GREEN SMOOTHIE BOWL

You need:
2 frozen bananas
2 frozen kiwis
Frozen spinach
One small avocado
Water

Formen har ikke vært helt på topp i det siste, og når jeg er syk er jeg ekstra opptatt av å få i meg godt med næring slik at jeg blir raskt frisk. Smoothier er etter min mening en super måte å få i seg ekstra vitaminer på, så i dag bestemte jeg meg for å lage en grønn smoothie bowl. Jeg blandet enkelt og greit ingrediensene sammen i en blender, puttet blandingen i en fin bolle og så toppet jeg smoothien min med kokosflak, gojibær, en halv banan, tørkede multer og chiafrø. Yum!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Sneakers from Reebok

Jeg ble så glad da mamma overrasket meg med disse skoene forrige uke! Jeg elsker hvite sneakers, og jeg har flere par som jeg bruker ofte. De kan brukes til det meste og er i tillegg super komfortable. Siden været i Oslo består av regn, tunge skyer og kalde temperaturer så tror jeg at disse skal få en fin plass i klesskapet frem til neste sesong. Jeg gleder meg allerede til å ta dem i bruk, hihi. 

Likes

Comments

In my makeup bag: 

Sminke er noe jeg synes er veldig gøy, og jeg føler meg alltid freshere etter noen minutter foran speilet om morgenen. Til hverdags er jeg opptatt av og ikke bruke for mye tid på sminken, samtidig som jeg fokuserer på en ren hud og lett øyensminke, da er jeg som regel good to go! Jeg har lagt inn linker til de aller fleste produktene dersom noen av dere vil teste dem ut.

Flawless skin:

Når jeg sminker meg liker jeg å ha fokus på en ren og jevn hud, så dette punktet varier jeg litt etter hvordan huden min ser ut. Om jeg ønsker å dekke litt ekstra legger jeg først et lag med Clinique sin Beyond Perfecting foundation , deretter legger jeg Loreál sin True Match concealer under øynene og på urenheter, og så setter jeg sminken med Bare Mineals sitt foundation-pudder. Dersom jeg vil definere ansiktet enda mer så legger jeg en mørk concealer i kinnbena og langs neseryggen før jeg setter sminken. Om jeg ønsker en lettere dekkevne dropper jeg foundation!

Etter at basen er satt legger jeg The Balm sitt Bahama Mama solpudder i kinnbena, langs hårfestet og langs neseryggen for å varme opp og forme ansiktet. Jeg legger også New Kid sin blush i fargen ice pop i kinnene.

Simple eye makeup:

Til slutt fyller jeg inn øyenbrynene mine med Anastasia Beverly Hills sin brow wiz , bøyer øyevippene med en vippetang og legger et lag med min favoritt maskara på de øvre vippene. Om jeg vil ha litt ekstra glød legger jeg The Balm sin highlighter på kinnbena, langs neseryggen og under øyenbrynene.

Finished look: 

Hvilke leppeprodukter jeg bruker varierer litt fra dag til dag, så jeg har planer om å vise dere noen favoritter i et senere innlegg. Om det er ønskelig kan jeg også få laget ett innlegg om hvordan jeg pleier å sminke meg til fest eller finere anledninger! Jeg håper dere likte innlegget og at dere får en fin tirsdag

INNLEGGET INNEHOLDER ANNONSELENKER

Likes

Comments

Coat: Vila / Tshirt: TopShop

Det er grått og kaldt i Oslo om dagen og langs gatene ligger fargerike blader strødd rundt om kring. Jeg synes høsten er utrolig sjarmerende, og jeg elsker å spasere rundt om i byen på denne tiden av året med en chai latte i hånda.

Bildene over ble tatt etter fredagens forelesning, og jeg tror faktisk jeg lo høyt av meg selv da jeg våknet med like mye volum i håret som Carrie Bradshaw. Sånn kan det altså gå når man legger seg med vått hår og fletter, haha. Det tonet seg heldigvis ned en god del da jeg løp til skolen med kaffekoppen i hånda og brillene langt nede på nesa. Jeg har som regel veldig god tid før skolen, og på fredag hadde jeg så god tid at jeg fikk dårlig tid - det skjer oftere enn det burde. Dermed ble antrekket veldig enkelt og avslappet, men det er egentlig slik jeg liker det!

Likes

Comments

Avocado toast for breakfast
..but first, coffee

Mandagen er her igjen, og for min del startet jeg uka på best mulig måte - med brillene på nesa og en god frokost foran meg. Avokado toast er noe av det beste jeg vet, men som jeg egentlig lager alt for sjeldent. Jeg moser en avokado sammen med saften fra en halv sitron, salt og litt pepper. Om jeg har sennepsfrø tilgjengelig så pleier jeg å strø litt på toppen! Det er godt, og om dere ikke har smakt det før så anbefaler jeg dere å gjøre det denne uken.

Denne uken er jeg ukens blogg her på Nouw, og det er jo litt stas! Jeg er ganske ny her på plattformen, så velkommen til dere som ikke har tittet innom her før. Jeg blogger for det meste om mote og skjønnhet, men dere kommer også til å se både hverdagsinnlegg og oppskrifter her inne i ny og ne. Jeg håper dere får en superfin mandag

Likes

Comments

I love early mornings when it feels like the rest of the world is still fast asleep and you're the only one who's awake and everything feels like it is'nt really real and you kind of forget about all your problems because for now it's just you, the world and the sunrise.


Lørdagen er her igjen, og i dag sov jeg lenge før jeg startet dagen med en kopp kaffe og påfyll av inspirasjon. Jeg elsker slike morgener hvor jeg kan senke skuldrene og bare kose meg i eget selskap - en kopp kaffe, rolig musikk og et duftlys så er jeg veldig fornøyd altså.

Er det noe jeg har lært i løpet av mine 20 år, så er det at det er utrolig viktig å kunne ha det bra i eget selskap. Man må rett og slett ha det bra med seg selv før man kan ha det bra sammen med noen andre. Jeg pleier å bruke alene-tiden min å planlegge og til å bli inspirert, andre ganger kobler jeg helt ut med en film eller en serie - ja, og så danser jeg rom regel rundt til musikk når anledningen melder seg haha. Jeg føler at etterhvert som jeg blir eldre så finner jeg mer og mer ut av hva jeg står for, hva mine verdier er, og ikke minst hva jeg ønsker å være med på og ikke. Det er utrolig viktig å ha sin egen stemme, og ikke bare henge seg på alle andre. Man kommer ikke langt med å gå rundt å være likegyldig til alt, tro meg. Legg bort sosiale medier og Netflix, skru på favoritt musikken og finn frem en bok hvor du kan skrive ned hva du tenker på - eller ting du er takknemlig for, det gjør alltid godt. Tenn et duftlys og lag deg en kopp te, eller ta deg et glass vin om du vil. Dagens oppfordring fra meg, hihi. Jeg ønsker dere flott lørdag videre

Likes

Comments

Jacket: Cubus / Shirt: Zara / Jeans: Mango

Dette antrekket hadde jeg på meg da jeg var innom showroomet til Mildh Press på onsdag, og jeg bare elsker der nye skjorta mi! Den er liksom litt annerledes - men veldig kul, spør du meg. Den blir garantert med til Spania om to måneder altså.

Fredagen er her, og vi kan endelig senke skuldrene. Senere kommer Sara en tur på besøk, så da blir det pizza og kos for å kickstarte helga. Det kjenner jeg skal bli veldig godt etter en hektisk uke med arbeidskrav og eksamen hengende over meg. Jeg ønsker dere en superfin helg

Likes

Comments

SS17

I går var showroomet til Mildh Press fylt med nye godbiter fra SS17 kolleksjonene til blant annet Ilse Jacobsen, Samsøe Samsøe, Missoni, Diemme, Lexington, New Balance, og mange andre, flotte varemerker. Vi snakker lysere farger, spreke mønster og spennende materialer. Det var veldig gøy å titte rundt, og jeg gleder meg til å se kolleksjonene i butikk!

Likes

Comments

Jeg er utrolig svak for fine sko, vesker - og ja, egentlig fine klær generelt. Da jeg var innom Zara i går fant jeg veldig mye fint som jeg gjerne skulle tatt med meg hjem, men jeg var flink og valgte ut skoene som dere ser over her, hihi. Jeg synes de er superfine, og så kan de brukes til utrolig mange antrekk og anledninger. De kostet bare 299, så studentlommeboka var veldig fornøyd - haha.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et super koselig event sammen med Mildh Press, men det skal jeg snakke mer om i neste innlegg. Nå venter noen timer med eksamensjobbing på meg - jeg håper dere har det fint!

Likes

Comments

Å tenne duftlys

Kaffe om morgenen

Følelsen etter en god treningsøkt

Å ta bilder

Julestemning

Å reise

Sol

Lange bilturer uten destinasjon

Å lese bøker

Storbyer

Å være sammen med mennesker som jeg er glad i

Dyr

Mote og interiør

Kunst

Å stå opp tidlig

What makes you happy?

Likes

Comments

Instagram @lineleknesund