Hvordan starter man så det første blogindlæg på ens blog? De fleste ville nok starte med at fortælle, hvem de er, hvilket jeg også vil gøre, men først vil jeg fortælle, hvorfor jeg vælger at lave en blog, selvom der i forvejen er så mange derude, og hvad som kan gøre denne anderledes i forhold til de mange andre.

Lige nu sidder jeg alene i en lejlighed i Århus, som jeg har lejet weekenden over. Jeg valgte for ca. tre uger siden at bestille en weekendtur til Århus, da jeg lige er kommet ud af et længerevarende forhold og havde derfor brug for at komme væk fra de faste rammer. Når jeg har snakket med andre om mine weekendplaner, så har alle spurgt hvorfor alene? Skal du ikke have nogle med?. Det spørgsmål stillede jeg også mig selv, da jeg første gang fik tanken om den kommende weekendtur. Jeg mener personligt selv, at det er vildt vigtigt, at man kan være alene og nyde sit eget selskab. Jeg synes også det er vigtigt, at man på et tidspunkt i livet prøver at være alene, da det ofte er det tidspunkt ens kreative evner kommer frem, men også det tidspunkt, man lytter til sit hjerte, hvor man ikke behøver at tage hensyn til andre end sig selv.

Jeg vælger at lave min blog pga, at jeg længe har overvejet det, men altid gået fra tanken pga. frygten for at noget vil gå galt og hvad andre vil tænke. Derfor er min plan også, at jeg ikke vil fremprovokere den endnu (måske får jeg lyst en dag, who knows) blandt familie og venner, i stedet vil jeg bruge stedet til at få mine tanker og mine kreative evner ud og måske hjælpe andre mennesker ved at dele ud af mine oplevelser og erfaringer. Dette bliver ikke en modeblog eller rejseblog. Nærmere en blog formet som en dagbog lavet af en almindelig pige, som har drømme og mange tanker, som skal ud blandt mennesker.

Til daglig går jeg i 2.g på Greve Gym og så arbejder jeg som kassedame udover skolearbejdet. Mine venner og veninder ville nok beskrive mig, som en smilende, feminin pige, som er altid er god til at få en samtale i gang, både når det handler snakken med fremmede på gaden, ens lærer eller den stille pige i klassen. Men ellers lærer I mig forhåbentlig at kende efterhånden som denne blog kommer til at udvikle sig.

Ellers håber jeg, at du får en skøn dag/aften.

Knus Line K.

Likes

Comments