Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Herreguud så kaldt! Lever dere? Jeg er en stakkars (sør)vestlending som aldeles ikke er vant til kulden. Den kommer til meg som kjerringa på julenatta hvert år, og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Heldigvis har jeg funnet en liten hjelper, og dette er et tips om du skal til utlandet. (jeg er ikke sponset) Jeg oppdaget med et uhell noe som heter Heat-tech fra merket Uniqlo (som vi ikke har i Norge selvfølgelig :S) Det er et tynt, tynt og deilig superundertøy, med understrek på super.

Jeg kjøpte nemlig en pologenser i dette deilige materialet som kjennes ut som en tynn silke/kashmir blanding for lenge siden. Da jeg skulle ta den på meg (om sommeren) merket jeg at jeg ble unaturlig varm. Etter å ha googlet fant jeg ut at dette er Uniqlos revolusjonerende superundertøy som kommer i alt fra tightser, t-skjorter, gensere. Da jeg var i kokvarme LA hamstret jeg noen plagg, og nå bruker jeg dem dag som natt, under klærne. 

Ellers er de lårhøye bootsene praktisk talt de varmeste skoene jeg har, de holder veldig godt på varmen. Jakken har jeg nærmest flyttet inn i. Luen og genseren er klassikere fra tidligere sesonger. /Jacket/ Minimum Knit/ Play Comme des Garcons/Fraudian Kicks Hat/H&M  Boots/ & Other Stories Jeans/Never Denim/Bikbok/

Foto: Eline Varmo

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Elsker denne kimonoen som kan kastes over alt!

En superenkel jeans og t-skjorte blir med ett mye kulere med en kimono med frynser over.

Denne fra Odd Molly er en favoritt for sesongen. Loves it! 

Likes

Comments


Jeg har tatt en ordentlig time-out, helt uten glamour og å tenke på mote og blogg.

Det har vært helt fantastisk og jeg har latt sosiale medier og blogg være, og kun slappet av.

Det blir derfor ikke mange fashionable bilder fra LA dessverre, men har et par likevell.

Her hadde vi vært innom Beverly Hills rett ved der vi bodde. Pådro meg en lei palmefetisj (om jeg ikke allerede hadde det) og ellers fikk vi oppleve noen av verdens beste rooftops OG starsightings, hehe. 

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion