Sunglasses and t-shirt: Na-kd / Jacket: Forever21 / Scarf and shoes: Zara / Pants: Bik Bok

Foto: @eddam

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Fine Helene og @karoline

For et par dager tilbake var jeg så heldig å få bli med på et VIP event sammen med Twinsisters Agency og Undorn, og det var utrolig spennende å få se de nye kolleksjonene. Hosbjerg sin kolleksjon var inspirert av OL og hadde mange kule print, samtidig som hele kolleksjonen var veldig avslappet og sporty. Jeg forelsket meg helt i alle de freshe settene som kommer - gled dere!

Tusen takk til Twinsisters Agency, Undorn og Hosbjerg for en inspirerende ettermiddag! Bildene i innlegget er tatt av flinke @eddam .

Likes

Comments

sponset produkt

For et par dager siden fikk jeg en utrolig hyggelig pakke i posten fra Pressekontakterna og Bjørklund. Personlig er jeg utrolig glad i smykker og ringer i sølv, så dette kommer til å bli flittig brukt av meg fremover. Smykket er fra FROST kolleksjonen deres, og dersom dere er interesserte i å titte litt mer på den så kan dere klikke dere inn HER . Jeg ønsker dere en fin dag videre!

Likes

Comments

WEIGHTLESS COMPLETE COVERAGE CONCEALER
Urban Decay

For ett par dager siden dro jeg en tur innom Oslo City etter jobb og plukket med meg noen godbiter til sminkepungen. Jeg var først og fremst ute etter en ny concealer, og jeg hadde hørt mye bra om denne fra Urban Decay. Jeg har den i fargen 'Light Warm' og den er litt lysere enn min egen hudtone, noe jeg er synes er helt perfekt slik at den lysner litt opp i området under øynene. Etter å ha testet den ut ett par ganger er jeg utrolig fornøyd! Den er lett å blende ut og sitter godt hele dagen.

ALWAYS ON LIQUID LIPSTICK
Smashbox

Jeg plukket også med meg denne fantastiske leppestiften fra Smasbox. Fargen er kald og litt mer brun enn den ser ut som på bildene, og selve formelen er utrolig myk. Den er også veldig lett å påføre! Jeg har denne i fargen 'Stepping Out'.

FINISHED LOOK

Under her har jeg brukt både concealeren og leppestiften, og personlig synes jeg resultatet ble veldig bra. Jeg har filmet en sminkevideo til dere som jeg legger ut veldig snart! Abonner på Youtube-kanalen min HER dersom dere vil se den ♥

Likes

Comments

Sunglasses: NA-KD / Scarf: Zara / T-shirt: H&M / Skirt: Match

Likes

Comments

De siste dagene vi var i Italia lå temperaturen på nærmere 40 grader, noe som gjorde at vi ikke fikk utforsket La Spezia så veldig mye. Vi hadde ikke badebasseng og det var heller ikke muligheter for å bade i sjøen i området. Vi ble derfor tipset om å dra til bassenget ved Akua Da Oscar. Et utrolig flott basseng som lå helt nede ved sjøen. Det var litt dyrt å legge seg der, men absolutt verdt et besøk om du er i området!

Jeg har forresten endelig fått lastet opp vloggen fra Italia, og den kan dere se HER.

Likes

Comments

Instagram@lineleknesund