mode

Kan verkligen inte fatta att det snart är 2018! tycker verkligen det har gått så fort. Denna julen var supermysig, har umgåtts med familjen och släktingar. Ena kusinen från pappas sida var med, vilket var väldigt kul. Vi åkte alltså till min farmor på kvällen och åt osv. Glömde totalt av att ta lite kort därifrån men fixade lite med bilder på vad jag fick istället. Är så tacksam! Hur har er jul varit?

  Kram, Line

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hej på er! igår blev det äntligen jullov för mig och planterade även med en kompis att baka lite julgodis. Vi lyssnade på lite musik och kollade på grinchen, vilket är typ den bästa julfilmen ever! vad jag tycker. Vad gillar ni? Vi fick iallafall ihop lite godsaker. Men det tog tid haha. Imon så ska jag göra mina fransar, det var ett tag sedan, har verkligen börjat gilla att ha det!

  Kram, Line

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er! Idag så var jag och några kompisar på ett nytt ställe som har kommit till där vi bor och åt frukost. Det var super mysigt och väldigt gott. Men dom amerikanska pannkakorna som vi åt, som inte är med i inlägget var ganska torra och smakade inte mycket vilket var väldigt synd. Sedan gick vi vidare och såg att det var som en julmarknad typ, och tog var sin mugg med glögg. Just nu så har vi köpt gran och håller på att dekorera den med belysning. Kraam

  Kram, Line

Likes

Comments

Hejsan på er! Har ine kunnat uppdatera bloggen eftersom det är har har varit så mycket med skolan. Sedan har jag blivit sjuk, men försöker så gott jag kan.

Fick en liten tidig julklapp och parfymerna doftar så gott, helt ställd! Kram

  Kram, Line

Likes

Comments

Hejsan på er, förra fredagen så testade jag tilsammans med en kompis fransförlägning. Jag har tänkt på att göra detta länge för man slipper att ta på mascara och fransarna blir lite längre. Jag valde att ha singelfransar därför att det var min första gång, och ville se hur det skulle bli. Och tycker att resultatet blev bra.

  Kram, Line

Likes

Comments