Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw


Jeg og Tine var helt i vår egen verden etter Diesel visningen, og sulten tok oss nesten. Det er fortsatt kjempevarmt i New York, og etter å ha jobbet som helter trengte vi en digg lunch og noe å drikke på. Derfor bestemte vi oss for å sette nesen mot Soho og hotellet NOMO som jeg har bodd på flere ganger før for å ta en matbit.

Restauranten var skikkelig folketom og vi tenkte et par ganger at vi skulle stikke et livligere sted, men var så sultne at vi fant ut vi skulle bli. Litt slitne etter moteuken og endelig ferdig med siste visning satt vi å pratet om løst og fast, da jeg plutselig oppdaget at det foregikk en innspilling ved sidebordet.

Det er veldig vanlig under moteuken og kjendisene vrimler rundt oss, så jeg tenkte ikke veldig mye mer før jeg oppdaget at det var Khloe Kardashian som satt der og smilte.

Jeg ELSKER Kardashian-søstrene og som jeg sa til henne også, så aner jeg ikke hvor mange saker jeg har skrevet om dem. Er liksom helt umettelig.

Jeg smilte til henne og sa vell at jeg syns hun så bra ut og hun lurte på hvor jeg kom fra. Norge, sa jeg stolt og spurte pent om jeg kunne få et bilde.

Både telefonen og mitt store kamera var tomt for batteri, men heldigvis hadde jeg et lite kompaktkamera som jeg kunne bruke. Khloe var virkelig kjempesøt!

Seriøst, jeg har både møtt og snakket med mange stjerner, både under fashion week denne gangen og ellers, men hun stakk seg virkelig ut.

Selv om jeg var frelst fra før ble jeg med et ti ganger mer fan. Hun var helt nydelig, slo av en prat, gav meg et kompliment for stilen og ønsket meg en fortsatt god fashion week. ASSA... Er litt forelsket... Det blir ihvertfall ikke mindre Kardashians fremover. #girlcrush 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


Jeg ble innmari glad i dette antrekket, spesielt er buksen helt fantastisk. Liker så godt at den er semsket og at slengen er såpass bred, dessuten er den superstretchy og komfortabel. Her kombinerte den med en tuxedo jakke fra Stella Nova og skjerf fra Tommy Hilfiger.

I går var vi på Tommy Hilfiger visingen og idag skal vi på Diesel Black Gold visning som jeg gleder meg masse til. På visningen igår var det veldig morro, vi fikk laget videoer, sett amazing streetstyle, mange kjendiser og motekjendiser også møtte vi noen av de andre norske som er her. Som jeg elsker New York, spesielt nå som været er helt fantastisk, her kunne jeg gjerne bodd. Her var vi på vei hjem fra en visning tidligere i uken. 

/Bukse fra Hunkydory, skjorte fra Second Female, Jakke fra Stella Nova, skjerf fra Tommy Hilfiger (lånt)/ 

Likes

Comments

 Assa, går det an å ha det mer luksus? Jeg fikk ha med meg råflinke og sykt morsomme Corinne til New York. Corinne jobber som Make-up artist og som frisør, men er også utdannet fotograf, så dette ble utnyttet på det groveste. Vi har en lang historie sammen faktisk. Da jeg jobbet som stylist jobbet jeg nesten alltid flinke Corinne, så vi har hatt mye morsomt sammen. Sånn du ser på bildet har vi startet hver morgen her i New York. Det var bare en kjapp dusj også denne luksusen sammen med morgen kaffeen klokken 08.00. Jeg nevnte jo at jeg for tiden jobber med et prosjekt ved siden av Side2 og Lilis, og derfor var det ekstra deilig å ha med en som gjorde oss fine hver morgen!

Likes

Comments
Det er så morsomt å møte noen du har gjort deg opp et inntrykk av. Kendall Jenners bff Hailey Baldwin er en av de IT-jentene og modellene jeg skriver mest om på Side2, og da jeg møtte henne igår ble jeg overrasket av hvor innmari jordnær og søt hun var. Sykt kul stil har hun også. #girlcrush.

Video intervjuet kan du se her.

Likes

Comments


Dere som har fulgt bloggen kjenner til min forkjærlighet til skjorter. Derfor passet det perfekt at Gant inviterte til en hyllest av den hvite bomullskjorten her under moteuken i New York.  Jeg hadde tilfeldigvis på meg en hvit skjorte for anledningen sammen med et blyantskjørt og mine elskede Alaia hæler som nå tilhører en heldig New Yorker. Jeg er sååååå lei meg, men jeg tror jeg la dem fra meg der jeg skiftet til mine herresko etter visningen. (Totalt bloggers move btw). På visningen stod vi plutselig ved siden av en fashionable trio som du kan sjekke på Side2s instagram @side2mote.

/Skjørt fra Baum und Pfergarten (lånt) sko fra Alaia/MA Vintage, jakke fra Hunydory (lånt)/

Likes

CommentsDette er sikkert helt uforståelig for utenforstående, men jeg lover av vi bloggere tar ca 15 minutter fra vi får maten på bordet til det faktisk havner i munnen, og det er ikke tull. Det er nemlig en greie som heter, "camera eats first" og sånn er det alltid. Vi må ta bilder og vi må oppdatere våre "social medias", haha. Da er det filming til snapchat og enda viktigere, fine bilder til instagrammen. Jeg har vært så heldig å få låne med meg noen kamera fra Nikon og et av favoritt kameraene er dette lille røde vidunderet. Jeg syns det tar veldig bra bilder og best av alt er at dette også har en Wifi funksjon som gjør at jeg kan sende bildene direkte til telefonen via appen jeg skrev om her. Det er kjempeslitsomt og alltid måtte drasse på det store kameraet som veier to kilo, iallfall når du gjerne vil bære en liten veske. Dette kameraet passer oppi den minste vesken du har, og når sola går ned tar det innmari fine blitz bilder, a la Terry Richardson... Jeg skal vise dere noen eksempler senere. Her var vi på en tex-mex restaurant i hooden i Meatpacking. Jeg elsker tacos, så dette må testes ut om du skulle befinne deg i New York.

Skrevet i samarbeid med Nikon. Nikon har sponset deler av oppholdet

 

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion