• WALL STREET MORNING

    " The New York Times and coffee, please   Dress H&M / Earrings Rebirth Of The Princess En ting jeg h…"

  • GOOD MORNING NYC

    " Reisen føltes ikke like lang, men jeg var like spent - om ikke mer , enn da jeg flyttet hit for et…"

  • YOUTUBE: MAY FAVORITES

    " Jeg har postet en del på youtube-kanalen min i det siste, og for noen dager siden la jeg ut denne …"

The New York Times and coffee, please
 

Dress H&M / Earrings Rebirth Of The Princess

En ting jeg har lagt spesielt godt merke til etter jeg kom tilbake til New York er hvordan energien endrer seg rundt om i de forskjellige bydelene. I East Village hvor vi bor nå er bygningene lave, energien er tilbakelent og menneskene sitter ute i gatene og skravler til langt på natt. I dag dro jeg med meg Emilie til Wall Street og viste henne gatene som jeg pleide å spasere i hver eneste dag. I Wall Street er tempoet ekstremt høyt. Mennene er kledd i fine dresser, køene for å kjøpe kaffe er lange og alt er veldig flott og fint. Jeg husker så godt følelsen av å gå ut av ytterdøren om morgenen da jeg bodde der. Jeg følte meg alltid inspirert og motivert, og jeg elsket å observere menneskene som sprang frem og tilbake med kaffekoppen i en hånd og mobiltelefonen i den andre.

Jeg var litt redd for at ting skulle føles annerledes denne gangen - at byen ikke skulle føles som hjemme lenger. Men det gjør den. De bråkete gatene, komplimentene fra fremmede, lukten, de gule taxiene, utvalget i matbutikkene og bygningene som gjør meg svimmel i det jeg ser opp mot himmelen gir meg fortsatt sommerfugler i magen. Og det føles ganske bra.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Reisen føltes ikke like lang, men jeg var like spent - om ikke mer, enn da jeg flyttet hit for ett halvt år i 2015. Det er en annerledes, men god følelse å være tilbake. Taxiene er fortsatt gule, menneskene er hyggelige og gatene i East Village er like koselige. Ja, for denne gangen så bor jeg i East Village. Leiligheten vi bor i er veldig fin, og vi har store vinduer med utsikt over ett av New Yorks mange lyskryss.

Gårsdagen ble naturligvis veldig lang, og både jeg og Emilie sloknet klokken 22 etter å ha vært våkne i nesten ett døgn. Temperaturen lå på nærmere 40 grader, solen stekte og luften var fuktig. Vi hadde likevel en veldig flott første dag, og jeg er utrolig takknemlig for å være tilbake.

I dag stod jeg opp halv åtte, og det har vært en veldig regnfull morgen så langt. Jeg kjenner at det er litt deilig med tanke på at gårsdagen var utrolig varm. Nå begynner skyene å forsvinne og det er meldt like under 30 grader og sol resten av dagen. Planene er enda litt usikre, men jeg tror vi kommer til å spasere opp mot Central Park for å nyte dagen der. Det å spasere er nok mitt beste NYC-tips! Du får med deg mye spennende, og du lærer å kjenne byen mye bedre. Nå skal jeg finne frem dagens antrekk, spise frokost sammen med Emilie og så deler jeg mer med dere senere i kveld. Husk at jeg er seks timer bak dere, så blogginnleggene blir nok postet på litt rare tidspunkter mens jeg er her. Jeg har ordnet meg amerikansk abonnement(enda et NYC-tips), og har dermed 3G overalt - Instagram blir med andre ord oppdatert ofte så følg meg gjerne @lineleknesund dersom dere vil se mer fra favorittbyen min.

Likes

Comments

Jeg har postet en del på youtube-kanalen min i det siste, og for noen dager siden la jeg ut denne hvor jeg deler noen av mine favoritter fra mai-måned. Jeg gleder meg masse til å legge ut vlogs fra New York, så om det er noe spesielt dere ønsker å se må dere rope ut! Ellers har jeg filmet litt denne uken, så det kommer kanskje en vlog fra uken på mandag dersom jeg blir fornøyd med den. God lørdag til dere ♥

Likes

Comments

Shoes from Zara

Da er siste skoledag unnagjort, og jeg er straks klar for å levere siste eksamen. Dette skoleåret har gått vanvittig raskt altså! Det er deilig og litt skummelt på samme tid egentlig. Etter dagens forelesning gikk jeg en tur innom Zara, og da jeg fant disse fine skoene så måtte de bare bli med meg hjem. Behagelige på foten, og så kostet de meg bare 169 kroner - det kaller jeg et kupp. God torsdag videre ♥

Likes

Comments

Photos // @ronjaslar

Forrige torsdag var jeg så heldig å bli invitert til Vana Perisa sin salong på Frogner, Rebirth Of The Princess. Vana er utrolig inspirerende, og hun har oppnådd mye ved hardt arbeid. Hun snakket mye om at vi alle sammen er unike og vakre. Hun sa blant annet:


"Det handler ikke om hvor stor du selv er, men om hvor stor du får andre til å føle seg."
 

I følge Vana er vi alle prinsesser, og om du tar turen innom salongen hennes så er det akkurat det du blir behandlet som. Vi fikk prøve vakre kjoler, smykker og solbriller. Hun sprayet oss også med en selvbruning i ansiktet som virket som en countour og skapte illusjonen av mer definerte kinnbein. Jeg følte meg så fresh dagene etterpå! Tusen takk til Insp Love og Rebirth Of The Princess for en utrolig hyggelig og inspirerende kveld.

Likes

Comments

I det siste har jeg vært flink til å oppdatere Youtube-kanalen min med både vlogger og sminkevideoer, og for et par uker tilbake bestemte jeg meg for å melde meg på Stylista sin skjønnhets-konkurranse. Dere som følger meg på instagram har kanskje fått med dere at jeg ble valgt ut som denne ukens finalist, og jeg vil bare takke alle som stemte meg frem - så gøy! For øyeblikket finner dere meg på fremsiden av Stylista, men om dere vil klikke dere inn å se sminkevideoen som jeg har deltatt med så kan dere klikke HER. Og om dere vil se mer av meg på Youtube kan dere abonnere på kanalen min ved å klikke dere inn HER.

Ellers er siste eksamen straks unnagjort, og det kribler i magen etter avreise til New York allerede neste tirsdag. Sommer, sol, late dager og nye eventyr. Det gleder jeg meg til. Fortsatt god søndagskveld til dere ♥

Likes

Comments

Cashmere sweater from Hosbjerg (Here).

For en stund tilbake siden så skrev jeg om lanseringen av Hosbjerg i Norge sammen med Twinsisters Agency hos Undorn i Bogstadveien. I ettertid var jeg så heldig å få denne fine cashmere genseren av dem, og den har raskt blitt en favoritt hos meg! Kvaliteten er fantastisk, og jeg elsker de rosa detaljene. Den er helt perfekt til kjølige sommerkvelder, så den blir nok flittig brukt av meg fremover.

Hos www.twinshop.no kan dere se mer av denne herlige kolleksjonen.

Photos // @eddam

Likes

Comments

Sunnies Ray Ban / Jacket Soaked in Luxury / Sweater Nelly / Pants Bik Bok / Shoes Zara

Om dere ikke har lagt merke til det enda, så har jeg blitt helt hekta på denne frisyren i det siste. Den er så enkel å slenge sammen om morgenen, og er etter min mening både elegant og kul ut på samme tid. Og så redder den enhver dårlig hårdag, noe jeg har litt vel ofte. Gårsdagens antrekk ble enkelt, komfortabelt og lett. Temperaturen er på vei opp og det føles veldig bra å gå rundt i Oslo for øyeblikket!

Nå springer jeg straks ut døren for et spennende møte, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer om det. Om dere vil se en sneak-peak så kan dere titte innom Youtube-kanalen min litt senere i dag. God tirsdag til dere ♥

Likes

Comments

Sweater Bik Bok
Shirt Zara
Pants Floyd
Shoes Bianco

Happy Monday! 

Likes

Comments

Jeg digger den nye klokken min som jeg fikk av pappa for en stund tilbake! Den er stilren og passer til alt i tillegg til at den er unik - og det liker jeg. Den er litt stor til meg for øyeblikket, men jeg har brukt den mye likevel og jeg gleder meg til å få tatt av ett par ledd slik at den sitter helt perfekt.

Jeg er en av dem som føler att sølv er finest til meg, og jeg har vel egentlig bare smykker i sølv. Jeg så lyst til å finne meg et fint brett i marmor som jeg kan legge alt av smykker, klokker, armbånd og ringer på, mest fordi jeg trenger litt system. Om noen av dere har tips til hvor jeg kan finne noe slikt så let me know!

Likes

Comments

Instagram@lineleknesund