Igår (lørdag) tog vi igen til Hoi An for at hente vores kjoler. Turen fra Da Nang til Hoi An er vildt smuk! Der ligger de vildeste hoteller hele vejen! Vores kjoler var blevet rigtig fine, så det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller noget tøj! vi brugte hele dagen i Hoi An og vi fik købt en masse fine ting.

Søndag startede ikke så godt ud! Da jeg går ned i køkkenet for at lave morgenmad, kan jeg fornemme at der sidder noget på væggen bag mig! Da jeg vender mig om, får jeg øje på den STØRSTE edderkop!!!!!!!!! Heldigvis har vi en sød nabo dreng som vi fik til at dræbe den - R.I.P

Der har været super flot vejr idag, så vi besluttede os for at tage til Marble Mountain, som ligger lidt uden for Da Nang. Det var vildt smukt! Efterfølgende kørte vi ind til byen, hvor vi fandet en hyggelig cafe. Vi afsluttede dagen med en times massage - det var fantastisk! :)


God 2 søndag i advent til jer!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Så gik den første uge i Vietnam, så er der kun 23 tilbage!

I tirsdags havde vi planlagt at tage ind og få massage og derefter finde en lækker restaurant, da det jo var min fødselsdag! Det lykkes os aldrig at finde det sted vi skulle have massage, så det endte med at vi kørte byen rundt i 2-3 timer i det VILDESTE regnvejr!

Onsdag var den første dag med solskin! Derfor valgte vi at tage til nabobyen Hoi an, som er mega mega smuk, men (desværre) fyldt med turister! Byen er kendt som 'skrædderbyen' og vi har derfor også fået lavet en kjole hver, som vi skal hente imorgen (lørdag)

Torsdag var vores første dag i børnehaven. Vores arbejdsdag er fra kl. 8-11 og igen fra kl. 14-16.30. Børnene er helt vilde med os, så vi er konstant omringet af børn! De bliver undervist i engelsk én gang om uge, så de fleste af dem kan sige "hello, goodbye og my name is...) ellers er det meget begrænset hvad de kan sige og hvad de forstår. Om torsdagen skal vi hjælpe med at undervise dem i engelsk. Igår var det de 3-4 årige der skulle have undervisning. De skulle lære 2 ord! Star og cirkel... Så det var lige til at overkomme :D (hahaha) Borstset fra at børnene var pisse ligeglade og fløj rund i lokalet..... Og så har jeg forresten fået nyt navn: Teacher Lu!

Idag var vi kun i børnehaven i 3 timer, da vi skulle hjem og have et skype-møde med de andre som er i udlandspraktik i Vietnam. Efterfølgende skulle vi med til et bryllup (kender ikke dem der blev gift) Et bryllup i Vietnam tager kun 2 timer, men på de 2 timer nåede vi at få serverede 6 mystiske retter! Og så fik vi taget SÅ mange billeder................ Tror næsten der blev taget ligeså mange billeder af os som af brudeparret (hahaha)

Imorgen går turen som sagt til Hoi an igen, så vi kan hente vores kjoler. Jeg fandt også nogen flotte figurer og nogen billeder som jeg godt kunne tænke mig at købe med hjem imorgen!


Godnat og god weekend!

Likes

Comments

Den første nat i vores nye hus gik ikke særlig godt... Det lykkes mig at falde forholdsvis tidligt i søvn, men jeg vågende op igen kl. 4 og havde ondt i hele min krop, efter at havde sovet i den mest forfærdelige seng!

Jeg lagde mig ned i stuen og så en dokumentar om Vietnamkrigen, og en time senere kom Trine, som også havde haft en træls nat. Så i nat har vi bestem os for at sove i stuen, da sofaen er dejlig blød!!

Idag har vi været ude og besøge den børnehave som vi skal i praktik i. Den ligger ca. 5 km fra hvor vi bor, så vi tager scooteren derhen. Trine er erfaren scooterkører, så hun får æren af at kører, og jeg sidder bag på og filmer ;) Jeg tænker på min mor hver gang jeg sætter mig op på en scooter, for hun vil DØ hvis hun så hvordan de kører hernede!! (og JA vi kører meget forsigtigt! og passer på os selv!! Men man kan simpelthen ikke komme rundt i Vietnam uden scooter!)

Det er en stor og pæn børnehave vi skal arbejde i. Jeg skal være sammen med de ældste børn, som er 5-6 år og Trine skal være sammen med de 3-4 årige. De lærer børnene engelsk i børnehaven, så de ældste børn kan man godt snakke med. De er helt vildt søde både de voksne og børnene! og så ELSKER de at tage billeder. Vi var der i ca. 30 min. og vi fik taget SÅ mange billeder! Jeg var ikke sikker på om jeg måtte filme i børnehaven, derfor har jeg ikke nogen billeder eller film af børnene eller børnehaven, men det må man godt, så jeg laver en rundvisning når vi starter på torsdag!

I morgen (min fødselsdag!!) skal vi ind og have massage og spise på en lækker restaurant!


god mandag til jer :) 

Likes

Comments

Så blev det søndag og det betyder at vi idag er færdige med at bo på hotel og nu er flyttet ind i vores "lille" hus. Jeg har igen i nat langt vågen til kl. 5.................................. så jeg har været SÅ smadret hele dagen! heldigvis skal vi først starte i børnehaven på torsdag, så jeg har lige noget tid til at omstille mig til Vietnamtid!

Huset vi bor i er rigtig fint, der er to stuer (dog uden tv) stort køkken, 5 toiletter, 3 værelser, 4 terrasser og et vaskerum. Sengene er SINDSYGT hårde og der lugter lidt af muggen kælder og hvidløg, men bortset fra det er her fint :D

Jeg har lavet en film hvor i kan se vores hus (se lige bort fra alt mit rod) Det første værelse jeg går ind på er Trines, det næste er vores gæste værelse,  det sidste (og mest rodet) værelse er mit (selvfølgelig!)  


God 1 søndag i advent til jer!

Likes

Comments

Jeg har nu været i Vietnam i 2 dage og førstehåndsindtrykket er rigtig godt! Folk er søde, hotellet er fint og maden er ..... emmmh .. anderledes!! (Det bedst måltid vi har fået indtil videre er en appelsin og et stykke cheesecake!) Igår da jeg ankom til Da Nang var vejret fint, men idag har der regnet stort set hele dagen... Det skulle dog blive bedre i næste uge!

Flyvturen hertil gik godt, jeg skulle mellemlande i København og Bangkok, og selv hente min bagage og checke det ind hvert sted. Det har jeg været noget nervøs for, men heldigvis gik det uden problemer. Turen fra København til Bangkok tog ca. 10 ½ time, så jeg håbet at jeg kunne slå tiden ihjel ved at sove det meste af vejen. Det skete desværre ikke, jeg lukkede ikke et øje under hele tuen, men heldigvis kunne jeg se Troy (min yndlings film!!!) på min lille tv skærm, så tiden gik faktisk okay hurtigt.

Da jeg landede i Da Nang stod der en mand fra hotellet for at tage imod mig og kører mig til hotellet. Trine som jeg bor sammen med, ankom et par timer senere, så jeg benyttede tiden til at tage en lur! Da hun et par timer senere amok, fik vi lidt at spise og tog ud for at se byen. Trafikken er som jeg havde forestillede mig - RET VILD!

Vi gik tidligt i seng for at være friske til idag, så vi kunne få noget ud af dagen. Desværre vågnede jeg kl. 2 om natten og var TOTALT frisk! jeg lå vågen det meste af natten imens Trine sov som en sten....... Heldigvis er der 6 timers tidsforskel, så jeg kunne bruge natten på at skrive med Drazen.

Da uret ringede kl 8 imorges havde jeg det virkelig dårligt.... Tror det var en blanding af for lidt søvn, for lidt mad og for meget aircondition! Så jeg blev i sengen, imens Trine gik ned for at spise morgenmad og få massage. Nu har jeg det fint igen og vi har været ude og spise på en MEGET Vietnamesisk restaurant!! Trine bestilte en icetea som var fuld af myrer (HAHAHA) og der var fireben som kravlede på væggene. Det var noget af en oplevelse, men jeg tænker ikke det er et sted vi vil besøge igen lige foreløbig.

Imorgen flytter vi ind i vores lejlighed, som vi har lejet af hende damen som ejer børnehaven. Jeg glæder mig meget til at flytte ind og se hvor vi skal bo de næste 3 måneder. Jeg skal nok lave en rundvisning imorgen.

Jeg har lavet en lille film om om dagene op til rejsen og den første dag hernede. (husk og tryk HD hvis i vil se den i god kvalitet!!) 

Godnat!

Likes

Comments