Snøen kommer og går litt her i Oslo, og selv om jeg synes det er utrolig koselig og vakkert å se snøen som daler ned fra himmelen så begynner jeg å få nok av kulden nå. Jeg er veldig klar for vår, litt lettere klær og lysere dager. Det blir deilig! For øyeblikket nøyer jeg meg likevel med fine dager i hovedstaden - for det er veldig fint her selv om det er litt for kaldt for denne frøkna. Bildene ble knipset før skolen på tirsdag, og for øyeblikket har vi ikke noe snø igjen - bare isete veier, haha.

Happy Thursday!

Likes

Comments

Blomster, varme tepper, myke puter, stearinlys, lykter og en god atmosfære

Da jeg flyttet inn i leiligheten min for syv måneder siden, så begynte jeg så vidt å dekorere den lille verandaen min. Tenk at det er syv måneder siden allerede! Uansett, det gikk ikke helt som planlagt da jeg fikk levert én stol i stedet for to, og fikk beskjed om at stolene ikke kom tilbake på lager noen gang. Den ene stolen jeg fikk levert sendte jeg tilbake, og jeg har ikke gjort noe med verandaen siden. Nå som dagene blir lysere og solen varmer så kjenner jeg at jeg gleder meg til å ta i bruk verandaen min om ikke så veldig lenge. Jeg vil ta på meg tøflene mine, pakke meg inn i et varmt pledd og nyte en rykende kopp kaffe i det solstrålene treffer ansiktet mitt om morgenen. Jeg vil sitte der å drikke vin sammen med en venninne en fredagskveld til solen ikke lenger varmer. Jeg vil sette meg ned for å lese, for å skrive og for å drikke te. Jeg er med andre ord veldig klar for våren og sommeren, og koselige stunder ute på verandaen.

Jeg har enda ikke funnet ut hvordan jeg har lyst til å dekorere den, men jeg vet at jeg vil ha det enkelt og koselig. Og så må det være innenfor studentbudsjettet, haha. Jeg fant mange inspirerende bilder på pinterest, så nå skal jeg begynne å lete litt rundt etter dekor. Er det flere som gleder seg til varmere dager og kvelder eller??

BILDER FRA PINTEREST

Likes

Comments

East - Village, Apt #3849, Nyc

Jeg skulle ønske at søndagens byvandring foregikk i East Village, men de fine gatene på Frogner var en veldig god nummer to. Det er en av de tingene jeg elsker med å bo i en storby, å ha muligheten til å spasere rundt om kring uten mål og mening akkurat når det skulle passe meg. Jeg oppdager alltid noe nytt, enten det er en kafé jeg vil teste ut eller et museum jeg vil titte innom. Det er en super måte å bli kjent med nye steder på! God tirsdagskveld til dere ♥

Likes

Comments

Your mornings set the tone for the day

Jeg elsker rolige morgener hvor jeg står opp tidlig, tar meg en varm dusj og legger meg under dyna igjen med en kopp kaffe og godt lesestoff. Eller, nå skal jeg ikke skryte på meg å ha stått opp så veldig tidlig da, men jeg jobber med å få døgnrytmen tilbake etter ferien - noe som er lettere sagt enn gjort. Den kommer seg forhåpentligvis etter hvert! Jeg skal heller ikke skryte på meg å ha lest så veldig mye i Fashion Drawing in VOGUE, men jeg synes det er veldig fascinerende å se på alle tegningene som har vært med i magasinet fra 1920 til 1980. Nå står rydding og vasking av leiligheten for tur før jeg tar fatt på dagens gjøremål. Jeg håper mandagen deres blir fin ♥

Likes

Comments

Coat: Match / Purse: Louis Vuitton
Caps and pants: Bik Bok
Purse: Louis Vuitton / Shoes: Reebok

Hverdagen er tilbake for fult, noe jeg synes er veldig deilig. Denne uken har det vært veldig fint i Oslo og solen har tittet frem flere ganger. Det er vel og merke ekstremt kaldt, men det gjør meg egentlig ikke så veldig mye når jeg kan sette meg ned på en kafé og varme meg med en kopp kaffe. I dag spaserte jeg, Karoline og Martha rundt om i byen, og det ble hele to kafé-besøk på oss - hihi. En ordentlig koselig søndag med andre ord.

Jeg gleder meg til mandag og ny uke i morgen, og håper at dere har hatt en flott uke!

Likes

Comments

Cool, comfortable and stylish

Denne trenden har jeg og venninnene mine en del delte meninger om. Noen av oss digger velvet og synes det er ordentlig kult, mens andre synes toppene fra Bik Bok minner litt om en turndrakt fra 2006. Personlig var jeg litt skeptisk i starten, men etterhvert har trenden vokst på meg og nå synes jeg at den er ordentlig kul dersom man bruker de rette plaggene. Sko, vesker og andre accessoarer i velvet gjør et hvert antrekk mye mer interessant, og kan brukes både til hverdags og til fest. Personlig elsker jeg hettegenseren på bildet over her - kul, komfortabel og litt annerledes. Jeg kunne vel og merke egentlig tenkt meg alt som er på bildene, hihi. Om du ønsker å ta trenden helt ut så kan du investere i en velvet suit, altså en heldress som den blå på bildet her - jeg digger den!

BILDER FRA PINTEREST

Likes

Comments

Jacket and shirt: Zara / Purse: Kate Spade New York
Sunglasses: Ray Ban / Pants: Bik Bok / Shoes: Reebok

I dag våknet jeg til solstråler som lyste opp soverommet mitt, og det var etterlengtet altså! I det siste har det vært kalde, mørke, regnfulle dager både på Sunnmøre og i Oslo så en solfylt dag stod på ønskelisten. Jeg fant frem den nye jakka mi fra Zara og møtte Anja i sentrum. Vi spaserte rundt om på Operaen og knipset noen bilder før vi satte oss ned på Espresso House for å ta en kaffe. En veldig fin start på helgen! Jeg ønsker dere en fin fredag og håper at dere har det fint ♥

Likes

Comments

Heihei, dere! Det ble plutselig litt stille her inne, men etter en uke på Sunnmøre sammen med familie og venner så er jeg nå tilbake i Oslo klar for å starte hverdagen igjen. Jeg synes alltid det er veldig deilig å komme tilbake til hverdagsrutinene mine etter en lang ferie, og nå er jeg veldig motivert og klar for å gi alt når det kommer til både skole og blogg.

Jeg tror ikke jeg har delt en eneste oppskrift her inne siden jeg startet å blogge på Nouw? Jeg er vel egentlig over gjennomsnittet opptatt av kosthold og mat, og prøver selv å spise mest mulig plantebasert i løpet av dagen. For et år siden kuttet jeg ut kjøtt og fisk fra kostholdet mitt og spiser mest mulig vegansk mat - rett og slett fordi det er da jeg føler meg best. Jeg har mye mer energi enn jeg hadde før, og jeg blir veldig sjeldent syk lengre. Kanskje jeg kan begynne å dele en oppskrift i uken med dere? Jeg blogger jo i hovedsak om mote og skjønnhet, og har virkelig ingen planer om å bli noen matblogger - men litt variasjon skader aldri, spør du meg.

I det siste har det kommet mange produkter på markedet som er laget av soyabønner, men som likevel har en kjøtt-lignende konsistens. Jeg spiser ikke slike produkter veldig ofte, og får som regel i meg protein ved å spise ting som bønner og linser. Likevel så synes jeg det er veldig gøy å eksperimentere med slike produkter, og så er jo det en veldig fin ting for mennesker som ikke er vegetarianere men som ønsker å spise litt mindre kjøtt.

'Kjøttdeigen' som jeg har brukt i denne oppskriften finner dere i frysedisken i de fleste matbutikkene nå om dagen tror jeg, og den er merket som vegansk farse. Jeg har smakt den et par ganger, og synes den smaker veldig godt. Jeg anbefaler dere å ikke tilsette mye vann dersom dere for eksempel skal bruke den til taco, litt holder lenge og da holder konsistensen seg også.

Du trenger:
Fullkornsspaghetti
Valgfri kjøttdeig
Hvitløkskrydder
Salt
Pepper
Tomatpuré
Grønnkål

Kok enkelt og greit opp ønsket mengde spaghetti, og la den koke mens du lager kjøttsausen. Dersom du bruker vegansk farse så tar du den fryste kjøttdeigen og putter den i en stekepanne sammen med litt olje. Tilsett deretter et par spiseskjeer tomatpurè, hvitløkskrydder, salt og pepper. La det stå i noen minutter før du river opp litt grønnkål som du blander inn sammen med kjøttdeigen. Voilá! Det hele er gjort på rundt 15 minutter, og du kan nyte middagen din med god samvittighet.

En slik porsjon fyller kroppen med gode proteiner, fullkorn og litt grønt. Og så holder den deg mett lenge, noe jeg synes er veldig viktig i en travel studiehverdag. Jeg håper dere likte oppskriften og så snakkes vi i morgen! ♥

Likes

Comments

May all your dreams and wishes come true
3...2...1 

Dette var virkelig et fint øyeblikk! Like før vi skulle dra fra hotellet i går så samlet barn og voksne seg rundt et av bassengene med hver sin ballong i hånden, og med en lapp knytt på hver ballong. På lappene skulle vi skrive ned ønsker og drømmer for det nye året, og så telte vi ned sammen og slapp ballongene opp i luften. Jeg synes det er fascinerende å tenke på hvor mange forskjellige drømmer og tanker som fløy opp i luften akkurat da.

Personlig er jeg opptatt av å sette meg små mål hver eneste dag, og tror vel egentlig ikke så veldig mye på nyttårsforsetter lenger. Jeg har ingen planer om å sitte å vente på et nytt år for å starte med blanke ark når jeg har muligheten til å gjøre det hver morgen. Om jeg likevel skal oppsummere 2016 så vil jeg si at jeg har lært mye. Jeg kjøpte min første leilighet i Oslo, og har dermed blitt enda mer selvstendig og lært om alt fra hvordan jeg lufter radiatorene til hvordan jeg skal kildesortere. 2016 var også året da jeg ble vegetarianer, og jeg har lært hvordan et plantebasert kosthold er positivt for helsen min og veldig mye annet. Jeg har lært mye på skolen om både tekst og fotografi. Og sist men ikke minst har jeg lært mye om takknemlighet og om det å sette pris på de små øyeblikkene i hverdagen. Det kan være en biltur, en god middag, en vakker solnedgang eller en klem - små ting som gjør at det kribler litt ekstra i magen eller som gjør at jeg trekker litt ekstra på smilebåndet. Fremover vil jeg fortsette å lære mye, jeg vil være takknemlig hver eneste dag og jeg vil jobbe hard for å nå målene som jeg setter meg. Jeg ønsker dere et godt nytt år, og har troen på at 2017 blir akkurat det dere ønsker at det skal bli ♥

Let's go!

Likes

Comments

Goodbye 2016...
...hello 2017!

Akkurat nå flyr jeg over England og det er bare et par timer til vi lander i Ålesund. Lange flyturer synes jeg egentlig ikke er noe problem, men jeg må innrømme at det er litt rart og ikke feire kvelden sammen med vennene mine hjemme. På den andre siden er jeg utrolig takknemlig for at jeg får gå inn i det nye året sammen med familien min og for at vi har hatt en super uke sammen i Gran Canaria. Vi lander før midnatt og får forhåpentligvis kommet oss inn til byen før fyrverkeriene starter, hihi. En veldig annerledes, men likevel fin feiring.

I går var vi innom kjøpesenteret El Mirador som lå en halv time unna Maspalomas, og mamma var så snill å kjøpe meg denne fine jakken som dere ser over her. Jeg skal vise dere bedre bilder i et senere innlegg, men om dere er ute etter bra shopping på Gran Canaria så er El Mirador et veldig bra senter hvor dere blant annet finner Zara, Mango, Primark, H&M og Stradivarius. Nå skal jeg lukke øynene litt og så snakkes vi i 2017 ♥

Likes

Comments

Instagram@lineleknesund