Header

I går dro jeg og Lone til Molde. Det var ikke noe vi hadde planlagt fra før, men siden vi egentlig ikke hadde så mye annet å gjøre tenkte vi at det kunne ha vært gøy. Det tok litt tid før vi kom oss av gårde, så vi var ikke på vei før i tre tiden. Det var veldig koselig å dra en liten tur en plass hvor man ikke er så ofte. Jeg har faktisk "aldri" vært i Molde før, for jeg har alltid bare kjørt gjennom. Men det var veldig koselig der og det var gøy å bare gjøre noe annerledes. Vi gikk rundt i litt forskjellige butikker, jeg kjøpte meg ikke særlig mye. Men vi dro dit egentlig ikke bare for å kjøpe ting da, det handlet egentlig mest om å være sammen og oppleve noe nytt. Siden været var så fint satte vi oss ned på en benk i solen og bare snakket om alt og ingenting. Det er så godt å ha noen man kan snakke med om alt mulig, og det kommer til å bli rart å ikke ha Lone her lenger. Hun drar snart til York for å gå på skole der, og da ser jeg ikke henne så ofte. Derfor prøver vi å være så mye sammen som vi kan nå, selv om begge også er gankse opptatte med andre ting.

Vi hadde det i hvert fall veldig koselig og det er en tur vi må dra på igjen en gang, bare kanskje en annen plass. Håper fortsatt at vi kanskje kan ta en tur til Åleseund før hun drar, men det får vi heller se nærmere på.Jeg håper i hvert fall det blir flereslike turer på oss før sommeren er over, og at vi får vært mye sammen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg har brukt ganske mye penger de siste dagene, så nå tror jeg at jeg må ta en liten pause fra shoppingen. Det blir fort noen kroner som forsvinner fra kontoen når man ser ting man liker hele tiden. Selv om jeg handler det meste på salg så blir det jo til slutt en del penger, så det blir nok en stund før jeg tar meg en shopping runde igjen.

Vi dro til byen i rundt to tiden siden vi spiste frokost ganske sent, noe vi gjør hver helg. Vi hadde tenkt oss en tur innom bruktbutikkene her, men de var stengt for sommeren. Vi gikk deretter innom Flying Tiger hvor jeg kjøpte meg litt skoleutstyr. Jeg må alltid innom den butikken en tur når jeg er på senteret siden det er så mye rart der. Etterpå var vi innom H&M hvor jeg blant annet kjøpte meg en topp og søsteren min kjøpte en kjole til meg. Siden været var ganske fint gikk vi å kjøpte oss litt drikke på Narvesen før vi satte oss på en benk i solen. Vi tok også litt bilder på kaia før vi avsluttet byturen med en is ved Grinda (som er en isbar).

Likes

Comments

Som dere vet hva jeg i Trondheim i to dager. Grunnen til at jeg valgte å skrive to innlegg om det er fordi om jeg skulle skrevet alt i ett innlegg ville det innelgget ha vært veldig langt. Så jeg tenkte at det kunne vært greit å dele det opp litt. Det skjedde ikke like mye på dag to siden vi ikke hadde like god tid, og siden vi skulle hjem igjen.

Vi lå på Scandic Nidelven som er ovenfor Solsiden. Hotellet var veldig fint og jeg syntes det hoterommet vi fikk var et av de fineste jeg har bodd på. Mamma og pappa delte et rom og jeg og søsteren min hadde et rom. Vi sto opp tidlig for å dusje og når vi var ferdige dro vi ned til frokosten. Det var veldig mye å velge mellom og jeg må si jeg ble ganske så mett. Man føler liksom at man må spise masse på slike frokoster, men etter å ha forsynt meg av litt av vært måtte jeg bare medle pass, for jeg ble så mett. Vi satt der en stund før vi gikk tilbake til hotellrommet igjen.

Jeg og søsteren min var der ikke særlig lenge siden vi skulle shoppe litt. Vi gikk til Mercur senteret først for å gå på Monki. Klokken var bare litt over ti og vi var på senteret, jeg har aldri vært på senteret så tidlig før. Vi så en jakke begge hadde veldig lyst på, men som vi var usikkre på om vi skulle kjøpe. Så vi bestemte oss for å gå i litt andre butikker først og se om vi ville ha den etterpå. Vi endte opp med å kjøpe de jakkene for å si det sånn. Jeg føler alltid en trang til å kjøpe noe når jeg drar andre plasser, og spesielt når jeg er i Trondheim. Føler liksom det er så borkastet hvis man ikke kommer hjem med noe.

Etter at jeg og søsteren min hadde fått shoppet litt og hun hadde fått kjøpt seg sko, gikk vi til bilen siden mamma og pappa ventet på oss der. Vi fant faktisk fram med en gangen siden vi gikk samme vei som vi gikk fra bilen i går, hvis dere skjønner. Det var litt dumt å dra for jeg kunne gjerne ha vært der en dag til, men samtidig tror jeg at jeg har brukt nok penger likevel. Jeg er ganske fornøyd med disse to dagene og har hatt veldig koselig. Syntes også at der var gøy å dra med mamma og pappa og ikke bare med Marianne og hennes familie, ikke det at jeg ikke trives med dem, for det gjør jeg. Men noen ganger er det greit å være med sin egen familie også. Jeg er veldig glad for at vi dro til Trondheim og at jeg fikk oppleve VG-lista.

Det kommer et innlegg senere om det jeg kjøpte <3


Likes

Comments

De to siste dagene har det vært veldig mye gåing hit og dit. Trondheim er på mange måter større en Kristiansund og det er ganske mange butikker du skal innom på en dag. I går fikk jeg ikke kjøpt så mye siden vi brukte veldig lang tid på å finne en parkeringsplass, siden det hotellet vi lå på ikke hadde parkeringsplasser. Etter en stund med leting fant vi fram til et parkeringshus hvor vi kunne stå hele døgnet, noe som passet perfekt for oss. Det lå heller ikke så langt unna Torget, men det lå et stykke unna hotellet vårt.

Etter at vi hadde parkert bilen gikk vi opp til Torget, hvor vi bestemte oss for å få i oss noe å spise, siden det var en stund siden vi hadde spist frokost. Vi fant først og fremst ikke fram til en plass å spise, siden de fleste stedene var nokså fulle. Så vi gikk til slutt til en Burger King hvor jeg spiste en burger jeg ikke hadde smakt før. Det er alltid gøy å prøve noe nytt, men tror ikke jeg kjøper den samme igjen. Den var veldig god i starten, men siden det var BBQ saus på den ble den veldig kvalmende til slutt. Men nå vet jeg ihvertfall hvordan den smaker.og det var veldig greit å velge noe annet enn det samme hele tiden.

Etter at vi hadde spist gikk vi litt rundt å så i butikker. Vi var ikke så mye på senteret siden vi gikk mest i gågata. Vi gikk innom platekompaniet som er en av butikkene som vi ikke har i Kristiansund, noe jeg syntes er veldig dumt egentlig. Jeg må ærlig innrømme at jeg syntes det er litt stas det å kjøpe en cd og det å sette på en cd og bare høre på en artist. Jeg fikk to cd-plater fra Ed Sheeran fra søsteren min siden hun hadde lovet meg en sommergave. Etter at vi alle var ferdige og sett litt rundt i flere butikker uten egentlig å kjøpe noe, gikk vi tilbake til bilen for å hente bagasjen vår. Noe som var enkelere sagt enn gjort, for vi klarte faktisk å rote oss helt borte. Jeg har jo vært i Trondheim et par ganger før, men jeg er likevel ikke så kjent der. Vi gikk sikkert rundt i en time for å finne veien dit, for alle trodde helt forskjellig. Men vi fant heldigvis fram til slutt og det var noen veldig slitne mennesker som senere sjekket inn på hotellet som også lå et stykke unna.

Vi hadde vært på hotellet et liten stund og slappet av før vi gikk opp mot Torget igjen. For vi skulle nemlig se på VG lista, som også var en av grunnen til at vi dro til Trondheim. Når vi gikk dit begynte det å regne sikkelig og vi måtte stoppe under tak noen ganger siden det var så ille. Men på VG-lista skulle vi. VG-lista var helt grei, jeg syntes det var ganske bra. Det kunne jo selvfølgelig vært bedre, men samtdig tenker jeg at man ikke kan forvente bedre siden det er gratis. Det var utrolig masse folk, og vi hadde ganske gode plasser. Det var morro selv om været skiftet mellom sol og regn. Vi så det ikke helt ferdig siiden vi dro til Solsiden for å spise middag på Egon. Etterpå var alle så slitne at vi dro tilbake til hotellet og sovnet tildig alle sammen.

Likes

Comments

Hei dere! I dag har det også vært veldig fint her i Bøfjorden og det syntes jeg er veldig bra, for da får jeg badet masse, haha. I dag tok vi faktisk en liten tur til Surnadal for å handle litt. Vi drar nesten alltid til Surnadal når vi skal handle en del ting, siden det kun er en matbutikk her i Bøfjorden. Den ligger et lite stykke unna, så det går nesten like fort å dra til Surnadal, siden det kun ligger 20 min unna hytta. Etter å ha sett litt rundt i butikkene, kjøpte vi kuleis som vi spiste i solen.

Da vi kom hjem tok gikk jeg og søsteren min en tur ned til vannet og badet en liten time i dag også. Da vi kom opp igjen solte vi oss en stund før vi grillet hamburgere og marshmallows. Nå sitter jeg og søsteren min å ser på Harry Potter igjen, skulle tro vi hadde et maraton? Hva kvelden senere bringer vet jeg ikke men håper det blir en fin kveld.

Hva har du gjort i dag?

Likes

Comments

Hola dere!

I dag føltes det ut som at jeg hadde sovet i en evighet da jeg sto opp, men det viste seg at klokken bare var 11. Jeg ble virkelig overrasket, ettersom jeg er en person som liker å sove lenge, men på hytta våker jeg nesten alltid tidlig. Litt rart det der.

Været i dag har vært veldig bra, det tok litt tid før temperaturen ble varm nok til at vi kunne sitte ute, men den kom etterhvert. Midt på dagen ble det varmest, så jeg og søsteren min bestemte oss for å gå å bade i vannet som ikke ligger langt unna her. Det var litt kaldt i vannet, men hey, det er Norge vi snakker om. Men jeg ble fort vant til det og jeg og søsteren min var der kanskje en liten time. Solen kom og gikk, så når vi gikk oppover til hytten igjen var det ikke særlig mye sol, men temperaturen holdt seg. Dette var faktisk mitt andre bad i sommer og jeg håper på at det blir mer bading fremover. Det blir jo ikke noe bra sommer uten muligheten til å bade, og man må utnytte været når man kan, ihvertfall her i Norge ettersom været er veldig varierende. Det begynte nemlig å regne bare kort tid etter at jeg og søsteren min kom tilbake til hytta. Så det var bra vi badet da vi gjorde det.

Ellers i dag har jeg ikke gjort særlig mye. Jeg har sett en Harry Potter film, noe man aldri blir lei av, og spilt litt kort med familien. Det er alltid koselig å gjøre litt andre ting enn det man er vant til. Vi bruker alltid å spille kort eller brettspill i ferien, og det syntes jeg er veldig koselig. Det har liksom blitt en tradisjon,.

Jeg har ihvertfall hatt en veldig fin dag, og jeg håper dere har hatt det samme, og at dere nyter sommeren, for før dere vet ordet av det er den over.

Likes

Comments

Blogging er som å skrive i en dagbok, du skriver om det du opplever og føler, og du har minnene for alltid. Du kan gå inn på bloggen å lese de innlegenen man vil, for de vil alltid være der. Det som er er at bloggen er synlig for alle, det er ingen ting du kan holde for deg selv. Du bestemmer jo selvfølgelig hva du vil dele med andre selv, men det du deler kan alle se og lese. Man føler seg ofte litt sårbar da, og jeg er ofte usikker på om jeg burde poste enkelte innlegg, rett og slett fordi jeg er redd for hva andre syntes om meg. Det er ofte jeg har hatt litt hjertebank når jeg skal publisre ett innlegg, og ofte har jeg endt opp med å ikke poste det, fordi jeg er redd for hva andre syntes. Men hvorfor det?

Jo fordi jeg ikke vil bli sett ned på andre, og jeg vil være godtatt av andre. Men hvrofor skal det stoppe meg fra å være meg selv, og få holde på meg det jeg syntes er gøy? Hvorfor skal det hva andre syntes stoppe meg fra å gjøre noe jeg liiker. Blogging er en hobby for meg, som det er å sparke fotball for andre. Men likevel føler jeg at det er flaut å blogge, fordi det er en litt annen ting som fotball også, men det er hobbyen min, så det burde jo da egentlig ikke stoppe meg.

Jeg føler samtdig at det å blogge er litt teit, og blir ofte litt flau når folk snakker om det. Jeg liker ikke at andre jeg kjenner googler meg, for da kan de jo finne bloggen min. Jeg føler ikke det er rart hvis noen liker å danse på fritiden sin, men at jeg blogger det er rart? Blogging er jo bare hobbyen min og det jeg liker å gjøre, og når jeg ikke er så god på slike sportslige ting, er det bloggen jeg kommer tilbake til. Ikke for at jeg nødvendigvis er så flink på det, men fordi det er noe jeg føler meg flink i , og noe jeg faktisk føler jeg får til.

Det er jo mange i dag som faktisk har blogg, og jeg vet om mange som leser blogger også. Så blogging er jo i dag egentlig en ganske vanlig ting, er det ikke? Så hvorfor syntes jeg det er så flaut å blogge? Hvorfor syntes jeg at det er falut hvis andre jeg kjenner leser bloggen min? Jeg har alltid vært veldig forsiktig om å ikke tiltrekke meg så mye oppmerksomhet rundt andre folk jeg ikke kjenner så godt. Jeg er den som alltid havner litt i bakgrunnen og som ikke gjør så mye ut av seg. Kanskje jeg syntes det er flaut å blogge fordi jeg blir liksom midpunktet? Samtdig er blogging noe jeg digger å gjøre, og jeg burde jo egentlig ikke la noen stanse meg fra å gjøre det jeg liker.

Jeg tror også at dette kanskje bare er noe jeg forestiller meg, at blogging er flaut. Jeg tror masse av dette sitter i hodet, og at folk kanskje kommer til å reagere annerledes enn det jeg tror. For alt jeg vet kan det hende at vennene mine rundt meg ikke syntes det er flaut at jeg blogger, men at jeg tror de syntes det. Ikke vet jeg, men jeg må nok bare begynne å venne meg til tanken.

Likes

Comments

Være med venner: Det har vært mange ganger hvor jeg har tatt meg selv i å ligge på rommet mitt og bare se på serie en hel dag. Jeg syntes det er så dumt at jeg kaster bort dagene mine med å se på tv, når jeg kunne ha vært med vennene mine isteden. Så derfor har jeg planer om å være med vennene mine så mye som jeg kan denne sommeren, spesielt siden to av vennene mine drar til York på slutten av sommeren og skal være borte i ett år.

Gå på fjellet: Dette var noe jeg og Lone hadde planlagt å gjøre i fjor også, men det skjedde aldri. I år skal vi ihvertfall prøve å komme oss på en fjelltur opp Freikollen, som er det høyeste fjellet i Kristiansund?

Lære noen nye sanger og grep på gitaren: Etter at jeg begynte på videregående har det ikke blitt så mye tid til å spille gitar. Jeg syntes det er veldig dumt ettersom jeg syntes det er veldig gøy å spille gitar. Så i sommer har jeg planer om å lære meg noen nye sanger og grep, siden jeg alltid spiller de samme fire sangene, og velger sanger med lette grep. Må jo utfordre meg selv litt, og det blir også lettere å spille de sangene jeg vil når jeg kan flere grep.

Blogge mer: Det siste året har jeg heller ikke fått blogget så særlig mye, ettersom skolen tar veldig mye tid. Men nå som det er sommer og jeg har fri, er det lettere å finne på ting å gjøre, og bloggingne blir også da bedre. Jeg hat tenkt å begynne å planlegge innleggene mine bedre, og faktisk prøve å gjøre denne bloggen seriøs.

Dra på hytta: Dette kom kanksje ikke som en stor overraskelse siden vi har vært på hytta så og si hver eneste helg etter at vi kjøpte den. Jeg trives veldig godt på hytta, selv om interenettet ikke er det beste der, haha. På hytta klarer jeg å slappe sikkelig av, og slapper av på en helt annen måte der enn hjemme. Det er heller ikke langt ned til vannet, så jeg håper at det blir en del bading. Jeg har også et lite håp om at jeg kanskje får ta med meg noen venninner dit.

Forhåpentligvis en tur til Trondheim og VG lista: Dette er ikke helt bestemt enda, ettersom mamma og pappa ikke klarer å bestemme seg. For dem handler alt om været osv, imens jeg blir glad bare jeg får sett på VG lista. Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit, og siden hytta vår ikke ligger langt unna Trondheim er det faktisk en mulighet. Mamma sier vi får se når det begynner å nærme seg før hun tar en beslutning, men jeg krysser fingrene på at vi drar dit.

Muligens en Ålesund tur: Jeg og Lone har snakket så vidt om at vi har lyst til å dra til Ålesund igjen, som vi gjorde på slutten av sommeren i fjor. Siden vi har ungdomskort koster det ikke noe for oss å ta bussen dit, og det sparer vi jo penger på som vi kan bruke til andre ting. Vi hadde det veldig koselig sist, og vi føler vi må finne på mest mulig sammen i sommer siden hun drar til York snart. Det hadde værst så koselig om vi kunne ha gjort dette igjen.

Utnytte dagene maksimalt: Jeg vil prøve å utnytte dagene så godt som jeg kan. Slik at jeg får mest mulig ut av dagene denne sommeren, med tanke på hvor fort tiden går. Jeg vil stå opp tidligere, trene litt og være ute med venner. Jeg vil bare ikke at jeg skal føle at jeg ikke har gjort noe denne sommeren,når den er over. Akkurat nå ligger jeg inne i finværet og er syk, men jeg tenker å bare slappe skikkelig nå og bli frisk, enn å dra ut å møte folk nå å bli enda sykere igjen.

Møte nye folk: Når jeg tenker over det kjenner jeg egentlig ikke så veldig mange mennesker. Dette er noe jeg virkelig har lyst til å endre i år. Hvordan jeg skal møte nye mennekser enda, vet jeg ikke. Men jeg tenkte jeg kunne starte med å møte noen av Lone sine venner og ta det derifra.

Pikniker: Å dra på pikniker er så utrolig koselig. Jeg har alledere vært på en piknik med Marianne, som dere kan lese om lenger nede. Men det var nok ikke den siste pikniken denne sommeren, og jeg håper at jeg får dratt med flere venner også. Det er en så fin måte å møte vennene sine på, og det er alltid koselig

Telttur: Dette var også noe jeg og vennene mine hadde planlagt i fjor, men som det ikke skjedde noe av. Så jeg håper at vi virkelig får det til i år. Det å ligge i et telt med noen venner ved et vann og bare snakke hele natten, og ta et morgen bad. Dette er noe jeg syns er gøy hver gang, men som jeg føler jeg gjør alt for sjeldent. Solkelart noe jeg skal få gjort masse av i år.

Sykkeltur: Sykkelturer er morsomt og samtidig får du trent litt også. Dette var noe jeg og Lone faktisk fikk gjort i fjor, men det endte opp med at begge datt av sykkelen og skadet oss. Haha, men vi tar ikke skrekken for det.

Bare kose meg og ha det gøy: Det aller viktigste er egentlig bare å ha det gøy og være med venner. Jeg tenker at uansett hva jeg og vennene mine eller familien min gjør, har jeg det gøy fordi jeg er med folk som jeg er glad i. Det er ikke så nøye om jeg ikke får gjort så mange av disse tingene, for det viktigste er om jeg sitter igjen med en positiv følelse fra sommeren og at jeg koste meg å hadde det gøy.


Hva er dine planer for sommerferien?

Likes

Comments

I går kjente jeg at jeg hadde litt vondt i halsen og var tett i nesen. Jeg trodde da at det bare var allergi, ettersom jeg hadde spist vannmelon og drukket en Noisy som jeg ikke tålte. Men det var nok ikke allergi, for i dag våknet jeg til å være i enda værre form. Jeg er tett i nesen, snørret renner, jeg har vondt i hodet og har ikke særlig matlyst. Det er så typisk meg at jeg skulle bli syk nå som jeg har sommerferie. Heldigvis er det bare starten av ferien så jeg har masse av tid til å være med venner senere. I dag har det vært sol og jeg syntes det er litt dumt at jeg ikke får utnyttet det, men jeg planla ikke å bli syk heller akkurat. Men nå skal jeg bare slappe og se på serie, noe jeg har gjort hele dagen btw, også får jeg utnytte finværet en annen dag.

Likes

Comments

Hei dere! I dag har det både vært sol og regn her i Kristiansund, men det stoppet ikke meg og Marianne fra å dra på piknik. Som jeg skrev i forrige innlegg hadde vi tenkt å gjøre det i går, men været var ikke så bra da, så vi gjorde det i dag isteden. Det tok litt tid før vi kom oss til byen, så når vi kom dit var det ikke så veldig varmt. Men vi hadde håpet at været skulle bli bedre utover dagen. Så vi gikk en tur ned på senterert for å kjøpe et par ting til pikniken på Flying Tiger.

Da vi kom ut så regnet det, og vi tenkte at nå kunne vi ikke ha piknik likevel og vurderte å ta det med hjem til meg, slik at vi kunne ha pikniken der. Men vi bestemte oss for å vente litt, og se om været forandret seg. Vi tok deremed noen bilder imens vi ventet. Det sluttet ikke å regne, men siden det ikke regnet så vledig mye tenkte vi at vi skulle ha pikniken likevel. Så vi gikk til parken som ligger ca. mitt i byen og la ut pleddet under et tre hvor det faktisk ikke regnet så mye.

Senere kom solen tilbake igjen, så vi flyttet oss litt lenger bort slik at vi kunne sitte i solen. Der ble vi sittende, helt til det kom noen måser som faktisk bæsjet på oss. Marianne endte opp med å få bæsj i håret, så vi tok den neste bussen som kom, slik at hun fikk vasket seg hos meg. Vi fikk oss en god latter for å si det sånn.

Selv om vi kunne ha tenkt oss en bedre avslutning på pikniken hadde vi det utrolig koselig. Dette må virkelig gjentas en annen dag i sommerferien, for dette er et minne for livet.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I dag føler jeg at jeg har fått veldig mye ut av dagen. Det er ikke ofte jeg har slike dager, men det er godt å ha slike i dager iblant også.

Dagen startet i dag med at jeg tok bussen til skolen, for i dag var det siste skoledag. Når vi kom til skolen så vi litt av en film og fikk utdelt karakterkortet. Må si meg veldig fornøyd med karakterene mine, og jeg føler virkelig at jeg fortjente dem også, siden jeg har jobbet ganske hardt for å få de, noe jeg tror mange fakitsk ikke tenker over. Vi var ferdig rundt ti tiden på skolen, og da tok jeg bussen hjem igjen.

Da jeg kom hjem satt jeg på en maskin med klær og fikk hengt ut en maskin også. Har fakitsk vasket to maskiner med klær i dag, og det er det en liten stund siden jeg har gjort fakitsk. Etterpå dro jeg og pappa rundt på litt butikker fordi han skulle kjøpe noe (vet egentlig ikke hva det var) og vi endte da opp med å dra på kafe hvor vi kjøpte oss en softis hver. Dette var rundt halv tolv tiden tror jeg, hvis jeg ikke husker feil.

Da vi kom hjem lagde jeg meg en smotthie som jeg drakk imens jeg satt ute i solen. Været var faktisk veldig bra i dag, veldig overrsakende ettersom værtet ellers de siste dagene har vært helt på tryne. Det var utrolig godt å bare slappe helt av og bare nyte at det endelig var sommerferie. Tankene begynte å komme og det var så godt å bare sitte der og ikke gjøre noen ting å bare tenke, noe jeg ikke gjør så veldig ofte.

Senere på dagen endte jeg opp med å hjelpe pappa med å lte etter vognkortet til bilen vår, ettersom han ikke kunne finne det. Vi lette sånn seriøst gjennom hele huset uten å finne det. Det viste seg at det lå i bilen der det skulle være, men det fant vi ikke ut før broren min kom hjem, for han er tydeligvis mye bedre på å finne ting enn det jeg og pappa er, fordi vi hadde allerede lett i bilen to ganger.

Etter det så jeg for det meste på youtube videoer og har blitt litt hekta på en youtuber som heter John Paul, dere burde sjekke han ut. Jeg følte jeg hadde sittet en stund, men klokken var faktisk ikke så masse da jeg ble lei av å se på youtube, Jeg betsemte meg for å trene litt. Vi har nemlig kjøpt elipsemaskin, så jeg har trent på den de siste dagene. Jeg trente i et kvarter før jeg gikk i dusjen. Jeg fikk også ringt oldemor for å finne ut når jeg skulle komme til henne i morgen og vaske for henne. Men hun var visst opptatt så jeg må ta det en annen dag.

Senere så jeg på Criminal Minds før jeg ordnet meg for å legge meg. Og så skrev jeg dette blogginnlegget, fordi jeg får til å skrive mye bedre på kvelden enn på dagen. Hva planene er for i morgen vet jeg ikke enda, men jeg håper på finvær slik at jeg og Marianne kanskje kan dra på piknik i parken, men det er meldt regn. Men vi krysser fingrene alikevel.

Likes

Comments

Hei dere! Nå er det faktsk litt over en uke siden jeg blogget sist, og jeg må bare beklage igjen. Jeg har bare vært litt sressa den siste tiden, ettersom eksamen begynte å nærme seg. Heldigvis ble ikke klassen min en av de som ble trukket ut , så da var det mye lettere å slappe av. Det er bare en dag igjen på skolen for min del, siden vi har fri i morgen. Skjønner ikke hvor tiden har blitt av, jeg er faktisk ferdig med første året på videregående om et par dager. Det er helt sykt!

I mitt forrige innlegg fortalte jeg at vi var ute å spiste, men det var ikke det eneste som skjedde. Jeg fikk meg også en ny mobiltelefon, ettersom min gamle iphone hadde begynt å leve sitt eget liv. Jeg gikk denne gangen for en Samsung, og er veldig fornøyd med den. Jeg følte jeg trengte litt forandring, selv om jeg liker veldig godt Iphone også. Men noen ganger må man bare prøve noe annet. Jeg vil bare si at dette var en tildig bursdagsgave fra mamma og pappa, og hadde det ikke vært for det så hadde jeg nok kjøpt den selv. Men uansett jeg er veldig fornøyd med mobilen og angrer ikke på at jeg byttet ut Iphone med Samsung.

Likes

Comments

I dag spiste vi middag på Mona Lisa. Må si jeg ble overrasket da mamma sa vi skulle spis ute, for det hadde jeg ikke forventet i det hele tatt. Alle fikk si en plass de ville spise, og jeg kom opp med Hong Kong Garden, men siden det ikke var lenge siden mamma spiste der sist ble det Mona Lisa. Vi spiser ofte der og er alltid like fornøyd med maten. Som oftest spiser vi pizza der, men i dag spiste vi biffsnadder, og det var utrolig godt! Så skal du til Kristiansund en gang så spis på Mona LIsa!

Likes

Comments

Forrige søndag var jeg i konfrimasjon til søskenbarnet mitt som bor i Lærdal. Det er et godt stykke fra Kristiasnund, så vi kjørte ikke direkte til Lærdal på fredag, men vi stoppet for å sove en natt i Olden, siden vi også har slekt der. Vi får ikke sett tanten og onkelen til pappa så ofte siden de bor litt langt unna, men det er alltid koselig å møte dem igjen, selv om vi skulle ha møtt dem mye oftere. Samtdig er ikke helsa deres verdens beste, så det blir ikke til at de orker å dra så ofte til Kristiasnund heller.Her er noen bilder av hunden deres Tinka, som alltid blir like glad for å se oss.

Etter at vi hadde sovet en natt i Olden dro vi videre til Lærdal. Som ligger ca. to og en halv time unna. Når vi kom dit var det ikke så mange som hadde kommet, men det kom flere etter hvert. Det er alltid hyggelig å møte igjen slekta si. Siden tante ikke var helt klar for morgendagen, hjalp vi til med å stryke duker og dekke på bordet. Konfirmasjonen var utrolig fin og maten var utrolig god! Her er noen bilder fra helga:

Grunnen til at jeg ikke har skrevet dettte innlegget tidligere er rett og slett fordi jeg ikke har hatt noe bloggmotivasjon den siste uken, det har liksom ikke fristet å blogge. Det er kanskje en dårlig unnskyldning men det er ikke gøy å blogge når man ikke har lyst til det. Men jeg håper på bedre bloggtider fraomver nå som det nærmer seg sommerferie med stormskritt.

Likes

Comments

Jeg har faktisk ikke ord for hvor mye jeg ser fram til sommerferie nå. Tror faktisk aldri jeg har gledet meg så mye, enda vi ikke skal noe spesielt i ferien enn å dra på hytta. Men, dette året har vært veldig tungt på mange måter, og jeg gleder meg til å få slappe av litt. Selv om det egnetlig ikke er så stor forskjell på ungdomskolen og vidergående når det kommer til prøver osv, føler jeg at folk bare forventer så mye mer når man går på vidergående. Jeg har begynt å slappe vireklig av med skolen og begynner ¨komme i sommerferiestemning. Det har liksom kommet til et punkt hvor jeg ikke orker å gjøre noe i timen, og jeg har bare lyst til å se på youtube isteden. Men jeg tenker også at vi har så få dager igjen at ejg bare skal gi mitt beste og heller slappe litt ekstra av i somemrferien. Det er egentlig ikke så bra at jeg har kommet inn i sommerstemning siden vi kanskje kommer opp i muntlig eksamen snart. Men sjansen er ganske liten, så har liksom belaget meg på det. Meen, jeg har også forberedt meg på at det kan skje, men vi får håpe at det ikke skjer! Om jeg kommer opp er det jo ikke så farlig, fordi jeg har vært gjennom det en gang før og da gikk det jo bra!

Men over til noe annet. Da jeg kom hjem i dag ble jeg så overrasket fordi broren min hadde klipt seg! Jeg som trodde han skulle spare håret sitt til evig tid, neida, men jeg hadde faktisk ikke forventet det. Han hadde gjort det fordi han hadde lovet seg selv og klippe seg når han besto førerprøven, og det gjorde han! Jeg er utrolig stolt over han og jeg og søsteren min dro faktisk på en liten handletur med han i dag, uten pappa. Haha, det var utrolig rart men noe jeg kan bli vant til. Nå vet jeg i hvert fall hvem jeg skal spørre neste gang ejg skal noe, haha!

Likes

Comments

Skoeldagen i dag har gått så undelig sakte at jeg trodde den aldri skulle ta slutt., men når den endelig gjorde det gikk tiden så utrolig fort. Jeg og Marianne dro ned til byen en tur for å sjekke ut den nye butikken vi har fått her i Kristiansund. Hun hadde alt vært der fire ganger da, men det var andre gangen til meg, ettersom jeg bare var innom en liten tur i går etter at jeg hadde vært til oldemor. Den nye butikken som har kommet er TGR og jegg må si jeg liker den butikken veldig godt! Den minner meg litt om Søstrene Grene, og det er en av grunnene til at jeg liker den. Samtidig er det ganske billig der og de har vleldig mye forskjellig.Før vi dro dit tok vi oss en tur innom Burger King fordi Marianne ville kjøpe seg Frappe, men hun ente opp med å kjøpe seg en oreomilkshake. Jeg kjøpte meg en stor sjokolade milkshake, fordi jeg tenkte at den ikke var så stor. Men der tok jeg feil, enda Marianne hjalp til ente vi opp med å kaste resten av milkshaken og jeg må si vi begge ble litt kvalme etterpå, så det blir nok en stund før jeg kjøper meg milkshake. Meen, nå er det heldigvis lang helg og jeg skal straks dra til Marianne, fordi jeg skal bli med hun til Surnadal i dag. Og vi håper på at vi får ligge i telt i løpet av helgen, men været er ikke helt på topp, så vi får bare krysse fingrene og håpe på at solen titter fram.

Likes

Comments

For noen dager siden hadde vi en så fin solnedgang her i byen, og uansett hvor sent det er går man ikke glipp av det nei. Så der sto jeg å satte vinduet på vidt gap for å ta en haug med bilder av denne solnedgangen. Det er så gøy når man får så bra bilder, og har endelig begynt å skjønt meg på kameraet mitt etter to år! Hahha, det går ikke fort akkurat, meen det går heldigvis framover! Motivasjonen blir bare enda bedre når man endelig begynner å se resultater av fotegraferiegen, men jeg har enda en del å lære!

Likes

Comments

Gratulere med dagen alle sammen!

I dag var det første gangen på 17.mai hvor vi ikke hadde det travelt om morgenen. I år skulle nemlig ingen av oss i familien gå i tog, noe som var utrolig rart for meg ettersom at jeg alltid har gått i tog. Det er ingen fra videregående som går i tog, og jeg føler deremd det hadde vært litt rart om jeg var den eneste. Så dermed brukte vi litt lengre tid i morges, og jeg må si at det var utrolig godt og bare ta det med ro.

I år var det faktisk første gang jeg ikke hadde på meg kjole på 17.mai og jeg må si at jeg syntes det var ganske godt. Jeg gikk heller ikke i høyhælte sko noe som også var utrolig godt. Etter at alle var klare dro vi ned til byen for å se på barnetoget. Det var utrolig koselig, men må si det var rart å se på. Meen, jeg må nok bare venne meg til tanken framover. Etter at toget var ferdig dro vi opp til oldemoren min, hvor vi var en lang stund. Etterpå gikk vi ned til kongensplass og gågata hvor vi gikk en runde. Etter at vi hadde gått rundt å sett litt dro vi for å kjøpe softis. Det var en vedig lang kø, og vi sto i en halv time bare for å få en softis. men når det kommer til is så var det verdt det.

Etter isen dro jeg for å møte Marianne og noen venner av henne, som jeg gikk litt rundt med. Vi gikk å snakket, kjøpte oss is og så på borgertoget sammen. Når borgertoget var ferdig gikk mamma og resten av familien min og bestilte mat, imens jeg og Marianne dro for å ta Sundbåten hjem.

Min 17.mai har vært utrolig bra, og jeg har fått vært med både venner og familie. Jeg håper dere også har hatt en utrolig fin dag, og at dere får en fin dag videre.

Likes

Comments

Yes! Endelig begynner det å roe seg ned på skolefronten og jeg har kun igjen to framføringer. Jeg fikk gjort ferdig en naturfagsinnlevering nå nettop, og er i gang med å få ferdig en enegelsk presetasjon til mandag. Jeg skal prøve å få gjort mest mulig i dag ettersom at vi skal på hytta i helgen, og jeg ikke har internet der.

I dag ble jeg også ferdig med årsprøven vi skulle ha i matte, og jeg må si jeg ble overrasket over hvor lett mange av oppgavene var, syntes jeg i hvert fall. Nå er det jo ikke sikkert at jeg har gjort det rikitg da men krysser fingrene på det. Dette er en av de matteprøvene jeg føler jeg fikk til ganske bra, og jeg har en veldig god følelse. Meen, jeg tror jeg skal være litt forsikitg med å håpe for mye slik at jeg ikke blir skuffet vist resultatet blir dårlig. Jeg blir uansett glad om jeg står da, så resultatet er ikke akkurat så nøye, bare jeg ikke får stryk så er jeg fornøyd.

Likes

Comments

Hola dere!

Nok en gang må jeg bare beklage for lite blogging den siste tiden, men det har bare skjedd så utrolig mye de siste dagene, at bloggen rett og slett ikke har blitt prioritert. Det har vært en del skole, og jeg har prøvd å fokusere på å bli ferdig nå som det ikke er lenge til sommer. Jeg har også prøvd å tilbringe litt tid med venner, men det er ikke det enkleste når alle er opptatt med sitt og vi har såpass mye ting som skjer på skolen. Samtidig har jeg ikke hatt så veldig mye bloggmotivasjon, for jeg gjør jo ikke så veldig mye spennende heller akkurat. Men nå som det ikke er lenge til skolen er over, og det endelig begynner å roe seg ned litt på skolefronten skal jeg prøve ¨blogge litt mer. Føler meg ganske motivert nå, og har også noen innlegg på lur jeg kan skrive. Og så får vi bare se hvor lenge motivasjonen varer.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Vi er kommet inn i fjerde dagen av April, og jeg sitter her og skriver mitt første innlegg på en stund. Har ikke hatt så veldig mye å skrive om, for hverdagen går sin gang og jeg gjør ikke annet enn å øve på prøver og se på serie. Noe jeg har gjort i den siste tiden nå. Men vi har bare en prøve før påskeferien heldigvis, så håper på at det blir en mer blogging da, ettersom jeg får slappet av litt. Men nok om det, her er uka som gikk.

Innkjøp: Jeg kjøpte meg to kunstige planter på Nille, noe jeg hadde lett etter en stund. Føler bare at noen grønne planter fresher opp rommet så mye, og de jeg kjøpte var ikke så dyre heller noe som passet meg bra.

Høydepunkt: Det må nok være da jeg og Kamilla dro på kino og så Beauty And The Beast! Omg, som jeg elsket den filmen! Den var bare så bra, fikk lyst til å sen den igjen med en gang liksom, så bra var den. Jeg likte den utrolig godt, og jeg hadde gledet meg til denne filmen så lenge. Vi dro også en dag ut og spiste pizza, noe vi ikke gjør så ofte. Syntes det er gøy at vi gjør det av og til også.

Sanger: Flaws Acoustic - Olly Murs / Please Don`t Go - James Harris / Maze - ARIA / Water Under The Bridge - Sweet Babe May

Nedtur: Jeg kunne ikke finne ene boken min som vi bruker på skolen, og ble veldig stressa på grunn av det. Men det ordnet seg heldigvis og jeg fant boken igjen, så det var ikke så ille egentlig. Men det var det enste jeg kom på som ikke var så bra denne måneden. Pluss at jeg var litt forkjølet, noe som aldri egentlig er så bra i seg selv.

Film: Soleklart Beauty And The Beast!

Serie: Jeg begynte faktisk å se på Paradise Hotel! Hvem hadde trodd det om meg liksom, jeg som alltid har syntes det så så teit ut. Meen, utrolig nok digger jeg det, og er blitt ganske avhengig. Jeg begynte også å se på en serie som jeg har gledet meg veldig lenge til skulle komme på Netflix, og det var 13 reasons why. Jeg digger serien så anbefaler dere å se den altså!

Akkurat nå: Sitter jeg i sofaen og skriver dette innlegget, imens jeg hører på litt rolig musikk. Har funnet ut det at det å høre på musikk med litt "fart" i gjør meg stressa når jeg skal skrive noe. Så da passer det fint med litt rolig musikk når man skal slappe av litt og ta ting med ro.

Likes

Comments

Jeg kom nettopp inn døren etter en liten handletur på litt forskjellige butikker. Fikk blant annet kjøpt meg litt godteri til helgen og da kan jeg virkelig slappe av. Denne uka har vært litt hektisk ettersom at vi hadde en gym-prøve på torsdag, og gym er ikke mitt sterkeste fag men jeg føler jeg gjorde det okay. Dessuten hadde jeg klart å rote bort ene Helse boken min, trodde jeg ihvertfall. Jeg var utrolig stressa for det og ville at mamma og pappa helst skulle få slippe å betale for en ny. Meen så viste det seg at det var noen som hadde tatt min bok, så den fikk jeg tilbake i dag og jeg følte at jeg endelig kunne slappe av. Vi har også ingen prøver neste uke så det skal bli deilig. Vi har kun to(?) prøver før påske, noe jeg ser virkelig frem til. Og jeg gleder meg til påske fordi da skal vi nemlig på hytta! Vi har nemlig kjøpt oss hytte, og jeg ser virkelig frem til det.

Likes

Comments

Dagen i dag har egentlig vært som onsdager vanligvis bruker å være. En skoledag med bare kjedelig teori, men vi må gjennom disse dagene også. Akkurat nå burde jeg har sittet å øvd på en prøve vi har i morgen, om noe som ikke bare er vanskelig å huske men også vanskelig å forstå. Dette er kanskje noe av det vanskeligste vi har om på skolen, og jeg ser virkelig frem til å bli ferdig med denne prøven. Egentlig frister det bare å legge seg under dyna og se en film eller noe, for jeg orker egentlig ikke å øve i det hele tatt, men jeg må Er så lei av skolearbeid, så jeg ser virkelig frem til påskeferien, som det btw ikke er lenge til folkens! Oooh jeg gleder meg. Men får vel bare finne frem notatene å sette i gang da!

Likes

Comments

Siden jeg begynte på videregående har jeg tatt litt den "friheten" jeg hadde på ungdomskolen litt for gitt. For i hvert fall føler jeg at nå som jeg er på videregående har vi MYE mer prøver, innleveringer, framføringer og oppgaver som krever mer av deg. Og jeg som trodde vi hadde mye på ungdomskolen, der tok jeg grundig feil. Men i den forbindelse har jeg kommet opp med noen ideer om hvordan man kan øve/ jobbe bedre. Så dette her er noen tips til dere fra meg! Og vil bare si en ting, at selv om dette funker til meg så trenger det nødvendigvis ikke å funke til deg, men det viktigste er at du finner noe som passer deg.

Planlegg hva du skal gjøre, eventuelt øve på før du starter. Det er ikke akkurat det smarteste trekket å øve på en prøve om tre dager når du har en om to. Jeg personlig liker å planlegge litt i for veien, og jeg lager ofte en "plan" i hodet mitt om hvilke dager jeg skal gjøre det, og når det skal være ferdig. Det blir dermed lettere å holde kontroll på tingene du skal få gjort, og du unngår at du blir stressa.

Sett på rolig musikk. Jeg personlig har merket at hvis jeg hører på pop musikk og andre typer musikk rundt den typen, så blir jeg veldig stressa. Så dermed begynte jeg å høre på musikk som er roligere, og merker dermed at jeg slapper mye mer av og jeg klarer lettere å henge med på det jeg jobber med eller øver på.

Sett deg gjerne alene. Det er ikke alltid like lett å holde konsentrasjonen når det er mange mennesker rundt deg. Ihvertfall klarer jeg å øve bedre hvis det er rolig rundt meg og at det ikke er så bråkete. Hvis jeg sitter på stua og noen for eksempel ser på tv blir jeg ukonsentrert med en gang. Så sett deg gjerne en plass hvor du kan eventuelt være alene eller ha det rolig rundt deg.

Sitt på en behagelig plass. Jeg har flere ganger prøvd å sitte i senga å øve på prøver, fordi jeg ikke har en skrivepult på rommet. Men jeg har funnet ut at det ikke er særlig smart, for jeg finner aldri en god stilling. Og når jeg først gjør det, blir jeg lei av den stillingen etter ti minutter. Så det å sitte inntil et bord kan faktisk hjelpe deg mye.

Ha god belysning. Å sitte i ett halvmørkt rom er ikke akkurat det beste å gjøre når man skal lese masse. Det å ha god belysning hjelper deg masse med å se bedre, og du slipper å anstrenge øynene dine ved at du skal se godt i mørket.

Varier måten du øver på. Det å ikke bruke samme metode kan være ganske lurt. Det er kanskje lettere å huske, og det er lettere å finne en måte som passer deg. Varier mellom å skrive for hånd og på pc, les inni deg og høyt, øv på å kunne det utenat eller få andre til å spørre deg spørsmål. Av og til kan variert øving gjøre slik at du lærer fortere.

Øv i forveien. Det er ikke så lurt å øve til en prøve hvor du skal lese over 20 sider, dagen før prøven. Prøv heller å sette av kanskje en halvtime noen dager tidligere, slik at du øver litt hver dag enn og utsette alt til siste sekund. Det kan hjelpe deg til å huske bedre (hvis du da ikke jobber/husker mest under press) fordi du slipper å bearbeide all informasjon på en dag

Likes

Comments

//klokke-Dilligaf//Hettegenser-Ullared//Topp-Bikbok//Bukse-Molly//Sko-Adidas//

Likes

Comments

Allerede er februar snart over og jeg kan ikke tro at vi også er inne i uke 9 av det nye året. Jeg er også nå tilbake på skolebenken etter en utrolig bra vinterferie, med både tur til Trondheim med Marianne og bursdagsfeiring av storesøsteren min. Men siden jeg har vært utrolig dårlig på å blogge og denne måneden snart er over (i morgen faktsik) tenkte jeg at det var på tide å fortelle litt om hva som skjedde denne måneden.

Innkjøp: Denne månedens innkjøp er de hvite Adidas skoene mine. Har lenge hatt lyst på hvite sko, for de passer seriøst til alt du har på deg, pluss at jeg trengte noen nye sko ettersom mine lilla sko bestemte seg for å begynne å gi meg gnagsår.

Høydepunkt: Definitivt Trondheim turen med Marianne i vinterferien. Rett etter skolen på fredag dro jeg hjem dusjet og ordnet meg før jeg dro til Marianne. Jeg skulle bli med henne til Surnadal til mandags morgen, siden vi da skulle videre til Trondheim og sove der på hotell til tirsdag. Det var en utrolig minnerik tur, hvor vi både spiste ute to dager på rad, drakk Starbucks, spilte bowling og fikk gjort en del shopping. En tur jeg kommer til å huske lenge framover. Pluss bare det at man får vært med sammen bestevenninnen sin i fire dager gjør alt bare 1000 ganger bedre. Definitivt en tur som må gjentas.


Sanger: Thumbs - Sabrina Carpenter//It ain`t me - Selena Gomez & Kygo//Weak - AJR//Issues - Julia Micheals//Helium - Sia

Nedtur: Det begynte å snø igjen, og jeg hadde ikke lyst på snø i det hele tatt. For da kan jeg ikke bruke de hvite joggeskoene mine, som jeg er blitt helt besatt av. Har lyst å bruke dem hele tiden haha.

Favoritt drikke: Ingen ringere enn Java Chocolate Chip Starbucks uten kaffe. Ikke noe man drikker hver dag og like god hver gang.


Film: Imens jeg og Marianne var i Surnadal dro vi på kino og så Fifty Shades Darker, en film jeg egentlig ikke hadde planer om å se. Hadde hørt litt forskjellig om den, noen synes den var dårlig imens andre likte den. Og jeg må si jeg ble overrasket over hvor bra den faktisk var. Likte den utrolig godt og angrer ikke på at jeg dro, så anbefaler å se den for å si det sånn.

Serie: Jeg begynte å se på serie kalt Terra Nova siden jeg ble litt lei av Gilmore Girls. Likte serien, selv om det bare er en sesong og jeg ikke har sett den ferdig. Men jeg begynte å se på Gilmore Giirls igjen og er snart ferdig med den siste sesongen.

Akkurat nå: Sitter jeg å blogger og hører på musikk, selv om jeg egentlig burde jobbe med oppgave som skal leveres i morgen og jeg burde også øve tll en prøve vi har på torsdag. Men alt annet enn dette frister, men må jo få det gjort også .

Likes

Comments

Tre prøver, en innlevering og en framføring er det jeg har som mål å få ferdig denne uken. Det enste jeg har fått gjort ferdig er en av de tre prøvene, øver nå til den tredje og skal ha en i morgen. Er så vidt startet på framføringen og har en del igjen på innleveringen. Jeg har mye arbeid framover, og føler det er ganske mye å jobbe med på bar en uke. Men neste uke er det vinterferie, og jeg har ikke lyst til å sitte med dette da. For da har jeg ferie og jeg har allerede litt planer. Dermed orker jeg ikke tanken på å tenke på skolearbeid eller det å gjøre skolearbeid i ferien. Da skal jeg bare nyte ferien og lade opp til uker med enda flere prøver.

Likes

Comments

En ting du ikke kan forlate huset uten?

En ting jeg ikke kunne ha forlatt når jeg skulle ut av huset må nok være mobilen min og headsetet mitt. Jeg klarer meg ikke uten musikk når jeg går ut av huset, spesielt ikke om morgenen når jeg skal ta bussen. Men samtidig er det viktig med mobil for nødssituasjoner, ikke sant.

Favoritt sminkemerke?

Vel, kan ikke akkurat svare på det siden jeg ikke bruker sminke og kan ingen ting om det.

Favoritt blomst?

Hmm, har vel egentlig aldri tenkt over om jeg har en favoritt blomst. Kanskje roser.

Favoritt klesbutikk?

Jeg har ikke kjøpt så veldig mye derifra, litt fordi vi ikke har det her i Kristiansund, men det må nok være Gina Tricot. Bare elsker de klærne og stilene de har der.

Favoritt parfyme?

Det er enkelt! Selena Gomez sin parfyme er nok den beste!

Høyhæler eller flate sko?

Jeg synes høyhæler er fine sko, men samtidig vanskelig å gå i. Så relativt sett liker jeg flate sko best, både fordi de er lettere å gå i og for komforen sin del.

Får du gode karakterer?

Jeg vil ikke skryte men ja jeg ville sagt at jeg får ganske gode karakterer.

Favoritt farger?

Tro det eller ei så er favoritt fargen min grønn. Men jeg liker også farger som svart, hvitt og grått.

Drikker du energidrikker?

Det er veldig sjeldent om jeg gjør det, er ikke det jeg liker best.

Drikker du jucie?

Ja, av og til, selv om jeg egentlig ikke tåler det da. Hehe.

Liker du å svømme?

Ja! Jeg liker veldig godt å svømme og bade generelt. Det er noe av høydepunktet om sommeren.

Spiser du pomfri med gaffel?

Det er veldig forskjellige, noen ganger spiser jeg med hendene, hvis jeg er på burger king eller spiser burger hjemme. Men er det saus på pomfrien spiser jeg den med gaffel.

Favoritt fuktighetskrem?

Det må nok være fuktighetskremen fra Lipikar, fordi den er lett å smøre ut og fungerer på eksem.

Har du lyst til å gifte deg senere i livet?

Jeg har definitivt lyst til å gifte meg en gang, men tenker ikke så mye på det akkurat nå, siden det er sikkert en laang stund til det skjer. Haha.

Blir du lett sint?

Jeg ville definitivt sagt ja til dette. Har ikke akkurat det lengste lunta for å si det sånn.

Tror du på spøkelser?

Ja, det gjør jeg faktisk.

Har du noen fobier?

Ja, jeg er livredd edderkopper! Husker ikke hlet hva den fobien het for øyeblikket, men uansett hvor stor edderkoppen er blir jeg redd. Til og med om jeg bare ser et bilde på mobilen blir jeg redd, og det har hendt at jeg har kastet fra meg mobilen fordi jeg så et bilde av en edderkopp...

Biter du negler?

Jaa, og det er så irriterende! Prøver å spare til lange negler men det går bare ikke. Har prøvd å slutte mange ganger og har aldri fått det til.

Har du noen gang hatt en nær døden opplevelse?

Nei det har jeg ikke, og takk gud for det.

Drikker du kaffe?

Nei, det smaker jo helt forferdelig. Skjønner ikke at folk engang liker det.

Likes

Comments