Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Life, Outfit

God mandag! Håper dere har hatt en fin start på uken. Det har jeg, men idag har jeg ikke fått gjort noenting og føler jeg bare har brukt tiden på tull. Plutselig var det kveld. Jaja, sånn er det vel også noen ganger. Dette hadde jeg på meg idag da. Strikkekjolen er genial i tidlig vårvær som nå, og med lårhøye boots og hatt til trengte jeg nesten ikke trengt jakke heller.

Nå står Homeland og Big Little Lies på agendaen igjen, seriøst det er så bra. Nesten sånn at det ikke gjør noe at det er mandag, nesten.. Håper dere får en nydelig kveld!

/ Kjole fra Minimum, sko fra & Other Stories, belte vintage, veske Alexander Wang, Hatt H&M, jakke fra IRO /

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Outfit

God søndag! Denne helgen har jeg slappet av og hatt en litta data-detox. Så tiden har blitt brukt til å gå turer i det fine været og å rydde igjennom en haug av klær som jeg har hentet i Oslo som skal legges ut for salg på Tise i morgen. Tar en liten repost av et urtypisk Line Kirkhus antrekk😃 Håper dere har hatt en nydelig søndag!

Likes

Comments

Life, Outfit

Idag har flydd forbi for jeg har hatt så mye å gjøre, men nå er posisjonen inntatt i sofaen og joggisen er på. Her var jeg på Sting for å treffe Stephen som er en blogger/fotograf. Stephen er super hyggelig og søt, så jeg håper vi får til å møtes innimellom. Det er noe jeg har savnet ved å være borte fra Oslo faktisk, alle de fine blogge venninnene mine.

Helgen min er faktisk helt fri for planer, så jeg tror det blir heller rolig her i gården, men det er helt greit. Da er det bare å ta det som det kommer.

Ha en nydelig fredag!

/ Genser fra Gina Tricot, bukse fra Days like This, sko fra Balenciaga /

Likes

Comments

Just a tip!, Outfit

Det var så fint vær her idag at etter jeg ble ferdig med jobbingen for dagen bestemte jeg meg for å gå en tur istedet for å stikke på trening inne. Uten å tenke på det ble dette utført i et super-matchy antrekk, men det kan jeg godt like så lenge det ikke er den øyenskygge-belte-sko-veske komboen fra 90-tallet, hehe . Hoodien er som du sikkert har skjønt en storfavoritt i klesskapet om dagen. Comfy og ned-dresset.

Slet litt med kamera idag, men du skjønner tegninga.

In other news; ble så innmari fornøyd når jeg fant dette coveret på Glitter idag. Har visst fått blomster på hjernen, men det tror jeg ikke jeg er alene om akkurat nå. I morgen skal jeg kjøpe en notatblokk i samme mønster også, jepp matcher der også.

Ha en nydelig kveld i finværet. Jeg har store planer om å ha litt vårstell av negler, bryn og hud. Wish me luck ;)

/ Genser fra Gina Tricot, bukse fra Jofama, sko fra New Balance, jakke fra Beck Søndergaard, veske fra Alexander Wang, cover fra Glitter /

Likes

Comments

Beauty, Just a tip!

Alle vet jo at man må huske å rengjøre ansiktet for sminke om kvelden, men det er ikke alltid jeg orker full overhaling. Tidligere har jeg alltid brukt ansikts såpe og det er et tiltak innimellom. Tenkte derfor å tipse dere om denne. Den er helt genial, koster ingenting og du finner den på Kiwi f.eks. Den tar bort all sminke, tørker ikke ut huden og er effektiv og skånsom om du er dautrøtt og bare vil komme deg i seng. Den funker ellers også :D Ikke sponset, kun en liten anbefaling her altså. Nå bærer det på trening, det har rukket å gå en liten stund siden sist, så nå er det bare å komme inn i en god treningsrytme igjen.

Snart er det helg :D

Likes

Comments

Life, Outfit, Work
Lilisfashion, stylist, Zara, Levis 501, levis, rayban, gina tricot, prada, fashionista, blogger, fashionblogger, mote, moteblogg, moteblogger, rosa, kåpe, coat, hoodie, hettegenser, rosa, skinnbukse, leather pant, skinnbukser, helmut lang, ellos.com, alexander wang, varsity, caps, yoga, clothes, yoga tøy, hoodie, grey, grå, rosa, sko, singlet, gym, excersize, treningsklær, kule, moteriktige,

Hei dere :) Idag har det vært supert vårvær her i Stavanger. Jeg har vært litt stuck forran dataen med et oppdrag med deadline i morgen idag, også fikk jeg et hasteoppdrag som også må være ferdig til i morgen, så kvelden blir tilbrakt med snuten i macen her i gården.

Jeg hadde bittelitt penger på et gavekort på Gina Tricot, så jeg kjøpte meg denne søte t-skjorten igår. Jeansen fant jeg på loftet, jeg tror jeg hadde den på ungdomsskolen i ´93, haha ja så gammel er jeg :D Jeg ble sjeleglad når knappen gikk igjen, selv om den er hakket tight og gir litt cameltoe, haha. Det er verdt det! Den har fått litt malingflekker på seg, men ingen jeans gir finere rumpe enn en Levi´s 501.

Nå må jeg tilbake i jobbmodus. Ha en nydelig kveld!

Lilisfashion, stylist, Zara, Levis 501, levis, rayban, gina tricot, prada, fashionista, blogger, fashionblogger, mote, moteblogg, moteblogger, rosa, kåpe, coat, hoodie, hettegenser, rosa, skinnbukse, leather pant, skinnbukser, helmut lang, ellos.com, alexander wang, varsity, caps, yoga, clothes, yoga tøy, hoodie, grey, grå, rosa, sko, singlet, gym, excersize, treningsklær, kule, moteriktige,

/ T-skjorte fra Gina Tricot, bukse fra Levi´s, Jakke fra Zara, solbriller fra Rayban, sko fra Prada /

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion