Header

Jeg våknet klokken syv, gjorde meg klar til skolen som vanlig. Gikk til busstoppet ti over halv åtte som jeg alltid pleier og ventet på at bussen skulle komme. Det var litt mørkt ute, men ikke så mørkt at bussjåføren skulle ha problemer med å seg meg, hvis jeg bare gikk litt fram. Det bruker vanligvis å holde.

Jeg ser at den kommer, og jeg går fram akkurat som pleier, men bussen stopper ikke. Jeg tar dermed av meg hetta jeg hadde på hodet i et håp om at bussjåføren ser meg og stopper. Den stopper akkurat slik at jeg kommer meg på. Når jeg kommer på bussen piper jeg inn busskortet mitt som vanlig og begynner å gå lenger inn for å se etter et ledig sete. Men før jeg rekker og komme meg lenger inn, begynner bussjåføren og kjefte på meg, fordi jeg ikke stoppet bussen tydelig nok. Han begynner å rope høyt slik at alle hører det, om at jeg må stoppe bussen tydeligere med å ta hånda fram, slik at han ser meg. Min reaksjon er å smile litt forsiktig og nesten si; okey, med et lite flir. Jeg endte dermed opp med å bare gå innover i bussen, sette meg ned og tenke over det som skjedde. For det første, jeg bruker alltid å gå fram til bussen når den kommer, og den stopper. For det andre, han kunne ha tatt det opp på en mye finere måte enn å kjefte på meg slik at hele bussen hørte det. Og for det tredje kunne han ha tenkt på hvordan jeg følte meg etter en slik hendelse. Når jeg kom hjem fra skolen den dagen sa jeg det til mamma og pappa, pappa ringte til busselskapet og jeg har ikke sett den samme bussjåføren siden for å si det sånn.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg. Jeg setter meg ned men ingenting kommer. Lysten og motivasjonen mangler ikke, men likevel klarer jeg ikke å komme på noe å skrive om. Så derfor sitter jeg her da og ser på Shameless og tenker at første skoledag etter jul egetnlig var ganske bra. Å komme tilbake på skolen var faktisk ganske greit, og jeg ser frem til å komme inn i de vanlige rutinene igjen. I dag har jeg prøvd å vært litt sunn, og vært på butikken og kjøpt meg litt yoghurt, smoothie blanding og rundstykker som jeg spiser nå. I smoothie blandingen var det banan, jeg liker egentlig ikke banan i smoothien, men denne var god. Det er kanskje noe jeg kan bli vant til i en smoothie. Noen ganger er det greit og prøve nye ting og ikke alltid holde seg til det samme gamle.

Likes

Comments

Vi er inne i ett nytt år. Ett nytt år nye muligheter, er det ikke det man sier? Jeg vil uansett bare ønske 2018 velkommen, og jeg håper at du blir minst like bra som 2017, om ikke bedre. Nyttårsaften ble i går feiret med nærmeste familie på hytta. Vi spiste kalkun og skøyt opp litt raketter som vi alltid pleier. Det var litt rat at vi ikke pyntet oss, og at vi ikke fikk se noen andre raketter fra hytta men det var koselig likevel.

Det er sykt hvor fort tiden har gått, og det er rart at vi faktisk er inne i 2018 allerede! 2018 liksom. Det er ett år jeg har gledet meg til lenge, for jeg blir blant annet 18, jeg blir ferdig med mitt andre år på videreågende og jeg kommer til å bli lærling. Det er mye å se fram til og jeg glder meg veldig til skolen er ferdig. Skolen starter jo igjen på onsdag, og jeg må si jeg faktisk ser litt frem til det. Jeg skulle selvfølgelig ønske at vi hadde litt lenger ferie, men det skal bli godt å komme inn i vanlige rutiner igjen og ikke minst spise litt annen mat. Jeg er veldig glad i julemat altså, men jeg savner jo litt den hjemmelaget pizzaen til mamma, haha. Jeg håper i hvert fall at dette året blir bra.

Likes

Comments

Gjestene har gått ut døren og roen har senket seg her på hytta. Dagen i dag har vært fylt med latter, fall og snø. Jeg har nemlig stått på ski for første gang på tre år og jeg må innrømme at jeg trodde jeg var bedre. Jeg hadde satt fast skiene og var klar til å begynne å gå, men det endte opp med at jeg datt hele tiden. Jeg klarte å gå noen meter, men så datt jeg igjen. Jeg tenkte også at jeg skulle utfordre meg selv litt ved å prøve en liten bakke, men etter noen få forsøk hvor jeg endte opp med å falle ga jeg opp, og fant ut at det var bedre å bare holde seg til der det var relativt flatt. Jeg sto på ski rett utenfor hytta, og der er det egentlig ikke så flatt. Men jeg klart å holde meg å bena mesteparten av tiden. Jeg koste meg uansett veldig mye og kommer nok til å stå på ski flere ganger.

Likes

Comments

Jeg meldte meg på en konkurranse som de hadde på Rema 1000. Premien var noe man kunne dele, og man skulle skrive på dem som vi ville dele det med. Det beste svaret vant. Jeg skrev på min bestevenninne Marianne fordi hun er en så fantastisk person og har gått gjennom mye i livet sitt. Jeg meldte meg bare på for morro skyld, og forventet ikke å vinne. Men tro det eller ei, jeg vant! Og i dag kom Marianne hjem til meg. for å bygge det jeg vant.

Jeg trodde at å bygge dette sjokoladehuset skulle bli enkelt, der tok jeg grundig feil. Det var utrolig vanskelig og vi brukte sikkert noen timer på dette. Det var litt dumt å ødelegge det når vi var ferdige, siden vi hadde brukt så mye tid på det. Vi hadde ho planlagt å spise det etterpå, men det var ikke så mye vi spiste før vi ble kvalme. Jeg blir faktisk kvalm bare av å se på disse bildene. Men det var også veldig gøy og vi lo masse, men tror kanskje jeg bare skal holde meg til å spise sjokoladen, og ikke bygge med den.

Likes

Comments

Hei dere! Da har vi kommet inn andre juledag og nyhetene er på Tv-en. Det er ikke lenge siden vi spiste middag, og i dag hadde vi Bacalao! Oldemor spiste hos oss og det var utrolig koselig. Ellers har jeg ikke gjort noe særlig i dag annet enn å spille Hay Day, har blitt skikkelig hekta haha, tatt en dusj og bare slappet av med familien. Så har ikke gjort så mye men det er vel sånn det skal være i julen? I morgen er planen å dra litt på butikker også kommer Marianne hjem til meg. Har ikke planlagt noe mer, men vi får se hva som skjer :)

Likes

Comments

Tre nøtter til Askepott er sett, julematen er spist, pakkene er pakket opp og Alene Hjemme 1 står på, da er det jul. Nesten hele dagen er tilbrakt i julepysj og foran TV, det blir ikke jul uten de samme gamle tegnefilmene. Nå sitter jeg her å skiver mitt første innlegg på en stund, og føler endelig jeg har kommet litt inn i "blogg verden" igjen. Og det er godt å være tilbake. Jeg må innrømme at jeg har savnet det litt, men i en travel hverdag er det lett å glemme bloggen for en stund.

Men nå har jo julen kommet, og inspirasjonen begynner å komme tilbake. Dagene framover kommer til å bli fylt med latter, kos og mennesker. Snart drar vi også til hytta hvor vi skal feire nyttårsaften, det gleder jeg meg til siden det har vi aldri gjort før. Jeg håper det snart blir snø, slik at jeg får prøvd de nye skiene mine jeg fikk til jul! Jeg ønsker alle en riktig god jul og jeg håper alle har kost seg i dag, også snakkes vi sikkert snart <3

Likes

Comments

Okeey, long time no see. Jeg vet at det er evigheter siden jeg har gitt lyd fra meg, og jeg har egentlig ikke noen god unnskyldning på det. Men hverdagen går sin gang og dagene bare flyr av sted. Jeg har skole, venner og familie og tenkte på og når lysten på å blogge ikke melder seg, er det i grunn lite jeg kan gjøre. Jeg har ikke hatt bloggmotivasjon på leenge og har derfor ikke fått skrevet noen innlegg. Jeg har hatt litt prøver, fremføringer og innleveringer og har begynt i praksis i barnehagen hvor jeg trives veldig godt. Så som dere sikkert har skjønt har jeg tenkt å begynne å blogge litt igjen siden jeg kjenner at bloggmotivasjonen begynner å komme tilbake. Nå er det jo heller ikke lenge til jul, så da stiger nok motivasjonen litt ekstra.

Likes

Comments

Hei dere. Akkurat nå er jeg på vei til hytta. Jeg rakk ikke å blogge i går for når jeg kom hjem i går etter å ha vært i byen en hel dag, var jeg så sliten at jeg måtte gå å legge meg.

Etter skolen i går gikk jeg og Marianne ned til byen for å kjøpe oss mat. Vi gikk først innom Mona Lisa, men skjønte fort at vi ikke hadde råd til å spise der så vi gikk heller på gågata.

Når vi hadde spist dro vi opp til festiviteten hvor det var en kveld for unge i Kristiansund. Selve opplegget ble kalt ungiksu og var i regi av fagforbundet/LO. Kvelden var gratis og Vegard Harm var der også. Jeg meldte meg inn i LO, lærte om økonomi og hva LO gjør og fikk sett Vegard Harm. Jeg ble veldig overrasket over hvor interessant det var, og jeg angrer ikke på at jeg dro i det hele tatt.

Likes

Comments

Helt siden jeg ble med Marianne og familien hennes på tur i helgen har jeg hatt lyst til å gå mer turer. Jeg har allltid likt å gå turer, men det er ikke det samme å gå alene som å gå med folk. Så i dag fikk jeg dratt med meg søsteren min på tur siden det var så fint vær. Vi tok bussen til byen før vi gikk en tur ned til Klubba, som turen heter. Turen er ikke sånn veldig lang, men det ble en fin tur. Etterpå gikk vi en tur innom Kiwi hvor jeg kjøpte meg litt frukt og bær som jeg skal kose meg med utover uken. Vi kan godt si at den fjellturen med Marianne ga meg et kick.

Nå tenker jeg å bare slappe av litt, før jeg pakker gymtøy og ordner skolesekken for i morgen.

Likes

Comments

Hei igjen dere! Nå er det jaggu meg en stund siden sist, og jeg skal ikke unnskylde meg for lite blogging denne gangen, for jeg har rett og slett følt det som nødvendig å ta en liten pause. Jeg hadde egentlig ikke planlagt det, men det skjedde likevel noe jeg heller ikke har noe i mot. Nå for tiden har vi en del skolearbeid, vi holder blant annet med på et psykologi prosjekt som varer til neste uke, vi har noen prøver, framføringer og innleveringer å gjøre så det blir derfor ikke prioritert så mye blogg.

Når jeg kommer hjem fra skolen er jeg ofte så sliten at jeg ikke orker annet enn å ligge i senga å se på Vampire Diares som jeg nå har blitt hekta på, igjen. Jeg har også klart å fått meg en øyebetennelse som jeg nå tar øyedråper mot og må gå med briller. I morgen er siste dagen da og forhåpentligvis er det snart bra igjen. Liker egentlig ikke å gå med briller siden jeg føler i de egentlig bare er i veien, men må man så må man.

I morgen er det heldigvis fredag og vi skal bruke nesten hele dagen med å jobbe på prosjektet før vi senere har samfunnsfag hvor jeg har en framfrøing jeg ikke ser så veldig frem til, ser vel mest frem til å bli ferdig med den. Nå tenkte jeg å lese litt til presentasjonen før jeg tar meg en dusj og ser på Vampire Diares resten av kvelden. Jeg orker ikke noe annet ettersom jeg har vært guide for tiende klassingene som var på skolen oss på grunn av karieredagene. Det ble veldig mye ståing og gåing frem og tilbake, og selv om vi ikke trengte å følge med på det som ble sagt var det veldig slitsomt uansett. Jeg ser virkelig frem til i morgen, for da skal jeg bli med Marianne til Surnadal!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag ble jeg med Marianne hjem etter skolen. Det er ikke så ofte jeg møter Marianne i ukedagene, fordi vi slutter så sent på skolen og jeg føler dermed at vi ikke får så mye tid sammen hvis vi møtes da. Men i dag ble jeg hjem til Marianne og det tok litt tid før vi kom oss hjem, dermed fikk vi jo egentlig ikke så mye tid sammen. Etter å ha vært litt sammen og bestemt oss for å lage vafler, kom Marianne på ideen at jeg kunne ligge over til henne selv om det var en ukedag. Vi spurte foreldrene hennes og vi fikk faktisk lov! Deremed var det min tur å spørre, og jeg trodde faktisk aldri at jeg skulle få lov, men det fikk jeg! Vanligvis bruker jeg ikke å få lov til å ligge over til folk på ukedager så det overrasket meg veldig. Jeg er veldig glad for at vi fikk lov, for dette er noe jeg aldri har gjort før og jeg gleder meg. BTW vi prøvde å få vafflene rosa, men det gikk ikke, så tror ikke vi skal prøve på det igjen.

Likes

Comments

Jeg satt meg ned, klar for å begynne å blogge men jeg kunne ikke gjøre noe, for musen på pc-en funket ikke. Jeg prøvde alt mulig, jeg skurdde den av og på sikkert femti ganger, selv om det ikke er så lurt, men ingenting skjedde. Jeg begynte å bli redd for at den var ødelagt, siden det alltid har vært noe med denne pc-en, og at jeg måtte begynne å tenke på å kjøpe meg en ny en. Etter å ha sittet en stund uten å få noen resultat gikk jeg til slutt ned til mamma for hjelp. Hun ga pc-en til broren min som klarte å fikse alt ved hjelp av en ekstern mus (hvis det i det hele tatt er det det heter), heldigvis funket det. Det viste seg dermed at jeg hadde klart å slå av touchpaden, hvordan jeg klarte det aner jeg ikke men jeg er glad for at det er i orden!

Likes

Comments

Hei dere! I dag fikk jeg endelig være med Lone en hel dag igjen, det er en liten stund siden nå. Men hun reiser til York om få dager og har dermed en del tng hun skal gjøre. Dagen startet med at vi dro til byen, hun skulle levere noe på biblioteket. Vi gikk også på senteret og kikket, vi skulle egentlig ikke kjøpe noe, men begge endte opp med å bruke en del penger. Etter at vi hadde sett det vi ville tok vi bussen hjem til Lone, hvor vi laget oss lasagne. Lone er vegansk og det har hun vært en stund også, så dermed lagde vi vegansk lasagne. Jeg var veldig åpen om å smake på det, og det smakte faktisk ikke så værst. Liker jo vanlig lasagne best, men må si jeg ble positivt overrasket. Det er nok noe jeg kan bli vant til å spise med Lone.

Etter at vi hadde spist gikk vi på rommet hennes å snakket en stund. Vi endte opp med å dra tilbake til byen siden Lone hadde sett på en jakke, hun skulle egentlig ikke ha den, men etter å ha tenkt litt ville hun ha den uansett så vi endte opp med å dra tilbake. Jeg kjøpte også litt ekstra, så det ble brukt litt penger i dag.

Likes

Comments

Hei dere! Jeg har nettopp kommet ut av en utrolig herlig dusj etter en liten treningsøkt. Det ble bare 15 minutter på elipsemaskinen isteden for 20, siden det er en stund siden sist jeg har trent. Jeg prøver å trene noen dager i uken og mer hvis jeg føler for det. Det følelsen man får etter å ha trent er så god, og jeg blir så glad etterpå. Selv om det av og til er litt ork å komme i gang med treningen, er det utrolig godt når man fakitsk får gjort det!

Jeg har planer om å prøve å trene mer det nye skoleåret enn det forrige, for jeg hadde ganske lite energi da. Men nå som jeg fakitsk har tilgang til et treningsapparat er det også lettere, og elipsen er bra for meg som ikke kan jogge så mye. Jeg skal ikke bare begynne å trene mer, jeg skal også prøve å forandre litt på kostholdet mitt, noe jeg vet er lettere sagt enn gjort. Meen, jeg har bestemt meg for å prøve og denne gangen skal jeg fakitsk klare det. Vi får krysse fingrene. Det ble veldig mye treningssnakk nå, men det er så viktig å trene, ikke nødvendigvis for å bli tynnere, men for å få en sunnere livvstill, være mer rustet for hverdagslige belastninger og bare være glad! Hahha, jeg blir ihvertfall veldig glad av å trene og bare det gjør dagen mye lettere!

Likes

Comments

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei hjem fra Trondheim. Jeg hadde egentlig ikke noen planer om å dra til Trondheim siden jeg allerede har vært der en gang i sommer, men siden Marianne og de skulle det og jeg fikk tilbudet om å være med kunne jeg ikke si nei.

Vi sto opp litt tidligere enn vi vanligvis bruker, ordnet oss og spiste og var klare til å dra. Da vi kom fra så vi i litt butikker før vi spiste lunsj på McDonalds. Etterpå gikk vi blant annet på Monki, HM, Bikbok og kremmerhuset. Etter noen timer med shopping gikk det noen slitne mennesker, med litt mindre penger enn da vi kom, ned til Fridays for å spise middag.

Maten smakte utrolig godt og jeg klarte ikke å spise opp alt en gang for jeg ble så mett. Etter at vi hadde spist gikk vi til ett litt mindre senter hvor det egentlig ikke var så mange butikker som jeg og Marianne ville på, så vi en liten tur tilbake til Torget. Vi kjøpte egentlig ikke noe mer, men før vi dro hjem tok vi en McFlurry på McDonalds. Vi prøvde en ny med Smash og den var utrolig god! En fin slutt på en utrolig koselig tur.

Likes

Comments

I dag våknet jeg og Marianne rundt halv tolv siden det ble ganske sent i går kveld. Vi så to filmer og leste litt før vi la oss og klokken ble vel rundt tre noe. Men det er ganske normalt å legge seg sent når man er med Marianne.

En stund etter at vi hadde spist frokost ble vi med foreldrene hennes på tur. Det var ikke akkurat en særlig lang tur, men noen ganger er det greit å bare komme seg ut av og til. Plassen vi gikk til het Roparn og hadde en kjempe fint utsikt! Så da måtte jeg jo ta noen bilder.

Likes

Comments

Hei dere! I dag dro jeg, mamma og pappa til Kalkstranda i Surnadal for å bade der med Marianne og hennes mor. Det tok litt tid før vi kom oss av gårde, så det var ikke så mye sol da vi kom. Solen var litt av og på men vannet var varmt likevel. Jeg og Marianne badet en stund, helt til jeg så en brennmanet og vi gikk opp. Vi badet litt senere likevel og møtte heldigvis ikke på flere brennmaneter. Etter å ha vært der en stund dro vi til Marianne sin Campingvogn i Surnadal hvor jeg er nå. Jeg vet ikke hvor lenge jeg skal være her enda da, men håper jeg får vært her noen dager ihvertfall.

Likes

Comments

I går dro jeg og Lone til Molde. Det var ikke noe vi hadde planlagt fra før, men siden vi egentlig ikke hadde så mye annet å gjøre tenkte vi at det kunne ha vært gøy. Det tok litt tid før vi kom oss av gårde, så vi var ikke på vei før i tre tiden. Det var veldig koselig å dra en liten tur en plass hvor man ikke er så ofte. Jeg har faktisk "aldri" vært i Molde før, for jeg har alltid bare kjørt gjennom. Men det var veldig koselig der og det var gøy å bare gjøre noe annerledes. Vi gikk rundt i litt forskjellige butikker, jeg kjøpte meg ikke særlig mye. Men vi dro dit egentlig ikke bare for å kjøpe ting da, det handlet egentlig mest om å være sammen og oppleve noe nytt. Siden været var så fint satte vi oss ned på en benk i solen og bare snakket om alt og ingenting. Det er så godt å ha noen man kan snakke med om alt mulig, og det kommer til å bli rart å ikke ha Lone her lenger. Hun drar snart til York for å gå på skole der, og da ser jeg ikke henne så ofte. Derfor prøver vi å være så mye sammen som vi kan nå, selv om begge også er gankse opptatte med andre ting.

Vi hadde det i hvert fall veldig koselig og det er en tur vi må dra på igjen en gang, bare kanskje en annen plass. Håper fortsatt at vi kanskje kan ta en tur til Åleseund før hun drar, men det får vi heller se nærmere på.Jeg håper i hvert fall det blir flereslike turer på oss før sommeren er over, og at vi får vært mye sammen.

Likes

Comments

Jeg har brukt ganske mye penger de siste dagene, så nå tror jeg at jeg må ta en liten pause fra shoppingen. Det blir fort noen kroner som forsvinner fra kontoen når man ser ting man liker hele tiden. Selv om jeg handler det meste på salg så blir det jo til slutt en del penger, så det blir nok en stund før jeg tar meg en shopping runde igjen.

Vi dro til byen i rundt to tiden siden vi spiste frokost ganske sent, noe vi gjør hver helg. Vi hadde tenkt oss en tur innom bruktbutikkene her, men de var stengt for sommeren. Vi gikk deretter innom Flying Tiger hvor jeg kjøpte meg litt skoleutstyr. Jeg må alltid innom den butikken en tur når jeg er på senteret siden det er så mye rart der. Etterpå var vi innom H&M hvor jeg blant annet kjøpte meg en topp og søsteren min kjøpte en kjole til meg. Siden været var ganske fint gikk vi å kjøpte oss litt drikke på Narvesen før vi satte oss på en benk i solen. Vi tok også litt bilder på kaia før vi avsluttet byturen med en is ved Grinda (som er en isbar).

Likes

Comments

Som dere vet hva jeg i Trondheim i to dager. Grunnen til at jeg valgte å skrive to innlegg om det er fordi om jeg skulle skrevet alt i ett innlegg ville det innelgget ha vært veldig langt. Så jeg tenkte at det kunne vært greit å dele det opp litt. Det skjedde ikke like mye på dag to siden vi ikke hadde like god tid, og siden vi skulle hjem igjen.

Vi lå på Scandic Nidelven som er ovenfor Solsiden. Hotellet var veldig fint og jeg syntes det hoterommet vi fikk var et av de fineste jeg har bodd på. Mamma og pappa delte et rom og jeg og søsteren min hadde et rom. Vi sto opp tidlig for å dusje og når vi var ferdige dro vi ned til frokosten. Det var veldig mye å velge mellom og jeg må si jeg ble ganske så mett. Man føler liksom at man må spise masse på slike frokoster, men etter å ha forsynt meg av litt av vært måtte jeg bare medle pass, for jeg ble så mett. Vi satt der en stund før vi gikk tilbake til hotellrommet igjen.

Jeg og søsteren min var der ikke særlig lenge siden vi skulle shoppe litt. Vi gikk til Mercur senteret først for å gå på Monki. Klokken var bare litt over ti og vi var på senteret, jeg har aldri vært på senteret så tidlig før. Vi så en jakke begge hadde veldig lyst på, men som vi var usikkre på om vi skulle kjøpe. Så vi bestemte oss for å gå i litt andre butikker først og se om vi ville ha den etterpå. Vi endte opp med å kjøpe de jakkene for å si det sånn. Jeg føler alltid en trang til å kjøpe noe når jeg drar andre plasser, og spesielt når jeg er i Trondheim. Føler liksom det er så borkastet hvis man ikke kommer hjem med noe.

Etter at jeg og søsteren min hadde fått shoppet litt og hun hadde fått kjøpt seg sko, gikk vi til bilen siden mamma og pappa ventet på oss der. Vi fant faktisk fram med en gangen siden vi gikk samme vei som vi gikk fra bilen i går, hvis dere skjønner. Det var litt dumt å dra for jeg kunne gjerne ha vært der en dag til, men samtidig tror jeg at jeg har brukt nok penger likevel. Jeg er ganske fornøyd med disse to dagene og har hatt veldig koselig. Syntes også at der var gøy å dra med mamma og pappa og ikke bare med Marianne og hennes familie, ikke det at jeg ikke trives med dem, for det gjør jeg. Men noen ganger er det greit å være med sin egen familie også. Jeg er veldig glad for at vi dro til Trondheim og at jeg fikk oppleve VG-lista.

Det kommer et innlegg senere om det jeg kjøpte <3


Likes

Comments

De to siste dagene har det vært veldig mye gåing hit og dit. Trondheim er på mange måter større en Kristiansund og det er ganske mange butikker du skal innom på en dag. I går fikk jeg ikke kjøpt så mye siden vi brukte veldig lang tid på å finne en parkeringsplass, siden det hotellet vi lå på ikke hadde parkeringsplasser. Etter en stund med leting fant vi fram til et parkeringshus hvor vi kunne stå hele døgnet, noe som passet perfekt for oss. Det lå heller ikke så langt unna Torget, men det lå et stykke unna hotellet vårt.

Etter at vi hadde parkert bilen gikk vi opp til Torget, hvor vi bestemte oss for å få i oss noe å spise, siden det var en stund siden vi hadde spist frokost. Vi fant først og fremst ikke fram til en plass å spise, siden de fleste stedene var nokså fulle. Så vi gikk til slutt til en Burger King hvor jeg spiste en burger jeg ikke hadde smakt før. Det er alltid gøy å prøve noe nytt, men tror ikke jeg kjøper den samme igjen. Den var veldig god i starten, men siden det var BBQ saus på den ble den veldig kvalmende til slutt. Men nå vet jeg ihvertfall hvordan den smaker.og det var veldig greit å velge noe annet enn det samme hele tiden.

Etter at vi hadde spist gikk vi litt rundt å så i butikker. Vi var ikke så mye på senteret siden vi gikk mest i gågata. Vi gikk innom platekompaniet som er en av butikkene som vi ikke har i Kristiansund, noe jeg syntes er veldig dumt egentlig. Jeg må ærlig innrømme at jeg syntes det er litt stas det å kjøpe en cd og det å sette på en cd og bare høre på en artist. Jeg fikk to cd-plater fra Ed Sheeran fra søsteren min siden hun hadde lovet meg en sommergave. Etter at vi alle var ferdige og sett litt rundt i flere butikker uten egentlig å kjøpe noe, gikk vi tilbake til bilen for å hente bagasjen vår. Noe som var enkelere sagt enn gjort, for vi klarte faktisk å rote oss helt borte. Jeg har jo vært i Trondheim et par ganger før, men jeg er likevel ikke så kjent der. Vi gikk sikkert rundt i en time for å finne veien dit, for alle trodde helt forskjellig. Men vi fant heldigvis fram til slutt og det var noen veldig slitne mennesker som senere sjekket inn på hotellet som også lå et stykke unna.

Vi hadde vært på hotellet et liten stund og slappet av før vi gikk opp mot Torget igjen. For vi skulle nemlig se på VG lista, som også var en av grunnen til at vi dro til Trondheim. Når vi gikk dit begynte det å regne sikkelig og vi måtte stoppe under tak noen ganger siden det var så ille. Men på VG-lista skulle vi. VG-lista var helt grei, jeg syntes det var ganske bra. Det kunne jo selvfølgelig vært bedre, men samtdig tenker jeg at man ikke kan forvente bedre siden det er gratis. Det var utrolig masse folk, og vi hadde ganske gode plasser. Det var morro selv om været skiftet mellom sol og regn. Vi så det ikke helt ferdig siiden vi dro til Solsiden for å spise middag på Egon. Etterpå var alle så slitne at vi dro tilbake til hotellet og sovnet tildig alle sammen.

Likes

Comments

Hei dere! I dag har det også vært veldig fint her i Bøfjorden og det syntes jeg er veldig bra, for da får jeg badet masse, haha. I dag tok vi faktisk en liten tur til Surnadal for å handle litt. Vi drar nesten alltid til Surnadal når vi skal handle en del ting, siden det kun er en matbutikk her i Bøfjorden. Den ligger et lite stykke unna, så det går nesten like fort å dra til Surnadal, siden det kun ligger 20 min unna hytta. Etter å ha sett litt rundt i butikkene, kjøpte vi kuleis som vi spiste i solen.

Da vi kom hjem tok gikk jeg og søsteren min en tur ned til vannet og badet en liten time i dag også. Da vi kom opp igjen solte vi oss en stund før vi grillet hamburgere og marshmallows. Nå sitter jeg og søsteren min å ser på Harry Potter igjen, skulle tro vi hadde et maraton? Hva kvelden senere bringer vet jeg ikke men håper det blir en fin kveld.

Hva har du gjort i dag?

Likes

Comments

Hola dere!

I dag føltes det ut som at jeg hadde sovet i en evighet da jeg sto opp, men det viste seg at klokken bare var 11. Jeg ble virkelig overrasket, ettersom jeg er en person som liker å sove lenge, men på hytta våker jeg nesten alltid tidlig. Litt rart det der.

Været i dag har vært veldig bra, det tok litt tid før temperaturen ble varm nok til at vi kunne sitte ute, men den kom etterhvert. Midt på dagen ble det varmest, så jeg og søsteren min bestemte oss for å gå å bade i vannet som ikke ligger langt unna her. Det var litt kaldt i vannet, men hey, det er Norge vi snakker om. Men jeg ble fort vant til det og jeg og søsteren min var der kanskje en liten time. Solen kom og gikk, så når vi gikk oppover til hytten igjen var det ikke særlig mye sol, men temperaturen holdt seg. Dette var faktisk mitt andre bad i sommer og jeg håper på at det blir mer bading fremover. Det blir jo ikke noe bra sommer uten muligheten til å bade, og man må utnytte været når man kan, ihvertfall her i Norge ettersom været er veldig varierende. Det begynte nemlig å regne bare kort tid etter at jeg og søsteren min kom tilbake til hytta. Så det var bra vi badet da vi gjorde det.

Ellers i dag har jeg ikke gjort særlig mye. Jeg har sett en Harry Potter film, noe man aldri blir lei av, og spilt litt kort med familien. Det er alltid koselig å gjøre litt andre ting enn det man er vant til. Vi bruker alltid å spille kort eller brettspill i ferien, og det syntes jeg er veldig koselig. Det har liksom blitt en tradisjon,.

Jeg har ihvertfall hatt en veldig fin dag, og jeg håper dere har hatt det samme, og at dere nyter sommeren, for før dere vet ordet av det er den over.

Likes

Comments

Blogging er som å skrive i en dagbok, du skriver om det du opplever og føler, og du har minnene for alltid. Du kan gå inn på bloggen å lese de innlegenen man vil, for de vil alltid være der. Det som er er at bloggen er synlig for alle, det er ingen ting du kan holde for deg selv. Du bestemmer jo selvfølgelig hva du vil dele med andre selv, men det du deler kan alle se og lese. Man føler seg ofte litt sårbar da, og jeg er ofte usikker på om jeg burde poste enkelte innlegg, rett og slett fordi jeg er redd for hva andre syntes om meg. Det er ofte jeg har hatt litt hjertebank når jeg skal publisre ett innlegg, og ofte har jeg endt opp med å ikke poste det, fordi jeg er redd for hva andre syntes. Men hvorfor det?

Jo fordi jeg ikke vil bli sett ned på andre, og jeg vil være godtatt av andre. Men hvrofor skal det stoppe meg fra å være meg selv, og få holde på meg det jeg syntes er gøy? Hvorfor skal det hva andre syntes stoppe meg fra å gjøre noe jeg liiker. Blogging er en hobby for meg, som det er å sparke fotball for andre. Men likevel føler jeg at det er flaut å blogge, fordi det er en litt annen ting som fotball også, men det er hobbyen min, så det burde jo da egentlig ikke stoppe meg.

Jeg føler samtdig at det å blogge er litt teit, og blir ofte litt flau når folk snakker om det. Jeg liker ikke at andre jeg kjenner googler meg, for da kan de jo finne bloggen min. Jeg føler ikke det er rart hvis noen liker å danse på fritiden sin, men at jeg blogger det er rart? Blogging er jo bare hobbyen min og det jeg liker å gjøre, og når jeg ikke er så god på slike sportslige ting, er det bloggen jeg kommer tilbake til. Ikke for at jeg nødvendigvis er så flink på det, men fordi det er noe jeg føler meg flink i , og noe jeg faktisk føler jeg får til.

Det er jo mange i dag som faktisk har blogg, og jeg vet om mange som leser blogger også. Så blogging er jo i dag egentlig en ganske vanlig ting, er det ikke? Så hvorfor syntes jeg det er så flaut å blogge? Hvorfor syntes jeg at det er falut hvis andre jeg kjenner leser bloggen min? Jeg har alltid vært veldig forsiktig om å ikke tiltrekke meg så mye oppmerksomhet rundt andre folk jeg ikke kjenner så godt. Jeg er den som alltid havner litt i bakgrunnen og som ikke gjør så mye ut av seg. Kanskje jeg syntes det er flaut å blogge fordi jeg blir liksom midpunktet? Samtdig er blogging noe jeg digger å gjøre, og jeg burde jo egentlig ikke la noen stanse meg fra å gjøre det jeg liker.

Jeg tror også at dette kanskje bare er noe jeg forestiller meg, at blogging er flaut. Jeg tror masse av dette sitter i hodet, og at folk kanskje kommer til å reagere annerledes enn det jeg tror. For alt jeg vet kan det hende at vennene mine rundt meg ikke syntes det er flaut at jeg blogger, men at jeg tror de syntes det. Ikke vet jeg, men jeg må nok bare begynne å venne meg til tanken.

Likes

Comments

Være med venner: Det har vært mange ganger hvor jeg har tatt meg selv i å ligge på rommet mitt og bare se på serie en hel dag. Jeg syntes det er så dumt at jeg kaster bort dagene mine med å se på tv, når jeg kunne ha vært med vennene mine isteden. Så derfor har jeg planer om å være med vennene mine så mye som jeg kan denne sommeren, spesielt siden to av vennene mine drar til York på slutten av sommeren og skal være borte i ett år.

Gå på fjellet: Dette var noe jeg og Lone hadde planlagt å gjøre i fjor også, men det skjedde aldri. I år skal vi ihvertfall prøve å komme oss på en fjelltur opp Freikollen, som er det høyeste fjellet i Kristiansund?

Lære noen nye sanger og grep på gitaren: Etter at jeg begynte på videregående har det ikke blitt så mye tid til å spille gitar. Jeg syntes det er veldig dumt ettersom jeg syntes det er veldig gøy å spille gitar. Så i sommer har jeg planer om å lære meg noen nye sanger og grep, siden jeg alltid spiller de samme fire sangene, og velger sanger med lette grep. Må jo utfordre meg selv litt, og det blir også lettere å spille de sangene jeg vil når jeg kan flere grep.

Blogge mer: Det siste året har jeg heller ikke fått blogget så særlig mye, ettersom skolen tar veldig mye tid. Men nå som det er sommer og jeg har fri, er det lettere å finne på ting å gjøre, og bloggingne blir også da bedre. Jeg hat tenkt å begynne å planlegge innleggene mine bedre, og faktisk prøve å gjøre denne bloggen seriøs.

Dra på hytta: Dette kom kanksje ikke som en stor overraskelse siden vi har vært på hytta så og si hver eneste helg etter at vi kjøpte den. Jeg trives veldig godt på hytta, selv om interenettet ikke er det beste der, haha. På hytta klarer jeg å slappe sikkelig av, og slapper av på en helt annen måte der enn hjemme. Det er heller ikke langt ned til vannet, så jeg håper at det blir en del bading. Jeg har også et lite håp om at jeg kanskje får ta med meg noen venninner dit.

Forhåpentligvis en tur til Trondheim og VG lista: Dette er ikke helt bestemt enda, ettersom mamma og pappa ikke klarer å bestemme seg. For dem handler alt om været osv, imens jeg blir glad bare jeg får sett på VG lista. Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit, og siden hytta vår ikke ligger langt unna Trondheim er det faktisk en mulighet. Mamma sier vi får se når det begynner å nærme seg før hun tar en beslutning, men jeg krysser fingrene på at vi drar dit.

Muligens en Ålesund tur: Jeg og Lone har snakket så vidt om at vi har lyst til å dra til Ålesund igjen, som vi gjorde på slutten av sommeren i fjor. Siden vi har ungdomskort koster det ikke noe for oss å ta bussen dit, og det sparer vi jo penger på som vi kan bruke til andre ting. Vi hadde det veldig koselig sist, og vi føler vi må finne på mest mulig sammen i sommer siden hun drar til York snart. Det hadde værst så koselig om vi kunne ha gjort dette igjen.

Utnytte dagene maksimalt: Jeg vil prøve å utnytte dagene så godt som jeg kan. Slik at jeg får mest mulig ut av dagene denne sommeren, med tanke på hvor fort tiden går. Jeg vil stå opp tidligere, trene litt og være ute med venner. Jeg vil bare ikke at jeg skal føle at jeg ikke har gjort noe denne sommeren,når den er over. Akkurat nå ligger jeg inne i finværet og er syk, men jeg tenker å bare slappe skikkelig nå og bli frisk, enn å dra ut å møte folk nå å bli enda sykere igjen.

Møte nye folk: Når jeg tenker over det kjenner jeg egentlig ikke så veldig mange mennesker. Dette er noe jeg virkelig har lyst til å endre i år. Hvordan jeg skal møte nye mennekser enda, vet jeg ikke. Men jeg tenkte jeg kunne starte med å møte noen av Lone sine venner og ta det derifra.

Pikniker: Å dra på pikniker er så utrolig koselig. Jeg har alledere vært på en piknik med Marianne, som dere kan lese om lenger nede. Men det var nok ikke den siste pikniken denne sommeren, og jeg håper at jeg får dratt med flere venner også. Det er en så fin måte å møte vennene sine på, og det er alltid koselig

Telttur: Dette var også noe jeg og vennene mine hadde planlagt i fjor, men som det ikke skjedde noe av. Så jeg håper at vi virkelig får det til i år. Det å ligge i et telt med noen venner ved et vann og bare snakke hele natten, og ta et morgen bad. Dette er noe jeg syns er gøy hver gang, men som jeg føler jeg gjør alt for sjeldent. Solkelart noe jeg skal få gjort masse av i år.

Sykkeltur: Sykkelturer er morsomt og samtidig får du trent litt også. Dette var noe jeg og Lone faktisk fikk gjort i fjor, men det endte opp med at begge datt av sykkelen og skadet oss. Haha, men vi tar ikke skrekken for det.

Bare kose meg og ha det gøy: Det aller viktigste er egentlig bare å ha det gøy og være med venner. Jeg tenker at uansett hva jeg og vennene mine eller familien min gjør, har jeg det gøy fordi jeg er med folk som jeg er glad i. Det er ikke så nøye om jeg ikke får gjort så mange av disse tingene, for det viktigste er om jeg sitter igjen med en positiv følelse fra sommeren og at jeg koste meg å hadde det gøy.


Hva er dine planer for sommerferien?

Likes

Comments

I går kjente jeg at jeg hadde litt vondt i halsen og var tett i nesen. Jeg trodde da at det bare var allergi, ettersom jeg hadde spist vannmelon og drukket en Noisy som jeg ikke tålte. Men det var nok ikke allergi, for i dag våknet jeg til å være i enda værre form. Jeg er tett i nesen, snørret renner, jeg har vondt i hodet og har ikke særlig matlyst. Det er så typisk meg at jeg skulle bli syk nå som jeg har sommerferie. Heldigvis er det bare starten av ferien så jeg har masse av tid til å være med venner senere. I dag har det vært sol og jeg syntes det er litt dumt at jeg ikke får utnyttet det, men jeg planla ikke å bli syk heller akkurat. Men nå skal jeg bare slappe og se på serie, noe jeg har gjort hele dagen btw, også får jeg utnytte finværet en annen dag.

Likes

Comments

Hei dere! I dag har det både vært sol og regn her i Kristiansund, men det stoppet ikke meg og Marianne fra å dra på piknik. Som jeg skrev i forrige innlegg hadde vi tenkt å gjøre det i går, men været var ikke så bra da, så vi gjorde det i dag isteden. Det tok litt tid før vi kom oss til byen, så når vi kom dit var det ikke så veldig varmt. Men vi hadde håpet at været skulle bli bedre utover dagen. Så vi gikk en tur ned på senterert for å kjøpe et par ting til pikniken på Flying Tiger.

Da vi kom ut så regnet det, og vi tenkte at nå kunne vi ikke ha piknik likevel og vurderte å ta det med hjem til meg, slik at vi kunne ha pikniken der. Men vi bestemte oss for å vente litt, og se om været forandret seg. Vi tok deremed noen bilder imens vi ventet. Det sluttet ikke å regne, men siden det ikke regnet så vledig mye tenkte vi at vi skulle ha pikniken likevel. Så vi gikk til parken som ligger ca. mitt i byen og la ut pleddet under et tre hvor det faktisk ikke regnet så mye.

Senere kom solen tilbake igjen, så vi flyttet oss litt lenger bort slik at vi kunne sitte i solen. Der ble vi sittende, helt til det kom noen måser som faktisk bæsjet på oss. Marianne endte opp med å få bæsj i håret, så vi tok den neste bussen som kom, slik at hun fikk vasket seg hos meg. Vi fikk oss en god latter for å si det sånn.

Selv om vi kunne ha tenkt oss en bedre avslutning på pikniken hadde vi det utrolig koselig. Dette må virkelig gjentas en annen dag i sommerferien, for dette er et minne for livet.

Likes

Comments

I dag føler jeg at jeg har fått veldig mye ut av dagen. Det er ikke ofte jeg har slike dager, men det er godt å ha slike i dager iblant også.

Dagen startet i dag med at jeg tok bussen til skolen, for i dag var det siste skoledag. Når vi kom til skolen så vi litt av en film og fikk utdelt karakterkortet. Må si meg veldig fornøyd med karakterene mine, og jeg føler virkelig at jeg fortjente dem også, siden jeg har jobbet ganske hardt for å få de, noe jeg tror mange fakitsk ikke tenker over. Vi var ferdig rundt ti tiden på skolen, og da tok jeg bussen hjem igjen.

Da jeg kom hjem satt jeg på en maskin med klær og fikk hengt ut en maskin også. Har fakitsk vasket to maskiner med klær i dag, og det er det en liten stund siden jeg har gjort fakitsk. Etterpå dro jeg og pappa rundt på litt butikker fordi han skulle kjøpe noe (vet egentlig ikke hva det var) og vi endte da opp med å dra på kafe hvor vi kjøpte oss en softis hver. Dette var rundt halv tolv tiden tror jeg, hvis jeg ikke husker feil.

Da vi kom hjem lagde jeg meg en smotthie som jeg drakk imens jeg satt ute i solen. Været var faktisk veldig bra i dag, veldig overrsakende ettersom værtet ellers de siste dagene har vært helt på tryne. Det var utrolig godt å bare slappe helt av og bare nyte at det endelig var sommerferie. Tankene begynte å komme og det var så godt å bare sitte der og ikke gjøre noen ting å bare tenke, noe jeg ikke gjør så veldig ofte.

Senere på dagen endte jeg opp med å hjelpe pappa med å lte etter vognkortet til bilen vår, ettersom han ikke kunne finne det. Vi lette sånn seriøst gjennom hele huset uten å finne det. Det viste seg at det lå i bilen der det skulle være, men det fant vi ikke ut før broren min kom hjem, for han er tydeligvis mye bedre på å finne ting enn det jeg og pappa er, fordi vi hadde allerede lett i bilen to ganger.

Etter det så jeg for det meste på youtube videoer og har blitt litt hekta på en youtuber som heter John Paul, dere burde sjekke han ut. Jeg følte jeg hadde sittet en stund, men klokken var faktisk ikke så masse da jeg ble lei av å se på youtube, Jeg betsemte meg for å trene litt. Vi har nemlig kjøpt elipsemaskin, så jeg har trent på den de siste dagene. Jeg trente i et kvarter før jeg gikk i dusjen. Jeg fikk også ringt oldemor for å finne ut når jeg skulle komme til henne i morgen og vaske for henne. Men hun var visst opptatt så jeg må ta det en annen dag.

Senere så jeg på Criminal Minds før jeg ordnet meg for å legge meg. Og så skrev jeg dette blogginnlegget, fordi jeg får til å skrive mye bedre på kvelden enn på dagen. Hva planene er for i morgen vet jeg ikke enda, men jeg håper på finvær slik at jeg og Marianne kanskje kan dra på piknik i parken, men det er meldt regn. Men vi krysser fingrene alikevel.

Likes

Comments

Tittel