Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Her er et billed dryss fra det fine eventet jeg var på igår❤️ Det var innmari hyggelig å få møte de andre Nouw bloggerne og ikke minst de svenske @tessb og @elinskoglund. Vi fikk deilig middagi franske omgivelser på superkoselige Louise på Aker Brygge. Før det fikk vi litt innføring i hvordan Nouw fungerer og tips og triks til blogging. Jeg er sååå glad jeg byttet plattform til Nouw. Her føler jeg meg hjemme❤️

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Life, Outfit, Work

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et event med Nouw på koselige Louise på Aker Brygge. Jeg startet morgenen ganske tidlig med ferdigstilling av en jobb jeg måtte levere for så å dra på en frokost på Milla Boutique med Line of Oslo på Aker Brygge.

Deretter var det et par kopper kaffe og litt møtevirksomhet etterfulgt av koseshopping i regnværet. Dessverre så klarte jeg å slette alle bildene fra kamera mitt fra dagen, så alle bildene jeg tok er lost, men her er et lite knippe fra mobilen som jeg heldigvis ikke slettet i slengen.

På Nouw eventet fikk jeg møte mange av de andre bloggerne på plattformen, og det føles veldig riktig å ha byttet til en "community" som jeg har savnet. Det er sykt mange fine blogger på Nouw! Sjekk det ut her , eller trykk på på ikonet på toppen av bloggen min <3

De hadde forresten med seg en knallflink fotograf på eventet så jeg lover flere bilder i morgen.

Nå skal det lalles og koses litt for jeg har fullbooket program i morgen, Nå har jeg kjøpt meg et ekstra minnekort også sånn at jeg ikke sletter bildene før de er lagret.. Bloggers issues.

/ trench fra Halluber, skjerf fra Beck Søndergaard, genser fra Gina Tricot, sko fra Pair, jeans fra Acne /

Likes

Comments

Just a tip!, Life, Outfit

Egentlig har jeg inngått et veddemål med meg selv at jeg minimum skal ha et innlegg til dagen, men idag har det gått helt i ett. Kl er 00.14 Dammit! Jaja prøvde iaf hehe. Men dere nå befinner jeg meg i Oslo og nærmere bestemt har jeg inntatt sofaen på fantastiske Frogner House. Denne gangen er det en ny location og hellejul, det blir bare bedre å bedre for hver gang! Skal vise dere mitt hjem den neste uken veldig snart. Da jeg ankom flyplassen på Sola i kveld var det selvfølgelig med god margin :D NOT! Som vanlig litt sen og som vanlig med litt for tung bag.. Norwegian da som ikke lar meg ta med meg nok vårklær. Heldigvis hadde jeg med en carry-on og det er innmari praktisk for tungt kamera utstyr, tech-ting og sko, så jeg flyttet bare over på den. Typisk mitt hell så klarte jeg å ødelegge glidelåsen på min elskede Samsonite rett før jeg skulle dra hjemmefra så jeg måtte bytte til en litt tyngre koffert. Skylder min urutte overvekt på det idag jeg ;)

Jepp, også snappet vi noen bilder i mørket i altfor dårlig lys og altfor liten tid utenfor flyplassen. Jeg rakk heldigvis flyet som ikke var halvfullt engang så jeg stilte meg bak med flyvertinne og jaktet på en treseter bare for meg selv, hehe. Der er jeg rutt, eller bare asosial :) Anyways, kom i snakk med den sykt søt flyvertinne som heter Veronica og hun gav meg noen gode flytips som jeg tenkte å dele. Det er nemlig det at om du ikke har en kort transfer så er det aller best å sitte bak. Her er hennes grunner.

Det er mye bedre luft bak

Sikrere

Alltid bedre plass

Roligere

Nærmere do og flyvertinner- mat/kaffe

Ikke småbarns familier (her skjønner jeg at jeg er på tynn is og at jeg sikkert blir småbarnsforelder selv, også må jeg presisere at jeg elsker barn også små, men det er digg å slappe av i hodet på flytur, derfor er dette et pluss)

Ofte åpnes ofte døren bak også så det er ikke alltid du kommer raskere ut om du sitter på midten f.eks.

Hun delte også min lidenskap til serum og olje ampuller på fly. Så det er et annet tips.

I morgen skal jeg møte Nouw gjengen og det gleder jeg meg innmari til. I tillegg blir det x-antall eventer og pressebyråbesøk og kaffedates, så nå må jeg hoppe til køys. Hvilket rom skal jeg velge? Mer om det i morgen. Natta!

Idag ble det en komfy og vid fløyelsbukse kombinert med grønn strikkegenser. Elsker denne fargen om dagen. Rutete skjerf og skinnjakke til. Endelig er det vår i været og hjertet mitt gleder seg over at jeg ikke trenger å ha med meg store og tykke jakker. Du vet hva det betyr? Mer plass til flere jakker og klær! Det er viktig for meg å være superkomfy men også litt chic når jeg flyr. Dette er et perfekt plagg til en langflygning også. Ok, nå er det natta. Natta!

/ Jakke fra Jean Paul Gaultier for Lindex, bukse fra H&M, genser fra Gina Tricot, koffert fra Samsonite, veske fra Jerome Dreyfuss, skjerf fra Beck Søndergaard /

Likes

Comments

Life, Outfit

Det ble en fin tur i finværet idag. Altså, det var ikke mer en 8 grader, men solen skinte og vi benyttet sjansen til å nyte den fine Hafrsfjord turen langs sjøen. Sååå vakkert! Jeg går tur nesten hver eneste dag faktisk og det er nesten som å meditere for meg. Godt for kropp og sjel.

Nå må jeg til pers igjen med prosjekt; garderobe detox... Det tar sin tid får en si for det er så innmari mye klær. Et halvt fjell av ting jeg syns er kjempefine og som nesten ikke er brukt. Det er tortur å måtte kvitte seg med det, men jeg har bestemt meg for at en "liten" garderobe er bra for et ryddig hode. SÅ da er det bare å lukke øynene og selge unna. Dette antrekket fant jeg i den haugen, så jeg tok det på meg idag for å "smake" på om det skal bli til salgs eller ikke. Enn så lenge er det mitt, hehe.

Håper dere har hatt en flott dag <3

/ Jakke fra Rag & Bone, bukse fra InWear, genser fra Lindex, sko fra Stockholm Design Group, Veske fra Gucci/MA Vintage /

Likes

Comments

Current Inspiration, Life

Hei dere, idag skinner sola her i Stavanger og jeg kribler i beina etter å komme ut. Jeg startet morgenen med et glass vann med ingefær og en haug jobbmail. Jeg prøver alltid å innta et stort glass vann med sitron eller ingefær om morgenen for kort tid etterpå blir magen fullt med x antall kopper kaffe, så det utligner litt føler jeg.

Nå har jeg laget meg mangfoldige inspirasjonsmapper på dataen fullt av bilder av locations, lys, poseringer, styling, motevisninger osv. for så å sette sammen til en moodboard til en jobb jeg snart skal gjøre. Selv om jeg bruker mac og mobil mest når jeg skal lagre inspirasjon er freshe magasiner fortsatt favoritten, derfor krysser jeg av litt lakking av negler og mysing i Porter som jobb idag, hehe.

Nå skal jeg ut å øvelseskjøre og besøke en av de fineste blomsterbutikkene jeg vet om. Dette går selvfølgelig også inn på inspirasjonskontoen :D

(I gamle dager les. 2010 dro vi jo også på moteuker bare for å la oss inspirere også, hehe, det går desverre ikke lengre, nå må vi jobbe ; )

Anyways, jeg blir i alle fall inspirert av alt mellom himmel og jord. Det kan være gatemote, en forlatt fabrikk, et lys eller en spesiell skygge, en farge på veggen, et gulv. Virkelig hva som helst. Heldigvis har vi nå også med oss mobilen overalt så jeg kan dokumentere det for så å arkivere i mapper som jeg drar frem i tide og utide :)

Ok, dere da kan jeg ikke sitte inne lengre. Nyt dagen og følg meg gjerne på insta (@lilisfashion) og snap (@linekirkhus).

Likes

Comments

Life, Outfit

God mandag! Håper dere har hatt en fin start på uken. Det har jeg, men idag har jeg ikke fått gjort noenting og føler jeg bare har brukt tiden på tull. Plutselig var det kveld. Jaja, sånn er det vel også noen ganger. Dette hadde jeg på meg idag da. Strikkekjolen er genial i tidlig vårvær som nå, og med lårhøye boots og hatt til trengte jeg nesten ikke trengt jakke heller.

Nå står Homeland og Big Little Lies på agendaen igjen, seriøst det er så bra. Nesten sånn at det ikke gjør noe at det er mandag, nesten.. Håper dere får en nydelig kveld!

/ Kjole fra Minimum, sko fra & Other Stories, belte vintage, veske Alexander Wang, Hatt H&M, jakke fra IRO /

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion