Tre prøver, en innlevering og en framføring er det jeg har som mål å få ferdig denne uken. Det enste jeg har fått gjort ferdig er en av de tre prøvene, øver nå til den tredje og skal ha en i morgen. Er så vidt startet på framføringen og har en del igjen på innleveringen. Jeg har mye arbeid framover, og føler det er ganske mye å jobbe med på bar en uke. Men neste uke er det vinterferie, og jeg har ikke lyst til å sitte med dette da. For da har jeg ferie og jeg har allerede litt planer. Dermed orker jeg ikke tanken på å tenke på skolearbeid eller det å gjøre skolearbeid i ferien. Da skal jeg bare nyte ferien og lade opp til uker med enda flere prøver.

Likes

Comments

En ting du ikke kan forlate huset uten?

En ting jeg ikke kunne ha forlatt når jeg skulle ut av huset må nok være mobilen min og headsetet mitt. Jeg klarer meg ikke uten musikk når jeg går ut av huset, spesielt ikke om morgenen når jeg skal ta bussen. Men samtidig er det viktig med mobil for nødssituasjoner, ikke sant.

Favoritt sminkemerke?

Vel, kan ikke akkurat svare på det siden jeg ikke bruker sminke og kan ingen ting om det.

Favoritt blomst?

Hmm, har vel egentlig aldri tenkt over om jeg har en favoritt blomst. Kanskje roser.

Favoritt klesbutikk?

Jeg har ikke kjøpt så veldig mye derifra, litt fordi vi ikke har det her i Kristiansund, men det må nok være Gina Tricot. Bare elsker de klærne og stilene de har der.

Favoritt parfyme?

Det er enkelt! Selena Gomez sin parfyme er nok den beste!

Høyhæler eller flate sko?

Jeg synes høyhæler er fine sko, men samtidig vanskelig å gå i. Så relativt sett liker jeg flate sko best, både fordi de er lettere å gå i og for komforen sin del.

Får du gode karakterer?

Jeg vil ikke skryte men ja jeg ville sagt at jeg får ganske gode karakterer.

Favoritt farger?

Tro det eller ei så er favoritt fargen min grønn. Men jeg liker også farger som svart, hvitt og grått.

Drikker du energidrikker?

Det er veldig sjeldent om jeg gjør det, er ikke det jeg liker best.

Drikker du jucie?

Ja, av og til, selv om jeg egentlig ikke tåler det da. Hehe.

Liker du å svømme?

Ja! Jeg liker veldig godt å svømme og bade generelt. Det er noe av høydepunktet om sommeren.

Spiser du pomfri med gaffel?

Det er veldig forskjellige, noen ganger spiser jeg med hendene, hvis jeg er på burger king eller spiser burger hjemme. Men er det saus på pomfrien spiser jeg den med gaffel.

Favoritt fuktighetskrem?

Det må nok være fuktighetskremen fra Lipikar, fordi den er lett å smøre ut og fungerer på eksem.

Har du lyst til å gifte deg senere i livet?

Jeg har definitivt lyst til å gifte meg en gang, men tenker ikke så mye på det akkurat nå, siden det er sikkert en laang stund til det skjer. Haha.

Blir du lett sint?

Jeg ville definitivt sagt ja til dette. Har ikke akkurat det lengste lunta for å si det sånn.

Tror du på spøkelser?

Ja, det gjør jeg faktisk.

Har du noen fobier?

Ja, jeg er livredd edderkopper! Husker ikke hlet hva den fobien het for øyeblikket, men uansett hvor stor edderkoppen er blir jeg redd. Til og med om jeg bare ser et bilde på mobilen blir jeg redd, og det har hendt at jeg har kastet fra meg mobilen fordi jeg så et bilde av en edderkopp...

Biter du negler?

Jaa, og det er så irriterende! Prøver å spare til lange negler men det går bare ikke. Har prøvd å slutte mange ganger og har aldri fått det til.

Har du noen gang hatt en nær døden opplevelse?

Nei det har jeg ikke, og takk gud for det.

Drikker du kaffe?

Nei, det smaker jo helt forferdelig. Skjønner ikke at folk engang liker det.

Likes

Comments

  • 11 lesere

Likes

Comments

//Topp-Bikbok//Bukse-Gina Tricot//Klokke-Dilligaf//

For litt over to uker siden kjøpte jeg meg en ny T-skjorte/topp og må nok si at dette er min favoritt. Jeg hadde sett på den tidligere, men tok meg ikke råd til å kjøpe den. Men da den var til bare 49kr, da måtte jeg slå til. Så denne har jeg brukt en del allerede, og angrer ikke for å si det sånn!

  • 11 lesere

Likes

Comments

I starten av tiende, et par måneder før jul var jeg på mitt første jobbintervju. Det for en jobb i Bestemorshage fordi de trengte folk. (For de som ikke vet det, så er Bestemorshage en kafe) Jeg husker ikke helt hvordan jeg fikk vite om jobben, men jeg skrev en CV og sendte den inn. Husker at jeg var veldig spent på om de ville ha meg inn for et jobbintervju. Noen dager senere svarte de at jeg kunne komme en tirsdag på jobbintervju kvart på tre. Jeg var veldig spent hele den dagen på skolen og enda mer når jeg sto rett utenfor døren klar for jobbintervju. Selve jobbintervjuet gikk ganske bra, men det er jo så typisk at man kommer på ting å si etter at man er ferdig. Tror egentlig at det gikk bra, men hadde en følelse på at jeg ikke fikk jobben.

Noe jeg da ikke gjorde. Ble litt lei meg da, men jeg ser at i ettertid var det kanskje like greit at jeg ikke fikk den, siden det hadde blitt ganske så travelt, og jeg hadde ikke hatt så mye fritid. Men jeg tok ikke skrekken, så kommer nok til å prøve igjen en gang, aldri for sent å få seg en jobb. Dette var også en helgejobb hvor jeg kunne ha blitt tilkalt når de trengte hjelp, jeg gikk også med VG da så det kan jo hende at det var det som gjorde at jeg ikke fikk den. Men jeg føler at jeg lærte mye av det, og kommer nok til å være mer forberedt til neste gang.

Likes

Comments

I dag er det mandag og starten på en ny uke. Starten på denne uken har i grunnen vært helt grei da vi når er tilbake på skolen, etter en uke ute i praksis i barnehagen. Selve formen min kunne ha vært bedre, ettersom jeg går rundt og hoster, er tett i nesen og stemmen min ikke er den samme. I går følte jeg meg faktisk verre da jeg og Marianne bare lå i senga og så film hele dagen, så jeg tolker det at jeg er bedre i dag, med at jeg er på bedringens vei. Nå er jeg nettopp ferdig med leksene mine så nå kommer jeg sikkert bare til å ta det med ro og prøve og bli helt frisk.

Likes

Comments

Hola!

Etter mange avlysninger av planene til meg og Marianne klarte vi endelig å få det til. Vi hadde nemlig planlagt for en god stund siden og dra til byen, ta masse bilder, gå på kafé og bare være sammen, men vi måtte alltid avlyse det på grunn av dårlig tid og at Marianne ble syk. Nå hoster begge to og formen kunne vært bedre, men vi dro likevel og fullførte det vi lenge hadde planlagt.

Så i dag sto vi opp tidlig, ordnet oss frokost og tok kvart på 12 bussen til byen, og var framme klokken 12. Vi startet med å gå rundt og ta masse bilder før vi bestemte oss for å gå inn på senteret, fordi jeg frøs. Der kjøpte vi et par ting og så i masse butikker. Det ble ikke noe Kafé besøk siden den kafeen vi skulle på ikke var åpen. Så vi dro til en matbutikk hvor vi kjøpte oss pizza og wienerbrød og noe å drikke, før vi satte oss ned ved et bord og spiste og koste oss.

  • 12 lesere

Likes

Comments

For kanskje litt over en uke siden begynte jeg å lese Divergent av Veronica Roth. En av grunnen til at jeg hadde lyst til å lese den er fordi jeg hadde sett filmen, og det er som oftest derfor jeg leser bøker også, hehe. Filmen er jo utrolig bra, så da må jo boka være det også? Vel uansett, jeg lånte boka av en venninne og leste den ut på fire dager. Det sier kanskje litt hvor bra den var. Jeg likte boka utrolig godt og håper jeg snart får kjøpt toeren selv, pluss så må jeg jo kjøpe eneren selv også, for det ser jo rart ut å ha toeren men ikke eneren. Jeg skal ikke fortelle hva boken handler om, for jeg er ikke noe god på å forklare. Men jeg anbefaler virkelig å lese boken og du kommer ikke til å angre.

Er du en av meg, som egentlig ikke helt skjønte filmen med det første? Da kommer boken til å gjøre slik at du forstår mye mer.

  • 11 lesere

Likes

Comments

Denne uka fikk vi i lekse på skolen om å skrive ned alt vi spier i løpet av 3-5 dager. Vi skal atså skrive ned alt vi spiser fra morgen til kveld, uansett om det er noen små sjokolader eller noe annet godt vi spiser, som ikke er middag eller noe annet måltid. Jeg hater det. I starten syntes jeg det hørtes gøy ut og gledet meg, men nå som jeg er inne i den tredje dagen hater jeg det. Jeg hater å måtte veie maten min hver gang jeg skal spise noe, og jeg hater å måtte huske alt jeg spiser osv. Jeg tenker jo samtidig mer på hva jeg får i meg om dagen, men jeg vil også gjerne spise akkurat det jeg vil. Men hei, det er litt gøy å se hva man faktisk spiser i løpet av en dag.


  • 12 lesere

Likes

Comments