Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Outfit, Work

Vinteruniformen er på. Idag var vi en tur i Østre bydel og spiste brunch på Ostehuset. Anbefales. Plutselig var det midt i uken og jeg har ikke blogget siden mandag. Egentlig er det fordi jeg stort sett har gått i det samme. Jeans og strikk, hver dag.. Idag så det sånn ut :)

Snart kicker alle moteukene igang igjen. Jeg skal kun på den norske, kanskje.. Er helt ærlig lei alle moteukene og nye fashion hyper. Har faktisk funnet meg veldig til rette i stilen min og er ganske fornøyd med det om dagen. Den har vært ganske så stabil i de siste 5 årene. Er kanskje litt motelei? Ikke misunner jeg de som stresser rundt på moteukene heller. Har jeg endelig blitt voksen kanskje? Jeg tror etter at det har vært jobben min så lenge forbinder jeg det med stress og ikke som en gøy greie. Herregud så negativ jeg var idag haha.. Neida, jeg går igjennom moteleihet i perioder. Har gjort det mange ganger før. Har sikkert mye med at det fortsatt er for kaldt til at man kan gå i akkurat det man vil. Etter en sånn periode har jeg med å finne masse ny inspirasjon og nye hang-ups :) Lets hope. Enn så lenge er jeg en trofast tilhenger av fine basics

Idag var jeg innom et Pilates studio. Har så innmari lyst å begynne å trene pilates reformer. Ellers har jeg vært travelt opptatt med å oppdatere Tise: lilisfashion heter jeg der :) Vil du følge med på mer av det jeg gjør følg meg gjerne på instagram: lilisfashion og snap: linekirkhus. Nå skal jeg trene litt styrke. 

Ha en super torsdag!/ Pels fra Fretex, bukse fra Gina Tricot, belte vintage, genser fra Lindex, sko fra Bianco /

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Outfit

Har dere hatt en fin helg? Min var ekstremt rolig og det var deilig for idag er jeg full av energi og klar for ny uke! Jeg har allerede solgt denne jakken på Tise forresten. Kommer til å legge flere ting ut der utover uken. (brukernavn: lilisfashion) Det er så gøy :D

Mine to-go-to plagg er definitivt sko og jakker. Ellers er stilen straight og enkel, men med sølvsko og leopardprint blir antrekket plutselig litt rampete. Idag er en nydelig dag her i Stavanger, solen skinner og det er faktisk et hint av vår i luften. (Bildet er fra forrige uke ;)

Jeg er ferdig med dagens gjøremål, så nå venter et par timer styrketrening på Elixia etterfulgt av hel oppryddning og en tur på posten for å sende litt greier jeg har solgt. 

Ha en deilig mandag!

/ Sko fra Zara, jakke fra Minimum, genser fra Lindex, bukse fra Gina Tricot /

Likes

Comments

Life, Outfit, Just a tip!, News

Fredag igjen allerede! Denne uken har flydd forbi. I forrige post sa jeg at jeg holdt på å rydde i skapet mitt for å gjøre mer plass. Er faktisk ikke så glad i et overfylt skap egentlig, så dagen igår ble brukt på opprydning. Derfor tenkte bare å tipse dere om at jeg har opprettet konto på Tise og er totalt hekta. Det er en så sykt genial idé! Man får liksom sin egen lille butikk der også ser det jo så fint ut. Altså vurderer nesten å Tise på fulltid, neida, joda :D. Men sånn seriøst, jeg har alltid vært fan av gjenbruk. Elsker vintage og kaster egentlig ingenting. Det går til fretex, UFF, fattighuset eller H&Ms gjenvinning. Før har jeg jo også stått på torg og solgt godbitene, men dette er jo enda bedre. Alle kan se by og kjøpe. Kommer også til å bruke finn.no, men enn så lenge må jeg si meg ganske fornøyd!

Du finner meg altså på Tise under brukernavnet: lilisfashion (husk liten l) Og det er bare å skynde seg å shoppe før jeg ombestemmer meg, hehe... Er jo så glad i tingene m​ine.

(Tise er en genial App du finner på appstore og som funker som en blanding av Instagram og Finn ;)

PS. Dette er ikke et betalt innlegg av Tise (ser at det kan se sånn ut) Er kun en tilhenger av gjenbruk og frelst bruker av appen. 

Likes

Comments

Outfit


God torsdag! For øyeblikket sitter jeg og flasser over macen, hehe. Usj. Jeg hadde nemlig en kjemisk peel for noen dager siden, og den gjør at øverste hudlag forsvinner og ny babyhud kommer frem. Akkurat nå er det ikke så vakkert kan jeg love, men jeg tror det blir kjempefint etterpå. Skriver mer om behandlingen når resultatet kommer frem. (Jeg snapper forresten sånne digge opplevelser heftig, så de kan du se på snap: linekirkhus eller insta(stories): lilisfashion).

Har dere shoppet på salget eller? Jeg prøver å shoppe så lite som mulig om dagen, men husker dere jeg sa jeg hadde en hang-up på sølvskjørt for tiden? Her er mitt salgsfunn! Er så fornøyd med det. Jeg tror folk er så drittlei festklær, glitter og glamour at mange av disse godbitene henger igjen på salget og da jeg fant dette humret jeg av glede. Det er akkurat sånn jeg hadde sett for meg. Sølvskjørtet tror jeg faktisk jeg kommer til å bruke mest til hvedags, som her, jeg har allerede tatt det i bruk flere ganger. På vestlandet har det haglet, snødd, vært storm og regnet om hverandre i det siste, så det gjelder å helgardere seg med lag-på-lag, ull, regnjakke og det som er. 

Hele antrekket er fra kjedebutikker, og jeg siden det er fra høst/vinter kolleksjonene er jeg sikker på at de er på salg nå. Jeg har btw begynt å rydde i garderoben min og skal kvitte meg med endel klær på Tise. Sier ifra når det begynner å nærme seg ;) Ting tar tid, hehe. 

Ok, nå må jeg hoppe i treningstightsen og komme meg på trening, er noen dager siden sist så idag skal bli en bra økt. Ha en nydelig dag!/Skjørt fra Gina Tricot, genser fra Never Denim/Bikbok, sko fra Bianco/

Likes

Comments

Interior, Life, Work

Innlegget er gjort i samarbeid med Frogner House Apartments / Ambassadør

Dere vet at mitt favorittsted på jord er Oslo og spesielt Frogner? Jeg er jo så heldig å ha blitt ambassadør for Frogner House som har superfreshe leiligheter på Frogner. Det er et mye bedre alternativ til et hotellrom, fordi det både er romsligere og du har mulighet til å lage mat selv. Jeg elsker iallefall å være der for alle leilighetene er delikat innredet og gir en ordentlig velvære følelse samtidig som man føler seg hjemme. 

Frogner House er et like perfekt valg for en familietur, kjæreste-tur eller som en venninnetur, da leilighetene ligger i trygge omgivelser i stille strøk, samtidig som det også er supersentralt.  

Som ambassadør for Frogner House har jeg fått lov til å gi mine lesere en rabatt på oppholdet på Frogner House. Og det er ekstra kult fordi i disse dager er det nemlig rabatt om du blir lengre en en natt. Velger du å booke leilighet for 2 netter får du -15%, 3 netter -20% og 4 netter hele -25%.

I tillegg får du en ekstra avslag i prisen ved å bruke koden lilis2017 når du booker. 

For å få rabatten min må du igjennom tre steg når du booker leiligheten:

1. Velg dato for reservasjon

2. Adresse og leilighetstypen du ønsker

3. Velg priskode og eventuelle ekstratjenester

4. Fyll ut lilis2017 der det står voucher kode

Da vil du få en ekstra rabatt på 250 kr!

Likes

CommentsGod morgen dere! Idag har jeg vært oppe siden før fuglene kvitret og det føltes innmari deilig. Har nemlig hatt en nydelig lang morgen med X kopper kaffe og all mail undergjort før folk har kommet seg på jobb. Det er første gang på lenge må jeg innrømme, men såpass digg var det at jeg skal absolutt gjøre mitt beste for å fortsette med det. 

Igår var jeg på førstehjelpskurs som en del av kjøreopplæringen og herregud.. Midtveis i kurset hadde jeg ikke lyst å ta lappen lengre. Det er så mye skummelt som kan skje i trafikken altså, så kjør for all del forsiktig <>

Det er jo endelig fredag og jeg feirer med å kjøre lakkbukser til hverdagsantrekket. Er så glad i disse buskene og syns de er kule når jeg styler dem som om det var vanlige skinnbukser. Det er fullt mulig de også blir tatt i bruk når jeg skal ut en litta tur i kveld, men da blir det høyehæler til. Først er det litt jobbing og en tur på trening. Føler jeg har kommet i en god rytme nå, og det har jeg godt av. 

Nyt fredagen, snart er det helg :) 

/ Bukse fra H&M, genser H&M (herre), skjorte fra Zara, sko fra Sapatos /

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion