte inte.
Jag ringde och pratade med Elise och sen pappa och dom lugnade mig lite. Men det fortsatte låta och det var svårt att höra var ljudet kom ifrån..
Tillslut vågade jag mig ut i hallen och kollade snabbt igenom lägenheten, såklart var ingen där. Så jag gick isäng igen men det fortsatte låt, nu såg jag dock att ljuden inte kom från ytterdörren.
Jag vet fortfarande inte vad det var, måste nog fråga grannarna om det var någon fler som hörde ljuden eller om dom vet vad det kunnat vara.
Känns inte jättekul att jag är ensam i lägenheten i helgen...men jag får väl härda😬

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är fullt upp nu...med praktik, plugg, bilen, körtillstånd och allt annat som ska fixas.
Tur att det är långhelg nu så att man kan pricka av lite från listan. Egentligen har jag inte så många andra planer för påsken. Ska hem på påskmiddag någon dag annars blir det fullfölja på plugg.
Sen blir det en hel del häng med vännerna med såklart:)

Likes

Comments

Nu ger jag detta en till chans.
Jag har en helt grym, perfekt vecka. Fått nytt jobb (förhoppningsvis) i måndags och köpt bil i torsdag. Har velat ha en mini cooper så länge jag minns. Nu har jag en i min ägo och den är så söt att jag dör! Är helt förälskad i min lilla pärla.

I helgen har jag varit i Skellefteå. Hunnit med att se fotboll, vinst för bäst-syrran. Sen åt jag middag med bästisarna och två pojkvänner på tacobar och sen riktig myskväll med två andra favoriter, Malin och Frida ❤️ så en riktigt bra lördag hann jag med!
Idag spenderas med lillebror, klippning, skoter och filmmys blir det.

Likes

Comments

Tiden går för fort, nu har december och julen sprungit förbi. Ny månad och nytt år. Har verkligen en känsla av att detta kommer bli ett riktigt bra år. Börjar året med att skriva klart vår C-uppsats, opponering imorgon sen är det över 🙌🏻
Inte nog med det utan jag drar även till Tanzania på fredag med 2 klasskompisar. Ska i 5 veckor praktisera på en vårdcentral i dar se salaam. Har aldrig gjort en sån resa förut men är riktigt laddad. Tidigare under dagen på fredag händer en annan grej som jag både är fruktansvärt nervös över men samtidigt grymt taggad.
Men jag ska, i mån om internet, försöka uppdatera här så gott jag kan under resan😊🐒🐘🐅

Likes

Comments

Igår ringde chefen från ambulansen och sa att jag fått tid för fystesterna imorgon, både för och nackdelar med att inte hinna förbereda sig. Kommer inte ens hinna bli riktigt nervös så det är skönt. Skulle även ha med ett simintyg för att det ska se att jag inte sjunker under 200m bröstsim, så jag har varit och plaskat på iksu ikväll. Kul ju! Kanske ska börja simma.
Igårkväll var jag och Astrid barnvakt till våra fantastiska sötnosar till kusiner ❤️

Likes

Comments

Jag har haft en mycket fin helg. Började med vin, gino och idolfinal med Astrid och Victor i fredags. Sen for jag en sväng till Skellefteå där jag fick träffa mina bästa. Elisemys igårkväll sen fick jag äntligen träffa Maria idag. Hon kommer inte hem i jul så det var skönt att få krama om henne lite. Hann även fika med Elise och Alicia på stan❤️ myste såklart med familjen också. Nu sitter jag i mörkret på bussen påväg hem, ny vecka och nya tag imorgon.

Likes

Comments

Att plugga till julmusik måste vara bästa motivationen. Sen att det är fredag hjälper.
Allting rullar på fint nu, fick veta igår att vi ska få åka på praktik till Tanzania i januari. Så nu är det bara att boka biljetter 🌴Känns riktigt roligt. Sen var jag hos finaste Jennifer och fixade håret i tisdags, blir alltid lika nöjd.

Likes

Comments

Vad hände? Nu är det alltså december, tyckte det var nyss terminen började..
Men juletider är det bästa jag vet, så klagar inte. Dock så blir det tyvärr inte så mycket julpynt i år, för stor lägenhet och för lite pengar. Haha. Får väl bunkra upp till nästa år på rean efter jul😉

Likes

Comments

Så var denna helg snart slut och det har väl inte riktigt varit min bästa.
Har som sagt haft hosta i 2-3 veckor som gjort att jag sovit jättedåligt på nätterna. Förra veckan ringde jag därför vårdcentralen för att få hjälp. Blev lovad cocillana, men trots att jag ringde och påminde varje dag(!!!) så skrevs det aldrig ut??!
I morse när jag var påväg hem från jobbet känner jag att det börjar göra riktigt ont i bröstkorgen. Men jag tar mig hem och lägger mig i sängen och somnar, vid 9 vaknar jag och kan varken röra mig, andas djupt eller hosta utan att skrika av smärta.
Så det blev en tur på vårdcentralen där läkaren lovade att skriva ut smärtlindrande och cocillana....äntligen tänkte jag!! Men när jag kommer till Apoteket finns de fortfarande inget recept....tror sjukvården har ngt emot mig.
Så jag får fortsätta härda nätterna utan sömn 😔

Tur är dock att Astrid och Victor kommer ikväll och ser bron. Sen att världens bästa syster också är på ingång så man får lite uppassning🙈
Nu blir de att se hockeyn!

Likes

Comments

I helgen är både Victor och Mirjam i Stockholm så då passar det ju perfekt att jag ska jobba. Jobbar både inatt och natten mot söndag. Får hoppas jag inte skrämmer bort någon med min hosta...den vill verkligen inte ge sig. Har knappt kunnat sova på en vecka. Men jag verkar inte smitta iallafall, så det är ju bra.

Nu har C-uppsatsskrivandet dragit igång och jag är faktiskt taggad! Tror att det kommer gå på räls. Känns inte längre som ett lika högt berg nu när vi fått en struktur

Likes

Comments