Mandag: Etter en litt for lang treningspause startet jeg mandagen min med en Pilates Reformer time, og det var utrolig deilig å bevege seg igjen. Deretter stod litt julegave-shopping på agendaen, etterfulgt av litt blogg - og Nouw-arbeid.

Tirsdag: Denne dagen starter jeg med litt hjemmekontor, før jeg drar videre for en negletime. Deretter venter litt venninne-tid med @saraflaaen, før jeg har meldt meg på en Barre-time på treningssenteret. Kvelden går til litt eksamens-forbereding, vasking og pakking til Gøteborg.

Onsdag: Dagen starter med eksamen i språk, hvor jeg drar med meg mini-kofferten på skolen for å rekke toget til Gøteborg sammen med @karolinesmadal like etterpå. Vi skal nemlig møte resten av Nouw-teamet, og det gleder jeg meg veldig masse til!

Torsdag: Denne dagen tilbringer vi på kontoret i Gøteborg, og så reiser vi hjem på kvelden. Da står egentlig julebord med den fine klassen min på agendaen, men jeg er enda usikker på om jeg rekker å være med - jeg krysser fingrene!

Fredag: Denne dagen starter tidlig med en Pilates Reformer time, før jeg må pakke ut fra Gøteborg-turen og pakke klart til juleferie hjemme hos familien. Jeg reiser ikke hjem før mandag, men jeg er en stor tilhenger av å være ute i god tid - haha.

Lørdag: Hele denne dagen går til jobb i butikken, og det tror jeg blir veldig koselig. Kvelden tenker jeg går til noen episoder Sex and the City, ansiktsmaske og avslapping.

Søndag: Denne dagen har jeg også en jobb-vakt i butikken. Jeg har litt lyst til å snike inn en Pilates-time før det, så det håper jeg at jeg får til. Kvelden går til å pakke siste rest før avreise hjem på mandag.


Har dere noen spennende planer? Masse lykke til med siste innspurt før jul!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments


Coat:
Vila / Sweater: Bik Bok / Pants: Nelly / Shoes: Bianco

Da er endelig siste vanskelige eksamen over, og jeg har allerede tatt litt ferie - fra skolen vel og merke. Endelig kan jeg sette meg ned og lese bøker som ikke handler om globalisering, økonomisk politikk og etterkrigstiden. Det blir herlig. Nå er det også bare en god uke til jeg reiser hjem til Sunnmøre, og jeg tror aldri jeg har gledet meg så mye til å komme hjem før.

Før den tid står én eksamen på planen, en tur til Gøteborg (skal fortelle mer om denne på mandag), bakedag med Oslo-familien og litt jobbing. Med andre ord har jeg en veldig fin uke i vente! Nå skal jeg runde av her og springe ut døren for å møte @saraflaaen for en kaffe, før ettermiddagen tilbringes på kontoret med @karolinesmadal. God helg til dere!

Likes

Comments

Som jeg har nevnt tidligere så arrangerte vi frokost for noen av de flinke Nouw-bloggerne hos Albert Bistro på torsdag, og det var så koselig! Maten var som vanlig veldig god, stemningen var på topp og det ble rett og slett en utrolig hyggelig start på dagen. Reportasjen fra eventet ligger også ute og den kan dere lese HER.

// You can read the english post about the event HERE.


Vi fikk deilig te fra Pukka, og spesialtilpasset sminke fra Anastasia Beverly Hills! Så utrolig hyggelig.


I julegavene som vi delte ut var det produkter fra blant annet Rituals, Batiste, Foreo, Personlig Almanakk, EOS og Edblad.


Vi trakk også to vinnere av disse fantastiske kalenderne fra Rituals.


Fineste @dinahansen

Fotograf: Madeleine Lohne / @eddam

Likes

Comments

Contains affiliate links


Julefrokosten som vi arrangerte i dag tidlig var så hyggelig, og jeg er superglad for at jeg får være med i Nouw-teamet! Vi hadde med oss fotograf, så jeg skal dele bilder og mer informasjon om eventet i løpet av morgendagen. Det var i alle fall veldig koselig å se de andre bloggerne igjen, og ikke minst å komme i litt julestemning sammen med Albert Bistro på Aker brygge.

Vel, det jeg egentlig ville dele med dere i denne posten var den nye blazeren min fra H&M, jeg digger den! Jeg likte den så godt at jeg gikk innom i dag og kjøpte buksen som hører til, og jeg gleder meg ordentlig masse til å bruke hele dressen. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et koselig event sammen med Foodora, hvor jeg og @karolinesmadal stoppet innom for et glass vin. Kos! Med andre ord en dag fylt med mat, venner og shopping - helt innafor, spør du meg.

Blazer: H&M / Tshirt: Topshop / Pants: Nelly / Shoes: Bianco

Likes

Comments

Forrige uke var det stor aktivitet her inne når jeg delte planene mine for uken, så det skal jeg fortsette med fremover. Denne uken ser jeg blant annet frem til årets siste forelesning, event med Nouw-gjengen og første desember(!!) - det blir bra.

HEY MONDAY

Mandag: Dagen i dag starter, etter en god dose kaffe selvfølgelig, med årets siste forelesning i Nettavis. Jeg er virkelig klar for å reise hjem til Sunnmøre og ser veldig frem til å få unnagjort alt av forelesninger og eksamener(soon!!). I dag har jeg også planer om å lese litt til eksamen, og så har jeg litt Nouw-arbeid som skal gjøres. Takk for mange fine tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg!

Tirsdag: Siste forelesning!! Det blir en fin dag det. På tirsdag har jeg ellers planer om å bruke ettermiddagen til eksamenslesing, og så skal jeg ta meg en tur på Pilates Reformer eller Body Barre.

Onsdag: Her har jeg planer om å møte flinke @eddam for en kaffe og litt bilder, før jeg utover dagen skal møte @karolinesmadal på kontoret for å jobbe litt. Jeg har også booket meg inn på en Pilates Reformer time litt utpå dagen.

Torsdag: "Julemorgen" sammen med noen av de flinke bloggerne på Nouw, det gleder jeg meg til! Denne dagen skal jeg også levere eksamen i Nettavis, og jeg er heldigvis allerede godt i gang med den. Jeg må også få kjøpt meg et lite juletre, kanskje jeg skal få gjort det på torsdag? Har noen av dere tips til hvor jeg kan finne et lite, falskt juletre? Haha. Senere på kvelden skal jeg kanskje på en spennende middag, jeg oppdaterer dere!

Fredag: 1. desember!! Denne dagen har jeg ventet på siden september. Okei da, ikke så lenge - men lenge. Så her satser jeg på å få pyntet litt til jul før jeg har en vakt i klesbutikken på ettermiddagen. For dere som følger meg på Youtube, så har jeg planer om å filme hver dag i desember(vlogmas), og så poster jeg en vlog fra uken hver uke frem til jul!

Lørdag: Dagen starter med enda en jobb-vakt. På kvelden har jeg og en venninne planer om å dra ut en tur - yey!

Søndag: Reformer timen som er på søndager er muligens min favoritt, så jeg har veldig lyst til å få med meg den om det ikke blir for sent på lørdag. Ellers har jeg kun planer om å lese til en eksamen som er like rundt hjørnet.

God uke til dere!

Likes

Comments

Det er flere uker siden jeg søkte på praktikant-stillingen som assisterende redaktør hos Nouw Norge, og etter en prosess med både prøve-skriving og intervju, kan jeg endelig fortelle dere at jeg har fått stillingen! Wii. Jeg kommer hovedsakelig til å ta hånd om magasinet i Norge, en jobb som jeg allerede er godt i gang med og som jeg synes er utrolig spennende, og ikke minst gleder jeg meg til å jobbe tett sammen med flinke @karolinesmadal . Jeg har faktisk fri fra skolen i hele januar og februar for å være praktikant, og jeg gleder meg så mye til den nye hverdagen etter jul! Da vil det bli mye mer aktivitet her inne også, hihi.

Jeg tilbrakte ettermiddagen på fredag sammen med Karoline på det fine kontoret til Nouw her i Oslo, noe som var utrolig lærerikt og spennende. Nå venter vaske-søndag, litt Nouw jobbing og eksamenslesing - god søndag til dere!

Likes

Comments

Negletimen som jeg startet dagen min med i går endte opp med å ta hele 3,5 timer, noe som resulterte i at jeg fikk litt dårlig tid til resten av planene mine for dagen. Jeg sprang i det minste rundt med fine negler da. Fargen er litt mer nude enn den ser ut som på bildene, men den har definitivt en mer rosa undertone. Liker bare ting viss de er rooosa, hehe.

Ellers så digger jeg de nye skoene mine fra Bianco! Jeg har endelig gått dem ordentlig inn og nå sitter de som støpt på foten. Om de kommer til å bli flittig brukt i vinter - jepp. God onsdag til dere!

Likes

Comments

Mandag: Jeg startet mandagen min med en Pilates Reformer time, en treningsform som jeg har blitt helt frelst av i det siste og som jeg virkelig gleder meg til å gjøre masse av fremover. Resten av dagen gikk til rydding, organisering og litt studering. Jeg hadde også en veldig hyggelig telefonsamtale, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer om den senere.

Tirsdag: Jeg starter dagen på best mulig vis og skal ordne neglene mine allerede klokken 09:15. Videre skal jeg møte en av mine gode venninner hjemmefra før forelesning, og så har jeg planer om å skvise inn en pilates-time før jeg drar hjem og planlegger en artikkel som jeg skal skrive på onsdag.

Onsdag: Vi skal skrive en helsdagsoppgave i faget Nettavis, noe jeg egentlig synes er veldig gøy. Fra min side blir det nok en mote- eller skjønnhetsreportasje. Om jeg får tid så legger jeg inn en pilates-time her også - det gjør så godt for kropp og sinn, spesielt når jeg trenger god konsentrasjon til både skole og jobb.

Torsdag: Denne dagen har jeg tidlig forelesning, og jeg sitter på skolebenken fra 08 til 14:30. Etter skolen har jeg meldt meg på en Body Barre klasse på treningssenteret. En veldig gøyal, men likevel krevende time. Kvelden går til skolearbeid, og så tar jeg muligens en drink med en venninne om tiden strekker til.

Fredag: Gjett hvem som skal stå opp klokken 05 på fredag? Jepp, det er meg. Det er Black Friday, og jeg skal tilbringe morgentimene på jobben før jeg drar videre til et veldig spennende møte klokken 12. Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om dette på fredag! Senere får jeg besøk av noen fine klassevenninner. Stikkord; Julegrøt, pepperkaker, gløgg, rødvin, julefilm og kos. Jeg gleder meg!

Lørdag og søndag: Jeg har faktisk ikke lagt noen planer for helgen, og det kjenner jeg er veldig deilig siden resten av uken min er ganske fullbooket. Enten det blir rolige eller fartsfylte dager så har jeg uansett planer om å nyte disse dagene og flette inn litt skolearbeid.

Håper dere får en superfin uke!

Likes

Comments

Dere som følger meg på instagram og snapchat(@lineleknesund) har helt sikkert fått med dere hvor glad jeg er i julen. Jeg er en av de som har hørt på julemusikk siden oktober, og etter min mening går vi nå inn i årets koseligste tid. I helgen åpnet julemarkedet ved Spikersuppa, jule-vinduene ble satt opp langs Karl Johan og det er nå ordentlig julestemning i storbyen. Det gjør meg så glad! Etter min mening byr hver årstid på en ny start, og denne vinteren har for min del virkelig startet på best mulig vis. Uansett hvor vanskelig ting er i blant så ordner det seg alltid om man klarer å ha en positiv innstilling - en god tanke å ha i bakhodet nå frem mot eksamenstid og siste innspurt på jobben før jul. You can do it!

Psst...Genseren med trompet-armer som jeg har på meg under kåpen er fra Sisters Point, og den har raskt blitt en favoritt i klesskapet mitt! Jeg kjøpte den på jobben (@floydgrensen), og vi har den også i grått og hvitt.

Likes

Comments

Sweater: by mom / Coat: Match Fashion

Nå har jeg offisielt bare seks skoledager og tre eksamener igjen før jeg tar juleferie, og det gleder jeg meg til. Da jeg dro fra gardinene på soverommet i dag tidlig og så at snøen dalte så fint ned, så satte jeg på julemusikken, pyntet litt til jul og tente et par stearinlys. Vi har en fin tid i vente altså! Jeg reiser ikke hjem til Sunnmøre før 18. desember, men jeg har store planer om å nyte julen fult ut selv om jeg blir i Oslo store deler av desember.

Etterhvert møtte jeg Kaja for en kopp kaffe før skolen, og nå er jeg straks klar for min andre forelesning. God tirsdag til dere!

Likes

Comments

Instagram@lineleknesund