Dette er et innlegg jeg skrev i Januar 2016 og jeg tenkte at jeg måtte bare dele det igjen, for dette var et av de innleggene jeg brukte mest tid på å lage og la veldig mye arbeid i det, så jeg ville dele det med dere som ikke har sett det før!

Veldig mange jeg kjenner bruker sminke og jeg sier ikke at det er noe galt med det. Don`t get me wrong. Men jeg må ærlig innrømme at jeg ikke forstår helt hvorfor. Jeg har selv tider der jeg tenker at jeg har lyst til å bruke sminke eller hvordan det hadde vært om jeg hadde brukt sminke. En av hovedgrunnen til at jeg ikke bruker sminke er at jeg ikke tåler det, noe som ikke gjør meg noe. Men når jeg ser eller hører at folk står opp en time tidligere enn de trenger for å sminke seg, enn å sove lengre blir jeg litt provosert. Når bli sminke mer nødvendig enn å få nok søvn?

Jeg både vet og skjønner at mange bruker det for å få bedre selvtillit og får å føle seg bedre. Men føler man seg ikke bedre for at folk liker deg for den du er, og ikke med all sminken foran? En annen grunn til at jeg ikke bruker sminke er at jeg ikke trenger det. Jeg føler rett og slett ikke behov for det. Jeg sier ikke det at det ikke er lov til å pynte seg eller bruke sminke for den del. Men det å dekke ansiktet sitt hver eneste dag med all den sminken. Det at folk sier at de ser helt forferdelige ut uten sminke er noe de tror selv. Jeg tenker nesten ikke over det en gang. Men det at mange unge jenter allerede langt nede i barneskolealder begynner å bruke sminke å tenke på det synes jeg blir litt for dumt? Jeg skal Innrømme at jeg interesserte meg litt for sminke i syvende, men senere fant jeg ut at jeg ikke tålte det. Men hva gjør vel det? Sminke har vel ingen ting å si? Bruke mye penger på sminke når huden din har det mye bedre uten.

Mange klager på kviser og uren hud. Jeg må ærlig innrømme at jeg som ikke bruker sminke får nesten aldri kviser. Mange dekker over alt det med sminke og gjør det egentlig bare verre. Bruker fult av kremer alt de måtte finne for å få det bort. når du bare trenger å la den være. Huden må få lov til å rense seg selv. Jeg bruker selv dag kremer men ikke for "sminkens skyld" men for huden min sin. Jeg har noe som heter atopisk eksem og jeg får derfor veldig fort tørr hud, dette fordi jeg mangler talg i kroppen, noe som er grunnen til at jeg har eksem. Jeg gjør det jeg må for å ta vare på min hud.

 Kan hende jeg ikke fikk frem poenget som jeg ville. Men hele poenget med dette innlegget er ikke det du IKKE skal bruke sminke, for all del bruk så mye sminke du vil. Men jeg bruker ikke sminke og synes det er noe som er bra. Jeg kan stå opp om morgenen uten å tenke på det å måtte sminke meg. Kan bare gå rett på skolen uten at noen bryr seg. Ingen bryr seg om du bruker sminke eller ikke. Ihvertfall gjør ikke jeg det. Bruk sminke fordi du vil ikke for at andre skal like deg. Men tenk også på hva som er best for huden din. Men hvorfor er sminke så viktig? 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 6 lesere

Likes

Comments

Vi var i Trondheim i to dager til sammen, og kjørte dit på mandag. Da hadde vi allerede vært i Surnadal i to dager å skulle nå tilbringe to dager i Trondheim. Vi kjørte rundt halv 11 og kom fram i 12 tiden en gang, og det første vi gjorde var å besøke IKEA, hvor jeg aldri hadde vært før. Må si at IKEA ikke var helt sånn jeg hadde forestilt meg, men gøy var det. Kjøpte meg ikke mer enn et duft-lys og en bunke med ark (haha)

Vi spiste også lunsj på IKEA og etter det dro vi til hotellet hvor vi sjekket inn på rommet vårt. Rommet var heøt greit med en dobbeltseng, en sovesofa og et bord, tv og en hylle. Må nok si at det fineste som var på rommet var badet. Etter at vi hadde vært på rommet en stund gikk vi videre til Trondheim Torg som ikke var langt fra hotellet, der rakk vi bare å gå innom HM før alle alle fant ut at vi var sultne igjen. Da dro vi videre til Tyholtårent hvor vi spiste middag.

Når vi var ferdige dro jeg og Marianne tilbake til hotellet imens foreldrene hennes dro på besøk til noen de kjente. Jeg og Marianne pratet litt og spiste godteri før vi bestemte oss for å gå ut en tur. Det var ganske så kaldt men vi var ute en stund likevel. Når vi kom inn igjen begynte vi å se på en film, men vi bestemte oss for å legge oss før den ble ferdig.

Neste dag våknet vi i halv 9 tiden og alle ordnet seg før vi gikk ned til frokost. Frokosten må nok ha vært høydepunktet med å sove på hotell . For der var det en frokost jeg bare kunne ha drømt om hjemme, det var egg, bacon, smoothie, brød og alt mulig man kunne tenkt seg. Må si det var den beste frokosten jeg har spist på lenge.

Etter frokosten gikk vi på Vitensentret noe som var utrolig morsomt, der fikk vi prøvd masse forskjellige greier og vi hadde det utrolig gøy, der var vi fra litt før 11 til rundt 14.00 kanskje.

Etter Vitensenteret dro vi til Bakkalndet hvor vi spiste lunsj og tok litt bilder.

Etter at vi hadde spist lunsj dro vi videre til Trondheim Torg siden vi fikk så liten tid der tidligere. Der var vi i noen timer, og jeg kjøpte meg faktisk en bukse til 300kr, noe som er veldig ulikt meg, for jeg er egenltig ganske så gjerrig når det kommer til penger. Marianne kjøpte seg en del klær og når vi var ferdige og var veldig slitne, dro vi på Mc`Donalds hvor vi spiste middag. Deretter dro vi på besøk til noen de kjente men ikke så så ofte, før vi kjlrte hjemover i 8 tiden. Og vi kom ikke hjem før i 12 tiden.

Likes

Comments

Etter noen timer på Ikea pluss lunsj, og noen timer ute i sentrum, var det godt å få slappe av litt med å spise middag i Tyholtårent her i Trondheim. Vi fikk dessverre ikke plass på toppen siden det ikke var noen bord ledige, vi bestemte oss derfor å vente en liten stund. Men vi orket etterhvert ikke å vente lenger så vi satte oss bare ned ved et bord nest øverst. Utsikten var utrolig fin uansett og maten var kjempe god!

Likes

Comments

Nå sitter vi i en iskald bil og venter på at den skal bli varm. For da går turen nemlig til Trondheim, hvor vi skal være til i morgen! Jeg og Marianne gleder oss veldig og det har vi gjort en liten stund nå. Men alt som gjenstår er en to timers kjøretur!

  • 10 lesere

Likes

Comments

Helt siden vi kom til Surnadal har vi gått tur hver dag, selv om vi kom hit på fredag. Jeg elsker egentlig å gå på turer men får ofte fort vondt i føttene, men heldigvis har jeg ikke fått det de turene vi har gått nå. Så i forrige innlegg skrev om gårsdagens tur, siden jeg ikke fikk mulighet til å blogge i går. Men i dag var vi også på en tur, og plassen vi gikk het Svinvikrunden. Det var en veldig koselig tur men herlig utsikt så det ble en del bilder. På veien så vi også noen lamaer.

Når vi kom tilbake spilte vi et spill kalt Ligretto før vi dro på kalkstranden og grillet pølser og marshmallows. Senere ble det også veldig mørkt noe som gjorde det enda koseligere.

  • 11 lesere

Likes

Comments

På fredag ankom jeg Surnadal med Marianne og familien hennes. Vi kom ganske sent fram så det ble ikke særlig mye blogging på meg. Nette her er heller ikke det beste, så det blir derfor en del mobilblogging. Ganske så praktisk egentlig.

I går sto jeg og Marianne ganske så tidlig oppe til å være oss og derfor fikk vi også en del ut av dagen. Jeg rakk blant annet å skrive en logg før vi spiste frokost. Etter frokost gikk vi ute en tur og tok noen bilder.

Etter at vi hadde vært ute en liten tur, bestemte vi oss alle for at vi skulle dra på en liten tur opp Høgberget. Turen var ikke særlig lang i seg selv men vi brukte to timer opp og ned med en halv time pause på toppen, hvor vi spiste nisten. Solen skinte og været var på topp, så det var godt å utnytte finværet litt.

//Marianne må ha kredsen for bildene//

  • 10 lesere

Likes

Comments

Er det bare jeg som synes det er gøy å se på programmer som the voice, the stream, idol osv? Jeg synes ihvertfall at det er veldig gøy og koselig å se på, og det fins så mange flinke folk der ute! Jeg får ofte frysninger over hele meg når enkelte personer synger, og blir sur og skriker til tv-en når de jeg liker ikke kommer videre. Men det er en ting som irriterer meg så mye med akkurat dette. For som oftest er det 16 års grense på slike programmer, og det er ofte unge folk som melder seg på. Så det jeg ikke skjønner er hvorfor de hele tiden kommer med den teite unnskyldningen sin om at du er for ung! Hvis dommerne synes at de er for unge, så sett nå opp den fordømte aldersgrensen noen hakk da! Slik at de som er 16 må vente en stund til før de kommer videre. Når jeg så på The stream forrige fredag var det ei jente jeg likte utrolig godt som ikke kom videre. Hun sang kjempefint (etter min mening) og hadde en ganske unik stemme og hun var på min alder, altså 16 år. Men det hun fikk som grunn for at hun ikke kom videre var fordi hun var for ung!

Så jeg synes at det er teit at de kommer med denne unnskyldningen, selv om hun ja kanskje er for ung, men da kan de jo sette opp aldersgrensa eller slutte å si at de er for unge, og komme opp med noe bedre. Det som kanskje irriterer meg mest er at det var flere som var på samme alder som henne som kom videre.

  • 21 lesere

Likes

Comments

Jeg er egentlig veldig sjeldent innom Pintrest, dette fordi jeg egentlig ikke forstår meg helt på appen/nettsiden. Men når jeg har vært der har jeg sett ganske mye kult jeg kunne tenkt meg å gjøre, men så er det jo dette med plass og det du trenger, som jeg ikke har! Men så er det jo mange ting der hvor du ikke trenger så mye utstyr eller plass, så når jeg så denne ideen måtte jeg jo gjøre det jeg også! Så nå tenkte jeg at jeg kunne dele det med dere! Denne ideen koster ikke mer enn under hundre lappen og er gjort på null komma niks!

Dette trenger du:

  • Glass krukke
  • Lyse kuler/lenke med tilgang av batteri
  • Batteri

Den må ikke se sånn ut, den kan også ha skrulokk eller ikke noe lokk hvis du liker det. Denne kostet 29.90kr på Europris.

Lys lenken må ikke være kuler man kan også ha andre ting, men jeg synes at denne ideen passer best hvis man har kuler. Disse kjøpte jeg også på Europris og de kostet 49.90kr.

Det eneste du trenger å gjøre er å putte disse kulene/lenken oppi krokken og vips! Så har du en fin krokke med lys i som passer overalt.

Hva synes du?

  • 23 lesere

Likes

Comments

I dag kom pappa hjem med en haug av salater og litt forskjellig som vi hadde fått fra naboen. Jeg har alltid sagt at jeg har lyst at vi skal kjøpe mer salater, som jeg kan ha på brødskivene mine. Er det bare meg eller er det lettere å spise sunt når man har salater på brødskivene? Jeg føler ihvertfall at et salatblad bare løfter hele den brødskiven som vanlig vis bare har ost og skinke på seg. Det er også lettere å spise sunnere når man har tilgang til det og ikke minst når det er så godt! Så i dag lagde jeg meg en god kveldsmat som inneholdt, brødskiver, egg, røyke laks, to forskjellige salater og paprika. Nam! Mamma sa at det så ut som det hadde blitt tatt rett ut av en kokebok!

  • 26 lesere

Likes

Comments