I hope you enjoy watching! x

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Hver gang jeg reiser hjem blir hjembyen min bare vakrere og vakrere - er ikke det rart? Jeg glemmer liksom at gresset er grønt og at man kan skimte mange flotte fjell i horisonten. Jeg glemmer følelsen jeg sitter med når jeg kjører rundt med rolig musikk om kvelden og ser alle lysene som blinker og lyser opp den lille byen. Og så glemmer jeg hvor godt det er å ha så god plass - det er virkelig stor forskjell på å bo i leilighet og på å bo i hus, haha.

Misforstå meg rett, alle som kjenner meg vet at jeg virkelig elsker storby-livet. Likevel tenker jeg at det er godt å ha et slikt sted å komme tilbake til. Et sted hvor alt er trygt, lite og rolig. Et sted hvor jeg virkelig kan senke skuldrene og lade opp batteriene litt - for selv om jeg elsker den hektiske hverdagen som student, freelance journalist, blogger og ekstrahjelp i klesbutikk så er det ingenting som slår følelsen av å koble litt av og bare være hjemme.

Likes

Comments

Coat: Zara / Sweater: Hosbjerg / Pants: Floyd by Smith


I går var jeg så heldig å få være med på enda en workshop sammen med Insp gjengen, og det var Twinsisters Agency, agenturet til Hosbjerg i Norge, som viste frem Hosbjerg sin SS18 kolleksjon. Herlighet, jeg kunne virkelig tenke meg å ha hele kolleksjonen i klesskapet! Jeg var jo så heldig å få være med å titte litt på den tidligere i høst, og har skrevet et innlegg fra eventet som dere finner litt lenger nede på bloggen.

Nå finner dere Insp i App-Store

Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere så mye om Insp før, men vi er et lite motesamfunn som møtes en gang i uken på Grunerløkka hvor vi får ett nærmere innblikk i motebransjen. Det er utrolig inspirerende, og jeg er superglad for at jeg får være med der! Insp har nå lansert sin egen app som dere finner i App-Store. Der får dere se en del norske vlogger, antrekksbilder og etterhvert litt mer skjønnhetsbasert innhold også. Om dere følger meg og legger ut antrekksbilder selv så kan det godt hende at jeg kommenterer et av deres antrekk i en av vloggene som kommer hver uke - hvor gøy er ikke det!? Let me know når dere har lastet den ned slik at jeg kan titte innom profilene deres ♥

Foto: Madeleine Lohne / @eddam

Likes

Comments

Jacket: Cubus / Sweater: Homemade / Jeans: American Eagle / Shoes: Zara / Bag: M.A.M.B

Høsten har inntatt hovedstaden for fult, og jeg elsker den kalde, krispe luften som treffer ansiktet mitt i det jeg går ut av døren. Regnet der i mot, det liker jeg ikke så godt når det treffer ansiktet mitt - men når jeg sitter inne med en kopp kakao mellom hendene da setter jeg pris på regnet også.

Det jeg liker aller best med årstiden som vi går inn i nå er definitivt det at jeg kan pakke meg godt inn i ullgensere, kåper og herlige skjerf. Lag på lag er jo både lekkert og komfortabelt, og jeg gleder meg til å oppdatere høstgarderoben litt! Enn så lenge holder jeg meg varm med den fine ullgenseren som mamma strikket til meg i fjor høst - det er litt ekstra godt å pakke seg inn i noe som ligger så mye kjærlighet og arbeid bak.

Foto: Madeleine Lohne / @eddam

Likes

Comments

Dette skjerfet fra Hermés fikk jeg av mamma i sommer, og det har raskt blitt en av mine små skatter i garderoben. Fargen er virkelig helt nydelig! Jeg knyter det som regel rundt halsen, eller så dekorerer jeg en av mine enkle, svarte vesker med det. I høst har jeg lyst til å kombinere dette med svarte slengbukser og en lyseblå hettegenser til en dag på skolebenken eller en arbeidsdag på en koselig kafe.

Likes

Comments

Okei. Hvor vakker er ikke Frida Aasen på dette coveret!? At hun får delta på årets VS show er virkelig fortjent, og jeg kommer som vanlig til å sitte klint foran TV'en i november. Vel, uansett. Det er søndag, kaffekoppen er allerede tømt, og jeg forbereder meg til en hyggelig ettermiddag hos Insp Fashion. Senere venter litt etterlengtet venninne-tid med @saraflaaen ♥ God søndag til dere!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sko med denne typen 'slingback hæl' er veldig aktuelt i motebildet om dagen, og for en stund tilbake klikket jeg hjem disse fra New Look. Fargen er superfin, de er komfortable og jeg digger selve modellen! Dere som leser bloggen min fast vet hvor glad jeg er i sko og jeg lover dere at disse fikk en fin plass i skohylla, hihi. Se for dere disse sammen med et par kule jeans og en hvit kortermet bluse med røde lepper til - det blir nok årets sensommer antrekk hos meg.

Shoes: New Look / Lipstick: Armani / Nailpolish: Essie

innlegget inneholder adlinks

Likes

Comments

Sunglasses: Quay Australia / Coat: Cubus / Hoodie: Gina Tricot / Pants: Lindex / Shoes: ZaraHverdagen er tilbake for fult og jeg synes det er utrolig deilig å være i gang igjen! Studiene ser så langt veldig bra ut, og jeg tror jeg har funnet en fin balanse med jobb og blogg - noe som ikke alltid er like lett. I dag fikk jeg også levert min nye MacBook på døra, så nå blir det fart på sakene fremover. Gud som jeg har lengtet etter en ny! Nå skal jeg sette meg ned og gjøre unna de siste punktene på dagens to-do-liste før jeg tar kveld ♥

Foto: Madeleine Lohne / @eddam

Likes

Comments

Instagram@lineleknesund