Skrevet i : Foto

I går bestilte jeg bilder hos Fotoknudsen.no. Jeg bestilte iallefall bilder som vi skal ha i gangen og på kontoret, samt noen bilder som moren min skal få.

Fotoknudsen har ofte rabattkuponger, og denne gangen fikk jeg 40% rabatt på alt. De er også eneste leverandør som tilbyr formatet 20x30, slik at bildene faktisk passer inn i standardmål på rammer. Jeg liker godt rammen "København" fra Bohus som kommer i alle formater med passepartout.Jeg var kjempefornøyd med å fremkalle bilder på skumplate tidligere i år som på bildet over. Det ser veldig elegant og moderne ut! Bakdelen er at du ikke kan bytte ut bildet om du vil ha variasjon, som du lett kan gjøre med papirbilder i ramme. Skumplate har naturlig nok også en helt annen pris enn papirbilder, rundt 500,- for den størrelsen jeg har.

Det er så fint å ha egne bilder på veggene synes jeg! De gir et lite hint om hvem vi er.Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Foto, Hverdag

Jeg har blandede følelser for høstværet. Det er på den ene siden deilig å sitte innendørs og se på TV eller lese, samtidig savner jeg solen litt og det å kunne gå tur uten regntette klær.

Men jeg er heldig som kan nyte vakker natur fra verandaen! Bildet er tatt derfra.

I går var det greit vær, og jeg fikk meg en fin løpeøkt på friidrettsstadion. Jeg drev med friidrett i tenårene, så det var gøy å få testet teknikken litt igjen! I dag sitter jeg med siste finpuss på hjemmeeksamen. Jeg tar et årsstudium i ledelse i helse- og sosialtjenesten ved Høgskulen i Volda. Det skal bli veldig godt å levere den inn i kveld!


Likes

Comments

Skrevet i : Foto
Jeg fotograferte en venninne av meg som ble mor tidligere i høst. Vi var kjempeheldige med været, og jeg ble fornøyd med bildene. Høsten er min nye favorittårstid!

Likes

Comments

Skrevet i : Reiser
Forrige helg ble tilbragt i Paris i anledning konsert med et av mine favorittband, The Rolling Stones. Konserten var fantastisk! Hadde vært helt rått å få fotografere et slikt band en gang. 


Ellers var Paris mye vakker arkitektur og storbystemning med kollektivtrafikk, bråk og folkemengder. 

Likes

Comments

Skrevet i : Foto
Jeg har virkelig fått øynene opp for portrettbilder. Jeg tok gravidbilder av min gode venninne Ida for en måneds tid siden, og lyset og fargene ga en så fin effekt og stemning i bildene.
Jeg skal ha tre lignende foto-shoots nå i høst, men været er ikke helt med på det for tiden. Vi får smøre oss med tålmodighet! Se gjerne flere bilder på min Instagram- @lrmfotonorge.

Likes

Comments

Min andre Amsterdam-tur hittil, vi reiste hit i midten av juni. Amsterdam byr på fine hus overalt, hyggelige mennesker og stemning, og man føler seg trygg i motsetning til enkelte andre storbyer.

Jeg var dessverre syk hele turen, så jeg fikk ikke leid sykkel eller sett meg så mye rundt. Men heldigvis er byen bare noen timer unna med fly!

Vi bodde ved Vondelpark, et fint og ikke så turistpreget område. Hotellet Park Plaza var helt ok, minus for ikke inkludert (og dyr) frokost. Hotellet ligger et par minutters gange unna et trikkestopp som tok oss rett til sentrum, det var perfekt! Det var også kort avstand til restauranter og matbutikk.

Kan anbefale følgende restauranter:

  • Willems
  • Brasserie de Joffers
  • da portare VIA Willemsparkweg


  • 15 Lesere

Likes

Comments