Hvem kender ikke Line Q? Jeg modtog forleden aften en snap fra en af mine tætte venner, hvor han sad til noget kom sammen med sit arbejde, hvor jeg i larmen af musik hørte sætningen: ''Ved du ikke hvem Line Q er?!'', og det satte ærlig talt nogle tanker igang hos mig og jeg gik en tur ned af memory lane. Den tur, vil jeg prøve at dele med Jer, så i måske kan få en forståelse for hvordan det er, at have et kendt navn - på den knap så positive måde.

Mine folkeskole år fra 0-6 klasse foregik på Ellebæk skolen, og jeg husker egentligt de første 3-4 år som ganske fine og uden problemer. Jeg spillede håndbold med de fleste piger fra min klasse, og jeg gik nok i den populære klasse med de ''rigtige'' mennesker, men jeg var ikke en af dem. Omkring fjerde klasse begyndte der at komme et eller andet omkring navnet Line Q, hvad det var, det ved jeg ikke, men nogle havde hvertfald set sig sur på mig og det spredte sig hurtigt til andre skoler. I femte klasse havde vi svømning ovre på Birkelundskolen, og det er derfra, jeg har mine første rigtig minder omkring mobning. Når svømmetimerne var færdige og vi skulle cykle tilbage til vores egen skole, mødte jeg diverse tilråb, min cykel blev smadret utallige gange og det var også her, jeg modtog mit første blå øje. Mine sidste år i femte og sjette foregik primært som en dengse der lavede sine lektier, og i frikvartererne gemte jeg mig i skoven, for at undgå at få kastet bolde, papirskugler og andre ting på mig - det var mildest talt et helvede, og jeg glædede mig til at skulle skifte skole efter sjette klasse, og få muligheden for at starte på en frisk.

Syvende, ottende og niende klasse var nogle virkelig blandede år. Mobning tog i den grad til, og hele syvende og ottende klasse bestod hovedsagligt af psykisk terror og bank i cykelkælderen med spark, slag og væltede cykler ned over sig. På den anden side fandt jeg et fristed på håndboldbanen og blev en rigtig dygtig målmand. Men at være dygtig til sport, kan ikke opveje den grove både fysiske og psykiske mobning der fandt sted i skolen, og jeg skulle derfor på efterskole i niende klasse. Der gik 2 måneder, før jeg også der blev det sorte får i flokken, som blev udelukket fra fællesskabet, og jeg kom derfor hjem for at gennemføre mine folkeskole på den samme skole, hvor jeg tog syvende og ottende. Her hang navnet Line Q stadig fast som en ond ånd, men ‘bankene’ var forsvundet og jeg kunne derfor på sin vis godt leve med det andet - troede jeg.


Fra jeg var 12 til jeg var 18 havde jeg stadig et træls ry og alle vidste hvem Line Q var - selv folk jeg aldrig havde set, mødt eller hørt om, vidste hvem jeg var. Jeg blev kontaktet af drenge som ønskede at komme i seng med mig, fordi de havde hørt at jeg var en (undskyld sproget) billig skank, som bare knaldede med alt og alle - hvilket ikke var sandt! Da jeg blev atten mødte jeg en noget ældre fyr som hed Kristian, og han ændrede på mange måder hele min livsopfattelse. Han fik mig til at skide hul i rygterne og lukke ørene for de tilråb jeg stadig stødte på, når jeg begik mig rundt i byen, og det gjorde faktisk, at jeg bare blev ligeglad. De næste år vidste alle folk stadig hvem jeg var, men jeg nød helt ærlig bare livet for første gang i ti år, og jeg var SÅ ligeglad med folks forestillinger om mig - for JEG vidste hvad der var sandt. Da jeg blev nitten, mødte jeg så mit livs kærlighed i Dennis, og han har fået mig til at føle en kærlighed og tryghed, som jeg aldrig troede jeg skulle opleve. I og med, jeg oplever denne tryghed tør jeg pludselig tage kampen op med dette ømme emne omkring den voldsomme psykisk mobning jeg har været offer for, og det er også derfor jeg har skrevet dette blog indlæg! Jeg har haft det så forfærdelig, og jeg ønsker ikke engang for min værste fjende, at personen skal udsættes for de ting jeg var udsat for - faktisk ønsker jeg det ikke for nogen! Så til alle der har læst dette indlæg færdig: Stop mobning! Tag nu kampen op mod de folk, som du kan se der mobber og få det udryddet. Denne kamp kan en person ikke vinde alene, så hjælp nu hinanden! :-)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments