Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

I skrivende stund er jeg på vei til New York for å bli med på lanseringen av den nye HM X Balmain samarbeidet.

Jeg har allerede både sett og tatt på kolleksjonen og har lagt min elsk på en del av den. Noen av plaggene er litt kostbare, så jeg regner ikke med å komme hjem med mer enn 2-4 ting men har noen klare favoritter!

Den flaskegrønne skinnbuka er helt AMAZE! Den er smørmyk og deilig stretch. Alle marineinspirerte jakker har og er en favoritt i mitt klesskap allerede. Den store med belte vil jeg investere i. Den er så fin kvalitet, og belte kan man bruke om du vil (den er like fin uten.) De broderte plaggene er helt nydelige, disse er riktignok litt dyrere og litt tunge, men absolut en investering som du kommer til å være glad du gjorde i flere år fremover. De lårhøye bootsene er et must. Kommer jeg ikke hjem med dem, kommer jeg til å grine, haha!

Jeg har en tendens til å se på ting hos gutta, og den grønne uniformsjakka må prøves. 
(Jeg reiser til New York i samarbeid med H&M X Balmain som betaler turen. Jeg blir ikke betalt for å hverken skrive denne eller noen andre av de fremtidige sakene.) 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

CommentsI morgen drar jeg til New York igjen!

Da skal jeg få overvære H&Ms lansering av samarbeidet med ikoniske Balmain. I kjent stil skal det bli et moteshow og vi får sitte side om side om Balmain-armyen som mildt sagt er stjernespekket.

Jeg gleder meg så innmari og vil selvfølgelig dele det med dere på instagram og snapchat (side2mote). 

Disse bildene er fra jeg og Tine var der for bare en måned siden, da var det ca 30 grader, men nå må jeg nok finne meg i å kle meg litt bedre!

(Turen til New York er i forbindelse med lanserigen av det nye designsamarbeidet og blir betalt av H&M)

Likes

Comments

Moteredaktør i SIde2 Line Kirkhus sier: Endelig kan jeg fortelle dere hva jeg har holdt på med de siste månedene! Jeg har laget blad :D Ikke i en tradisjonell forstand, men et helt nytt konsept som kun vil være tilgjegelig på nett og som dere kan meske dere med, helt GRATIS! 

Det blir mote- og skjønnhetsserier, videoer, kule intervjuer + masse annet mote-, herremote- og skjønnhetsstoff dere kan lese igjen og igjen! Magasinet vil ligge fast på Side2 og stoffet vil ikke forsvinne om du ikke er rask nok til å lese alt ved første anledning.. Det vil nemlig ikke byttes ut først når det kommer et nytt magasin.

Den første utgaven vil være tilgjengelig allerede i november. Jeg gleder meg stort og håper dere også gjør det!

 

Likes

Comments


Har dere hatt en fin helg? Jeg har vært en tur på hytta på fjellet, helt fritt for glamour. Når jeg ankommer hytta er det rett på med komfy klær før jeg har rukket å lukke døra. Håret blir plassert i en dult på toppen og helgen er absolutt helt sminkefri. Det er en deilig og nødvendig kontrast til hverdagen min.. Derfor følte jeg at jeg hadde fått en aldri så liten vitamin-innsprøytning til jobbdagen idag.

Mandager pleier alltid å bli bedre om jeg pynter meg bittelitt mer enn vanlig. Prøv å teste det ut, hæler og skjørt gjorde susen for humøret mitt idag.

Fargen på skjørtet er en av høstens store helter og jeg har falt helt pladask for dette i sennepsfargede blonder. Blondene gjør det hele litt mer feminint og da er det også innafor å kombinere det med en stor og deilig strikkegenser.

Vesken er også en favoritt og et bra tips om du vil ha noe diskret, lekkert, tidløst og aldeles ikke for dyrt!

/ Genser fra Acne (gammel), veske fra Little Liffner fra Filippa K, armbånd fra Jane Kønig, skjørt fra Second Female, sko fra Zara, strømper fra Pierre Robert / 

Likes

Comments
Klarer ikke helt å glemme disse Chanel-herlighetene. Jeg er ganske svak for metalliske detaljer om dagen, og disse skoene er så fine til en nedtonet stil som min. 

Det er litt bestemor over dem, men det gjør jo ikke noe som helst for "grandma-chic" er noe av det hotteste i motebildet akkurat nå.

Denne fine modellen spottet jeg da vi vandret rundt i hooden vår i Meatpacking i New York. Det florerer med runway modeller under moteukene og jeg slutter aldri å bli fascinert av dem. De er så høye! Det er som om de er av en annen rase. SÅ utrolig høye og slanke, man kan spotte dem fra en mils avstand. De er ikke som modellene vi ser på catwalkene i skandinavia heller..Mye høyere.. Haha.. Nok om det.

Om litt over en uke skal jeg tilbake til New York. Det gleder jeg meg helt vilt til. God Lørdag! 

Sko fra Chanel

Photo: Corinne Alice

Likes

Comments

 
//


 

Her er en liten teaser på det jeg har jobbet med den siste måneden.

Jeg er så glad og så heldig som får drive med dette nye prosjektet som er noe helt nytt i Norge. Konseptet kommer på Side2 om få uker og det vil inneholde MYE inspirerende stoff for mote- og skjønnhets interesserte over det ganske land.

Mer kan jeg ikke si på nåværende tidspunkt, mer enn at GLED dere! Det gjør jeg. Neste uke får vi heldigvis røpe litt mer.

 

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion