Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
 

Idag startet jeg tidlig med kjøretime.. Føler litt jeg har tatt ti skritt tilbake ved å velge manuell gir, pluss at jeg hadde et opphold på halvannen uke som gjorde at jeg ikke følte meg like flink idag. Nei, nå skal jeg intensivisere øvelseskjøringen og kjøretimene sånn det kommer litt mer på gli kjenner jeg.

De siste dagene har jeg vært barnevakt for mine skjønne nieser som bor på gård. Jeg som ikke har barn fikk kjørt meg for å si det sånn.. Mye å huske på med bleieskift, soving, mating til alle døgnets tider (det føltes sånn) og å ha konstant hjertebank for den minste som gjerne vil putte alt hun ser i munnen, hehe.. Er ikke så vant til at folk er avhengige av meg, så den ansvarsfølelsen var litt god å kjenne på og tør jeg si; mestre.

Dyreprint er noe jeg har likt så lenge jeg kan huske. Jeg kjøpte et par slangeimiterte lårhøye boots da jeg bodde i London i 2003 og syns alltid jeg var så fin når jeg tredde de på meg. Nå er jeg litt pissed for at jeg kvittet meg med dem for dyreprint går jo inn og ut av motebildet annenhvert år. De siste årene har jeg ikke blitt lei det, så nå får de henge konstant i garderoben. Denne kåpa er noen sesonger siden, men ALLE kjedene har dyreprint-pelser i sortimentet sitt. Det gir litt attityde til antrekket syns jeg. 

Nå er jeg tilbake i Stavanger igjen hvor det regner og er mildvær, akkurat sånn jeg liker det, hehe. Derfor holdt det med å slenge en kåpe over t-skjorta når jeg skulle en tur på lunch. Fortsatt har jeg en haug av ting å gjøre, for idag har jeg vært sykt sosete, så nå må jeg komme igang. 

Ha en nydelig onsdag :)


/ Jakke gammel, topp og jeans fra Gina Tricot, t-sjorte fra Rails, sko fra Ricco Vero /

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg tror på det å kle meg litt opp i hverdagene og spesielt nå når det er kaldt og mørkt. Jeg blir liksom litt gladere av det. Elsker komboen med blondetopp under en deilig kashmirgenser som dette jeg hadde på meg når jeg møtte Silje på Frogner. Når det blir kaldt har jeg innmari lett for å havne i samme antrekkene, varme boots, kåpe, strikkegenser og jeans, og det gjør jeg selvsagt fortsatt, men prøver å utfordre meg selv til å bruke skjørt eller kjole under strikk med strømpebukser når temperaturen tillater det. 

I kveld reiser jeg tilbake til Stavanger og det skal bli deilig å komme igang med treningen og kjøretimene igjen kjenner jeg. Det har blitt mye kosespising og lite trening på meg i det siste.Det er så viktig for meg å ha gode trening- og mat rutiner. Jeg blir rett og slett et bedre mennesket av det. I tillegg har jeg store planer om å få meg soverutiner. Jeg er en ordentlig natteravn og finner alltid på tusen ting å gjøre om kvelden. Det virker mye kulere å være en sånn som automatisk våkner klokken 0600.. Vi får se hva det blir til.

På fredag har søster, bror og jeg booket oss billetter på Tusvik og Tønne show forresten. Jeg er blodfan og gleder meg som en liten unge! Idag kommer det forresten en ny episode som jeg skal kose meg med når jeg spinner litt på treningssykkelen. Podcast er et supert tips til deg som syns det kan bli litt langtrukkent og kjedelig på sykkelen/mølla. Mine favoritter er Mediapuls, når jeg vil være oppdatert på den digitale verden, Tusvik og Tønne for å kose meg, Harm og Hegset for litt kjendis sladder og Brandi Glanville for litt reality trash :D Denne uken skal jeg også få meg en real ansikts peeling som jeg gleder meg til å se resultatene av. Føler det er så bra å ta litt ekstra vare på hud og kropp nå om vinteren. Følg meg gjerne på snapchat: linekirkhus og instagram: lilisfashion for å se hvordan det går.   

Ha en nydelig tirsdag!
/ Jakke og kashmirgenser fra H&M, blondetopp fra Gina Tricot, boots fra Bianco, strømpebukser fra Lindex /

Likes

Comments

Etter å ha vært Frogner-boer i mange år og nå har blitt ambassadør for Frogner House og skriver om mye fra området når jeg er i byen, tenkte jeg at jeg kan jeg dele noen av mine favoritt hang-outs og noen hemmelige perler fra det fineste området i Oslo (etter min mening). Jeg elsker individuelle butikker og i dette området er det flusst av nettopp dette. Det popper opp med nye spisesteder og konsepter og det er innmari mye kult som skjer samtidig som det er noen klassikere som alltid består. Det var som dere sikkert skjønner vanskelig å bare plukke noen, men dere får gi beskjed om dere ønsker flere slike poster, så gjør jeg gjerne det :)

Her er i alle fall min ultimate Frogner Guide akkurat nå. Håper du liker den!

Eckers

Denne lille shappa på hjørnet av Frognerveien og Eckerbergsgate var en av mine faste hang-outs når jeg bodde i hooden. Nå har de også åpnet en filial på Steen & Strøm, men denne lokasjonen er fortsatt en favoritt. Her får du ferskpresset juice, delige salater, sunne smoothier og knallgode sandwicher. Du kan enten nyte maten i disse koselige lokalene eller kan du ta de med på en spasertur til Frognerparken som ligger et steinkast unna. Anbefales!

Bonita blomster

Er en bitteliten men magisk blomsterbutikk som ligger i Odinsgate 17. Her har de vakre blomster til alle anledninger og utenfor står det ofte nydelige stilkroser til ti kroner stykket. Stockfleths

En av de beste kaffekjedene i Oslo. Her får du fantastisk kvalitet på kaffeen som vil imponere den kresne gane. Jeg anbefaler å ta en dobbel cortado her. Den pleier å kickstarte morgen for meg.  Denne søte filialen ligger i Bygdøy Allé.


Icon

Icon er nok en av de mest ekslusive butikkene i Oslo. I butikken finner du fantastiske merker som Saint Laurent, Celine, Stella McCartney, Bottega Venneta, Lanvin og Marni for å nevne noen. Innehaverne er svært kunnskapsrike og jeg kan røpe at jeg har gjort flere hårreisende bra kupp her!


Flaneur

Er en delikatesse butikk i Niels Juels gate 51. Her stikker jeg innom for å kjøpe fabelaktige oster, syltetøy og skinker. Stikker du innom her MÅ du teste ut browniesene og villris pilafen, nei glem det.. Alt er godt! Prøv å ikke gå innom her når du er skrubbsulten, det kan bli dyrt, hehe. 


MA Vintage

Dette skattekammeret har jeg også gjort flere designerkupp som jeg har skrevet om før. Her finner du vesker fra Chanel, lommebøker fra Louis Vuitton og sko fra Alaia til en god pris. Et lurt tips er å stikke innom her om du skal kjøpe deg en ny kjole til festsesongen, for i en av disse designerkjolene vil du ganske sikkert ikke treffe en som har lik. Skattekammeret ligger i Briskebyveien 28.
W.B. Samson Bakeri

På dette bakeriet vil du finne digge smørbrød, kaker og alt du kunne ønske deg av bakevarer i svært så koselige omgivelser. I tillegg har de vinservering og en pizzaovn som lager helt steingod Pizza som du kan nyte helt til kl 23. Fredrik Stangsgate 46. 


Gimle Kino

På Gimlekino viser de et lite utvalg av kvalitetsfilmer. I tillegg serverer de vin og snacks som gjør dette til et knallbra date sted! Jeg elsker å dra på kino her, da det er en helt egen atmosfære. Du føler du er i Paris på 20-tallet.. 


Gimle Parfymeri

Sammen med Heaven Scent som ligger på Egertorget, er dette de beste parfymeriene i Oslo. Her har de eksklusive merker som La Mer, la prairie, Byredo, Laura Mercier, Tom Ford, Marc Jacobs, Amazing Space, Khiel´s og et drøss av andre merker du ikke får tak i ellers i landet. Vær forberedt at du mest sannsynlig kommer til å ende opp med litt flere ting enn du hadde trengt, men det er sjeldent bomkjøp likevel. 


Fjelberg

Kjent for å være den beste fiskehandleren i Oslo. Den tradisjonelle butikken ligger i orginale lokaler i Bygdøy Allé 56. De som jobber der er superflinke! Test tunfisktartaren, den vil du sent glemme. Her har de også catering som jeg ikke har testet men er sikker på at er amaze. Noe jeg imidlertid har testet er ferdig middagene som jeg har sagt jeg har laget fra bunnen selv, hehe. Jeg kom ikke unna med det, men måltidet var fortreffelig likevel.

 

Gathering Objects

De to jentene som eier Gathering Objects er så flinke! Her finner du spesialplukket interiørskatter. Hver gang jeg går innom får jeg lyst til å ominnrede leiligheten min, og skulle du ønske det, er disse jentene også interiørstylister som jeg tror du kan booke. I tillegg til vakre ting til hjemmet har de også utvalgte klesmerker, skjønnhetsprodukter, klokker og smykker. Denne butikken MÅ du innom! Gathering Objects ligger i Thomas Heftyes gate 47B.

Skafferiet

Den fineste dagligvarebutikken jeg vet om ligger i Elisenbergveien 7. Den er så innmari koselig og utvalget er bredt og internasjonalt. Enten du vil lage en ekte pasta, tapas eller en god frokost, vil du garantert finne alt du trenger her. I tillegg har de et fantastisk utvalg av grønnsaker, frukt og blomster. Butikken har åpent hver dag til kl 23.00 som også er et kjempepluss om du befinner deg i området ved Bygdøy Allé.

  


Mina Milanda

Denne blomsterbutikken har jeg skrevet om flere ganger før, og den er helt magisk! Eierene reiser selv til Italia og får spesiallaget bordplater og krukker av den fineste kritthvite marmoren. Utvalget i planter er superlekkert og du vil garantert få bøttevis av inspirasjon til hus og hage etter å ha tittet innom her. Inni denne vakre bakgården finner du også en favoritt restaurant, Kolonihagen, og om sommeren kan du sitte ute og nyte et glass vin og titte på de vakre plantene fra Mina Milanda. 
MagMaLou

Magmalou har jeg hyppig besøkt og shoppet i siden den åpnet. Butikken ligger midt i mellom Frogner House i Skovveien og Kaffebrenneriet. Her finner du kule merker som Arnie Says, Gestuz, Mardou & Dean, Ganni deres egne merke By Magmalou. Eieren Marthe Kveli Valeberg er selv en superstylist, designer og make-up artist og denne butikken ligger på topp av butikker man må besøke i Oslo.  


 

Kolonihagen

Dette har blitt en favoritt blant mange Oslo-boere og det med god grunn. Maten er nydelig, lokalet superkoselig og atmosfæren fantastisk. Nyt en brunch med venninner eller kjæreste. Om sommeren bør du ta et glass vin i bakgården som ligger ut mot blomsterbutikken Mina Milanda. 

BA53

Denne søte kafeen ligger tilknyttet bygget til Frogner House der jeg bor under dette Oslo oppholdet. Den er så fresh og all maten er superdeilig. Et kjempepluss når du bor noen etasjer opp, men denne kafeen besøkte jeg også hyppig før jeg begynte samarbeid med Frogner House. Praktisk nok ligger det en bar og delikatesse restaurant i samme bygg som også har samme høye kvalitet og gode atmosfære, så her er det bare å bli værende :DHåper du liker tipsene mine. Jeg blir kjempeglad om du vil kommentere om du har blitt inspirert til å dra til et av stedene, så får jeg vite hva du syns.. Ha en nydelig lørdag :D

Likes

Comments

God lørdag fintfolk. Denne dagen er virkelig den beste i uka og å våkne opp uthvilt her kan ikke beskrives. Det er så deilig å være tilbake i hooden min her på Frogner, at jeg tenkte å lage en liten Frogner guide med mine favorittsteder der jeg liker å shoppe, henge, drikke kaffe og spise. Det ble litt stille på bloggen etter noen utrolig hektiske men spennende dager, med påfølgende migrene. Nå er jeg heldigvis bedre.  

Digger forresten mine nye Zara bukser. Det er så bra med klær som er versatile.  Disse er utrolig behagelige og perfekte til fest, men jeg syns også det er kult å bruke til strikk for eksempel. Her er i hvert fall et "after-work-drinks" antrekk med fløyel, metallisk, blonder og dyreprint i en deilig miks.. Haha alt på en gang!  

Foresten må jeg også anbefalte beina på disse. Jeg har et par andre bukser også med splitt nederst på innsiden og det gjør underverker om du som meg gjerne vil forlenge beina mest mulig. Med pumps eller hæler, ser myyye lengre ut. Dere kommer også til å få merke at jeg har fått dilla på blondetopp under alt om dagen, og skinnsmykke/choker. Det blir det mye av fremover. Var forresten ikke klar over hvor tydelig den kløfta var btw, de er umulig å temme dessverre :) 

Nyt lørdagen!

/ Bukse, choker og jakke fra Zara, sko fra Sapatos, skjorte fra La Redoute, veske fra Jerome Dreyfus, og topp fra Gina Tricot /

Likes

Comments


For noen flotte dager jeg har hatt i Oslo sålangt. Dagene har vært fullstappet av møter og hyggelige randez vous og jeg er strålende fornøyd. Idag startet jeg dagen med en frokost med en god, gammel  kollega og venninne og masse skravlings etterfulgt av å gjøre en sak med en annen søt eks-kollega som laget en sak på julebordsstyling som kommer i Side2/Nettavisen neste uke. Deretter fortet jeg meg "hjem" til leiligheten der min gode venninne Silje kom på besøk. Vi snappet noen bilder rett utenfor Frogner House. Det er så fint i Bygdøy Allé asså, kunne ikke trivdes bedre! 

Nå sitter jeg benket i sofaen med et godt glass rødvin og kashmir joggedress på, også er det ut en liten tur ut, før jeg er på-an igjen i morgen :) Det er så gøy å både ha mye å gjøre og å møte gamle kollega/venninner at jeg føler at denne visitten godt vært noen uker ekstra. 

Ha en nydelig onsdag <>


/ kashmirgenser fra H&M, blondetopp fra Gina Tricot, jeans Bikbok/NeverDenim, strømpebukser fra Lindex, sko fra Riccovero, jakke fra Match / 

Foto: Silje

Likes

Comments

Annonse / Samarbeid med Frogner House Apartments
Endelig er jeg tilbake i favorittbyen på jord, kjære Oslo! Denne gangen fikk jeg sjekke inn på Frogner House Apartements i Bygdøy Allé 53. Jeg har faktisk bodd rett nede i gata, så dette området er lommekjent, og et av de fineste i hele byen etter min mening. Jeg kom sent i går kveld, men det gikk kjempefint ettersom Frogner House nå har fått noen superpraktiske automater som gjør det enda lettere og kjappere å sjekke inn. 

Som sagt kjente jeg til området godt fra før, og kafeen BA53 som ligger i førsteetasje har allerede blitt godt besøkt. Idag nøt jeg frokosten min der nede, også traff jeg på flere kjente som smatt innom for kaffeen her er fantastisk! I første etasje ligger også en super koselig bar og en knallbra restaurant som jeg skal besøke senere.

Ut fra vinduene på rommet har jeg nydelig med utsikt utover vakre Bygdøy Allé. Leiligheten er rålekkert og ligner et fint hotellrom, men med kjøkken intigrert i et skap som jeg garantert skal bruke masse. Nå skal jeg komme meg på Elixia som ligger bak Frognerparken som bare et steinkast herfra. Deretter skal jeg en tur innom lageret mitt der jeg har stuet inn alle vinterjakkene. Gleder meg til å få litt mer utvalg i jakker kjenner jeg, savner noen av dem sårt. 

Ha en nydelig mandag! 
Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion