Hola amigos!

Idag hände det! Detta har jag varit så taggad inför och idag hände det äntligen. Jag, Kristin och Linn har idag alla klippt och färgat håret hos bästa Studio Fame<3 Jag var så taggad samtidigt nervös inför att bli platinablond (jag har sedan väldigt länge velat testa att vara platinablond) och resultatet blev sjukt bra :D
Jag är fortfarande lite ovan över att ha en sån ljus hårbotten men jag vänjer mig snabbt, just nu när jag ser mig själv i spegeln tänker jag på hon där drottningen med isblont hår i Games of thrones.

Förresten fasen va dyrt det är att gå till frissan! Förstår ju såklart att i priset så är materialkostnader och frisörens timlön inräknade, men ändå sjukt dyrt att färga och klippa, tur att resultatet oftast blir bra ;)

När var du senast hos frisören?

Ha de bra och tagga att börja skolan igen på måndag...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var jag och mina bästa tjejkompisar i stan. Vi fika först och gick sen i lite butiker, där jag bland annat testade tröjan som ni ser på andra bilden med den coola texten #equality, dock sket jag i tröjan och det sluta med att jag köpte en sånt där "puffigt" tofs armband som är så inne nu :)

Vrf inte checka in min insta ;) @linesandelll

Ha en fortsatt bra dag finisar<3

Likes

Comments

Asså åh ibland har jag de där stunderna när allt känns värdelöst samtidigt som jag oftast känner att livet är så jävla bra! Jag fattar inte hur jag bara på en sekund kan gå från glad till deppig?
Jag, en tonårstjej som får sina humörsvängningar då och då (speciellt under pms hehe), kan inte föreställa mig hur det känns för dem som varje dag känner ångest eller lider av depression :( jag beundrar verkligen alla ni fantastiska som kämpar er igenom varje dag och trots motgångar väljer att inte ge upp<3


Likes

Comments

Sitter just nu och kollar på Law & Order, typ världens bästa serie, och shit va jag blir arg! Jag ser hur våldtäktsoffret ifrågasätts i domstolen och tyvärr förklarar juryn gärningsmannen/våldtäktsmannen för oskyldig, HUR? Jag är ju en av dem som sett hur denna tjej blir brutalt överfallen i början av avsnittet! Hur frustrerande det än är när juryn tar fel beslut vet jag att de endast gör sin bedömning på vad som bevisats och sagts i domstolen. Gärningsmannen går fri och den modiga tjejen som vågade anmäla gråter av rädsla, avsnittet är slut.

När ni nu läser detta kmr ni ba; What? Fattar du inte att det inte är på riktigt? Jo, klart jag fattar att detta inte är baserat på en verklig händelse, men faktum är att detta händer VARJE dag! Våldtäktsmän går fria för att tjejer inte vågar anmäla (eftersom vissa tjejer istället för stöttning bemöts av kritik) och förlorar i rätten p.g.a. Sveriges fucked up rättssystem! Jag kan läsa artikel efter artikel om våldtäkter där tjejer skrikit tills rösten försvinner och kämpat emot och då fått allvarliga kroppsskador. Trots de tydliga bevisen på grov våldtäkt, tycks rätten godkänna gärningsmannens svar; "Jag trodde bara det var en del av rollspelet" "Trodde hon gillade hårda tag" "Hon bad om det när hon gick klädd sådär".

Ska tjejer behöva vara rädda för att anmäla bara för att de tror att dem kommer förlora åtalet? Skärp er för fan, Sverige!

Det var allt för mej, tack och hej!

Likes

Comments

En jättetrevlig fredag spenderad hos Agnes! Hon var den sista i gänget att äntligen fylla 16. Välkomstdrinken som ni ser på första bilden var svingod och såklart alkoholfri, om ngn undrade.

Tyvärr var jag tvungen att gå då jag skulle till mitt sommarställe som jag tillbringade resten av helgen i, typiskt att jag behövde lämna tjejerna så tidigt jag hade verkligen velat stanna, men mamma har alltid sagt "Man ska alltid sluta när det är som roligast", konstigt uttryck, jag menar varför ska man bara lägga av om man har roligt? Antagligen för att man alltid då kan tänka tillbaka och minnas det som roligt :P

Nu är det iaf söndag och jag är hemma från landet igen! Jag ligger i sängen och ska sova efter detta inlägg är postat, varför sova så tidigt? Jo för att imon är det ju dags för ännu en jobbdag, åh va kul...NOT, fan vad jag önska att jag bara kunde få sova hur länge jag vill och sen göra vad vill på dagarna, men nä nu måste jag ställa klockan på 06.00 och jobba, stackars mig. Vet att det verkligen inte är synd om mig, är glad för att ens ha ett sommarjobb, tänk va jag kommer va stolt sen när dessa fyra veckor är över.

Godnatt från moi<3

Likes

Comments

Efter en lång dag med släkten.

Likes

Comments

Efter en härlig vecka tillsammans med Linn i soliga Karpathos, Grekland, är jag äntligen hemma igen! Vi kom hem igår och blev överraskade när två kompisar hoppade fram ur buskarna samtidigt som de ropa "välkomna hem", kan man ha bättre vänner? <3

Innan vi bokade resan till Karpathos visste jag inte ens att det fanns, asså seriöst har ni någonsin hört talas om det? Tydligen skulle det finnas jättefina stränder etc. så vrf inte testa!
Vädret och stränderna var underbara, dock blev jag typ slö av den varma temperaturen vilket gjorde att jag lätt blev irriterad för småsaker och energin försvann.

Vi hyrde en bil och körde runt i bergen som låg i höjd med molnen, så cooooolt, men mamma, som körde, var skiträdd för att möta någon annan bil på det krokiga vägarna. De dagarna vi hyrde bil tog vi oss till bl.a. Apela, Lefkos, Finiki, Achata, Menetes. Min personliga favorit är Apela, tror att det stavas med ett l och inte två.

En dag besökte vi staden Olympus. Intressant samtidigt ganska tråkigt, hehe. Människorna där lever mer gammalt, inte som resten av Grekland och världen, det var häftigt att se, men jag tkte inte det var speciellt kul att vara där direkt.

Sammanfattningsvis har jag haft en mycket bra vecka med sol och bad, önska jag hade fått lite mer färg bara:(
Men har ju hela sommarn på mig så.

Hoppas ni haft en bra vecka, bye

Likes

Comments

Contains affiliate links

Asså jag dör för hur snygga träningskläder och kläder överhuvudet taget det finns, synd att allt är så dyrt :(

Hursomhelst var jag inne på Nellys hemsida och såg att de hade fått in ett nytt märke "Fashinablefit" var namnet. När jag såg deras kläder blev jag kär, kan man ens bli kär i materiella saker? Dem är så jäkla fina, men som den fattiglapp jag är får jag vänta tills jag har lite mer para.

I alla fall tänkte jag, snäll som jag e, länka kläderna så ni också kan ta del av gobitarna, OBS att alla kläder inte är ifrån Nelly och Fashionablefit, utan också ifrån andra märken men de var också så snygga så jag kunde inte låta bli att länka dem också;)

Ha en bra söndag nu finisar<3

Likes

Comments

Inte min bild!

6:e juni, också känd som vårt lands födelsedag, eller nationaldagen som det brukar kallas ;)

Idag hedrar vi vårt land, utan att på något sätt nedvärdera något annat land/befolkning/kultur, vi ska hedra Sverige för att vi i detta land har så många möjligheter, vi har religionsfrihet, demokrati, (en hyfsad) jämställdhet! Vi ska fortsätta att vara det bra Sverige vi redan är, men vi ska utvecklas, jämställdheten mellan könen är ett exempel på vad som behöver bli bättre och även vår påverkan på miljön.

Jag tänker inte skriva en lång text om Sverige, så det jag vill komma fram till: Hoppas alla har en jättebra (national)dag! <3

Likes

Comments

1:a juni, 8 dagar kvar sen är grundskolan över och gymnasiet väntar, yay!
Imon ska vi ha nån typ av lagdag, på vår skola har man olika lag där olika klasser ingår du fattar, svårt att förklara hehe. Så min klass och två andra klasser, vi är ett av skolans lag och det innebär att vi delar lärare typ. About tomorrow, ska vi då alltså bli indelade i två olika lag och så har våra lärare tänkt att vi antingen ska spela brännboll eller volleyboll mot varandra. Mina lärare har nog lite brist på fantasi då det alltid blir brännboll eller en tripp till Marstrand (en plats i Sverige).
Nästa torsdag är det iaf skolavslutning för min del och förhoppningsvis ska jag sjunga inför alla, hoppas verkligen jag gör det!
Puss och hej leverpastej gillar vi ej<3

Likes

Comments