Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Jeg skal tipse dere om et sted i Oslo som jeg ELSKER og som jeg sikkert burde holdt hemmelig. Nemlig en av Oslos beste vintage butikker! Jeg titter innom MA Vintage på Briskeby titt og ofte, og hver gang er det en haug av ting jeg har lyst på. Altfor ofte kommer jeg hjem med noen skatter jeg har spanet meg ut. Heldigvis er det ikke alt som er i min størrelse, så fristelsene blir av og til med det. Denne gangen falt jeg pladask for den mest perfekte leo-print jakken jeg har sett. Skoene har jeg siklet på for noen sesonger siden, og er minst like kule nå. De er fra Stella McCartney. Jeg skal lage en egen post på noen andre scoop jeg gjorde fra MA som er en av mine absolutte favorittbutikker i morgen. 

/Sko og jakke fra MA Vintage, bukse fra Just Female, genser fra Wild Wool, solbriller fra Ray Ban/ 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Inni meg er det vår! Og dette er det jeg helst vil gå med. Det funket helt fint til det begynte å snø.. Et lite tips til å fiffe opp jakken er å ta en liten pels rundt kragen. Da ser den med ett mye mer ekslusiv ut. En fin fake eller sau som jeg har på meg her gjør susen, og safarijakken får et nytt preg. Jeg liker komboen av det straighte mot litt rampete detaljer som den utslitte favorittbuksen. Idag har jeg hatt det superdeilig, med en tur i Frognerparken og påfølgende kafé med mine kjære foreldre, før de dro videre til vestlandet. Det er litt kjipt at de bor så langt borte, men alltid max kvalitetstid når vi er sammen. Nå bærer det videre på gymmen også er det fredagsdrinks!

Ha en nydelig dag i "vårværet", hehe.

/Jakke fra Gina Tricot, skjorte fra Frame, sko fra Sapatos/lånt, jeans fra Gina Tricot (gamle)/

 

Likes

Comments


Dette er for folk med helt elementære kjøkkenkunnskaper føler jeg, men jeg fikk et spørsmål fra en kollega angående chiapudding, derfor tenkte jeg at det kanskje er flere som ikke vet hvordan man lager det. Jeg fikk oppskriften av min PT, Lene og denne er modifisert. Det er virkelig det enkleste i verden og helt topp frokost om du har dårlig tid- og matlyst på morgenen. 

Lene brukte kokosmelk som også er kjempegodt. Jeg tar det jeg har i kjøleskapet som denne gangen var rismelk og sitronskyr. Jeg blandet sammen en kopp rismelk og to spiseskjeer skyr med ca 2-3 spiseskjeer havregryn og to spiseskjeer chiafrø. Rører dette sammen og setter det i kjøleskapet om kvelden. Om jeg husker det rører jeg litt om et par ganger for at chiafrøene ikke skal klumpe seg. Om morgenen er det blitt en "pudding-aktig" konsistens og klar til å spises. Man kan selvfølgelig ha på det man ønsker selv, selv liker jeg den veldig godt blandet med blåbær, bringebær og kokosflak på toppen for litt sødme. 

Det er også godt med kanel og litt honning, men her er det altså helt opp til deg hva du liker og har i kjøleskapet. Er du ikke glad i havregryn, er dette bare å droppe. Har du i litt mindre veske (eller mer frø) blir blandingen enda fastere. 

Lykke til!

Likes

Comments

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

NEW YORK, NY - FEBRUARY 15: Model Gigi Hadid walks the runway during the Tommy Hilfiger Women's fashion show during Fall 2016 New York Fashion Week at Park Avenue Armory on February 15, 2016 in New York City. (Photo by Paul Morigi/WireImage)
Foto: Getty Images

Tommy Hilfiger har virkelig gjort en helomvending fra Jamaica vibes- visningen de viste oss på vår/sommer -16 kolleksjonen i høst. Da var det sterke primærfarger og heklede gavanter og total rastafari følelse. Idag viste Hilfiger sin høstkolleksjon under New York fashion week, og denne gangen var marinen helt klart den kjente designerens største inspirasjonskilde. Virkelig ikke meg imot kan du trygt si. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg er over gjennomsnittet opptatt av akkurat denne stilen, og elementer som skipsjakker, striper, mørkeblått mot gulldetaljer ligger nært mitt motehjerte. 

Kolleksjonen var feminin, søt og kul. Den var veldig preppy og anvendelig. Selv om jeg ikke nødvendigvis ville ha stylet den på samme måte var nesten alle enkeltplaggene noe jeg gjerne skulle hatt i garderoben. I tillegg er det jo i hvert fall godt at denne stilen holder nok et år fremover, da holder garderoben min seg i motebildet enda et år. Lol. 

Likes

Comments


For tiden er det New York Fashion week, men jeg er så langt borte fra det som overhodet mulig. Dette var fra da jeg og Tine var i New York i høst, hvor varmegradene nærmet seg 30 og vi gikk å svettet rundt i Meatpacking district hver dag. Neida, VI svetter ikke altså. Elsket denne vakre kjolen fra Ganni og jakken fra Second Female er helt perfekt!

Akkurat nå sitter jeg på vinterfjellet med dårlig nett og prøver så godt jeg kan å følge med på det som kommer ut fra moteuken i New York. Må ærlig innrømme at så langt er det ingen visninger som har gitt meg frysninger, selv om det ser det så innmari kaldt ut å være der. Selv har jeg vært på moteuken i New York mange ganger når det er bikkjekaldt. Det er en kjempeutfordring. Det kan blåse så innmari i New York, typ isvind som går igjennom marg og bein. Derfor er det litt av et kunststykke å være fashionabel i den bitende kulden. Jeg har gått rundt med doble sett med superundertøy under antrekket, men vært en frossenfisk allikevel. Derfor må vi gi all cudos til alle de stilsikre bloggerne som trosser kulden for å se moteriktig ut på bilder. 

Dette var imidlertid ikke tilfellet her. Her var det godt og varmt!

/Jakke fra Second Female (gave), kjole fra Ganni (lånt), sko fra Ellos, veske fra Stelle McCartney/

Likes

CommentsOm få strakser er jeg på vei til hytta! Først skal jeg stikke innom Sats å få meg en liten trenings økt og før jeg kommer meg opp på fjellet skal jeg en sniktitt innom Bø for å hilse på søster og nieser. Fikk en ny niese forrige helg og hun er såååå søt! Deretter bærer det opp på fjellet for max nyting. Da er det ski, spill, joggis og masse digg mat på planen. Er ikke sikker på om vi har nett der, men skal se om jeg ikke skal få ordnet noe. Litt mer Valentines Day tips kommer senere.

Jeg er helfrelst i strikkekjoler om dagen. Denne er fra Weekday og jeg tror jeg kjøpte den på salg for sånn ca 150kr, da snakker vi bargain. Jeg har to mønster som går inn og ut av stilen min år etter år. Derfor prøver jeg å ikke kvitte meg med for mye av disse tingene, for det er alltid gøy å stikke ned i boden å finne gamle skatter man har glemt. Det er noe med leo/dyreprint og camo som jeg syns passer så godt inn i min stil, og jeg liker det! 

/Jakke fra Canada Goose, kjole fra Weekday, strømpebukse fra Pierre Robert, sko fra Mango, belte fra H&M/

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion