Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Her er antrekket jeg viste en liten sneak på i forrige post. Syns det er sååå fint med strikk mot glitter og statement øredobber i strass. Hadde jeg hatt med meg en  hvit herreskjorte skulle jeg gjerne hatt på meg akkurat det samme og bare byttet ut genseren med den i morgen.

Hvis du vil få med deg mer er jeg superglad om du vil følge meg på Face: Lilisfashion, snap (linekirkhus) og insta (lilisfashion) også :) Er jeg ikke her, så er jeg der, som det heter./ Genser fra Allsaints (gammel), skjørt fra Gina Tricot Exclusive, sko fra Jimmy Choo, øredobber vintage /

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Jeg har lenge kun brukt helt minimalt med smykker og helst så diskret og tynne som mulig. Jeg har likevell opp igjennom tiden også vært som kråka og blitt dratt mot alt som glitrer og samlet meg en fin liten kolleksjon av statementsmykker. Heldigvis har jeg tatt vare på de fineste strass-smykkene mine for i år har jeg fått skikkelig dilla på det igjen! Spesielt er det fint med store øredobber til strikk, eller en krispy hvit skjorte. Det er en utrolig virkningsfull detalj i antrekket og drar opp glamour-faktoren betraktelig! Jeg var i barnebursdag igår og ville ikke pynte meg for mye (niesen min har gitt meg kallenavnet jåla.. : / ) Da ble det glitterskjørt, strassøredobber og strikket pologenser istedet. Legger ut antrekket litt senere.

Iallefall er det et lite tips fra stylisten i meg, så om du ikke har noe spennende å ha på deg i morgen, så er det bare å finne frem den lille sorte og lasse på med strassøredobber, statement sko, armbånd, ringer og en lekker jakke er alt du trenger for å bli festfin!

 
/ Øredobber vintage, neglelakk fra Essie, hårspenne fra Lindex, armbånd fra Dyrberg/Kern /

Likes

Comments


Det er nok ingen overraskelse for dere som har fulgt meg en stund at jeg falt pladask for denne kosedressen. Jeg ELSKER den og tenkte å tipse om den nå når det er romjul og vi med god samvittighet kan loffe rundt i huset i digge klær. Den er altså så myk også gir den alvorlige retro vibber fra tidlig 2000- tallet. Da studerte jeg i London og brukte studielån til å anskaffem eg en juicy-dress i mintgrønn. Denne er hakket vassere og mykere joggis skal man lete lenge etter. I tillegg syns jeg den er ganske fin også. Jeg har brukt jakken og buksen separat til hverdags. 

Når jeg ikke er på bloggen finner dere meg på mine sosiale medier som jeg har blitt riktig så flink til å oppdatere. Facebook siden min skal få mye nytt og variert innhold, så jeg blir utrolig glad om dere vil følge meg der også.

Lilisfashion heter jeg på Instagram og Facebook. Linekirkhus på Snapchat. / Kosedress fra Lindex øretelefoner fra Sony / 

Likes

CommentsAkkurat nå befinner jeg meg på fjellet, og idag har vi vært på en nydelig langrenns tur. Det var altså så vakkert, og føret helt strøkent. For en fantastisk følelse det gir <3 blir="" helt="" salig="" av="" det.="" jeg="" har="" som="" sagt="" ikke="" kjempebra="" nett="" her,="" så="" må="" dra="" ned="" til="" "sentrum"="" for="" å="" laste="" opp="" bildene="" på="" en="" søt="" kafé,="" derfor="" kommer disse="" litt="" sent.="" julaften="" feirte="" vi="" på="" landet,="" der="" mamma="" og="" pappa="" har="" et="" sted.="" der="" storkoste="" vi="" oss="" med="" pinnekjøtt,="" og="" mye="" godt="" i="" glasset,="" hehe.="" etterhvert="" fant="" jeg="" ut="" at="" jeg="" ikke="" hadde="" tatt="" bilder="" til="" bloggen,="" så="" dere="" får="" unnskylde="" rødvinstenner="" og="" kornete="">

Var forresten så fornøyd med julegave innpakningen min at jeg til og med tilbød meg å pakke inn de andre sine gaver, slik at hele treet skulle få se helt likt ut, haha. (#skada) Uansett funker denne innpakningen hele året, og et lite tips til interiør entusiaster. Min gaveinnpaknings arsenal bestod av matt papir i hvitt, sort og grovpapir, samt et dødsfint glitterpapir som jeg fant på notabene. Båndene er matte i sort, hvitt og glitter. 

Bror og jeg fikk med oss slekta på dansegulvet etterhvert, men alle disse bildene skal jeg spare dere for! Hadde på meg en favorittkjole fra Ricco Vero og sko fra Jimmy Choo. Håper dere nyter romjulen.

Vil dere ha mer? Husk at dere også kan følge meg på Facebook her, instagram: lilisfashion og snap: linekirkhus. 

 
Likes

Comments


Håper dere har hatt en deilig julefeiring. Det har jeg selv om jeg må innrømme at jeg måtte bruke litt tid på å sørge over fantastiske Georg Michael i noen dager. Herregud for en mann og jeg blir så sur for at media kun fokuserer på det negative :( Freedom og To Funky var to musikkvideoer jeg elsket så hardt at det gjorde at jeg fikk en fascinasjon for supermodeller og mote, som igjen resulterte at jeg begynte å studere mote som jeg siden har jobbet med.. Det er rart. Jeg følte bare det var meg som hadde et slikt forhold til han, men det viser seg på sosiale medier at nesten alle jeg følger følte det samme. Liker alt han har laget, så det har gått på full blast her. Er så lei meg for jeg aldri fikk sett han live, men nok om det..

Vi har nesten blåst vekk her på vestlandet, men som alltid var uværet kraftig overdrevet og idag er fjellveiene åpne igjen og jeg sitter straks i bilen på vei til Rauland der vi skal være i romjulen og feire nyttår. Det skal bli fantastisk! Håper på masse snø og bra skiføre :)

Genseren jeg har på meg her har jeg hatt på meg siden jeg fikk den. Den er fin til alt og spesielt liker jeg å bruke den som her, til et lakkskjørt som gjør den mer rampete enn preppy. Da jeg var i Oslo fikk jeg gravd frem disse lårhøye bootsene fra lageret. De har vært savnet. Nå brukes også de i alle antrekk, haha. Nyt dagene videre, skal prøve å få lagt ut litt bildedryss fra julefeiringen min snart. Kommer litt an på nettet på fjellet. 

Hei så lenge <>/ Genser fra Lindex, skjørt fra H&M, skjerf fra Beck Søndergaard, jakke fra Match /

Likes

Comments

Begynner dere å kjenne julestemningen i kroppen? Det gjør jeg! Selv om det fortsatt ikke er et snev av snø i luften så er heldigvis pakkene vakkert dandert, partykjolen i kofferten og sminketasken med i vesken for julefeiring på landet utenfor Haugesund, der besteforeldrene mine er fra. I år har det vært litt rart ettersom det er første år på lenge jeg ikke har bodd i Oslo den siste tiden. Der pleier det jo å være snø fra oktober som gjør at man ikke trenger å lete etter stemningen. Julebelysning skal jeg ikke si det mangler på i Stavanger, og det gir faktisk topp stemning likevell. Dette har jeg på meg idag, passe pyntet men ikke for formelt, hehe. Da får jeg spasmer. Skjørtet sikret jeg meg for noen måneder siden det gir meg ordentlige Gucci vibber, som aldri er helt feil. Iaf ikke i disse dager (når Gucci har oppnådd nye høyder). 

Håper dere nyter tiden, lar pusten synke og slapper av. Det skal iallefall jeg gjøre. Bloggen blir oppdatert i hele julen, så om du ikke har noe å gjøre skal jeg love nytt innhold om du titter innom iblandt. Ellers kan du også følge meg på snap (linekirkhus) og insta (lilisfashion), har forresten endelig fått sansen for instastories. Det er såååå gøy <>
/ Skjørt fra Vivikes, sko fra Proenza Schouler/ Faded, t-skjorte Balmain X H&M (gammel), jakke fra Lexington /

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion