Hej alla!! Idag är det somsagt Valborg fast snart är dagen slut eftersom att jag skriver det här ganska sent. Men idag har jag firat Valborg med min familj och så kom min släkt från Finland hit och firade med oss så det var jättekul för att jag träffar typ aldrig de! Och sedan åt vi middag och efter det gick vi ner till majbrasan! Och nu sitter jag i sängen och vill egentligen bara sova fast istället skriver jag det här:) Men imorn så är vi ju lediga från skolan eftersom att det är en röd dag så det kommer bli superskönt att få skippa skolan en dag!! För att just nu i skolan så är det ganska mycket stress och press, vi har ganska mycket prov osv! Men nu ska jag bara chilla lite och sen ska jag sova! Godnatt alla♡

Puss o kram♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu har jag raderat ALLA mina inlägg förutom det som heter "Omg! inte bloggat på ett år...". Och det är för att jag kände för att börja om bara! Jag skrev ju de inläggen när jag var typ 9 år och nu är jag snart 12 så det är nog lite skillnad på hur jag skriver oså så aa!

Men ifall ni läser mina inlägg så kan ni väl gilla och kommentera något? Ni kan gärna ställa frågor som jag kan svara på i ett annat inlägg för det skulle vara jättekul!

Jag hade tänkt att börja blogga varenda dag! Men det kanske blir svårt eftersom att nu har jag ganska mycket i skolan så aa men jag ska försöka helt enkelt! Men jag har nästan alltid tid att blogga på kvällarna så det kanske kommer gå att blogga varje dag, men vi får se!

Ni vet när man är BEROENDE av en serie? Så är det för mig nu!! Asså jag kan inte tänka på något annat än den serien!! Tillexempel i skolan, då vill jag bara vara hemma och kolla på serie för den är såååå bra!! Så det är det jag ska göra nu eftersom att jag håller ALLTID på men mobilen innan jag ska sova och då passar det perfekt att kolla på serie! Men aja, nu ska jag bara chilla så hejdå!

Puss o kraaam♡

Likes

Comments

Heej alla! vet inte ens om ngn läser detta nu men jag hoppas det iaf. Som ni ksk märkt så har jag inte bloggat på ett år, och jag har faktiskt ingen anledning. Jag började ju blogga ett tag och sedan glömde jag bloggen helt enkelt:) Jaja, nu ska jag börja blogga igen! Tycker ni det är kul? Isåfall kan ni ju slänga iväg en kommentar så jag vet. Idag är det påskafton vilket innebär att hemma hos mig ska hela familjen komma och äta middag, fika och bara umgås med varann. Så det ska bli supermysigt! Just nu har vi ju påsklov men det tar slut om två dagar:( Men det gör inget för mig för då är det bara att vänta på sommarlovet! Påtal om sommar, det var verkligen vår ute men igår mot kvällen började det snöa enormt mycket så nu är det snö istället för sol. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, jag är ju inte så van vi att blogga än så det är lite tomt i mi hjärna just nu! Men nu ska jag bara chilla så vi hörs imorn istället!

Puss & kram allihopaa!!

Likes

Comments