Skoeldagen i dag har gått så undelig sakte at jeg trodde den aldri skulle ta slutt., men når den endelig gjorde det gikk tiden så utrolig fort. Jeg og Marianne dro ned til byen en tur for å sjekke ut den nye butikken vi har fått her i Kristiansund. Hun hadde alt vært der fire ganger da, men det var andre gangen til meg, ettersom jeg bare var innom en liten tur i går etter at jeg hadde vært til oldemor. Den nye butikken som har kommet er TGR og jegg må si jeg liker den butikken veldig godt! Den minner meg litt om Søstrene Grene, og det er en av grunnene til at jeg liker den. Samtidig er det ganske billig der og de har vleldig mye forskjellig.Før vi dro dit tok vi oss en tur innom Burger King fordi Marianne ville kjøpe seg Frappe, men hun ente opp med å kjøpe seg en oreomilkshake. Jeg kjøpte meg en stor sjokolade milkshake, fordi jeg tenkte at den ikke var så stor. Men der tok jeg feil, enda Marianne hjalp til ente vi opp med å kaste resten av milkshaken og jeg må si vi begge ble litt kvalme etterpå, så det blir nok en stund før jeg kjøper meg milkshake. Meen, nå er det heldigvis lang helg og jeg skal straks dra til Marianne, fordi jeg skal bli med hun til Surnadal i dag. Og vi håper på at vi får ligge i telt i løpet av helgen, men været er ikke helt på topp, så vi får bare krysse fingrene og håpe på at solen titter fram.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

For noen dager siden hadde vi en så fin solnedgang her i byen, og uansett hvor sent det er går man ikke glipp av det nei. Så der sto jeg å satte vinduet på vidt gap for å ta en haug med bilder av denne solnedgangen. Det er så gøy når man får så bra bilder, og har endelig begynt å skjønt meg på kameraet mitt etter to år! Hahha, det går ikke fort akkurat, meen det går heldigvis framover! Motivasjonen blir bare enda bedre når man endelig begynner å se resultater av fotegraferiegen, men jeg har enda en del å lære!

Likes

Comments

Gratulere med dagen alle sammen!

I dag var det første gangen på 17.mai hvor vi ikke hadde det travelt om morgenen. I år skulle nemlig ingen av oss i familien gå i tog, noe som var utrolig rart for meg ettersom at jeg alltid har gått i tog. Det er ingen fra videregående som går i tog, og jeg føler deremd det hadde vært litt rart om jeg var den eneste. Så dermed brukte vi litt lengre tid i morges, og jeg må si at det var utrolig godt og bare ta det med ro.

I år var det faktisk første gang jeg ikke hadde på meg kjole på 17.mai og jeg må si at jeg syntes det var ganske godt. Jeg gikk heller ikke i høyhælte sko noe som også var utrolig godt. Etter at alle var klare dro vi ned til byen for å se på barnetoget. Det var utrolig koselig, men må si det var rart å se på. Meen, jeg må nok bare venne meg til tanken framover. Etter at toget var ferdig dro vi opp til oldemoren min, hvor vi var en lang stund. Etterpå gikk vi ned til kongensplass og gågata hvor vi gikk en runde. Etter at vi hadde gått rundt å sett litt dro vi for å kjøpe softis. Det var en vedig lang kø, og vi sto i en halv time bare for å få en softis. men når det kommer til is så var det verdt det.

Etter isen dro jeg for å møte Marianne og noen venner av henne, som jeg gikk litt rundt med. Vi gikk å snakket, kjøpte oss is og så på borgertoget sammen. Når borgertoget var ferdig gikk mamma og resten av familien min og bestilte mat, imens jeg og Marianne dro for å ta Sundbåten hjem.

Min 17.mai har vært utrolig bra, og jeg har fått vært med både venner og familie. Jeg håper dere også har hatt en utrolig fin dag, og at dere får en fin dag videre.

Likes

Comments

Yes! Endelig begynner det å roe seg ned på skolefronten og jeg har kun igjen to framføringer. Jeg fikk gjort ferdig en naturfagsinnlevering nå nettop, og er i gang med å få ferdig en enegelsk presetasjon til mandag. Jeg skal prøve å få gjort mest mulig i dag ettersom at vi skal på hytta i helgen, og jeg ikke har internet der.

I dag ble jeg også ferdig med årsprøven vi skulle ha i matte, og jeg må si jeg ble overrasket over hvor lett mange av oppgavene var, syntes jeg i hvert fall. Nå er det jo ikke sikkert at jeg har gjort det rikitg da men krysser fingrene på det. Dette er en av de matteprøvene jeg føler jeg fikk til ganske bra, og jeg har en veldig god følelse. Meen, jeg tror jeg skal være litt forsikitg med å håpe for mye slik at jeg ikke blir skuffet vist resultatet blir dårlig. Jeg blir uansett glad om jeg står da, så resultatet er ikke akkurat så nøye, bare jeg ikke får stryk så er jeg fornøyd.

Likes

Comments

Hola dere!

Nok en gang må jeg bare beklage for lite blogging den siste tiden, men det har bare skjedd så utrolig mye de siste dagene, at bloggen rett og slett ikke har blitt prioritert. Det har vært en del skole, og jeg har prøvd å fokusere på å bli ferdig nå som det ikke er lenge til sommer. Jeg har også prøvd å tilbringe litt tid med venner, men det er ikke det enkleste når alle er opptatt med sitt og vi har såpass mye ting som skjer på skolen. Samtidig har jeg ikke hatt så veldig mye bloggmotivasjon, for jeg gjør jo ikke så veldig mye spennende heller akkurat. Men nå som det ikke er lenge til skolen er over, og det endelig begynner å roe seg ned litt på skolefronten skal jeg prøve ¨blogge litt mer. Føler meg ganske motivert nå, og har også noen innlegg på lur jeg kan skrive. Og så får vi bare se hvor lenge motivasjonen varer.

Likes

Comments

Vi er kommet inn i fjerde dagen av April, og jeg sitter her og skriver mitt første innlegg på en stund. Har ikke hatt så veldig mye å skrive om, for hverdagen går sin gang og jeg gjør ikke annet enn å øve på prøver og se på serie. Noe jeg har gjort i den siste tiden nå. Men vi har bare en prøve før påskeferien heldigvis, så håper på at det blir en mer blogging da, ettersom jeg får slappet av litt. Men nok om det, her er uka som gikk.

Innkjøp: Jeg kjøpte meg to kunstige planter på Nille, noe jeg hadde lett etter en stund. Føler bare at noen grønne planter fresher opp rommet så mye, og de jeg kjøpte var ikke så dyre heller noe som passet meg bra.

Høydepunkt: Det må nok være da jeg og Kamilla dro på kino og så Beauty And The Beast! Omg, som jeg elsket den filmen! Den var bare så bra, fikk lyst til å sen den igjen med en gang liksom, så bra var den. Jeg likte den utrolig godt, og jeg hadde gledet meg til denne filmen så lenge. Vi dro også en dag ut og spiste pizza, noe vi ikke gjør så ofte. Syntes det er gøy at vi gjør det av og til også.

Sanger: Flaws Acoustic - Olly Murs / Please Don`t Go - James Harris / Maze - ARIA / Water Under The Bridge - Sweet Babe May

Nedtur: Jeg kunne ikke finne ene boken min som vi bruker på skolen, og ble veldig stressa på grunn av det. Men det ordnet seg heldigvis og jeg fant boken igjen, så det var ikke så ille egentlig. Men det var det enste jeg kom på som ikke var så bra denne måneden. Pluss at jeg var litt forkjølet, noe som aldri egentlig er så bra i seg selv.

Film: Soleklart Beauty And The Beast!

Serie: Jeg begynte faktisk å se på Paradise Hotel! Hvem hadde trodd det om meg liksom, jeg som alltid har syntes det så så teit ut. Meen, utrolig nok digger jeg det, og er blitt ganske avhengig. Jeg begynte også å se på en serie som jeg har gledet meg veldig lenge til skulle komme på Netflix, og det var 13 reasons why. Jeg digger serien så anbefaler dere å se den altså!

Akkurat nå: Sitter jeg i sofaen og skriver dette innlegget, imens jeg hører på litt rolig musikk. Har funnet ut det at det å høre på musikk med litt "fart" i gjør meg stressa når jeg skal skrive noe. Så da passer det fint med litt rolig musikk når man skal slappe av litt og ta ting med ro.

Likes

Comments

Jeg kom nettopp inn døren etter en liten handletur på litt forskjellige butikker. Fikk blant annet kjøpt meg litt godteri til helgen og da kan jeg virkelig slappe av. Denne uka har vært litt hektisk ettersom at vi hadde en gym-prøve på torsdag, og gym er ikke mitt sterkeste fag men jeg føler jeg gjorde det okay. Dessuten hadde jeg klart å rote bort ene Helse boken min, trodde jeg ihvertfall. Jeg var utrolig stressa for det og ville at mamma og pappa helst skulle få slippe å betale for en ny. Meen så viste det seg at det var noen som hadde tatt min bok, så den fikk jeg tilbake i dag og jeg følte at jeg endelig kunne slappe av. Vi har også ingen prøver neste uke så det skal bli deilig. Vi har kun to(?) prøver før påske, noe jeg ser virkelig frem til. Og jeg gleder meg til påske fordi da skal vi nemlig på hytta! Vi har nemlig kjøpt oss hytte, og jeg ser virkelig frem til det.

Likes

Comments

Dagen i dag har egentlig vært som onsdager vanligvis bruker å være. En skoledag med bare kjedelig teori, men vi må gjennom disse dagene også. Akkurat nå burde jeg har sittet å øvd på en prøve vi har i morgen, om noe som ikke bare er vanskelig å huske men også vanskelig å forstå. Dette er kanskje noe av det vanskeligste vi har om på skolen, og jeg ser virkelig frem til å bli ferdig med denne prøven. Egentlig frister det bare å legge seg under dyna og se en film eller noe, for jeg orker egentlig ikke å øve i det hele tatt, men jeg må Er så lei av skolearbeid, så jeg ser virkelig frem til påskeferien, som det btw ikke er lenge til folkens! Oooh jeg gleder meg. Men får vel bare finne frem notatene å sette i gang da!

Likes

Comments

Siden jeg begynte på videregående har jeg tatt litt den "friheten" jeg hadde på ungdomskolen litt for gitt. For i hvert fall føler jeg at nå som jeg er på videregående har vi MYE mer prøver, innleveringer, framføringer og oppgaver som krever mer av deg. Og jeg som trodde vi hadde mye på ungdomskolen, der tok jeg grundig feil. Men i den forbindelse har jeg kommet opp med noen ideer om hvordan man kan øve/ jobbe bedre. Så dette her er noen tips til dere fra meg! Og vil bare si en ting, at selv om dette funker til meg så trenger det nødvendigvis ikke å funke til deg, men det viktigste er at du finner noe som passer deg.

Planlegg hva du skal gjøre, eventuelt øve på før du starter. Det er ikke akkurat det smarteste trekket å øve på en prøve om tre dager når du har en om to. Jeg personlig liker å planlegge litt i for veien, og jeg lager ofte en "plan" i hodet mitt om hvilke dager jeg skal gjøre det, og når det skal være ferdig. Det blir dermed lettere å holde kontroll på tingene du skal få gjort, og du unngår at du blir stressa.

Sett på rolig musikk. Jeg personlig har merket at hvis jeg hører på pop musikk og andre typer musikk rundt den typen, så blir jeg veldig stressa. Så dermed begynte jeg å høre på musikk som er roligere, og merker dermed at jeg slapper mye mer av og jeg klarer lettere å henge med på det jeg jobber med eller øver på.

Sett deg gjerne alene. Det er ikke alltid like lett å holde konsentrasjonen når det er mange mennesker rundt deg. Ihvertfall klarer jeg å øve bedre hvis det er rolig rundt meg og at det ikke er så bråkete. Hvis jeg sitter på stua og noen for eksempel ser på tv blir jeg ukonsentrert med en gang. Så sett deg gjerne en plass hvor du kan eventuelt være alene eller ha det rolig rundt deg.

Sitt på en behagelig plass. Jeg har flere ganger prøvd å sitte i senga å øve på prøver, fordi jeg ikke har en skrivepult på rommet. Men jeg har funnet ut at det ikke er særlig smart, for jeg finner aldri en god stilling. Og når jeg først gjør det, blir jeg lei av den stillingen etter ti minutter. Så det å sitte inntil et bord kan faktisk hjelpe deg mye.

Ha god belysning. Å sitte i ett halvmørkt rom er ikke akkurat det beste å gjøre når man skal lese masse. Det å ha god belysning hjelper deg masse med å se bedre, og du slipper å anstrenge øynene dine ved at du skal se godt i mørket.

Varier måten du øver på. Det å ikke bruke samme metode kan være ganske lurt. Det er kanskje lettere å huske, og det er lettere å finne en måte som passer deg. Varier mellom å skrive for hånd og på pc, les inni deg og høyt, øv på å kunne det utenat eller få andre til å spørre deg spørsmål. Av og til kan variert øving gjøre slik at du lærer fortere.

Øv i forveien. Det er ikke så lurt å øve til en prøve hvor du skal lese over 20 sider, dagen før prøven. Prøv heller å sette av kanskje en halvtime noen dager tidligere, slik at du øver litt hver dag enn og utsette alt til siste sekund. Det kan hjelpe deg til å huske bedre (hvis du da ikke jobber/husker mest under press) fordi du slipper å bearbeide all informasjon på en dag

Likes

Comments

//klokke-Dilligaf//Hettegenser-Ullared//Topp-Bikbok//Bukse-Molly//Sko-Adidas//

Likes

Comments

Allerede er februar snart over og jeg kan ikke tro at vi også er inne i uke 9 av det nye året. Jeg er også nå tilbake på skolebenken etter en utrolig bra vinterferie, med både tur til Trondheim med Marianne og bursdagsfeiring av storesøsteren min. Men siden jeg har vært utrolig dårlig på å blogge og denne måneden snart er over (i morgen faktsik) tenkte jeg at det var på tide å fortelle litt om hva som skjedde denne måneden.

Innkjøp: Denne månedens innkjøp er de hvite Adidas skoene mine. Har lenge hatt lyst på hvite sko, for de passer seriøst til alt du har på deg, pluss at jeg trengte noen nye sko ettersom mine lilla sko bestemte seg for å begynne å gi meg gnagsår.

Høydepunkt: Definitivt Trondheim turen med Marianne i vinterferien. Rett etter skolen på fredag dro jeg hjem dusjet og ordnet meg før jeg dro til Marianne. Jeg skulle bli med henne til Surnadal til mandags morgen, siden vi da skulle videre til Trondheim og sove der på hotell til tirsdag. Det var en utrolig minnerik tur, hvor vi både spiste ute to dager på rad, drakk Starbucks, spilte bowling og fikk gjort en del shopping. En tur jeg kommer til å huske lenge framover. Pluss bare det at man får vært med sammen bestevenninnen sin i fire dager gjør alt bare 1000 ganger bedre. Definitivt en tur som må gjentas.


Sanger: Thumbs - Sabrina Carpenter//It ain`t me - Selena Gomez & Kygo//Weak - AJR//Issues - Julia Micheals//Helium - Sia

Nedtur: Det begynte å snø igjen, og jeg hadde ikke lyst på snø i det hele tatt. For da kan jeg ikke bruke de hvite joggeskoene mine, som jeg er blitt helt besatt av. Har lyst å bruke dem hele tiden haha.

Favoritt drikke: Ingen ringere enn Java Chocolate Chip Starbucks uten kaffe. Ikke noe man drikker hver dag og like god hver gang.


Film: Imens jeg og Marianne var i Surnadal dro vi på kino og så Fifty Shades Darker, en film jeg egentlig ikke hadde planer om å se. Hadde hørt litt forskjellig om den, noen synes den var dårlig imens andre likte den. Og jeg må si jeg ble overrasket over hvor bra den faktisk var. Likte den utrolig godt og angrer ikke på at jeg dro, så anbefaler å se den for å si det sånn.

Serie: Jeg begynte å se på serie kalt Terra Nova siden jeg ble litt lei av Gilmore Girls. Likte serien, selv om det bare er en sesong og jeg ikke har sett den ferdig. Men jeg begynte å se på Gilmore Giirls igjen og er snart ferdig med den siste sesongen.

Akkurat nå: Sitter jeg å blogger og hører på musikk, selv om jeg egentlig burde jobbe med oppgave som skal leveres i morgen og jeg burde også øve tll en prøve vi har på torsdag. Men alt annet enn dette frister, men må jo få det gjort også .

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Tre prøver, en innlevering og en framføring er det jeg har som mål å få ferdig denne uken. Det enste jeg har fått gjort ferdig er en av de tre prøvene, øver nå til den tredje og skal ha en i morgen. Er så vidt startet på framføringen og har en del igjen på innleveringen. Jeg har mye arbeid framover, og føler det er ganske mye å jobbe med på bar en uke. Men neste uke er det vinterferie, og jeg har ikke lyst til å sitte med dette da. For da har jeg ferie og jeg har allerede litt planer. Dermed orker jeg ikke tanken på å tenke på skolearbeid eller det å gjøre skolearbeid i ferien. Da skal jeg bare nyte ferien og lade opp til uker med enda flere prøver.

Likes

Comments

En ting du ikke kan forlate huset uten?

En ting jeg ikke kunne ha forlatt når jeg skulle ut av huset må nok være mobilen min og headsetet mitt. Jeg klarer meg ikke uten musikk når jeg går ut av huset, spesielt ikke om morgenen når jeg skal ta bussen. Men samtidig er det viktig med mobil for nødssituasjoner, ikke sant.

Favoritt sminkemerke?

Vel, kan ikke akkurat svare på det siden jeg ikke bruker sminke og kan ingen ting om det.

Favoritt blomst?

Hmm, har vel egentlig aldri tenkt over om jeg har en favoritt blomst. Kanskje roser.

Favoritt klesbutikk?

Jeg har ikke kjøpt så veldig mye derifra, litt fordi vi ikke har det her i Kristiansund, men det må nok være Gina Tricot. Bare elsker de klærne og stilene de har der.

Favoritt parfyme?

Det er enkelt! Selena Gomez sin parfyme er nok den beste!

Høyhæler eller flate sko?

Jeg synes høyhæler er fine sko, men samtidig vanskelig å gå i. Så relativt sett liker jeg flate sko best, både fordi de er lettere å gå i og for komforen sin del.

Får du gode karakterer?

Jeg vil ikke skryte men ja jeg ville sagt at jeg får ganske gode karakterer.

Favoritt farger?

Tro det eller ei så er favoritt fargen min grønn. Men jeg liker også farger som svart, hvitt og grått.

Drikker du energidrikker?

Det er veldig sjeldent om jeg gjør det, er ikke det jeg liker best.

Drikker du jucie?

Ja, av og til, selv om jeg egentlig ikke tåler det da. Hehe.

Liker du å svømme?

Ja! Jeg liker veldig godt å svømme og bade generelt. Det er noe av høydepunktet om sommeren.

Spiser du pomfri med gaffel?

Det er veldig forskjellige, noen ganger spiser jeg med hendene, hvis jeg er på burger king eller spiser burger hjemme. Men er det saus på pomfrien spiser jeg den med gaffel.

Favoritt fuktighetskrem?

Det må nok være fuktighetskremen fra Lipikar, fordi den er lett å smøre ut og fungerer på eksem.

Har du lyst til å gifte deg senere i livet?

Jeg har definitivt lyst til å gifte meg en gang, men tenker ikke så mye på det akkurat nå, siden det er sikkert en laang stund til det skjer. Haha.

Blir du lett sint?

Jeg ville definitivt sagt ja til dette. Har ikke akkurat det lengste lunta for å si det sånn.

Tror du på spøkelser?

Ja, det gjør jeg faktisk.

Har du noen fobier?

Ja, jeg er livredd edderkopper! Husker ikke hlet hva den fobien het for øyeblikket, men uansett hvor stor edderkoppen er blir jeg redd. Til og med om jeg bare ser et bilde på mobilen blir jeg redd, og det har hendt at jeg har kastet fra meg mobilen fordi jeg så et bilde av en edderkopp...

Biter du negler?

Jaa, og det er så irriterende! Prøver å spare til lange negler men det går bare ikke. Har prøvd å slutte mange ganger og har aldri fått det til.

Har du noen gang hatt en nær døden opplevelse?

Nei det har jeg ikke, og takk gud for det.

Drikker du kaffe?

Nei, det smaker jo helt forferdelig. Skjønner ikke at folk engang liker det.

Likes

Comments

//Topp-Bikbok//Bukse-Gina Tricot//Klokke-Dilligaf//

For litt over to uker siden kjøpte jeg meg en ny T-skjorte/topp og må nok si at dette er min favoritt. Jeg hadde sett på den tidligere, men tok meg ikke råd til å kjøpe den. Men da den var til bare 49kr, da måtte jeg slå til. Så denne har jeg brukt en del allerede, og angrer ikke for å si det sånn!

Likes

Comments

I starten av tiende, et par måneder før jul var jeg på mitt første jobbintervju. Det for en jobb i Bestemorshage fordi de trengte folk. (For de som ikke vet det, så er Bestemorshage en kafe) Jeg husker ikke helt hvordan jeg fikk vite om jobben, men jeg skrev en CV og sendte den inn. Husker at jeg var veldig spent på om de ville ha meg inn for et jobbintervju. Noen dager senere svarte de at jeg kunne komme en tirsdag på jobbintervju kvart på tre. Jeg var veldig spent hele den dagen på skolen og enda mer når jeg sto rett utenfor døren klar for jobbintervju. Selve jobbintervjuet gikk ganske bra, men det er jo så typisk at man kommer på ting å si etter at man er ferdig. Tror egentlig at det gikk bra, men hadde en følelse på at jeg ikke fikk jobben.

Noe jeg da ikke gjorde. Ble litt lei meg da, men jeg ser at i ettertid var det kanskje like greit at jeg ikke fikk den, siden det hadde blitt ganske så travelt, og jeg hadde ikke hatt så mye fritid. Men jeg tok ikke skrekken, så kommer nok til å prøve igjen en gang, aldri for sent å få seg en jobb. Dette var også en helgejobb hvor jeg kunne ha blitt tilkalt når de trengte hjelp, jeg gikk også med VG da så det kan jo hende at det var det som gjorde at jeg ikke fikk den. Men jeg føler at jeg lærte mye av det, og kommer nok til å være mer forberedt til neste gang.

Likes

Comments

I dag er det mandag og starten på en ny uke. Starten på denne uken har i grunnen vært helt grei da vi når er tilbake på skolen, etter en uke ute i praksis i barnehagen. Selve formen min kunne ha vært bedre, ettersom jeg går rundt og hoster, er tett i nesen og stemmen min ikke er den samme. I går følte jeg meg faktisk verre da jeg og Marianne bare lå i senga og så film hele dagen, så jeg tolker det at jeg er bedre i dag, med at jeg er på bedringens vei. Nå er jeg nettopp ferdig med leksene mine så nå kommer jeg sikkert bare til å ta det med ro og prøve og bli helt frisk.

Likes

Comments

Hola!

Etter mange avlysninger av planene til meg og Marianne klarte vi endelig å få det til. Vi hadde nemlig planlagt for en god stund siden og dra til byen, ta masse bilder, gå på kafé og bare være sammen, men vi måtte alltid avlyse det på grunn av dårlig tid og at Marianne ble syk. Nå hoster begge to og formen kunne vært bedre, men vi dro likevel og fullførte det vi lenge hadde planlagt.

Så i dag sto vi opp tidlig, ordnet oss frokost og tok kvart på 12 bussen til byen, og var framme klokken 12. Vi startet med å gå rundt og ta masse bilder før vi bestemte oss for å gå inn på senteret, fordi jeg frøs. Der kjøpte vi et par ting og så i masse butikker. Det ble ikke noe Kafé besøk siden den kafeen vi skulle på ikke var åpen. Så vi dro til en matbutikk hvor vi kjøpte oss pizza og wienerbrød og noe å drikke, før vi satte oss ned ved et bord og spiste og koste oss.

Likes

Comments

For kanskje litt over en uke siden begynte jeg å lese Divergent av Veronica Roth. En av grunnen til at jeg hadde lyst til å lese den er fordi jeg hadde sett filmen, og det er som oftest derfor jeg leser bøker også, hehe. Filmen er jo utrolig bra, så da må jo boka være det også? Vel uansett, jeg lånte boka av en venninne og leste den ut på fire dager. Det sier kanskje litt hvor bra den var. Jeg likte boka utrolig godt og håper jeg snart får kjøpt toeren selv, pluss så må jeg jo kjøpe eneren selv også, for det ser jo rart ut å ha toeren men ikke eneren. Jeg skal ikke fortelle hva boken handler om, for jeg er ikke noe god på å forklare. Men jeg anbefaler virkelig å lese boken og du kommer ikke til å angre.

Er du en av meg, som egentlig ikke helt skjønte filmen med det første? Da kommer boken til å gjøre slik at du forstår mye mer.

Likes

Comments