• TAKE ME BACK TO THIS

    " I dag savner jeg sol, varme og late feriedager.. Summer hurry up! "

  • FAVORITE SHIRT

    " Coat: Soaked in Luxury / Shirt: Love&Divine / Pants: Floyd by Smith Da var fredagen her, og etter …"

  • PUBLIC OSLO

    " Det er lange dager på jobb for tiden, men jeg storkoser meg og jeg gleder meg masse til vi åpner d…"

Coat: Soaked in Luxury / Shirt: Love&Divine / Pants: Floyd by Smith

Da var fredagen her, og etter en arbeidsuke på rundt 50 timer så kjenner jeg at det skal bli veldig godt å ha fri i morgen. Men dere, se på skjorta over her da! Det er en stor favoritt blant oss i butikken, og vi har samme printet i off-the-shoulder kjole - såå fint. Love&Divine har veldig mye lekkert, og kvaliteten er utrolig delikat. Det å jobbe i klesbutikk er ikke nødvendigvis så veldig lønnsomt altså, haha. Jeg håper dere har det fint, og så ønsker jeg dere en super helg ♥

Likes

Comments

Det er lange dager på jobb for tiden, men jeg storkoser meg og jeg gleder meg masse til vi åpner dørene på onsdag. Dersom dere vil vite mer så må dere titte innom instagram @floyd_grensen, der kommer det også til å komme mange spennende konkurranser fremover så det blir veldig bra!

I lunsjpausen min i dag så møtte jeg mamma og en venninne på paleet for å spise litt. Vi dro innom PUBLIC som er en ordentlig fin restaurant som ligger i underetasjen - god mat, hyggelig personal og koselig innredning. Absolutt å anbefale dersom dere er i Oslo ♥

Likes

Comments

Michellar Cleansing Water

Jeg har alltid brukt sminke-servietter til å fjerne sminken, rett og slett fordi jeg synes det sparer meg tid og er effektivt. For en stund tilbake fant jeg ut at serviettene kan tørke ut huden, og bestemte meg derfor for å prøve meg på en flytende sminkefjerner. Nå sverger jeg til denne fra Garnier, og jeg elsker hvor ren og fin huden min føles etter jeg har fjernet sminken. Et stort plus at den er billig og kan kjøpes i dagligvarebutikken!

Elizabeth Arden 8 Hour Cream

Tørre lepper er et stort problem på vinterhalvåret, og jeg vet at det ikke gjelder bare meg. Da jeg reiste til Gran Canaria i julen viste mamma meg denne leppepomaden, og jeg har brukt den nesten hver dag siden! Den er utrolig god og holder leppene mine myke og friske selv på kalde vinter-dager.

Har dere testet ut noen av disse? Vi snakkes i morgen ♥

  • 76 lesere

Likes

Comments

Coat: Match / Pants: Bik Bok / Purse: Louis Vuitton / Shoes: Reebok

Likes

Comments

God kveld, dere! I dag hadde jeg min første dag i den nye jobben min, og jeg gleder meg ordentlig til butikken er oppe og går. Jeg skal jobbe som deltidshjelp hos Floyd Grensen, og vi skal åpne butikken neste uke - så da må dere komme innom en tur. Jeg skal komme tilbake med detaljer angående åpningen senere!

Bildene over er fra weheartit - en side som jeg bruker hele tiden for påfyll av inspirasjon. Jeg kan lett bli sittende i en time og like bilder der inne altså, haha. Om dere vil følge meg der så kan dere klikke dere inn HER. Jeg håper dere har hatt en fin mandag, og så ønsker jeg dere en super uke videre ♥

Likes

Comments

Jeg vil sitte på en kafé med en rykende kopp kaffe foran meg. Jeg vil ha på meg en dongeribukse som rekker meg rett under navlen, og som sitter perfekt rundt hoftene. En hvit skjorte, et smalt smykke i gull og en liten veske. Jeg vil ha med meg en bok, en leppepomade og briller. Håret vil jeg ha i en dott midt på hodet. Jeg vil se mennesker som stresser utenfor vinduet. Mennesker som er sene til jobb, mennesker som kommer hjem fra byen og mennesker som starter dagen med en joggetur. Hva tenker de? Hvor skal de? Hvem er de? Jeg vil observere. Jeg vil bestille meg enda en kopp kaffe - bare for å ha en unnskyldning til å bli sittende en stund til.

Likes

Comments

Time for wine! 

Det er lørdag, det er ferie, og denne frøkna har fått seg jobb! Sistnevnte skal jeg fortelle dere mer om litt senere. Jeg har det med andre ord veldig fint for øyeblikket, og jeg gleder meg masse til den kommende uken. Men aller først skal jeg nyte helgen altså. En klassevenninne av meg har flyttet inn i ny leilighet, så i kveld blir det feiring og kos hos henne - det gleder jeg meg til! Jeg synes det er helt innafor med pizza og film en lørdagskveld, men jeg synes også det er veldig gøy å dra ut en gang i blant. God helg til dere ♥

Likes

Comments

... ta bokse-timer! Jeg synes boksing virker som en super treningsform for både kropp og sinn, og det er faktisk noe jeg har hatt lyst til å prøve veldig lenge! Akkurat nå sier studentlommeboka nei, men jeg får forhåpentligvis testet det ut om ikke alt for lenge.

... lese mer! Jeg elsker å lese bøker, men når jeg går på skole blir naturligvis skolebøkene prioritert. Fremover vil jeg likevel bli flinkere til å koble av med en god bok, og jeg har laget meg en lang liste med bøker som jeg har lyst til å lese i sommer. Legg gjerne igjen en kommentar om dere har noen bøker å anbefale meg!

... reise! Haha, denne sjela liker seg ikke for lenge på en plass altså. Jeg har konstant reisefeber, og vil veldig gjerne besøke alle land i hele verden. Akkurat nå lengter jeg sårt tilbake til New York, men India og Paris står også høyt på listen!

... fylle opp garderoben med nye, freshe klær! Jeg er garantert ikke alene om dette punktet, haha. Klesskapet er fult, men jeg har liksom aldri noe å ha på meg??

... lære meg fransk! Jeg synes fransk er så fint og fascinerende, men skolen min hadde dessverre ikke det tilbudet da jeg gikk på ungdomsskolen. Tenk å flytte til Paris et år for å lære fransk da? Det hadde vært noe.

... kjøpe nytt kamera! Jeg liker veldig godt bildene Canon kameraet mitt tar, men etter å ha hatt det i seks år så synes jeg det er på tide med et nytt. Olympus PEN står høyt på listen, men samtidig ønsker jeg å investere penger i en ny speilrefleks. Hmm...

Likes

Comments

Helsvart - mitt go-to antrekk til enhver anledning. Det er klassisk, fint og enkelt. Halve klesskapet mitt består av svarte klær, men det synes jeg egentlig er helt innafor. Jeg elsker at jeg kan kombinere alle de forskjellige plaggene og gi antrekkene forskjellige uttrykk.

- - -

Torsdagen er her allerede, og for min del betyr det at vinterferien er like rundt hjørnet. Så langt har jeg ingen andre planer enn litt besøk og avslapping, noe som blir veldig deilig. Selv om jeg har gjort mye gøy de siste ukene, så kjenner jeg at det blir veldig godt å slappe helt av i et par dager. For ikke å snakke om å få inn et par treningsøkter - det gleder jeg meg til. Har dere ferie neste uke?

Scarf: Acne / Coat: Zara / Pants: Bik Bok / Shoes: Reebok
Happy Thursday!

Likes

Comments

Instagram@lineleknesund