Den 11/4-2017 havde vi galla på efterskolen, det var en mega god og hyggelig aften. Vi er begge blevet spurgt af vores forældre, om det var en god “gallafest”, hvor vi begge ikke helt vidste hvad de mente, men de mente vores galla, som vi ikke betragter som en “fest” i den forstand. Men en hyggelig aften med vennerne og det var det, dog kan man ikke ligefrem kalde det en fest. I folkeskolen havde Mathilde ikke galla men, jeg (Line) har haft galla fra 7-9 klasse hvor der også blev danset les lanciers, men det var slet ikke på samme måde som her på Stevns. I folkeskolen gik lærerne slet ikke op i, at vi faktisk kunne dansen. Her på efterskolen, har vi lært det meget grundigt. Selvfølgelig gik det RIGTIG dårligt til galla for os begge, typisk..

Dagen startede med, at vi havde timer til kl. 12, derefter havde vi til kl. 17 til at gøre os klar; Altså lægge make-up, sætte hår osv. derefter blev vi hentet af vores gallapartnere. Vi havde begge to gallapartnere, fordi der på vores skole næsten er dobbelt så mange piger som drenge, det vil sige næsten alle drengene havde to piger. Da vi ankom til "festen" blev vi mødt af en velkomstdrink, som vi stod og drak mens vi snakkede og alle par skiftevis kom ind og fik taget billeder, som i kan se ovenover. Vi er begge enige om, at vi stod der i hvad føltes som 2 timer, det var nok kun 45 min. men, det nåede til et punkt, hvor det blevt lidt halv akavet. Det var faktisk pænt lettende, da vi skulle gå ned til bordene og starte med at spise. Vi spiste fra kl 18:00 til 21:00. Det var altså også lige at trække den lidt. Heldigvis var der i løbet af aftenen en masse underholdning bl.a. var der nomineringer, der skulle uddeles fx. årets babes og årets klovn. Kl. 21:00 skulle vi så danse les lanciers, det var en super interessant oplevelse. Efter vi havde danset ville alle tage billeder som i ALLE, og mindst 20 billeder med hver person haha. Imens prøvede lærerne at få alle ind i gymnastiksalen til noget "fest" som ikke lige gik sådan super godt. Men vi fik danset noget limbo, og hørt musik. Til sidst var der oprydning, og så var dagen forbi. En fest var det ikke, men vi havde begge en hyggelig aften som vi ikke vil glemme.

Ses- Line & Mathilde

Vores outfits
Mathilde:

Sko - https://www.deichmann.com/DK/da/shop/maerker/5th_avenue/00013001459152/Lædersandalet.prod?imgFmt=&fromCategoryDetail=&positionInList=41

Buksedragt- en gammel model fra Vero Moda

Line:

Sæt overdel - http://www.envii.com/da/collection/clothes/jackets-and-coats/graff-blazer-aop-6392/X00009268.html

Bukser - http://www.envii.com/da/collection/clothes/pants/envalina-pants-aop-6392/X00004266.html?dwvar_X00004266_size=L&dwvar_X00004266_color=POPPY%20FLOWER%20BIG%20AOP&cgid=dw_app_pants

Sko - https://www.zalando.dk/tamaris-sandaler-navy-ta111l06g-k11.html


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Der er stor forskel på weekender derhjemme og weekender på efterskole. Her kan i læse om hvordan weekender på efterskole er for os.

Ligesom de fleste andre, glæder vi os allerede fra mandag morgen af til at det bliver weekend igen. Når man går på efterskole, er det ofte i weekenderne man har tid til at lave de sjove ting. Fra mandag til fredag er der altid fuld fart på, med skole, træning, valgfag, lektier og alt muligt andet. Selvom efterskole er det år hvor vi har lavet mindst fagligt, så er det, det år hvor vi har lavet mest social. Der sker altid noget i hverdagen, og det er tit svært at tage sig sammen og fx. lave sine lektier, fordi der næsten altid er så meget andet man hellere vi lave i hverdagen.

Derfor er det for det meste kun i weekenden vi har tid til at lave hvad vi lige har lyst til. Selvom der nogle gange, også i weekender er aktiviteter er de altså en del sjovere end skole og lektier, varer ofte kun en time eller to og så er de også valgfrie til tider. Første weekend vi var her på skolen lavede vi glidebane på skolen gamle airtracks med 18kg brunsæbe. Derudover har vi været på stranden, cyklet Stevns rundt, vi ser film hver weekend, går i svømmehallen og meget mere. På en måde er weekenderne det fedeste og sjoveste, men også det kedeligste. Fredag aften kan godt blive mega lang, fordi folk er helt færdige og mega trætte, efter en lang og hård uge. Det vil sige at mange bare er på deres værelse eller andres værelse så skolen virker rimelig tom og død. Lørdagen altid mega nice og vildt hyggelig, der er ofte en masse planlagte aktiviteter, hvis ikke finder man tit selv på en masse sjove ting at lave som ofte varer til langt ud på natten. Derfor er søndag den kedeligste dag, den er super lang, ofte er det vildeste der sker et smut til købmanden eller en matematikaflevering.

Den sidste halvanden måned har vores weekender dog set en del anderledes ud end det i lige har læst om. Vi har nemlig haft "opvisningsweekender", hvor vi har skulle opvise op til 4 gange hver weekend rundt omkring i landet. Vi overvejer eventuelt at lave et indlæg kun omkring vores opvisninger/opvisningsweekender da det er en stor del af vores efterskoleophold og nok den største grund til at vi har valgt gymnastikefterskolen stevns.

Ses - Line & Mathilde

Likes

Comments

Vi kan vist godt blive enige om, at aftenerne er noget af det hyggeligste ved at gå på efterskole. I dag er det torsdag og vi har været oppe og træne her til aften, i vores yndlings sal på skolen "Junckers". Når man går på efterskole er aftenerne det bedste. Der her vi fri, vi kan selv vælge hvad vi vil lave og alle er bare i et godt humør. Der et tit om aften "det sjove sker", det er der de fleste har overskuddet til at lave noget. Det kan nemlig godt være rigtig svært at tage sig sammen til at lave noget, så det er et hårdt valg imellem at ligge i sin seng eller være social. Det er som regel hyggeligst når man tager sig sammen og finder på noget at lave, hvilket vi gjorde i dag. Vi startede med at lave lidt styrketræning, så vi kan blive bikiniklar (haha, kommer nok ikke til at ske), derefter trænede vi smidighed hvilket i kan se lidt af på billederne ovenover. Vi hyggede os vildt meget, og hørte selvfølgelig musik hele vejen igennem.

Ses - Line & Mathilde

Likes

Comments