View tracker

  • 7 lesere

Likes

Comments

View tracker

Vi er inne i uke 3 av 2017 og jeg har begynt på min andre bok dette året. I år har jeg som nyttårsforsett å lese bøker. Jeg er vanligvis ikke en person som trenger å ha som mål å lese bøker, for jeg leser de uansett, jeg elsker nemlig å lese! Men i fjor hadde jeg ikke særlig til leselyst og leste egentlig ganske så lite i løpet av året. Jeg er vanligvis den som leser gjerne 15 bøker på en sommer om ikke mer, og det sier litt om hvor mye jeg elsker å lese. Mange ser ikke poenget med å lese en bok, men det er så koselig å sette seg ned, slappe helt av og ha en bok i hånden. Da er jeg på mitt beste sted, nemlig i bøkenes verden.

Jeg har skrevet en liste i hodet mitt over bøker jeg har lyst til å lese i løpet av dette året. Jeg har så lyst til å kjøpe disse bøkene med en gang, men pengene mine sier noe annet. Skulle jeg ha kjøpt alle de bøkene jeg har lyst til å lese tror jeg ikke at jeg ville ha sittet igjen med andre ting enn bare bøker. Så jeg må nok vente litt å se om jeg får kjøpt alle. Akkurat nå leser jeg The Maze Runner bok én og den er så bra at jeg aldri klarer å legge den fra meg. Når jeg er ferdig med den går jeg selvfølgelig over til nummer to og jeg gleder meg allerede. Jeg har sett filmen til boken og det var en av grunnene til at jeg ville lese den. Bøkene er jo alltid bedre enn filmene uansett, og det er så gøy å sammenligne hva som skjer i boken og hva som skjer på filmen. Filmene er jo også bra, men ingenting kan måle seg med boka.

Likes

Comments

View tracker

I går begynte det å snø igjen her i Kristiansund, og da jeg våknet i dag var det helt hvitt ute. Snøen har lavet ned fra sky-tunge skyer nesten i hele dag uten stopp. Det er så vakkert å se på, for naturen blir så fin. Når man ser seg rundt og det enste man kan se er hvite fjelltopper, hvite veier og en himmel full av snøfnugg. Derfor benyttet jeg andledningen til å knipse noen bilder i den fine snøen.


Er det snø der du bor?

  • 10 lesere

Likes

Comments

Vi er allerede inne i uke 2 av det nye året. Skolen har startet og alle er inn i den vanlige hverdagsrytmen. Vi er tilbake hvor vi må stå opp tidlig og hvor vi kommer hjem seint. Alt er rett og slett som det vanlige.

Jeg har brukt de siste ukene på å tenke gjennom hva det er jeg har lyst til å gjøre. Jeg har funnet meg noen nyttårsforsetter som jeg skal prøve på holde i år. Men jeg har mest tenkt på hva jeg skal gjøre med bloggen.. Jeg liker veldig godt å blogge og har så lyst til å få det til. Men så er det begrepet tid som kommer i veien for meg. Skolen tar veldig mye av tiden min, og jeg har vansker med å komme opp med gode ideer til hva jeg skal blogge om. Samtidig er bloggen noe jeg har veldig lyst å bruke tiden min på. Og jeg tenker at det er noe av det jeg skal få til i år. For jeg har så veldig lyst til at dette skal fungere. Derfor tenkte jeg at det nye året er året hvor jeg skal prøve å få til denne bloggen.

Jeg tenkte først at jeg skulle slette denne bloggen og lage en ny en. Rett og slett starte med blanke ark. Men samtidig har jeg en del minner som jeg har blogget om, og har derfor bestemt meg at jeg heller bare skal slette visse innlegg. Innlegg fra mine første tider som blogger og hvor jeg rett og slett ikke var så god på det. Det er ihvertfall en plass å starte også får vi se hvordan det går videre.

  • 11 lesere

Likes

Comments

Okey, jeg har en tilståelse å komme med. Jeg startet denne bloggen, ikke for å at jeg elsket å skrive men for at jeg ville bli "populær". Okey, kanskje ikke akkurat populær da, men jeg ville være en av de som hadde mange likes på instagram, og den som fikk mange kommentarer om hvor fin jeg var. Jeg ville være et forbilde og en person folk så opp til. Det var jo ikke så enkelt.

Jeg har alltid syntes det har vært gøy å skrive og diktet ofte opp mange historier når jeg var liten. Jeg brukte å fantasere om at jeg fikk alt jeg ønsket meg og at det ikke var noen mangel på penger. Med andre ord, jeg var misunnelig på andre. Misunnelig for at enkelte fikk alt de pekte på og at de hadde den "perfekte" kroppen og det "perfekte liv". Men igjen hva definerer ordet perfekt? Hva er egentlig perfekt? Ingenting.

Jeg var, og er fortsatt, misunnelig på de i klassen som får rundt 80, pluss eller minus, likes på instagram eller facebook profilbildet sitt. Imens jeg blir utrolig glad og hopper nesten i taket av å få kanskje 20. Jeg har alltid følt meg som den minst populære, og den som har minst venner. Det er mange jeg kan anse som en venn, men jeg har kun en liten gruppe av folk jeg kan kalle ekte venner.De jeg alltid kan sole på og som jeg snakker med hele tiden. De i klassen snakker jeg ikke særlig mye med, bare når det er skolerelatert. Jeg snakker ikke særlig ye med dem på fritiden heller og henger ikke med dem. Det har vel litt med at jeg ikke har så mye å snakke med dem om, men også fordi jeg blir usikker. Jeg blir usikker for hva jeg skal si, gjøre og hvordan jeg skal oppføre meg. Kommer de til å syntes at jeg er dum hvis jeg sier dette? Vil de tenkte rart om meg hvis jeg har på meg dette? Dette er noen av tankene mine som går gjennom hodet mitt nesten hver enste dag.Jeg er en person som hater å snakke om følelser. Om hvordan jeg har det og hvordan jeg føler meg. Jeg hater å bestemme ting selv og vil gjerne at andre bestemmer for meg. Slik at jeg slipper å velge. Jeg sier ofte nei takk til ting jeg vil ha hvis noen tilbyr meg noe, redd for at jeg virker "grådig" hvis jeg sier ja. Grådig er kanskje ikke det rette ordet for å beskrive det, men finner ikke et passende ord. Jeg sier ofte ja til ting jeg egentlig ikke vil, slik at folk ikke skal tenke nedlatende om meg.

For kanskje et år siden, husker ikke ikke helt nøyaktig, var jeg til et medium. Eller jeg vet ikke om det var et medium, men det var ihvertfall en dame som kunne snakke med døde mennesker osv, så vi kan vel anse det som det. Hun fortalte meg at det ikke var så mange som var med meg, og at mange gjerne trakk seg litt unna meg. Husker ikke hvorfor hun sa det, men det jeg husker var at hun sa at de var litt sjalu på meg, og jeg skjønte ikke hvorfor. Kanskje fordi jeg setter meg mål, jobber hardt og oppnår målene mine? Ikke vet jeg.

Det fikk meg uansett til å føle meg bedre. Det er i senere tid jeg har innsett at det å få lite likes på et bilde, eller ha få venner ikke betyr noe. Det som betyr noe er at jeg får være meg selv og ha i det minste noen få ekte venner isteden for 30 falske venner. Jeg er glad for den jeg er og kan jo ikke forandre på det. Jeg er meg selv helt fullt ut og hvis noen ikke liker meg for den jeg er, så gjør de ikke det. Noen kommer jo bedre overens med andre og det knan vi ikke akkurat noe for heller. Sånn er bare livet, og av og til møter vi personer vi ikke liker. Men hey! That`s life!


  • 28 lesere

Likes

Comments

View tracker

Jeg merker at det er flere og flere som pynter tidligere til jul også når det kommer til juletreet. Her i huset pynter vi alltid juletreet på lille julaften, og det har vi gjort så lenge jeg kan huske. Jeg synes det er viktig å holde på tradisjonene, for det er det som er så spesielt med jul. Vi gjør det samme vært år, men det er like koselig vær gang selv om vi vet hva som skal skje, og vi har gjort det utallige ganger før. Julen for meg handler også om ventetid, det at alt ikke skjer med en gang. For da kan man kjenne på den følelsen av å glede seg litt lengre.

  • 31 lesere

Likes

Comments

❤Ukas opptur: Det er helt klart da jeg og noen venninner satt på bussen og jeg sa noe som gjorde at vi lo hele veien hjem. Det gjorde bare starten på uken så mye bedre og løftet humøret mitt. Hun som satt ved siden med oss også, haha.

❤Ukas sang: Jeg har hørt på en del forskjellige sanger denne uken, og har egentlig ikke noen favoritt. Det har blitt spilt en del julemusikk da, for det er ikke lenge til jul!

❤Ukas innkjøp: Jeg kjøpte faktisk ikke så mye forrige uke utenom en Cola. Haha, det er jo lov iblant.

❤Ukas craving: Det har faktisk ikke vært noe jeg har hatt skikkelig lyst på, siden jeg ble syk og følte ikke for å spise noe.

❤Ukas serie: Ser fortsatt bare på en serie, og det er selvfølgelig Gilmore Girls. Ler så mye av den serien så anbefaler virkelig å se den.

❤Ukas høydepunkt: Må nok være bussturen hjem på mandag, det gjorde bare uka min så mye bedre.

❤Ukas nedtur: Jeg ble syk på torsdag og fredag og var hjemme fra skolen, gjorde uken min ganske dårlig for å si det sånn. Pluss at jeg dermed gikk glipp av juleballet som var på torsdag, noe jeg hadde gledet meg til, og jeg måtte ta igjen en prøve.

  • 34 lesere

Likes

Comments

Hei dere! I går tenkte pappa at han skulle lage kokosmakroner, siden jeg hadde spurt etter det i år. Vi bruker vanligvis ikke å lage det til jul, og jeg skjønner ikke hvorfor for det er jo så godt! Men altså pappa lagde røra, vi tok dem på stekebrett og satte dem i ovnen.. Men da de kom ut igjen, var de ikke så veldig bra. De var pene på toppen, men var ikke ferdig under. For å si det sånn, ble det ikke sånn det skulle. Såå vi får vel prøve på nytt bare med en annen oppskrift neste gang. Her er ihvertfall resultatet.

  • 40 lesere

Likes

Comments

Ukas opptur: Denne ukas opptur må nok være det at jeg fikk gjort unna alle julegavene denne uka utenom en. Jeg har strevd lenge med å finne julegaver til enkelte i år, så det var gått og endelig kunne se seg ferdig. For jeg vet hva jeg skal kjøpe til den som mangler.

Ukas sang: Denne sangen har gått en del på repeat hos meg, og det er Dear No One av Ylva Olaisen. Bare digger den og nynner ofte melodien, den er jo så fengende!

Ukas innkjøp: Har egentlig ikke et spesielt innkjøp, men har jo kjøpt en del julegaver denne uka og jeg kan jo ikke akkurat skrive dem her..

Ukens craving: Denne uka har jeg hatt skikkelig craving på Djungelvrål, er nok fordi det er lenge siden jeg har spist det ellers og fordi jeg bare elsker lakris!

Ukas serie: Jeg har for det meste kun sett på en serie og det er Gilmore Girls, blir aldri lei av den serien og gleder meg til jeg blir ferdig med de suy "gamle sesongene" slik at jeg kan starte på det som er fra 2016.

Ukas høydepunkt: Det må være da vi bakte kakemenn på lørdag og vi fikk besøk av Jonas på ni år som lå over til oss. Noe som var veldig koselig og noe som ikke skjer så ofte. Må nok være høydepunktet altså.


  • 40 lesere

Likes

Comments

Jeg fikk dette settet i anledningen at jeg trengte en deodorant, for jeg har prøvd en del deodoranter opp gjennom tidene og aldri funnet en som funker så godt på meg. Derfor tenkte mamma at den deodoranten som var i denne pakken kanskje kunne hjelpe. Pakken inneholdt også en dusj såpe, som lukter utrolig godt! Den er veldig kjekk og ha når jeg har gym, slik at jeg alltid kan ha den i gym bagen min, og slik at jeg ikke glemmer den. Begge disse lukter veldig godt, de har en veldig myk lukt som ikke er for sterk noe jeg liker veldig godt ved dem.

Pakken inneholder altså:

En Satin refreshing & nourishing shower gel

En Satin refresh your skin for all day confidence


Så mangler du kanskje en gave til en venninne eller noe, så er jo dette midt i blinken. Koster ikke særlig mye heller, og dette er som oftest noe alle trenger. Litt usikker på om du får kjøpt den på andre plasser enn Spar Kjøp, men det var i hvert fall der jeg kjøpte den.

  • 42 lesere

Likes

Comments