Hello everyone

Det er ved at være lidt tid siden, jeg kom hjem fra LA. Jeg ville bare lige vise jer nogle billeder der fra. Det var en helt fantastisk tur, som jeg havde glædet mig til. Jeg har sat lidt billeder ind, hvor på første række er det: Urth Caffe, Beverly Drive og Rodeo Drive. Anden række: Vores hotel, Santa Monica Pier og Venice. Tredje række: Universal Studios, In-N-Out og Venice Beach.

Det var det for nu. Jeg vil nu til at gøre mig klar til i aften, da det jo er i dag, det er Mortens aften.

XOXO LS


XOXO LS

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hello everyone.

Så har jeg endelig efterårsferie, og det er noget, jeg har set frem til. Jeg elsker ferie, da man kan komme helt ned i gear, hvis man virkelig trænger til det. Jeg har selv haft meget om ørerne her for tiden, så jeg synes, det er dejligt med lidt ferie, hvor man ikke skal tænke på skole, lektier osv.

Jeg har været i sommerhus fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag. Det var meget dejligt at stresse ned. Vi tog derop næsten lige efter skole. Kun lige hjem og pakke tasken inden. Vi gik bare nogle ture og spillede spil, og det var faktisk lige, hvad jeg trængte til.

I dag har jeg haft rigtig travlt. Jeg startede med at være hos frisøren kl. 11, hvor jeg fik plejet og klippet mit hår. Mega dejligt :). Efter det skulle jeg ned med min cykel til cykelhandleren, da min cykelkurv var kommet i klemme i vores garageport. Ups. Da jeg så kom hjem, har jeg pakket hele dagen, da det jo er i morgen, min far og jeg tager til Los Angeles. Det bliver vildt fedt, og jeg glæder mig også til at få lidt kvalitetstid med ham, da det godt kan være lidt svært i en travl hverdag.

I morgen skal vi jo så til Los Angeles, og vores fly går allerede kl. 06.20, så jeg skal op kl. 04.00 i morgen tidlig, så det er tidligt i seng i dag. På grund af tidsforskellen ankommer vi allerede kl. 12.20 derovre, så vi bruger ca. 15 timer på at komme derover, men tiden er jo helt anderledes. Det bliver nok en hård jetlag.

Nu vil jeg få pakket de sidste småting og få spist noget aftensmad og så se at komme i seng.


XOXO LS

Likes

Comments

Hello everyone

Det er ved, at være lang tid siden i har hørt fra mig, og det beklager jeg meget. Jeg har bare haft så travlt her på det seneste, og har bare haft så meget at se til. Jeg er klar nu til at ligge en masse fede indlæg ud, og har allerede en masse ideer. Der er jo heller ikke så lang tid til, min far og jeg tager til Los Angeles, som i kan læse om i mit tidligere indlæg. Der kommer også nogle indlæg, som kommer til at handle om det.

Her ser i et super lækkert efterårs outfit. Jeg har en strik på fra Stone Island, Nederdel fra Little Remix, Halskæde fra Erbs Denmark, Armbånd og taske fra Balenciaga. 

Vi ses snart med en masse fede indlæg.

XOXO LS

Likes

Comments

Jakke fra Zara

Hello everyone

Jeg går som nok mange af jer andre meget i sort. Sort er bare en sikker farve, og man kan altid finde noget pænt i sort. På det seneste har jeg dog prøvet at gå i lidt farver, men da det er blevet efterår, og virkelig dårligt vejr er jeg bare gået i sort mode igen. Det her outfit syntes jeg virkelig meget om, og er blevet helt vild med nitter. Min stil er meget varieret. Nogle gange er den rå, feminin eller girly.

På billedet har jeg en jakke på fra Zara, bukser fra Ginatricot, Sko fra Isabel Marant, taske fra Balenciaga.

XOXO LS

Likes

Comments

Hello everyone

Som mange af jer nok ved, så elsker jeg acai bowls! Jeg spiser dem tit til morgenmad eller en aftensnack. Det smager simpelt hen så godt, og jeg elsker at pynte dem fint med frugt efter årstiden. Jeg kan godt lide, at den er lidt is agtig, altså at den, er lidt frossen. Det er faktisk ret nemt, det eneste man skal bruge, er en blender og så nogle ingredienser.

Opskrift til 1 person:

1/2 banan

1/2 moden avokado

1/2 cup frosne blåbær/ Kan også bruge blandede bær

1/2 cup frosne hindbær/ Kan også bruge blandede bær

1 tsk vanilije ekstrakt

1 tsk kanel

1 spsk acai pulver

1/3 cup vand

Så blender man alle tingene sammen, og topper det med, hvad man har lyst til.

Ses snart igen.


XOXO LS

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hello everyone

Jeg starter en ny serie omkring ting, som minder meget om hinanden. Jeg vil finde en billig, mellem og en dyr. Man kan faktisk spare en masse penge ved, at finde en som ligner, som er meget billigere. Jeg håber, i kan lide det.


BLONDE TRØJER

1. Er en blonde trøje fra Vila. Den koster 250kr. hvilket jeg syntes, er en fin pris for en blonde trøje.

2. Er en blonde trøje fra Neo Noir. Jeg har selv kigget på denne, men jeg ved ikke rigtig mere, da der snart er efterår. Den koster 400kr. hvilket er en super pris.

3. Er en blonde trøje fra Isabel Marant. Den koster 2120kr. hvilket er i den dyrere ende.


1. Er et par sorte jeans fra Gina Tricot. De koster 250kr. og er et par super fine skinny jeans.

2. Er et par sorte jeans fra Dr. denim. De koster 500kr. Jeg har selv et par der fra, og de sidder stramt fra top til tå.

3. Er et par sorte jeans fra Acne Studios. De koster 1400kr.


1. Er et par sorte solbriller fra HM. De koster 80kr. så de er virkelig billige.

2. Er et par look alike solbriller fra Byic. De koster 200kr.

3. Er et par Celine solbriller. De koster ca. 2000kr. Dem har jeg selv, og jeg kan kun anbefale dem.

Jeg håber, i fandt det inspirerende.

XOXO LS

Likes

Comments

Hello everyone

Jeg er lige begyndt i skole igen, og jeg kan godt mærke, at man lige skal igang igen. I det her indlæg vil jeg komme ind på mine ferie planer frem til jul. Jeg elsker virkelig at rejse, og det er noget, jeg har gjordt siden, jeg var helt lille. Jeg har været i rigtig mange forskellige lande, og jeg elsker at se en ny kultur og opleve andre steder af verden. Læs med og se hvad det er.

LOS ANGELSES (LA) 17-24 oktober tager min far og jeg en tur til LA. Jeg glæder mig utroligt meget, og det er virkelig noget, jeg ser frem til. Jeg har været i USA 1 gang før, som var New York, og det var mega fedt. Jeg har allerede fundet en masse fede steder at tage billeder så glæd jer.

HAMBORG 1-3 december tager min familie og jeg en jule weekendtur til Hamborg. Jeg føler selv, at det er en lille tradition, da vi næsten hvert år ved jule tid er i Hamborg. Jeg elsker at gå rundt dernede og få en kop varmkakao, mens man går ved de hyggelige julemarkeder. Vinter er min yndlings årstid, og det har det altid været. Jeg elsker, når det er køligt, og man kan pakke sig ind i mange lag.

BANGKOK 21-29 december tager jeg til Bangkok med min familie, og holder jul. Jeg har været i Bangkok 5 gange før, hvor jeg har holdt jul 1 gang, så det er ikke nyt. Det er mega lækkert, og mega varmt, så vil se om jeg bare kan få lidt tan.

Det var det, som er planlagt. Jeg glæder mig mega meget, og skal nok lave nogle flere indlæg op til rejserne. Håber, i har det godt.


XOXO LS

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hello everyone

I må virkelig undskylde, at jeg ikke har skrevet nogle indlæg her for tiden. Det er fordi, jeg lige er startet i skole igen, så jeg skal lige ind i rytmen igen. Jeg har forberedt en masse, så glæd jer.

Jeg har tænkt, at jeg vil starte en slags serie, som hedder back to school. Jeg ved godt, at det er lidt sent, men jeg håber stadig, at i kan få inspiration. Den første vil komme til at handle om tasker, som i kan se på overskriften. Det her er nogle tasker, som jeg syntes, er super fede og som jeg selv gerne kunne tænke mig. Selvfølgelig ikke alle sammen da jeg jo ikke skal bruge så mange skole tasker. De kommer til at være i kronologisk rækkefølge, så den billigste er først og til sidst den dyreste. Der er link til alle tasker under billedet.

Jeg håber, at i kan lide det.

Net fra Lala Berlin til 370kr.

Skoletaske fra Fjeldræv til 950kr.

Taske fra Marlene Birger til 1800kr.

Taske fra Marc Jacobs til ca. 2600kr.

Taske fra Leowulff til 3640kr.

Taske fra Saint Laurent til 5575kr.

Vi ses snart igen.

XOXO LS

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hello everyone

I går var jeg sammen med min veninde Mille. Vi var et smut forbi Penny Lane, som i nok har bemærket, er en af mine favoritter. Det var sindsyg hyggeligt, og vi fik begge noget med falaffel, som jeg er begyndt at spise en del af her på det seneste. Vi fik selvfølgelig også lige skudt et par billeder her til bloggen.

Om aftenen så vi både To på flugt og Vilde Rolf, (som er tagget på billederne), men vi nåede ikke at se Vilde Rolf færdig, så vi så resten om morgenen. Vi havde bare sådan lyst til at se Disney film igen, da det er meget langtid siden, vi begge havde set det sidst. (hahahha).  

Det var alt for nu. Jeg ved med sikkerhed, at det ikke bliver sidste gang i ser noget til Mille. I øvrigt skynd jer ind og se ugens nouw outfits hvor jeg er med i, tusind mange tak. 

Vi ses snart igen.

XOXO LSXOXO LS

Likes

Comments

Hello everyone.

I dag vil jeg fortælle lidt om mine yndlings spisesteder her i Aalborg. Jeg elsker at tage med en veninde eller min familie ud og spise. Det er så hyggeligt, og man kan tilbringe tid sammen, hvis man ikke kan nå det i sin travle hverdag. Jeg vil fortælle lidt kort om min mening om de forskellige spisesteder, og hvor de ligger. Det bliver i tilfældig rækkefølge, så fordi der står nr. 1 fx, så betyder det ikke, at det er den bedste.


1.Caspars. Caspars har et virkelig godt udvalg af forskellige salater, toast og juicer. Jeg er der ofte og mine yndlings er helt klart Bird Bird som toast, Chicky som salat og Caspars som juice. Jeg elsker det helt vildt, og det bliver tit en nem aftensmad i hverdagen, hvis jeg kommer sent hjem, da de har åbent til kl. 20 undtagen lørdag til kl. 18 plus, så er det også sundt.

Adresse: Algade 55
2. We do burgers. We do burgers er byens bedste burgers i følge mig. Det er friske råvarer også steger de bøffen medium. (Jeg hader virkelig gennemstegt kød). Det er en moderne cafe, og det er virkelig pengene værd! Min yndlings er en cheeseburger (meget klassisk). Et plus ved det er, at de også både har en vegetar burger og en veganer. De har 2 butikker i Aalborg.

Adresse: Borgergade 25. Åbent til kl. 21

Adresse: Sankelmarksgade 9.A. Åbent til kl. 21:30

3. Pennylane. Pennylane er et virkelig hyggeligt sted med gode kager, boller, sandwich, salater, smoothies osv. Jeg elsker at tage derind specielt i weekenderne med nogle tøser efter dagens bytur. Mine favoritter er en bedstemor bolle med vanilje creme, smoothies og en rosinbolle. Hvis man ikke har været der, syntes jeg helt klart at man skal prøve det.

Adresse: Boulevarden 1. Åbent til kl. 18 undtagen lørdag og søndag til kl. 17

4. We feat. We feat er et hyggeligt sted som er lidt amerikansk inspireret. Jeg elsker at komme derind, og jeg kommer bare i så god stemning. De laver en masse forskellige bowls både salat bowl og smoothie bowls, juicer og shakes. Mine yndlings er the plant som bowl, the twister som jucie og the benji som shake. Det er tit enten min morgenmad eller aftensmad i en travl hverdag, plus så er det sundt.

Adresse: Boulevarden 12. Åbent til kl. 21 undtagen lørdag og søndag åbent til kl. 20

5. Aalborg street food-the lighthouse er et super dejligt sted at tage hen med sine veninder eller familie. Jeg vil råde en til ikke at tage derhen alene, da det er virkeligt stort. Der er 15 madboder, og jeg elsker, at man bare kan gå fra sted til sted og tage en lille ny overraskelse med. Mine favorit boder er Wok me, Banhmi Bandits, Ugood, Duck it og Burgers and shakes. Det er et dejlgt sted med en masse folk. Man skal nok regne med at være væk mindst 1 1/2 time.

Adresse: Skudehavnsvej 35. Åbent til kl. 21 undtagen fredag og lørdag åbent til kl. 22.


Det var alt for denne gang. Skriv gerne nye ideer til blog indlæg i kommentaren.

XOXO LS

XOXO LS

Likes

Comments