Contains affiliate links

Asså jag dör för hur snygga träningskläder och kläder överhuvudet taget det finns, synd att allt är så dyrt :(

Hursomhelst var jag inne på Nellys hemsida och såg att de hade fått in ett nytt märke "Fashinablefit" var namnet. När jag såg deras kläder blev jag kär, kan man ens bli kär i materiella saker? Dem är så jäkla fina, men som den fattiglapp jag är får jag vänta tills jag har lite mer para.

I alla fall tänkte jag, snäll som jag e, länka kläderna så ni också kan ta del av gobitarna, OBS att alla kläder inte är ifrån Nelly och Fashionablefit, utan också ifrån andra märken men de var också så snygga så jag kunde inte låta bli att länka dem också;)

Ha en bra söndag nu finisar<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inte min bild!

6:e juni, också känd som vårt lands födelsedag, eller nationaldagen som det brukar kallas ;)

Idag hedrar vi vårt land, utan att på något sätt nedvärdera något annat land/befolkning/kultur, vi ska hedra Sverige för att vi i detta land har så många möjligheter, vi har religionsfrihet, demokrati, (en hyfsad) jämställdhet! Vi ska fortsätta att vara det bra Sverige vi redan är, men vi ska utvecklas, jämställdheten mellan könen är ett exempel på vad som behöver bli bättre och även vår påverkan på miljön.

Jag tänker inte skriva en lång text om Sverige, så det jag vill komma fram till: Hoppas alla har en jättebra (national)dag! <3

Likes

Comments

Andra bilden är före, då inte en frans syntes till att nu ha snyggare fransar än jag vet inte vad!

*Om det är något jag kmr fortsätta med, nja, blir jäkligt dyrt och är rädd för att ha svårt att sluta om jag väl börjar.

*Om det är något jag kmr göra igen, of course duh kolla in mina fransar! Kanske inför speciella tillfällen eller bara för att jag känner för det.

Pingstafton idag va? Ska jag vara ärlig så har jag inte så bra koll på varför man firar det?

Kramis<3

Likes

Comments

1:a juni, 8 dagar kvar sen är grundskolan över och gymnasiet väntar, yay!
Imon ska vi ha nån typ av lagdag, på vår skola har man olika lag där olika klasser ingår du fattar, svårt att förklara hehe. Så min klass och två andra klasser, vi är ett av skolans lag och det innebär att vi delar lärare typ. About tomorrow, ska vi då alltså bli indelade i två olika lag och så har våra lärare tänkt att vi antingen ska spela brännboll eller volleyboll mot varandra. Mina lärare har nog lite brist på fantasi då det alltid blir brännboll eller en tripp till Marstrand (en plats i Sverige).
Nästa torsdag är det iaf skolavslutning för min del och förhoppningsvis ska jag sjunga inför alla, hoppas verkligen jag gör det!
Puss och hej leverpastej gillar vi ej<3

Likes

Comments

Sluta tidigt för att hjälpa till i en golftävling, funkar för mig!
Nu har jag kört en golfbil för första gången och därmed blivit av med min "golfbilsoskuld" ;)
Jag och Linn hade iallafall skitkul, mycket roligare än att vara med på livräddningstestet i skolan.
Ha en trevlig långhelg, bye :D

Likes

Comments

Contains affiliate links

Om du precis som jag stressar över att man ännu inte hittat en klänning till avslutningen så kmr här lite tips, jag är osäker på om jag vill ha en pastellfärgad klänning, typ rosa elr blå, eller om jag kör på en traditionell vit, vad ska ni ha?


Likes

Comments

Fredag, äntligennnn<3
Och vet ni vad det bästa är.....(trumvirvel).....ALLA NATIONELLA PROV ÄR KLARA!!!!!!! :D
Idag hade vi sista provet i älskade matematik, det gick skit för den som undrar. Jag hann inte med alla uppgifter och blev skitstressad, typiskt! Skit samma, nu är det över liksom, bra jobbat Sveriges nior!
I helgen händer inte så mkt, jag är på mitt land och imon ska jag träffa två saknade friendos.

Bye bye vänner :)

Likes

Comments

Linn Ahlborg, you got it!
Nä, men "Not your girl" är verkligen rätt uttryck, för INGEN kille "äger" någon tjej!
Jag är trött på att tjejer ses som något objekt som är till för att behaga män!
Alla våldtäktsmän, fuck u!

Det är viktigt att inte dra alla män/killar över en kant och det är absolut inte det jag försöker göra, jag är feminist men absolut ingen manshatare! Jag står för att alla kvinnor ska ha samma rättigheter och möjligheter som män i vårt samhälle, i vår värld, är det för mycket begärt?

Vi lever i 2017 och fortfarande är världen så orättvis mellan könen, hur?
Det finns inget som får mig och koka så mycket som när jag hör/läser om våldtäkter, misshandel, könsstympning, sexuella trakasserier etc.
Zara Larsson, a Queen herself, står upp för tjejer och jag håller med henne till fullo! För mig har det alltid varit självklart att tjejer och killar är lika mycket värda, detta har jag stått upp för långt innan jag visste Zaras åsikter.

"Jag tänker aldrig backa bara för att jag är kvinna!"

Likes

Comments

Vardag

Lite gamla bilder ba;)
Jag verkligen älskar att kolla tillbaka på gamla bilder, bara kunna tänka tillbaka och skratta! Såklart fattar jag att inte ni kan förstå historien bakom dessa bilder, så ni får helt enkelt bara kolla på dem och igga den otroligt dåliga kvalitén.

Gillar inte ni att kolla tillbaka på gamla bilder eller saker över huvudet taget?

Likes

Comments