• YEAH

    " Sweater Bik Bok Shirt Zara Pants Floyd Shoes Bianco Happy Monday!  "

  • VINTAGE

    " Jeg digger den nye klokken min som jeg fikk av pappa for en stund tilbake! Den er stilren og passe…"

  • SUMMER WANTS

    " Klikk på bildene for å komme til produktene! (adlinks) 2017 flyr fobi, og jeg synes det er helt ut…"

Sweater Bik Bok
Shirt Zara
Pants Floyd
Shoes Bianco

Happy Monday! 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg digger den nye klokken min som jeg fikk av pappa for en stund tilbake! Den er stilren og passer til alt i tillegg til at den er unik - og det liker jeg. Den er litt stor til meg for øyeblikket, men jeg har brukt den mye likevel og jeg gleder meg til å få tatt av ett par ledd slik at den sitter helt perfekt.

Jeg er en av dem som føler att sølv er finest til meg, og jeg har vel egentlig bare smykker i sølv. Jeg så lyst til å finne meg et fint brett i marmor som jeg kan legge alt av smykker, klokker, armbånd og ringer på, mest fordi jeg trenger litt system. Om noen av dere har tips til hvor jeg kan finne noe slikt så let me know!

Likes

Comments

Klikk på bildene for å komme til produktene! (adlinks)

2017 flyr fobi, og jeg synes det er helt utrolig at vi allerede er midt inne i mai måned. På en annen side er jeg ekstremt klar for sommer, sol og late dager på stranden. Jeg har offisielt pakket bort alt av høst - og vinterklær slik at jeg har plass til nye, lette sommerklær og jeg er veldig klar for å oppdatere garderoben litt.

Jeg har lenge hørt andre snakke om Shein, men jeg har egenltig aldri vært innom siden deres selv. Vel, jeg tittet innom og fant mye fint! Så mye at jeg bestemte meg for å dele noen av mine favoritt-plagg med dere. Jeg har store planer om å klikke hjem et par bikinier, og den hvite skjorten over her synes jeg også var utrolig herlig. God helg, fine!

Happy shopping!

Likes

Comments

Da jeg vokste opp var jeg alltid fascinert over å se mamma ta på leppestift. På badet, i bilen og i sminkespeilet. Hun var liksom aldri helt klar før hun hadde fått på seg den røde leppestiften - eller burgunder som den ofte var når høsten kom. Bestemor var også slik, hun pleide å fortelle meg at hun måtte ta på seg ansiktet før vi kunne gå noen plass. Jeg ser henne fortsatt for meg, fra min lille vinkel der jeg så opp på henne mens hun tok på seg leppestift og smykker. Vel, i senere tid har det smittet litt over på meg det her tror jeg. Jeg føler meg bare ikke helt klar uten en fin leppestift, eller før jeg har tatt på meg ansiktet som bestemor ville ha sagt.

For øyeblikket er det de to produktene over her som er min favoritt-kombinasjon. Liplineren er utrolig gammel, jeg tror faktisk jeg lånte den fra mamma engang, hehe. Den er uansett fra Bare Minerals i fargen Natural og på bildet under her ser dere fargeprøven øverst. Leppestiften er fra Mac i fargen Velvet Teddy. Den er matt, nude og utrolig fin. Det er da den nederste fargeprøven som dere kanskje allerede har skjønt. Jeg er generelt veldig glad i Mac sine leppestifter og elsker hvor myke de er på leppene.

Jeg har på meg denne kombinasjonen i den siste sminkevideoen jeg la ut. Om dere ikke har sett den så kan dere blade dere litt nedover på bloggen så finner dere den ♥

Likes

Comments

Jeg våkner til regndråper som faller utenfor vinduet. Én etter én treffer de bakken, og hvert eneste gresstrå bøyer seg. Lyden av naturen gir meg ro i sjelen. Jeg sitter der ved vinduet i noen minutter mens jeg varmer hendene rundt den rykende koppen som står foran meg. Tankene hviler, fokuserer på hvor estetisk vakkert det er utenfor.

Naturen fascinerer meg. Vi vokser opp til at magi hører barndommen til, selv om vi er omringet av uforklarlige ting hver eneste dag. Solen skinner, skyene danser. Regnet faller. Vakre blomster gror, lukten sprer seg. Sommer, høst, vinter og vår. Skapninger forsvinner, nye kommer til. Jeg håper at jeg aldri slutter å ta vare på de små øyeblikkene, at jeg ikke vokser opp og blir blind på magien rundt meg.

Jeg vil danse i regnet, føle solstrålene som steker mot den bleke huden min. Lukte på fargerike blomster. Sitte ved havet og høre på bølgene som bruser lett i det de forsvinner inn mot strandkanten. Smile, le, gråte og sette pris på de små øyeblikkene. Hverdagsmagi.

Likes

Comments

Jeg og fine @karolinesmadal som jeg dro sammen med til gårsdagens event, ble møtt av hyggelige damer og champagne i døren hos Undorn sitt showroom. Det var lanseringsfest for det danske merket Hosbjerg, som nå skal innta det norske markedet etter å ha startet opp i Danmark i 2014. Det tror jeg tror kommer til å gå utrolig bra! Den nye kolleksjonen består av så mye fint, og jeg kunne virkelig tenkt meg å fylle opp garderoben med nye plagg.

Bloggen til vakre Martine kan dere klikke dere inn på HER.

Den lekre jakken på bildene under her er en av favorittene mine i kolleksjonen. Genseren jeg hadde på meg var utrolig tjukk, så jakken ser litt vél liten ut på bildene her - men den var utrolig fin altså! De hadde også en utrolig flott, grønn skinnjakke og flere matchende sett som jeg veldig gjerne skulle hatt i garderoben. Sjekk ut instagramen til Hosbjerg dersom du vil se mer!

Takk til Twinsisters Agency, Hosbjerg og Undorn!

Likes

Comments

Sweater and shoes Zara
Purse Labelle
Pants Cubus
Watch Omega

I formiddag var jeg så heldig og få ta turen innom Undorn sitt showroom i Hegdehaugsveien, for å titte på den nye kolleksjonen til det danske merket Hosbjerg. Der var det mye fint altså! Jeg skal dele noen bilder og mer info om eventet senere. Antrekket ble komfortabelt og enkelt, og egentlig akkurat passe varmt - noe som var veldig heldig da det både var strålende sol, regn og snø på engang.

Bildene er tatt med den nye linsa mi og så langt er jeg strålende fornøyd med den! GRWM videoen som jeg lovte dere er jeg usikker på om jeg får gjort noe særlig ut av. Jeg hadde nemlig veldig lite batteri på kameraet, og fikk dermed ikke filmet så mye.. Hmm, vi får se! God tirsdag til dere ♥

Likes

Comments

Før pleide jeg alltid å dele planene mine for den kommende uken på bloggen, men det er veldig lenge siden jeg har gjort det nå. Jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre det til en ukentlig greie, i alle fall ikke nå som hverdagen for det meste består av skolearbeid. Vel, vi får se! Under her har dere en oversikt over det som står på timeplanen min denne uken.

Monday

Tidlig forelesning hvor vi tok fatt på lokalavis som er det siste faget vi skal ha dette semesteret. Etter skolen dro jeg en tur til Storo hvor jeg kjøpte ny linse til kameraet mitt, og flere kleshengere - jeg får liksom aldri nok. Kvelden går til skolearbeid og planlegging av uken.

Tuesday

På tirsdag skal jeg på et lanseringsevent av det danske motemerket HOSBERG sammen med Twinsisters Agency. Det gleder jeg meg til! Jeg har planer om å filme en Get ready with me før eventet, så den håper jeg å dele med dere i løpet av uken. Deretter skal jeg gjøre unna litt skolearbeid før jeg møter et par venninner for en treningsøkt. Jeg har ikke vært flink nok til å trene i år, og jeg kjenner at jeg må prøve å være flink nå i eksamensperioden slik at jeg får litt mer energi.

Wednesday

Vanligvis jobber jeg fast i klesbutikken på onsdager, men denne uken har jeg fått fri slik at jeg får gjort unna litt eksamensarbeid. Jeg har en forelesning midt på dag etterfulgt av et 'redaksjonsmøte' sammen med resten av klassen. Om jeg er effektiv skal jeg vaske ned balkongen min slik at den er klar til å bli malt senere i uken.

Thursday

Denne dagen har jeg avtalt et intervju til en skoleoppgave, og det tror jeg blir veldig spennende! Kvelden går til å skrive artikkelen og bli ferdig med den før deadline på fredag.

Friday

Jobbhelg! Denne dagen blir jeg å finne hos Floyd.

Saturday

Denne dagen går også til jobb. Forhåpentligvis finner jeg på noe gøy lørdagskveld - det trenger jeg etter en uke fullpakket med eksamensarbeid.

Sunday

Frokost sammen med mamma og pappa! Om alt av skolearbeid er unnagjort satser jeg på at jeg får malt balkongen min denne dagen. Da er jeg klar for å kjøpe møbler til neste uke - det har jeg gledet meg til en stund. Det er fult mulig at jeg blir boende på balkongen deretter altså, neida.

Hvilke planer har dere denne uken?

Likes

Comments

Det spørsmålet jeg får aller mest på instagram og bloggen - veldig ofte in real life også, er hvilket kamera jeg bruker. Fotografi er noe jeg alltid har vært interessert i og jeg har dermed litt kunnskaper om emnet, uten at jeg på noen måte kan kalle meg profesjonell. Derfor tenkte jeg å starte en liten spalte her på bloggen som jeg har valgt å kalle Through my lens. I denne spalten kommer jeg til å dele tips og triks både når det kommer til hvordan de forskjellige komponentene på et kamera fungerer, vinkler som er attraktive til forskjellige motiver og hvordan man kan redigere bilder. Rett og slett små ting som jeg har plukket opp her og der siden jeg begynte å interessere meg for foto. Høres det interessant ut eller? Det håper jeg!

Denne første spalten skal handle om hvilket kamera utstyr jeg benytter meg av. Som foto-læreren min i journalistikk sa: "Det å spørre en fotograf om hvilket kamera vedkommende bruker, er som å spørre en forfatter om hvilken pen han eller hun bruker - det er ikke viktig." Du trenger altså ikke å investere i et utrolig dyrt kamera for å ta gode bilder, men etterhvert som du behersker teknikker så er det absolutt gøy å gå litt videre med utstyret. Selv har jeg hatt speilrefleksen min siden jeg var fjorten, og har siden da kun investert i en ny linse til kameraet. I 2015 bestemte jeg meg for å kjøpe et kompakt systemkamera da jeg skulle reise veldig mye og ikke ønsket å dra med meg speilrefleksen over alt.


Canon 450D

Årsmodell: 2008
Oppløsning: 12.2 megapiksler
Bilder pr/sek: 3.5

Dette kameraet kjøpte jeg som sagt da jeg var fjorten, og det var vel da interessen min for foto begynte ordentlig. På den tiden var dette et veldig bra kamera som ble flittig brukt fra min side. Etterhvert som jeg ble eldre ville jeg at bildene mine skulle se litt mer profesjonelle ut. Da bestemte jeg meg for å kjøpe en 50mm linse som enkelt og greit slipper inn mer lys slik at bildene får en ordentlig uklar bakgrunn. Etter jeg kjøpte den har jeg lagt standardlinsen helt på hylla fordi jeg følte at bildene ble både klarere og mye finere med den nye. Jeg bruker alltid dette kameraet sammen med 50mm linsen når jeg tar bilder til bloggen.

Under her er det første bildet tatt med 50mm linsen og det andre bildet er tatt med 18-55mm linsen som fulgte med kameraet. Jeg skal ikke gå i detalj på hvordan de forskjellige linsene fungerer, det kommer det mer om i et annet innlegg! Jeg har redigert lysstyrken og kontrastene litt, men jeg har redigert begge bildene helt likt.


Sony a5000

Årsmodell: 2014
Oppløsning: 20.1 megapiksler
Bilder pr/sek: 4

Etter å ha hatt speilrefleksen min i syv år bestemte jeg meg for å investere i et litt mindre kamera som var lettere å ta med seg på reiser. Jeg bestemte meg for å kjøpe Sony a5000 som kostet meg rundt 3000kr. Kameraet tar klare bilder, og er etter min mening det perfekte kameraet dersom du skal ut på tur. Det er lett og lite som gjør at man lett kan putte det i veska eller henge det rundt halsen. Dette kameraet er det perfekte selfie-kameraet, da man lett kan vippe opp skjermen slik at man ser seg selv. Her blir kvaliteten utrolig bra!

Linsen som følger med kameraet er en 16-50mm linse, og selv om den fungerer fint så har jeg lenge ønsket meg en 50mm linse til dette kameraet som jeg kan bruke til antrekksbilder og mer blogg-relaterte bilder. Siden jeg snart skal til både NYC og Italia bestemte jeg meg for å kjøpe meg en ny linse i dag, og etter å ha testet den litt ut er jeg utrolig fornøyd! Linsen tar klare, fine bilder og den slipper inn godt med lys slik at bakgrunnen blir uklar. Denne linsen skal jeg teste ut enda mer ved morgendagens event - så da får dere se mer av hvordan bildene blir med den.

Hva er dine beste foto-tips?

Likes

Comments

Instagram@lineleknesund