Solen har gått ned for mange timer siden. Det eneste jeg hører er vannet som suser igjennom radiatorene i stua - ja, og fingrene mine som glir lett over tastaturet. Gud, hvordan skal jeg starte dette. Som dere ser så har jeg valgt å kalle dette innlegget kjærlighetssorg. Og ja, det er vel noe de fleste av oss har gått igjennom etter et brudd, og joda - det er trist, det er vanskelig og det suger. Men har dere noen gang hatt kjærlighetssorg etter å ha forlatt et sted? Etter å ha flyttet? Slik har jeg det akkurat nå, og de fleste som kjenner meg vet veldig godt at jeg lengter tilbake til New York. Likevel tror jeg at veldig få forstår hvor sabla mye jeg tenker på livet jeg hadde der. Og nei, det handler ikke om at jeg bodde i 16 etasje eller om at jeg hadde treningssenter tilgjengelig i bygget mitt. Det handler heller ikke om at jeg kunne shoppe når og hvor jeg ville.

Greia med kjærlighetssorg er at vanligvis så går det over - du vet at personen du var sammen med ikke ønsker å se deg lengre, og det går forhåpentligvis begge veier. Det er det som gjør det så vanskelig når man savner et sted så utrolig mye - det var aldri noen vonde følelser der, bare savn. Savn og veldig gode minner. Jeg tenker meg tilbake hver eneste dag, og for å være helt ærlig så synes jeg det er litt skummelt. Både familien min og vennene mine bor i Norge, så hvorfor i alle dager ønsker ikke sjelen min å bo her? Hvorfor kan jeg ikke bare være fornøyd med å dra på sommerferie slik som alle andre og deretter være glad og fornøyd her? Vel, jeg er glad og fornøyd. Men det gjør vondt, det verker i hele kroppen min når jeg tenker på å dra tilbake - bare for én dag, for én uke - jeg trenger bare litt å gå på. Det er vel litt det samme som når man er forelsket - man får litt kjærlighet tilbake og da ønsker man det mer. Man ønsker å se hverandre oftere og oftere, og når det en dag blir slutt så skulle man ønske at man kunne se hverandre bare en gang til - bare for å si ha det, men egentlig så ønsker man å holde fast litt til - bare litt.

Jeg lengtet vel egentlig til New York før jeg i det hele tatt hadde vært der. Hvor rart er ikke det? Jeg tror verken jeg eller mamma har tellingen på hvor mange ganger jeg maste hull i hodet på henne om å feriere der. Men jeg lengtet dit - jeg lengtet etter eventyr, og jeg følte virkelig at jeg kom til å finne akkurat det jeg ønsket å finne der. Og ja, det gjorde jeg jo.

I det jeg gikk ut døren om morgenen var det som om noe tok tak i meg og fylte meg med motivasjon. Det er det jeg savner. Jeg savner hvordan jeg følte meg når jeg bodde i New York. Jeg var motivert, glad, nysgjerrig, høflig, spent, glad, tankefull og takknemlig. Litt av alt egentlig - men i bunn og grunn var jeg lykkelig. Lykkeligere enn jeg noen gang har vært før. Jeg klarer liksom ikke å si meg fornøyd med å ha vært der i fire måneder - og det gjør meg egentlig ordentlig sint. Jeg vil kunne bo i Norge, og jeg vil ha familie og venner så nærme at jeg kan se dem hver eneste dag. Jeg prøver - jeg tror i alle fall at jeg prøver å være lykkelig, og jeg er jo det. Men jeg er ikke like lykkelig, og det er det som slår pusten ut av meg når jeg tenker meg tilbake.

Det er ikke ofte jeg gråter, men akkurat nå kjenner jeg at jeg har en tåre i øyekroken. Jeg vet ikke om jeg håper at jeg får muligheten til å flytte tilbake eller om jeg håper at kjærlighetssorgen går over. Mange av dere skjønner nok ingenting av dette, noe som er helt forståelig. Likevel følte jeg for å skrive ned noen tanker - det er kanskje flere som føler det slik? Eller kanskje er det bare meg. Det er ett år siden jeg kom hjem fra New York - ett år om 17 dager for å være nøyaktig. Og nå - vel, akkurat nå trenger jeg meg en tur tilbake, bare slik at jeg kan holde på den lykken litt til - bare litt.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Sweater: Ellen Wessel by mom / Coat: Vila

Neste fredag tar jeg ferie, og jeg kjenner at det skal bli utrolig godt å komme hjem til mamma, pappa og lillebror. Etter jeg flyttet har jeg merket at den eneste plassen hvor jeg virkelig finner roen er hjemme. Der kan jeg være sosial sammen med familien når det passer meg, eller jeg kan gjemme meg bort på loftet med en god film og snacks for meg selv. Og så må jeg ikke glemme at jeg har bil tilgjengelig hele døgnet, det er noe jeg savner ved å bo hjemme. Ikke fordi jeg ikke gidder å gå til butikken liksom, men rett og slett fordi jeg får skikkelig ro i sjela av en biltur med høy musikk og vakker natur rundt meg.

Denne julen blir også veldig annerledes fordi vi skal ut å reise. Vi er vel ni stykker som pakker koffertene for å feire i Gran Canaria sammen, og det gjør meg egentlig ikke så veldig masse. Annerledes trenger ikke nødvendigvis å være negativt. Det blir godt å få litt sol på kroppen igjen. Jeg gleder meg i alle fall veldig masse til å dele bilder fra Spania med dere, det tror jeg blir veldig bra!

Likes

Comments

I løpet av månedene jeg bodde i New York ble jeg veldig glad i å gå på kafé, alene eller sammen med andre. Det var liksom en plass hvor jeg kunne sitte alene uten å være ensom, jeg drømte meg bort i andre sin hverdag og lurte på hvem de var og hvorfor de sprang forbi med poser i hendene og med telefonen mellom nakken og skuldra. Noen satt inne på kaféen og leste en bok, mens andre hadde sin første date. Jeg synes andre mennesker er veldig fascinerende, og jeg blir alltid nysgjerrig på hvem de er og hvorfor de gjør akkurat som de gjør.

Så det å sitte på kafé er noe jeg liker veldig godt. Jeg kjøper meg en kopp te, eller en kopp kaffe om jeg er sammen med venner, og aller helst setter jeg meg i et hjørne - eller ved et vindu. Da kan jeg observere eller jobbe i fred dersom det er derfor jeg er der. Det finnes veldig mange koselige kaféer i Oslo, og jeg setter meg lett ned alene med macen for å jobbe med skole eller bloggarbeid. Det var liksom ikke i tankene mine engang før jeg reiste til USA, haha. Hvem i alle dager setter seg ned på kafé alene - vel, nå gjør i alle fall jeg det.

Bildene er tatt av Sara under en av våre foto-økter til skolen. De ble ikke helt slik som vi hadde tenkt, men nå i ettertid så liker jeg dem ganske godt. Bildene er jo egentlig veldig meg, for det er nemlig veldig mye som foregår i disse bildene og det er det i hodet mitt også. Jeg er en person som tenker over gjennomsnittet mye på alt mellom himmel og jord, og det blir til tider veldig rotete - haha. Vel, nå må denne frøkna gå tilbake til å tenke på skolearbeid. Eksamen skal leveres om under to dager, så nå er det virkelig siste innspurt. Jeg håper dere har det fint, og at dere husker å ta dere pauser inn i mellom dersom dere også er midt i eksamensperioden - det er viktig ♥

Likes

Comments

It's the most wonderful time of the year

Jeg tror ikke jeg lyver viss jeg sier at jeg har vært på dette markedet hver eneste dag i desember - noen dager flere ganger, haha. Likevel har jeg ikke kjøpt noe, jeg har spasert alene og med venner, jeg har observert og jeg har knipset noen bilder her og der. Jul i Vinterland skal jo være et magisk jule-univers for store og små, og det tror jeg egentlig at de har fått til. Når jeg spaserte forbi i dag etter skolen for å ta noen bilder til en skoleoppgave så var det en hel barnehage-gjeng som hadde plassert seg så fint rundt om for å spise dagens lunsj der. Jeg kjente faktisk litt på savnet etter å jobbe på barneskolen slik som jeg gjorde i friåret mitt. Ja, uansett - om dere har sett pariserhjulet som alle legger ut bilder av så ligger det også like ved julemarkedet. Det har jeg lyst til å sette meg sette meg i en kveld med en varm kopp te i hånden og godt selskap - jul dere, så koselig. God tirsdagskveld til dere ♥

Likes

Comments

Coat: Zara / Purse: Marc by Marc Jacobs

I dag var en slik dag hvor jeg droppet dagens forelesning for å jobbe med skole, haha. Er det flere enn meg som gjør det av og til eller? Nå som jeg har foto er jeg helt avhengig av dagslys for å kunne ta bilder, og siden vi bare har sol fra 10-14 om dagen så må jeg utnytte morgentimene. Det er egentlig et fag jeg liker veldig godt, men jeg skulle ønske at vi hadde det i løpet av sommerhalvåret slik at vi hadde flere timer i døgnet med sollys - og ikke minst slik at jeg kunne tatt bilder av mennesker i noe annet enn vinterklær.

Jeg og Anja har hatt konstant besøk av mange forskjellige helt siden torsdag, så at det er bare vi to akkurat nå er både litt deilig og litt stusselig. Forhåpentligvis får jeg gjort fra meg en del eksamensarbeid nå slik at kvelden kan nytes med en film og et par eller ti pepperkaker, hehe. Jeg håper dere har hatt en fin mandag ♥

Likes

Comments

Jeg og Sara har lenge snakket om å begynne å legge ut videoblogger en gang i blant, og i dag har vi faktisk gjort akkurat det. Dette er veldig langt utenfor min komfortsone, men det kommer seg nok etterhvert. I dag filmet vi en Most Likely To Tag, så her blir dere litt bedre kjent med oss begge to. Vi har snakket om å utfordre oss selv til å lage flere videoblogger, så om det er noe dere ønsker å se så må dere rope ut, haha. Jeg håper dere liker videoen

Likes

Comments

Christmas is all around 

I går inviterte jeg noen søte jenter over til en ordentlig julekveld, og gjett om vi koste oss! Vi startet med å lage en stor kasserolle med grøt, og når vi var mette satte vi i gang med pepperkake-bakingen. Vi fant frem den ferdige pepperkakedeigen som jeg kjøpte på IKEA, og baket ut en hel haug med pepperkaker. Om dere er usikker på om dere trenger en eller to pakker så holder det mest sannsynlig i massevis med en pakke - vi fikk i alle fall 5-6 brett med pepperkaker. Mens pepperkakene stekte seg så snek vi inn et par runder med spillet Ryktet Går. Om dere ikke har prøvd det før så anbefaler jeg dere å ønske dere det til jul, haha! Det er utrolig morsomt, og en stor favoritt på jentekvelder og familiekvelder hos alle jeg kjenner. Etter et par runder gikk vi tilbake på kjøkkenet, varmet oss hver sin kopp med gløgg og startet å pynte pepperkakene. Julemusikken sto selvfølgelig på hele kvelden, og vi sang høyt nok til at hele borettslaget hørte oss. Pepperkakene ble superfine, så etterhvert satte vi på julefilmen The Family Stone - en klassiker med Sara Jessica Parker i hovedrollen. Vi hadde med andre ord en superfin kveld, og jeg er så heldig som har blitt kjent med så mange hyggelige jenter etter jeg flyttet til Oslo! Jeg tror jeg har tre veldig fine år i vente altså.

Jeg ønsker dere en superfin lørdag, og om dere enda ikke har planene klare så hvorfor ikke invitere jentegjengen til å lage pepperkaker? Hihi. Vi snakkes!

Likes

Comments

"I am Grace Kelly, Grace Kelly is me" - Blair Waldorf
A little luxury never hurt

Jeg er en stor fan av Gossip Girl, og jeg har sett alle sesongene flere ganger - hehe. Likevel så blir jeg like imponert hver gang Blair Waldorf våkner opp i sine luksuriøse silke-sengetøy med sovemasken perfekt plassert over øynene. Hvem vil vel ikke våkne opp slik på Manhattan hver dag? Vel, det å våkne på Manhattan hver dag er jo en drøm i seg selv, og om et par år håper jeg å bo der i en periode igjen. Bah, som jeg savner New York!

Det er ikke bare bare å bosette seg i New York, men det å få litt Blair Waldorf luksus inn i hverdagen er ikke så vanskelig. Denne sovemasken plukket jeg opp på Bik Bok, og jeg synes den er så søt! Ikke minst praktisk dersom man sliter med å sove uten at det er helt mørkt. Sengetøyet som jeg bruker er ikke silke, men det er sateng noe som funker minst like bra til en billigere pris. Jeg kjøper sengetøyet HER , og har så langt flere sett i både svart og hvitt som jeg liker veldig godt. Sengetøyet er også veldig kult å mikse i forskjellige farger - akkurat som Blair som har sengetøy i både rosa og lyseblått. En god start på dagen gir en god dag, er det ikke slik? Hihi.

INNLEGGET INNHOLDER EN ADLINK

  • 183 lesere

Likes

Comments

Coat: Zara / Purse: Marc by marc jacobs / Pants: Bik Bok / Shoes: Camilla Pihl for Bianco

Svart, svart og enda mer svart - haha. Mamma mener at jeg har for lite farger i garderoben, og jeg må vel egentlig si meg enig i det. Likevel så synes jeg at svart er veldig fint? Jeg kan kombinere de fleste plaggene, men antrekkene blir alltid litt forskjellige. Svart er elegant og fint, spør du meg.

I dag har jeg faktisk tatt 'helg', så resten av uken står lesing til eksamen på planen og masse kos med venninnene mine. For øyeblikket sitter jeg og drikker en deilig kopp med te på en bok-bar i Oslo, med dempet belysning og litt prat i bakgrunnen. Det er virkelig noe av det jeg liker best med storbyer, koselige kafèer hvor du kan sitte alene men samtidig ikke være ensom. Jeg håper dere har hatt en fin onsdag så langt ♥

  • 239 lesere

Likes

Comments

Mulled wine, gingerbread dough and cute cake tins
Christmas lights
Cozy pillows and a christmas calender made by my mom
Festive magazines

Tenk at det er desember om bare to dager - hvor ble det av 2016 egentlig? Dette året har gått så fort, og jeg forstår fortsatt ikke at det er et helt år siden jeg bodde i New York. Leiligheten min begynner i alle fall å bli klar for jul og kos, og nå mangler jeg bare noen røde innslag. Jeg skulle gjerne hatt et lite juletre også, men det tror jeg får vente til neste jul - jeg skal tross alt hjem om bare et par uker.

Jeg er veldig glad i julekaker, og selv om hjemmelagde kaker definitivt er best så synest jeg at den ferdige pepperkakedeigen som man får kjøpt i butikken er nesten like god. Jeg slipper å heve deigen, og kakene er ferdige på 1-2-3. Lukten av pepperkaker som sprer seg på kjøkkenet gir meg ordentlig julestemning, og med julemusikk i bakgrunnen og noen levende lys så er jeg veldig fornøyd. Mamma pleier også alltid å lage hjemmelaget julekalender til meg og lillebror, og da familien var i Oslo i helgen så hadde hun vært så snill og ordnet kalender til meg i år også. Så koselig! Det er noe som er ordentlig koselig med å åpne en luke hver morgen frem til julaften, hihi.

  • 302 lesere

Likes

Comments

Instagram@lineleknesund