Header

God aften skønne læsere. Sikke et sommervejr det har været i dag, jeg tror det er første rigtig sommerdag vi har haft, er det ikke?. Jeg har hvertfald benyttet det gode vejr, til at bibeholde min farve fra Mallorca. Jeg synes så hurtig man mister sin farve når man kommer hjem, jeg kan allerede se, jeg har mistet en del. I denne uge passer vi hus, så derfor er det bare med at benytte at vi har en have, en grill og en masse lækre krydderurter. For at vende tilbage til dagens indlæg, så vil jeg vise jer denne smukke kjole - jeg har faktisk vist jer den før, sidste år, hvor jeg var på Mallorca med Veronica, og grunden vores hurtig pakning, røg den med i kufferten igen. Når det er sagt, så ELSKER jeg den. Billederne har C været så sød at tage, han var min fotograf på hele ferien, selvom jeg ikke altid tror det var med hans gode vilje, var han tålmodig og tog sig tid til at tage nogle billeder, tak til min søde kæreste. Nu vil vi starte op i grillen, spille kongespil og nyde de sidste solstråler :)

Jeg ønsker jer en rigtig god aften.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Awear kjole // Tamaris stiletter // Mango taske // Erbs Denmark taske

Hej søde læsere. Første aften, vi tilbragte på det skønne Mallorca havde jeg min smukke blomster kjole på fra Awear. Trods min blege skandinaviske hud, synes jeg den fungere meget godt. Vi boede i det smukkeste område Porto Cari, som er havnen i Cala D'or. Alle de gange jeg har været i Cala D'or har jeg altid boet oppe i selve byen, så det var meget sjovt at se et andet område af den smukke hvide by. Vi havde den mest fantastiske udsigt fra hotellet, udover havnen, som også kan ses på billederne. Nede ved havnen holdte der de mest luksuøse både. Hold da op! hver båd var nærmest en lejlighed!, indrettet med de dyreste møbler, fine gardiner og seje neon farver under bådene - dem kunne jeg godt bo på, trods min søsyge. Ellers gik den første dag, meget på at vise C rundt i selve området. De første 3 dage var vi lidt uheldige med skyer og regn i dagtimerne.

Likes

Comments

Hej søde læsere. Som jeg skrev i mit tidligere indlæg skulle C og jeg bevæge os ud i den danske natur, og det meste var planlagt, vi havde glædet os til at se områder vi ikke før har besøgt, men efter at have kigget vejrudsigten gentagende gange og kun kunne se udsigt til regn, besluttede vi os for at kigge på en afbudsrejse istedet. Efter kort tids søgen faldt vi over en rejse til Mallorca med fly og all inclusive, alt sammen til den nette sum af kun 3500.- pr. mand og slog derfor til. Heldigvis havde jeg mulighed for at få en ekstra fridag fra arbejdet og vi havde nu kun få timer til at pakke, alt i alt gik der under 24 timer fra at rejsen var bestilt til vi sad i flyveren på vej mod sydens sol, kolde cocktails, lækre badestrande og ikke mindst en krop der i den grad havde brug for andet end overskyet og hård blæst fra den lokale vejrudsigt. Under pakningen blev jeg overrasket over at man som kvinde rent faktisk kan pakke på kortere tid end 14 dage, og jeg kan ikke løbe fra det faktum at jeg normalt bruger en hel uge på bare at tænke forskellige outfits igennem, fx om de sko der gør sig som mulige kandidater rent faktisk passer til den og den kjole. Jeg tror slet ikke jeg nåede at tænke diverse tøj sammensætninger igennem, og besluttede istedet at endevende skabet, tage det første og det bedste for herefter at krydse fingre for at det bare ville tage sig nogenlunde godt ud nede i syden. Jeg har de sidste par år været meget i Cala D'or, og det er et sted jeg kan tage til iigen og igen, uden at blive træt af det. Foruden at være Mallorcas hvideste by, er Cala D'or kun en by man kan holde af og med de smukke bugter, det turkisblå vand, de hvide strande, atmosfæren og generelt spanierens gæstfrihed er jeg helt forelsket i.

Jeg beklager at bloggen derfor har stået stille den sidste uges tid, dog glæder jeg mig til at vise jer en masse flotte billeder samt outfitsbilleder :)

Likes

Comments

Hej mine kære læsere. Sommerferien nærmere sig, og jeg tæller dagene ned, fordi på fredag har jeg 3 ugers ferie, og jeg glæder mig. Nogle gange savner jeg de lange ferier på 6-7 uger der hørte med til gymnasielivet. Casper og jeg drager i år ud på de danske landeveje, med et landkort, en pakket bil og et telt. Vi har i år valgt at lave et roadtrip rundt i hele Danmark, fordi der er rigtig mange steder vi endnu ikke har set og jeg glæder mig. Vi vil starte oppe i Nordjylland og derefter køre stille og roligt ned igennem landet, fyn, sjælland og måske besøge nogle af de små øer rundt omkring. Jeg håber vi kan nyde en masse solnedgange evt på stranden - hvis vi er så heldige, eller vil jeg generelt bare nyde den danske sommer sammen med C. Vejret kan være så forudsigeligt i det danske land, men det tager vi med, fordi jeg er sikker på vi får en helt fantastisk ferie alligevel.

Jeg vil derfor hører jer, om der nogle steder rundt i Danmark som I bare synes man skal se? jeg vil rigtig gerne se Møns klint, der skulle være så smukt! så det er klart en destination vi skal opleve :)

Likes

Comments

Hej søde læsere... Endelig er jeg tilbage efter flere måneders bloggerpause. Jeg må ærligt indrømme at jeg flere gange har siddet ved min computer og ville skrive et indlæg, Min hjerne har kørt på højtryk for at finde på ideer og på noget inspirerende som jeg kunne dele med jer. Jeg har haft så dårlig samvittighed over at skubbe noget til side som jeg elsker. Jeg elsker at inspirere jer, og kunne dele min viden og erfaring med jer, og det har jeg ikke følt jeg har kunnet. Min dag har primært bestået i at gå på arbejde, komme hjem, ordne en masse praktiske ting som mad, vasket tøj og de ting som nu hører med at bo ude, med andre ord hverdagen har ramt. Jeg har ikke følt der har været noget i min hverdag, som har været værd at dele med jer, fordi det er vigtigt at dele noget som jeg selv føler inspirerende.

Men for at komme tilbage på sporet - jeg vil lige vise jer denne her lækre sag!! Som i ved er jeg så heldig at have en bedre halvdel der elsker at lave mad, og helt ærligt så har jeg intet imod at være forsøgsperson.  Han interesserer sig meget for at skabe noget unikt og spændende samt evner han at få hvert enkelt element i retten til at harmonere godt sammen. Jeg har tidligere vist jer en vegansk falafel hotdog, men det seneste påfund slår gårsdagens hotdog, no doubt! Denne gang lavede C den bedste kikærte "pølse" hvor han puttede Violife ost i og WOW hvor var det lækkert!! følelsen af at "osten" smeltede på ens tunge, hver gang man tog en bid var så lækkert. Udover den gode pølse, lavede han også en utrolig lækker remoulade og en tomat-agurke relish som bandt det hele sammen. Jeg kan ærligt sige at det var den bedste hotdog og pøle jeg nogensinde har fået, Casper måtte også overgive sig til planteversionen og tilføjer: ''Den slår alle, også dem man kan få i pølsevognen''

Skulle nogle være interesseret i en opskrift så sig til, jeg er sikker på Casper vil dele den med jer! :)

Jeg ser frem til at komme igang med at blogge igen, for helt ærligt har jeg manglet det. Jeg håber i forsat vil følge med., og jeg vil derfor også høre om I, mine søde læsere ønsker nogle specifikke indlæg fra min side af? :)

Jeg ønsker jer alle en rigtig god aften.

Likes

Comments

Godmorgen søde læsere. Det føles som hundrede år siden jeg sidst satte mig her ved min computer og skrev et indlæg til jer. Jeg har haft rigtig travlt med min uddannelse og diverse grafiske opgaver. Lige i øjeblikket er jeg på skole, og derfor har jeg ikke altid tiden er til at blogge når jeg kommer hjem. Jeg sad og kiggede mine billeder igennem, den anden dag og det gik op for mig, at jeg slet ikke har fået vist jer, hvordan jeg har lavet mit plankebord. Jeg synes selv det er rigtig sjovt og inspirerende, at se guides til indretning. Jeg håber i kan bruge denne lille guide :)

Jeg har længe været på udkig efter de helt rigtige planker til mit bord, og en dag fandt jeg en annonce på ''Den Blå Avis'', som havde de mål jeg søgte og ovenikøbet til en overkommendelig pris. Jeg tog telefonen og bevægede mig ud i at få ringet til sælgeren, trods min ikke eksisterende viden indenfor træ. Heldigvis fandt jeg og sælgeren ud af hvad jeg skulle have og få timer senere drog jeg, min familie og C mod Jylland for at se nærmere på plankerne. Vi blev modtaget af den mest behagelige mand, som havde flere 100 planker i forskellige træsorter. Vi kiggede på de planker han havde i annoncen, men da jeg så det fineste lyse træ, han lige havde fået hjem forelskede jeg mig i det istedet. Vi fandt en rigtig flot 4 meters planke som vi skar over i 2, derefter kørte vi stille og roligt mod fyn igen.

Da plankerne lige var fældet, anbefalede sælgeren at træet fik lov at ligge i 6 måneder for at tørre - så længe kunne jeg dog ikke vente. Et par måneder senere var vi klar til at til at gå igang og nu ventede alt det hårde slibningsarbejdede. Jeg elsker at lave mine ting selv, da man så følger hele processen fra start til slut og ofte ender med et unikt produkt. Hele projektet viste sig at være en længere process, men det var sjovt at kunne se forskel, og se en lille forandring hver gang

Inden vi begyndte slibningsarbejdet skruede vi nogle lægter i træet for at undgå at træet eventuelt ville give sig for meget. Vi sleb og sleb, først med et meget groft stykke sandpapir og at køre træet i bund og herefter sleb vi med et meget fint stykke for at opnå det ønskede resultat. Det tog sin tid, men da vi så den færdige resultat var det virkelig blevet smukt.Efter alt slibningsarbejdet var færdigt, fik jeg det op i lejligheden. Haha Casper sad og spillede musik, da jeg tog dette billede :)

Det er det endelige resultat, efter jeg fik det behandlet. Jeg brugte en lak, der hed "Drivtømmer grå" den kan købes I Bauhaus. Jeg har linket til den HER. Jeg gav bordet 4 lag, da jeg synes 2 var for lidt.

Jeg håber i kunne bruge denne lille guide til, hvis I engang skal lave et blankebord :) Er der nogle af Jer der har lavet jeres egen plankebord?

Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend.

Likes

Comments

Heej søde læsere. Jeg beklager meget stilheden de sidste 14 dage. Jeg var så uheldig at min oplader til min mac brød sammen og derfor har jeg ikke kunne bruge min computer i den tid. I weekenden var jeg oppe og besøge gode min gode veninde i Holstebro, hvor vi lavede dette vidunder af en ret. Det smagte helt fantastisk. Retten består af en masse grønsager og kikærter, som er vendt i kokosmælk, tilsidst tilsatte tilsatte vi de kogte nudler til retten.

Jeg ønsker jer en rigtig god aften <3

Likes

Comments

Instagram@linesoerine

© Alle billeder er mine egne, hvis andet ikke fremstår. Derfor bedes tilladelse før privat brug