Winter musthaves

" Acne hue / Zara strik / Elizabeth Arden Creme / H&M jakke / Beck Søndergaard halstørklæde / Asos boots / Ganni strik Da det er ved at være…"

Guide / Efterårs- og vinterjakker

" Designers Remix jakke / Ichi frakke / Zara pelsjakke / Monki frakke / Weekday Jakke / Zara Frakke / Zara jakke / Weekday bomberjacket Da v…"

Update

" Som nok nogen ved så er jeg begyndt efterskole. Jeg er begyndt på Århus efterskole for godt en måned siden nu, hvilket har været noget af …"

Contains affiliate links

Da det er ved at være koldt udenfor har jeg fundet nogle vinter items, som jeg ihvertfald selv gerne vil have fat i. Jeg er stor tilhænger af store og lækre striktrøjer, jeg synes ikke man kan få nok af dem. Ligenu er mit øje faldet på Gannis lækre strik, men dog er prisen ligeover min grænse. Men det betyder jo ikke at jeg nødvendigvis ikke kan drømme om den. Jeg vil vildt gerne have nogen lækre støvler her til vinteren, og jeg har fundet nogen som jeg simpelthen bare må have. Jeg synes de er så fede, og speciale. De er dog udsolgt ligenu men jeg venter spændt på de kommer på lager, for så skal de godt nok klikkes hjem.

God søndag

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Da vi nærmere os de koldere dage har jeg her fundet en masse lækre jakker, som inspiration til den nye sæsons nye køb af jakker. Jeg er selv blevet helt vildt med at det er lidt oversized her til efterår/vinter. Jakkerne må rigtig gerne være oversized, da jeg bare synes det giver et vildt fedt touch til ens outfit specielt om vinteren. Jeg er faktisk selv lidt i dilemma over hvilken jakke jeg skal have anskaffet mig til vinteren. Jeg har ihvertfald selv et vildt godt øje til jakke 3,6 og 8, og så er det jo også bare en bonus at de ligger i en fin prisklasse.

Likes

Comments

Som nok nogen ved så er jeg begyndt efterskole. Jeg er begyndt på Århus efterskole for godt en måned siden nu, hvilket har været noget af en vild og spændende oplevelse indtil videre. Jeg går i klassen 10.SI (samfundsfag/idræt), hvor jeg på linjefag har dans. Jeg er vildt glad for beslutningen jeg har taget, og kan virkelig allerede mærke det bliver et pisse fedt år. Jeg er omgivet af nogen virkelig skønne mennesker, og det er simpelhent så utrolig at man bare efter en måned føler at man har kendt hinanden i længe.

Men i har nok bemærket her den sidste 1,5 måned at jeg har været knap så aktiv. Hvilket har grundet min prioritering af efterskole, da jeg gerne vil fokusere på det, og lærer folk at kende. Hvilket jo også er forståeligt. Men fremadmæssigt vil jeg stadig blive ved med at blogge, da jeg stadig har en stor interesse for det. Men jeg vil ikke love jer, at så og så mange gange ligger jeg indlæg ud, da det ikke er meningen at det skal føles som tvang at ligge indlæg ud. Men altså jeg er her stadig, hvis i nu skulle være i tvivl, men jeg går også på efterskole, så mit fokus vil ligge lidt mere på det lige nu. Håber i forstår.

Likes

Comments

På det seneste... har jeg blandt andet gjort mig nogen udsalgskup i zara, som er nitterbæltet og de hvide rippede momjeans, som jeg bare er helt forelsket i. Og så under 200 kr. for disse to ting. Det må man kalde et kup.

Har jeg spist en masse lækker mad blandt andet med nogle af mine skønne veninder.

Har jeg nydt den danske sommer når den endelig titter frem, hvilket jo åbenbart er et sjældent syn.

Har jeg besøgt min mor, papfar og lillesøster i Flensborg, hvor de havde lagt ved havn under deres sejltur. Det var dejligt at se dem igen, og så var vejret jo også helt fantastisk som ses på billedet ovenfor.

Har jeg været til Grøn koncert i selskab af dejlige mennesker, hvilket selvfølgelig altid er en fornøjelse. Jeg elsker simpelthen festivaler, og den stemning der følger med. Specielt når vejret bare er i orden, god musik og der er øl.

Har jeg tilbragt tid sammen med nogle af mine yndlings mennesker, som altid er pisse skønt. Især når man kan få det proppet det ind i den ellers travle kalender hehe.

Har jeg arbejdet en del på mit arbejde. Jeg arbejder på en kro/hotel, hvor jeg er opvasker, og udover det gør jeg rent ved et firma. Måske har det godt været mærket at jeg har været mindre fraværende her på bloggen her undervejs i ferien, men det skyldes en prioritering af arbejdet. Det har nemlig fyldt en del her for tiden.

Har jeg haft helvedesild, hvilket har været noget af en special og ikke særlig sjov oplevelse. Helvedesild er en smertefuld hududslæt, hvilket ikke ligefrem har været sjovt når nu bikinisæsonen har stået for døren. Da jeg har gået med udslættet på hoften/låret de sidste uger. Men har nu fået medicin mod det, så nu burde det være på rette spor. Endelig, gudskelov.

Har jeg fået gjort nogen forberedelser inden efterskole, såsom at få købt nogen ting hits og der. Men det nærmere sig jo, så det skal jeg nok få helt styr på inden længe. Vi er ihvertfald på rette vej. Jeg regner også med at lave et separat indlæg omkring det hele om efterskole, da jeg ikke rigtig har inddraget jer i det.


Men lige nu er jeg på vej i toget til København med min søster på et lille ophold. Så hold jer opdateret her på bloggen, da der selvfølgelig vil komme nogen indlæg op til jer inden længe.


Likes

Comments

I denne weekend havde min skønne veninde Signe og jeg lånt min kusines lejlighed i Odense. Hvor vi bare kunne slappe af og nyde hinandens nærvær. Vi fik udover det også shoppet en smule. Jeg fik ihvertfald gjort mig nogle rigtig gode udsalgskup, som i nok vil se mere af her på bloggen. Vi fik spist lækker sushi fra Umashi, som virkelig bare er et besøgværd. Det smagte bare så godt. Så var vi også et smut forbi "Den lille smalle", som serverer morgenmad, juice og kaffe. Jeg fik deres avocado mad, som kostede sølle 45 kr. Så lækkert og billigt. Og så ser det jo også vildt godt ud.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sommermånederne har jo ramt os, men ja, synes nu lige pt at vejret slet ikke peger i retningen af sommer. Men så kan man sige at man er klar med nyt lækkert sommertøj når vejret endelig mærkes af sommer igen. Jeg har nemlig fundet disse lækre og farverige items, som jeg rigtig gerne vil påfører mig i løbet af sommeren. Blandt andet synes jeg at disse runde solbriller fra H&M er vildt cool, men måske også lidt vovet med glasset. Men jeg bliver bare så glad af at se på dem hehe. I det hele taget så er jeg bare blevet helt vild med runde solbriller, og er også på jagt efter det perfekte par til ikke så mange penge hehe. For jeg har med at skifte solbriller ud hele tiden, så tror ikke det er så smart for mig at investerer i et par dyre solbriller.

Så står jeg også lige i det dilemma at jeg mangler en bikini. Er jeg den eneste der er virkelig dårlig til at tage sig sammen til at få købt en bikini. For jaja jeg har jo god tid.. Men lige pludselig står sommeren for døren. Gid jeg var i lidt bedre tid, og at jeg ikke var så kræsen af hvad der angår badetøj. For bikinien skulle gerne sidde godt også, og det er bare som om jeg ikke har fundet BIKINIEN. Så jeg leder videre efter bikinien med en forhåbning på gevinst.

Likes

Comments

Hej igen

Her får i lige tre lækre sange, som i virkelig bliver nødt til at lytte til, hvis i ikke allerede har gjort. Hvis i har, så sæt dem da lige på repeat henover aftnen. Disse sange kører ihvertfald på repeat på min spotify for tiden, mens jeg drømmer mig til sommer og sol. For kan vi lige snakke om det danske sommervejr, det skuffer jo igen og igen. Men indtil videre kan vi jo lytte til disse sange, og bare forestille os det lidt endnu.

Fortsæt god aften til jer

-Kan vi lige snakke om Wild Thoughts, kan jeg sige mere end den er helt fantastisk. Jeg er ihvertfald fan af dette vildt sprøde hit. Jeg havde godt nok heller ikke forestillede mig andet når nu det er disse tre dygtige kunstnere der står bag. Jeg ville nærmest være blevet skuffet, hvis den var blevet en fiasko hehe.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Da sommeren nærmer sig med hastige skridt har jeg fundet 5 ideale sommerjakke, som jeg synes passer godt til sommeren. Jeg er især selv helt vild med 1 og 2, og da jeg også står i en situation og "mangler" en sommerjakke, tror jeg det ender med en af disse. Jeg synes nemlig selv det hele godt kan gå lidt i sort i et outfit, så derfor er det jo perfekt med disse farverige jakker. Jeg synes ihvertfald selv, at farverige items er flottest når solen skinner, hehe. Så derfor er det jo det ideale her til sommeren.

Forresten har jeg i dag haft min 2. skriftlige eksamen, og det er virkelig bare noget der skal overstås puha. Jeg hader virkelig de skriftlige prøver, også fordi jeg altid bliver så stresset derinde pga tidspresset. Men imorgen står den altså på dansk skriftlig fremstilling. Wish me luck.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Da min far fyldte 50 i marts, holdte han i denne anledning stor fødselsdag for venner og familie i lørdags. Derfor måtte jeg lige hoppe i det mere festlige outfit, som ses ovenfor. Ovenfor på billedet ses en af mine bedsteveninder og jeg, som havde en rigtig god aften/nat. Hun er nemlig en del af familien så derfor skulle hun jo også med. Men det var ihvertfald en skøn aften/nat, hvor jeg fik set familien igen og spist rigtig lækker mad.

Likes

Comments