Contains affiliate links

Hello everyone

I går var jeg sammen med min veninde Mille. Vi var et smut forbi Penny Lane, som i nok har bemærket, er en af mine favoritter. Det var sindsyg hyggeligt, og vi fik begge noget med falaffel, som jeg er begyndt at spise en del af her på det seneste. Vi fik selvfølgelig også lige skudt et par billeder her til bloggen.

Om aftenen så vi både To på flugt og Vilde Rolf, (som er tagget på billederne), men vi nåede ikke at se Vilde Rolf færdig, så vi så resten om morgenen. Vi havde bare sådan lyst til at se Disney film igen, da det er meget langtid siden, vi begge havde set det sidst. (hahahha).  

Det var alt for nu. Jeg ved med sikkerhed, at det ikke bliver sidste gang i ser noget til Mille. I øvrigt skynd jer ind og se ugens nouw outfits hvor jeg er med i, tusind mange tak. 

Vi ses snart igen.

XOXO LSDesign din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hello everyone.

I dag vil jeg fortælle lidt om mine yndlings spisesteder her i Aalborg. Jeg elsker at tage med en veninde eller min familie ud og spise. Det er så hyggeligt, og man kan tilbringe tid sammen, hvis man ikke kan nå det i sin travle hverdag. Jeg vil fortælle lidt kort om min mening om de forskellige spisesteder, og hvor de ligger. Det bliver i tilfældig rækkefølge, så fordi der står nr. 1 fx, så betyder det ikke, at det er den bedste.


1.Caspars. Caspars har et virkelig godt udvalg af forskellige salater, toast og juicer. Jeg er der ofte og mine yndlings er helt klart Bird Bird som toast, Chicky som salat og Caspars som juice. Jeg elsker det helt vildt, og det bliver tit en nem aftensmad i hverdagen, hvis jeg kommer sent hjem, da de har åbent til kl. 20 undtagen lørdag til kl. 18 plus, så er det også sundt.

Adresse: Algade 55
2. We do burgers. We do burgers er byens bedste burgers i følge mig. Det er friske råvarer også steger de bøffen medium. (Jeg hader virkelig gennemstegt kød). Det er en moderne cafe, og det er virkelig pengene værd! Min yndlings er en cheeseburger (meget klassisk). Et plus ved det er, at de også både har en vegetar burger og en veganer. De har 2 butikker i Aalborg.

Adresse: Borgergade 25. Åbent til kl. 21

Adresse: Sankelmarksgade 9.A. Åbent til kl. 21:30

3. Pennylane. Pennylane er et virkelig hyggeligt sted med gode kager, boller, sandwich, salater, smoothies osv. Jeg elsker at tage derind specielt i weekenderne med nogle tøser efter dagens bytur. Mine favoritter er en bedstemor bolle med vanilje creme, smoothies og en rosinbolle. Hvis man ikke har været der, syntes jeg helt klart at man skal prøve det.

Adresse: Boulevarden 1. Åbent til kl. 18 undtagen lørdag og søndag til kl. 17

4. We feat. We feat er et hyggeligt sted som er lidt amerikansk inspireret. Jeg elsker at komme derind, og jeg kommer bare i så god stemning. De laver en masse forskellige bowls både salat bowl og smoothie bowls, juicer og shakes. Mine yndlings er the plant som bowl, the twister som jucie og the benji som shake. Det er tit enten min morgenmad eller aftensmad i en travl hverdag, plus så er det sundt.

Adresse: Boulevarden 12. Åbent til kl. 21 undtagen lørdag og søndag åbent til kl. 20

5. Aalborg street food-the lighthouse er et super dejligt sted at tage hen med sine veninder eller familie. Jeg vil råde en til ikke at tage derhen alene, da det er virkeligt stort. Der er 15 madboder, og jeg elsker, at man bare kan gå fra sted til sted og tage en lille ny overraskelse med. Mine favorit boder er Wok me, Banhmi Bandits, Ugood, Duck it og Burgers and shakes. Det er et dejlgt sted med en masse folk. Man skal nok regne med at være væk mindst 1 1/2 time.

Adresse: Skudehavnsvej 35. Åbent til kl. 21 undtagen fredag og lørdag åbent til kl. 22.


Det var alt for denne gang. Skriv gerne nye ideer til blog indlæg i kommentaren.

XOXO LS

Likes

Comments

Hello everyone

Undskyld at der har være så stille her på bloggen. Jeg skal nok lægge en masse ud her de næste par dage.

Her den anden dag var jeg sammen med min veninde Nanna. Vi var et smut forbi en af mine absolute yndlingscafeer nemlig Penny Lane. Inde på Penny Lane er der altid en god stemning, og man kommer egentlig bare i godt humør af at være derinde, med nogen man holder af. Nanna og jeg fik hver en bedstemor bolle med en smoothie til, og så delte vi også en virkelig god kyllingesandwich. Efter cafe besøget besluttede vi os for at skyde et par billeder her til bloggen. Nanna er virkelig god til at tage billeder i følge mig. Vi fik taget nogle flere billeder, men jeg har besluttet mig for at gemme resten af dem til en anden god gang.

Det blev lige et lidt kort indlæg, men jeg ved med sikkerhed, at det ikke er sidste gang i ser noget til Nanna.

Vi ses. Skriv gerne hvilke indlæg i gerne vil have her på bloggen.

XOXO LS

#nouwoutfit

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hello everyone

Jeg er så glad for at i alle har taget så godt imod bloggen. Det gør mig helt vildt glad og får bare min lyst om at blogge helt i top.

I det her blog indlæg skal det handle om summer musthaves. Jeg ved godt at jeg er lidt sent ude, men så kan jer der skal på ferie snart eller i efteråret måske bruge noget fra denne her liste. Alle tingene er taget på billederne.

Et badedyr er virkelig et must for dem som ikke så gerne vil i vandet. Plus man kan tage helt vildt fantastiske billeder. Jeg kunne selv helt vildt godt tænke mig en lyserød flamingo til min næste ferie. Btw vil I gerne have et indlæg hvor jeg fortæller om hvor jeg skal hen i efterårsferien?

Det er også rigtig vigtigt at finde lige præcis den solcreme som virker bedst for en. Selvom man gerne vil have tan så skal man stadig huske solcreme, da man kan blive rigtig rød hvis man "glemmer" den. Man kan finde en solcreme hvor er er lidt farve i. Det hjælper i hvert fald mig.

Det kan også være en god ide at have et par høretelefoner med. Det kan være rart at slappe af nede ved stranden med lidt musik i ørene imens man ligger og får tan.

Den sidste ting jeg vil snakke om er et kamera. Det kan være en god ide at have et polaroidkamera med, da man får sine billeder med det samme. På den måde kan man se tilbage på de minder man altid får på ferier. Et lille bonus ved dette kamera er at det fås i en rosa farve:)

I må meget gerne skrive i kommentaren hvad i plejer at have med, eller bare andre gode blog indlæg ideer:)

Vi ses snart igen

XOXO LSLikes

Comments

Hello everyone

Jeg sad lige og tænkte her i morges, at I jo slet ikke kender mig. Jeg mener, I ved jo ikke noget om mig. Så derfor vil jeg lave en liste med 10 forskellige spørgsmål - så ta' en kop varm te og læs med:)

1. Mit navn er Line Sofie Klindt Petersen.

2. Jeg er 14 år gammel.

3. Jeg har fødselsdag den 27 januar.

4. Min absolut yndlingsfarve er lyserød. Jeg elsker bare en helt sart rosa farve.

5. Til daglig går jeg i folkeskole i 8.b (Jeg skal i 8 efter sommerferien).

6. Min livret er sushi. Jeg kunne spise sushi hver aften, men jeg tror bare, at jeg ville blive fattig:)

7. Jeg elsker at tage billeder. Hvis jeg ser en flot og anderledes dør, må jeg bare have et billede. MEN hvis jeg ikke kunne lide at tage billeder, var det at blogge nok heller ikke det rette for mig.

8. Jeg elsker at gå på cafe. Jeg kunne gå på cafe hele tiden, hvis jeg havde pengene til det. Det skal helst være en cafe fyldt med farver, så maden er instaværdig (Hvis I vil have en top 10 cafeer, så skriv i kommentaren).

9. Jeg er afhængig af rejser. Jeg elsker bare sådan at kunne tage afsted og opleve en ny kultur. Se hvad de spiser, se seværdigheder (helst ikke museer), men også bare det at kunne ligge ved stranden. Landene skal helst være et varmt sted for mit vedkommende, da jeg HADER kulde. (Hvis I vil have noget om rejser, så skriv i kommentaren).

10. Jeg elsker tasker. Takser, tasker og atter tasker. En taske kan bare gøre så meget til et outfit. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg allerede har set nogle tasker, som jeg godt kunne tænke mig (hehe), men jeg tror nu ikke, det bliver lige foreløbig, men man kan jo aldrig vide:) (Hvis I vil have en taske ønskeseddel, så skriv det i kommentaren).

Det var alt for nu. Jeg håber, at det her kan være starten på noget nyt.

XOXO LS

Likes

Comments

Welcome
TORSDAG 27 JULI 2017

Hello everyone

Jeg har valgt at springe ud i det og starte en blog. Jeg har haft mange overvejelser, og har nu endelig taget mig sammen til det. Jeg vil komme til at køre bloggen lidt sammen med min Instagram, hvor jeg vil prøve at opdatere dagligt, og der kan i selvfølgelig også følge med.

Her på bloggen vil jeg komme til at skrive både lange og korte indlæg. (I kan skrive forslag til indlæg i kommentaren). Men som sagt så har jeg overvejet at starte en blog længe, fordi jeg gerne ville skrive længere indlæg, end jeg følte jeg kunne på instagram. Jeg håber, at I vil følge med og lære mig bedre at kende. Håber vi ses her bloggen eller på instagram.

XOXO LS


Likes

Comments