Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

                                                                                                                      Samarbeid med BeWell/Make-up ArtFøler dere også at Juli er en skikkelig sovende måned. I fjor jobbet jeg i hele juli, og jeg holdt på å dø av kjedsomhet ettersom "alle" hadde forlatt meg og Osloby til fordel for sommerhytter eller ferier. I år har jeg vestlandsferie og det er så deilig å kunne kjenne at pulsen har senket seg helt. Jeg har begynt å lese igjen! Det er så lenge siden at jeg ikke engang kan huske det. Og jeg leser ikke moteblader heller, jeg leser bøker! Har glemt hvor gøy det er, jeg føler jo jeg lever inni boka og klarer nesten ikke tenke på annet. Andre ting jeg ikke har klart å gjøre når jeg har vært så stresset er en ting jeg har tenkt på så lenge, som å lære meg å strikke. Nå har jeg lært det.. Hvorfor har jeg ikke gjort det før, det er jo kjempeenkelt. Jeg har strikket i en dag og er ca en fjerdedel på en selvkomponert genser. Den blir ikke veldig spennende, men den virker veldig deilig og strikking er nesten terapautisk. I tillegg til at jeg snart har en ny genser fikk jeg en mestringsfølelse og en litt "strong independant woman" følelse av at jeg har lært med noe nytt. (Selv om sikkert noen vil argumentere mot at det å strikke er veldig feministisk, hehe ) Nå står akvarellmaling for tur.

Forleden var jeg en tur i Sandnes for å hilse på en fantastisk estetisk lege og for å snakke om hva man kan gjøre av forbedringer i huden nå som jeg er midt i 30-årene. Jeg vil ikke gjøre noe drastisk, men er veldig opptatt av å ha en sunn og spenstig hud. BeWell/Make-up Art heter klinikken jeg går på og her tilbyr de alt fra manikyr, tannbleking, make-up og bryn til mer medisinske behandlinger som kjemisk peeling og cellulitt behandling, fillere og behandling av pigmentflekker (som jeg vurderer). Du kan lese om alle behandlingene de tilbyr her.   

Jeg skal teste ut et drøss med behandlinger som vi har plukket ut sammen og vil dele mine ærlige erfaringer på bloggen etterpå. Er det noe dere vil jeg skal teste, eller har dere noen spørsmål til Dr. Rolah O. Lønning (les mer om henne her), så er det bare å si ifra i kommentarfeltet så kan jeg ta en skikkelig spørsmålsrunde med henne :) Dr. Rolah har forresten også skrevet denne boken, som er et must for deg som er opptatt av å holde huden frisk og lære mer om hvordan du gjør det. Jeg ha fått et par AHA opplevelser etter å ha lest den kan du si.. Først nå skal jeg teste negler, som jeg faktisk aldri har hatt, tannbleking (jeg har bare brukt whitening strips fra Crest tidligere og disse ødelegger tennene ifølge tannlegen min :S) og behandlingen de har skal være mye mer skånsom. Jeg skal også endelig få fikset brynene mine (disse er de kjente for på Make-up Art) og teste en voksetype som jeg ikke har hørt om før, som visstnok skal redusere hårveksten kraftig i tillegg, oh lykke! Nå blir jeg fin til høsten :P

Anyways, jeg har akkurat kommet meg til Stavanger igjen etter en deilig uke på feriestedet vårt utenfor Haugesund. Idag står det cardio på blokka og en haug med gjøremål som jeg har utsatt, men først skal jeg lese et par kapittel til i boka mi. God mandag :D

/Jakke - lillebrors fra High School, bukse fra Moods of Norway, genser fra American Apperal, sko fra New Balance /

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Igår hadde jeg kjøretime, og derfor øvelseskjørte jeg masse. Så mye at jeg kom forsent til kjøretimen, hehe. Timen gikk skikkelig bra og det er så digg å endelig være igang. Lappen er noe jeg har utsatt og utsatt i årevis, men nå skal den tas og det fort! Det føles også veldig bra å ta den i Stavanger, ettersom jeg kjenner byen så godt og den ikke er så stressende som Oslo. Er fortsatt litt i tvil om jeg skal ta den med automat eller ikke. Jeg kan egentlig ikke kjøre med manuell og er overhodet ikke komfortabel med det. Med automat kan jeg nesten begynne rett på det obligatoriske. What to do?

Ellers er ikke været blitt så mye bedre på vestlandet, og igår dusket det ned hele dagen. På kvelden møtte jeg en god venninne. Vi stakk til "Fargegadå" (i Stavanger). Er du i området MÅ denne gaten oppleves. Her er det koselige kafeer, barer og restauranter på rekke og rad. Der koste vi oss på "Circus" mens regnet dryppet ned utenfor.  

/Jakken og buksen er fra Gina Tricot, sko er gamle, skjorte er fra Style Butler/

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Likes

Comments

Håper dere har hatt en deilig helg. Jeg har som dere ser på bildene slappet av maks :D (Hvis dere følger meg på snapchat har dere kanskje fått med dere litt av hva jeg har gjort, linekirkhus heter jeg der). Helgen min har stort sett gått ut på å spise og drikke, haha. Igår fikk jeg over meg at jeg skulle lage drinker, det er noe jeg aldri gjør, men overraskende nok gikk det ganske så bra likevell. Jeg elsker friske drinker og selv om jeg ikke er noen mixolog vet jeg godt hva jeg liker. Vannmelon-drinken er innmari lett å lage. Der er det kun å frese melonen i mikseren med basilikum og lime. OG vodka om du vil da er den mye morsommere ;) Den andre drinken var enda lettere å lage, men vell så god. Det var agurk, lime, vodka og tonic. 

I helgen fikk jeg også omsider testet også selvbruning i og det gikk over forventning. Føler alltid det ender opp med søl og flekker og oransjepartier. Med sprayen fra Sunspa blir fargen naturlig brun og den blir jevn uten særlig mye arbeid. Ikke lukter den heller. Hvis du også er like newbe som meg på selvbruning vil jeg anbefale denne. Her kan du spraye hender og føtter med perfekt resultat.

Idag regner det i Stavanger, så jeg har vært en tur på Yoga og nå skal jeg henge med min fine venninne i hennes fine leilighet. Da står det film, sladder og smågodt på agendaen. 

Ha en nydelig søndag! 
 

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Likes

CommentsFor tiden befinner jeg meg på det glade vestland, hvor det er langt imellom glimtene av skyfri himmel. Så snart jeg ser en glipe setter jeg meg ut for å få litt D-vitamin i skrotten og sol på kroppen, men når jeg har anrettet meg begynner det alltid å dryppe, det slår ikke feil, haha. Derfor tenkte jeg å ta meg en liten omgang med selvbrunings-testing litt senere idag. Mamma og pappa driver å pusser opp sommerhuset vårt, og det har blitt så fint her. Huset ligger rett ved en fjord utenfor Haugesund. Det er så stille og deilig, så nå ar jeg endelig fått sving på blogging også. Det er gøy! Etter en uke med trening og helsekost ble det igjen endelig tid for pizza. Jeg må forøvrig også meddele at kreasjonen har blitt riktig så godt mottatt. Bunnen er supertynn og krunchy uten gjær og den er superlett og rask å lage. Da er det ingen grunn til kjøpepizza. Oppskriften på bunnen består av 1/5l hvetemel, 2 ss olje, 1ts salt, 2-3 dl vann. La den godgjøre seg i ovnen på 200 grader i 10 min først, også ta på det du måtte ønske. La den da stå i ovnen på 220 grader i 10 min til, og vips så er den serveringsklar. 

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Likes

CommentsJeg elsker vestlandslandskapet. Igår tok jeg og mamma turen til et sted utenfor Sola som heter Ølberg. Her fant vi en supersøt restaurant med fantastiske rekesmørbrød, et must om du er i Stavanger området. Det var så idyllisk med fiskebåter og små trenaust at vi ble pent nødt for å utforske området med en aldri så liten tur. Idag har jeg hatt en lang morgen, der jeg har somlet bort masse tid fordi jeg ikke har funnet treningsmotivasjonen igjen, men nå bærer det opp til Sats også står middag og utgang i Stavanger på agendaen. Håper dere nyter fredagen!

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Likes

Comments

Nå har jeg nesten gått to uker uten sminke, og selv om det sikkert er litt bra for huden er jeg ikke så glad i å gå helt "naken". Huden min er fin men tynn så alle pigmentflekker, og røde partier viser uansett. Derfor liker jeg å bruke BB krem eller en lett foundation. Jeg har testet en haug av produkter, men har flat litt på denne fra Nars.

Jeg oppdaget merket skikkelig da jeg var i New York under Balmain X H&M lanseringen i fjor høst. Da skulle vi nemlig på visning, middag og super-fashion-party, og da er det alltid deilig å få litt proff sminke. Jeg hadde ikke booket noe sminke, så jeg bestemte meg for å stikke innom Bloomingdales for der vet jeg de er flinke. Jeg hadde hørt at Nars var bra, så jeg satte meg i stolen hos en supersøt make-up artist og lot henne klæsje på. Superfornøyd trippet jeg ut derfra et kvarter før jeg skulle være på middagen med fire nye Nars produkter i handleposen (du må handle noen produkter, så får du make-up lagt gratis). Alle produktene jeg kjøpte bruker jeg flittig og er jeg storfornøyd med! Jeg rakk nesten ikke teste det før jeg stakk derfra, men endte opp med foundation (min farge er i Punjab), øyenprimer, leppestift og lipliner.

Ellers har jeg også blitt fast forbruker av primer og denne fra Benefit gjør huden silkemyk og gjør at foundationen sitter hele dagen (om du ikke tar deg i ansiktet). under øyene bruker jeg en concealer fra Clinique. Jeg har også blitt avhengig av Beauty Spongen. Den bruker jeg til allt. Den ser ganske udigg ut, men lover at du kommer til å elske den. Dette er mine hud-sminke must. 

/ Primer fra Benefit, Foundation fra Nars, concealer fra Clinique, sminkesvamp Beauty Sponge, luktelys fra Alchemy/Gathering Objects /

 

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion