Fashion, Beauty & Lifestyle

Første par fra na-kd.com kan findes her / andet par fra Mango kan findes her.

Første og anden ring fra maanesten kan findes her & her / den tredje fra Jane Kønig kan findes her.

Hey piger

For mig er det med guld smykker noget helt nyt. Jeg har altid gået med sølv eller oxiderede smykker. Dog er jeg indenfor den sidste måned, blevet mere og mere vild med smykker i guld. Det er nok fordi, at jeg synes det passer bedre til min hårfarve og det tøj jeg går i. Der er også mange ting jeg ønsker mig, hvor det er med guld detaljer. Derfor er jeg igang med, at gå helt over til guld smykker. Jeg har derfor samlet nogle af mine favoritter ovenover. Jeg er specielt vild med øreringe!

xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey piger

Jeg håber, at I har haft en god weekend. Og at I nyder det sidste, der er tilbage af den. Jeg har ovenover samlet nogle lækre items, jeg ikke ville klage over, at gå rundt i på en søndag herhjemme. Her for tiden er jeg meget vild med de lyserøde toner, og mere feminine detaljer. Hvor jeg førhen "bare" har gået i sort og basic.

Jeg elsker, at bruge min søndag til at slappe af, og se en masse Netflix. Jeg er netop startet på gossip girl... (For anden gang, men den er altså bare en af mine all time favorits.) Jeg har tænkt, at jeg på et tidspunkt vil samle nogle, af mine favorit serier og film. Det vil måske være interesant for nogen af jer.

I må nyde det sidste, der er tilbage af weekenden.

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Michael Kors ur Her // Mango sko Her //Marc Jacobs solbriller Her // H&M strik Her // Maanesten halskæde Her

Hey

Ovenover har jeg samlet nogle lækre items, i nogle meget neutrale farver.

Flere af tingene må meget gerne blive en del af min samling, og tror ikke der går længe før trøjen hænger hjemme i mit skab. Uret fra Michael Kors står helt sikkert også på toppen af min ønskeliste. Jeg er helt vild med, at de har blandet guld og sølv. Så det kan bruges til alle smykker, og fordi jeg gerne vil til at bruge flere guld smykker.

Derudover er solbrillerne nogle jeg allerede ejer, jeg købte dem her i sommerferien. Jeg er så glad for dem, og de er helt klart pengene værd. Hvis du står, og mangler et par lækre solbriller.

Knus

Likes

Comments

Hey du, og velkommen!

Først og fremmest tusind tak, hvis Du læser det her.

Mit navn er Line, og jeg er 17 år gammel. Jeg bor i en lille by i Sønderjylland, hvor jeg lige er startet i 1. g på hhx.

Jeg elsker at tilbringe tid med mine veninder. Derudover har jeg en stor interesse for mode og beauty.

Jeg elsker at blive inspireret af andre bloggere, og jeg vil gerne dele ud af min egen inspiration og ideer. Netop derfor har jeg valgt, at starte min egen personlige blog. Hvor I vil kunne følge med i, alt fra hvad der sker i min hverdag, til mine største ønsker og drømme.

Jeg håber selvfølgelig, at Du vil følge med.

Knus

Likes

Comments

Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw