Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Turen er sponset av Lindex

Når man er så lite bortskjemt med været som man er i Norge, føler jeg at når jeg kommer over pluss 5, da er det vår. Som du ser på antrekket mitt utnyttet jeg de 6 gradene jeg hadde i London til det fulleste og benyttet sjansen til å lufte litt ankler! Jeg elsker småsko og det er noe av det som irriterer meg mest med det slapseværet vi har nå (i Oslo), er at man ikke har så mange alternativer i skotøy. Sko og jakker er virkelig det som utgjør antrekket for min del. Jakken er jeg fortsatt forelsket i også btw.  

/Jakke fra Balmain X H&M, sko fra Ellos, topp og bukser fra Lindex (sponset)/

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

CommentsJeg er for tiden i full gang med å plukke styling til en ny moteserie for S2. Denne gangen er det vårmoten som skal skytes, som er litt av en utfordring i det været vi har i Oslo om dagen. Det siste man tenker på er jo vårplagg og varme. Personlig går jeg litt i hi om vinteren og alt handler om å ikke skli på isen eller å fryse. Jeg må derimot innrømme at jeg drømmer om varmere vær og lysere tider, så det å se på vår klær er en inspirasjon i seg selv. 

Dette er serien jeg stylet til forrige nummer med vakre Pia Wille som modell. Flinke Janne Rugland tok bildene og Corinne Alice gjorde hår og make-up. Hele utgaven finner du HER, med masse motesnacks som nå er på salg!

Likes

Comments

Turen er sponset av Lindex


Dette hadde jeg på meg da jeg var på jobb i London. Hun jeg intervjuet (som jeg må holde hemmelig enn så lenge) er en jeg har beundret i mange år. Å få møte henne i en avslappet setting med luktelys, fine sofaer og kaffe i en hel halvtime og at hun i tillegg var superhyggelig var ubeskrivelig.

Jeg har jo etterhvert møtt endel kjente fjes, men hun her ble jeg ganske så starstruck av må jeg innrømme! Også følte jeg vi var så like i tankemåte.. Hun satt hele tiden med dobbeltkryss på beina som jeg også gjør og blir mobbet for, det var gøy!

Bildene til den nye Lindex kampanjen ble tatt på vakre Spring Studios i Camden og da jeg kom var de akkurat ferdige. Studioet er kjempestort og når de lager en sånn kampanje er det fullt av mennesker som jobber der. Det er alltid så gøy å se og være med på sånne store produksjoner. På våre editorial shoot er vi vanligvis ikke mer enn 5-6 stykker. Jeg skulle gjerne vært der lengre kjenner jeg.. 


Likes

Comments

Jeg er veldig enten eller når det kommer til pakking. Skal jeg på moteuker går jeg helt bananas og pakker med meg tre kofferter, men skal jeg bare på en kort reise er det kun håndbagasje som gjelder. Jeg har faktisk blitt flink å pakke også. Det er mye mer plass i en sånn liten en enn man tror. 

Tenk igjennom hva du skal og sjekk temperaturen. Når jeg skal til en storby tar jeg alltid med meg 3-4 t-skjorter, en collegegenser til å slappe av i, en strikkegenser, en skjorte og en dressjakke. Denne gangen pakket jeg med meg et par skinn culotter, en topp til kvelden og en mørkeblå velour dress. Kun et par høye hæler fikk bli med. Produkter og sminke blir jo til et minimum, men det er ikke så farlig når det er så kort uansett.

Vesken min prøver jeg å organisere ved å bruke små mapper til nøkler, kort, kvitteringer og andre småting (også har jeg en til minnekort, ekstern harddisk, diverse ladere og lignende). Da er det mye lettere å finne frem. Ansiktsmasken er alltid med. Gode øretelefoner er et must det samme er en miniveske, slik at man slipper å drasse på for mye. 

Reiseantrekket mitt er alltid komfortabelt som nesten alltid innebærer stramme stretch jeans, t-skjorte eller skjorte og en kashmir genser. Jeg reiser aldri i hæler og tar selvfølgelig det største plagget (kåpa) på meg. 
Likes

Comments

Behandlingen er sponset
Jeg har lagt meg til en litt overdådig vane som er å booke inn hår og make-up hos min flinke faste frisør Siste Mohikaner før et større event. Det er så deilig å bli dullet med og så slipper man å tenke på at det ikke blir fint. Svetlana og Tanja som jeg går til er superflinke.Til Vixen ville jeg gjøre noe jeg ikke vanligvis gjør og kjørte på med tung liner og mørke lepper. Håret fikk jeg flettet i skikkelige Kardashians fletter. Er fortsatt litt usikker på om jeg passer denne frisyren men den ble iallfall veldig fin, syns jeg.

Jeg gikk for Ganni kjole og prinsesse sko som du kan se bedre i dette innlegget. 

Nå har jeg akkurat ankommet hotellet mitt i London. Det er superkoselig og ligger i Covent Garden. Hva jeg skal gjøre her kan jeg dessverre ikke fortelle enda, men jeg har gledet meg til det i en hel måned, så det skal bli så kult! Nå skal jeg ta på meg gå skoene og suse litt rundt i gamle trakter. Blogges fra London i morgen.

Likes

Comments


Om få dager skal jeg ut å reise igjen. Turen går riktignok bare til London, så det er heldigvis ikke mange timene på flyet, men tenkte å allikevell dele noen av mine flytips med dere. Etter å ha reist non-stop i hele fjor (og forsåvidt årene før også) er det noen flyvaner jeg har lagt til meg som virkelig hjelper på turen. Før fikk jeg ikke sove, kjedet meg innmari mye og fikk verste jet-laggen.

Reiser du alene lønner det seg å si ifra til skranken om dette og at du selvfølgelig er villig til å bompes opp til et bedre sete (fikk første klasse til New York den ene gangen, og ville jo ikke at turen skulle ta ende..) 

Ta alltid med pute- Ingenting er verre enn å komme frem etter en lang reise med både vond nakke, rygg etter å ha hatt en kjip sittestilling i ti timer og være sykt trøtt i tillegg. 

Ta med ørepropper- Det sier seg selv, men det blokkerer ut all lyd og alt blir lettere.

Kjøp en digg sovemaske- Jeg har en i silke som stenger ute alt lys og har en kjølende effekt slik at jeg faktisk klarer å sove. 

KREM- Jeg får panikk av uttørket hud og smører meg ekstra mye på flytur. Bruker også ampuller med deilig olje til ansiktet. Da både ser og føler du deg mye mer uthvilt etter en lang reise. 

Antibac- Jeg er ingen germofob, men liker å ha det tilgjengelig etter eks antall security checks

Tannbørste/Tannkrem- Verdens diggeste følelse før og etter du skal sove.

Sminkefjerner- Jeg fjerner sminken før jeg legger meg på flyet. Syns det er så kjipt med gammel mascara.

Gode øretelefoner som blokkerer ut lyd. Jeg laster også ned mine favoritt podcasts (Tysvik og Tønne) før jeg flyr.

Flyr jeg sammen med noen drister jeg meg også til en ansiktsmaske, den fra Sephora er en favoritt. Hvis jeg syns det blir for flaut (man ser ut som Hannibal Lecter) nøyer jeg med en kun for øyene.

Hvis du ikke pleier å bruke disse tingene lover jeg deg at du får en bedre flytur neste gang!

God tur! 

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion