Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Et lite tips fra meg om du er på farten hele tiden, om huden din fort blir tørr og spesielt om du er ute å flyr. Jeg hater når huden min blir uttørket på flyturer, så jeg pleier smøre meg med fet krem før langturer også tar jeg alltid med meg noen av disse vidunderene i veska.

Jeg har vært helfrelst av Dr. Schrammeks produkter helt siden jeg testet Green Peel for flere år siden, og fortsatt er jeg trofast bruker av både behandling og produkter. Disse blir flittig brukt når jeg føler meg tørr, trøtt, eller huden bare trenger en liten omf.


(Produktet har jeg fått. Innlegget er ikke sponset. )

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


Jeg er på en ordentlig health-kick om dagen, og min største hverdags mathelt er avokado.

Jeg har blitt helfrelst i tunacado sandwichen på Joe & the Juice (som jeg ikke er sponset av.. hehe, bare virker sånn), men disse lager jeg kjapt hjemme før jeg springer utav døra om morgenen, og de er kjempegode! Knekkebrødet har jeg laget selv, en litt modifisert ferdigutgave som jeg hev oppi litt ekstra frø, også moser jeg to avokado med sesamfrø, salt og pepper. Trenger du litt ekstra, er det supergodt å spe i litt tunfisk fra boks også. 

Likes

Comments


På dag nummer to av fashion week pleier det å være flats for alle penga for meg, men jeg hadde så lyst å debutere mine nye skjønnheter at jeg bet det i meg og spankulerte rundt på disse da vi var på Filippa K og Carin Wester visning. For å være helt ærlig så er jo dette nesten litt vågalt ut ettersom hælene er skyhøye og skjørtet er kort, men jeg må si at jeg allikevel følte meg ganske så "under dressed" i dette enkle antrekket. Folk tar nemlig helt av i gatemotebildet her, og det er ikke et kostyme sirkus som det lett kan bli på enkelte moteuker i metropolene.

Det er avansert, smakelig og stilsikker mote, og nordmennene var godt representert. Jeg må si jeg har har blitt inspirert til å utfordre meg seg og ikke alltid velge de samme komfortable løsningene, i hvertfall på moteukene, stay tuned. 

/ Har på meg solbriller fra Raybans, topp fra COS, smykke fra By Malene Birger (lånt), Veske fra Philip Lim/ Geddon, skjørt fra Acne, sko fra Alaiia/MA Vintage /

Likes

Comments
Før Dagmars motevisning fikk vi sniktitte backstage. Det er så gøy å komme så nært innpå klærne før de vises. Der får vi ta og se på materialene på kloss hold. Det er også en veldig spesiell vibe rett før showet skal starte, alle er litt spente, det er mye touching up og "last minute" forandringer som må gjøres. Jeg elsket spesielt den øverste genseren med en peek - a - boo skulder som titter ut.  

Turen ble sponset av Zalando 

Likes

CommentsHos Carin Wester fikk vi se fine blåtoner og kortklipte frynser i vevde materialer. Dype rødfarger i silke og mønster i rødt, blått og hvitt preget catwalken.

Herredrakten hadde fått en avslappet vri og løsere look. Lengden på skjørt og bukse er i følge Wester fortsatt midt på leggen, og skoene var noen av favorittene mine på denne visningen. Det var mules, med tykk, lav hæl i brunt skinn og slangeskinn med en bestemors feel. 

Både på catwalken og gatebildet er en av trendene jeg har  sett mye av er tunikaer, kjoler og lange gensere over bukser eller skjørt. Det kan høres stygt og litt rart ut, men det er faktisk veldig kult i mine øyne. 

Turen var sponset av Zalando.

Likes

Comments
Striper er noe jeg alltid har hatt en forkjærlighet til, de er så enkle å bruke. Jeg tror det er noe jeg har mest av i klesskapet, gensere med horisontale striper og skjorter med vertikale striper.  Her hadde vi akkurat vært på visning på Berns, og på veien til hotellet gikk vi igjennom vakre Kungsträgården som yrer av ute kafeer og restauranter, og er litt mer avslappet enn Stureplan. 

/ Skjorte fra Envii, bukse fra Zara, genser fra H&M (lånt), smykke fra By Malene Birger (lånt), sko fra Dolce & Gabbana (Ma Vintage), veske fra Stella Mc Cartney /

Turen er sponset av Zalando

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion