Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Jeg har nettop oppdaget vannmelonen!

Egentlig likte jeg faktisk ikke vannmelon før inntil for et par måneder siden. Nå er jeg hooked for å si det sånn...

Det er så leskende og digg når man er varm eller bare fordi det er sommer. Jeg fikk servert en vannmelonslush for en stund siden, og da jeg var i Stavanger tok jeg sjansen på å lage min første drink (jeg kan kun lage GT og screwdriver, haha) og det for Jeff som er fra Texas og Watermelon "is his middle name".. :S.

Anyways, googlet litt og fant fort ut at vi hadde det som trengtes for å lage en digg vannmelondrink. Blandet sammen vannmelon i en mixer først, så puttet jeg oppi Limonichella og vodka(smakte det til uten mål). Mamma har en liten urtehage på terrassen, så det ble mye mint og isbiter oppi i tillegg. Jeff likte det! Han blandet en egen drink med basilikum også lagte han en deilig drink med vannmelon med salt i. Det var også helt nydelig!! Watermelon is summer in a glass..

For oss som må nøye oss med sommer i Norge :(

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


Jeg er fortsatt i Stavanger, og selv om været ikke er helt på topp, er det utrolig fredelig og stille her. Jeg tror ikke jeg har sovet så godt som nå på nesten et halvt år.

Niesene mine, mamma og jeg har allikevel vært relativt aktive og som absolutt must når du er i Stavanger har det blitt opptil flere turer til Solastranda. VI pleier å stikke innom Strandhotellet for et rekesmørbrød også. Det er noe med sjømaten her på vestlandet som er vanskelig å toppe. Vi har faktisk nesten spist reker hver dag. Det er så sjarmerende når vi kan stikke ned til havna og kjøpe reker og krabbe rett fra båten også smaker det himmelsk! Idag har jeg hjemmekontor også blir det en tur på treningssenteret senere.. Har vært ekstremt slapp på det siden jeg kom hit, så nå er det sjerpings!

Ha en nydelig mandag :X 

Likes

CommentsJeg er fortiden i Stavanger og nyter late dager sammen med familien. Her har jeg kost meg på gladmatfestivalen med gode venninner og kvalitetstid to søte nieser, også klarte jeg  å lure inn litt salgsshopping. Jeg ELSKER salg, og har gjort flere av mine beste kjøp her. Mine faste shoppestopp er Vanessa, Høyer og Geddon på Torgterrassen. Denne herligheten fant jeg på Geddon og jeg er helt forelsket! Den passer til min basegarderobe og klarte ikke vente med å debutere den. Den er fra Philip Liim, perfekt farge og størrelse!  

Likes

Comments
For litt siden var jeg i Stockholm og for de av dere som følger meg på insta, så dere kanskje at jeg var der sammen med MQ og min kjære bloggevenninne Tine. Vi storkoste oss sammen med et knippe andre motefolk og nøt et lite minutt i den svenske hovedstaden. Jeg er virkelig kjempeglad i Stockholm, og denne gangen overnattet jeg, så vi fikk tid til bittelitt shopping også. Var ganske flink allikevell egentlig for det ble kun en bukse og noe stæsj på & Other Stories. Den butikken assa, jeg blir litt stressa og lei meg av være der, for jeg føler det er akkuratt som jeg går inn i mitt eget drømmeklesskap, jeg vil ha ALT! Og ettersom jeg ikke har råd til alt, hender det veldig ofte at jeg ikke kommer ut med noe. Formålet med turen var å se MQs nye kolleksjon, det var en kort presentasjon også var det tilbake til hotellet, bytte også ut å spise på Miss Voon. Den restauranten der assa, lover, dere må dra dit om dere skal til sthlm, det er helt sjuke tilstander på maten der. Noe av det beste jeg har spis ever! Bildene er fra det fine hotellet vi bodde på, jeg tror det het Grand Central.. Oki, nå må jeg boarding på flyet mitt. Ses i Stavanger :X

Turen var sponset av MQ

Likes

Comments


På fredag fikk jeg besøk av en venninne som er like glad i taco som meg, herreguud det er så godt, og jeg spiser det altfor sjeldent! Uansett, vi lagte den med tilbehør som pico, guac og det vi liker å ha på og koste oss på balkongen med vin og Sangria.

Vi bestemte oss for å ta en drink i solen etterpå det er jo tross alt sommer, og etttersom temperaturen er litt skiftene og og jeg som vanlig liker å være komfortabel landet jeg på dette antrekket. Jeg har lenge hatt buksen i skapet, den er av lin og er kjempefin og digg å ha på, men den er IKKE kul med flate sko. Jeg har prøvd flere ganger, og det blir veldig feil.. Sånn typisk norsk Svinesund-shopper og charterturist. lol.

(Jeg drar både til Svinesund og på charter selv assa, men dere vet sånn piratbukse ALLE nordmenn går med, it´s not pretty.).

Nok om det, kjørte lyse sko, hatt, bluse og knallrøde lepper til. 

Likes

Comments
Helgen er for meg ensbetydende med late morgener, egenstell og lange frokoster.

I det siste har jeg konsentrert meg om å spise sunnere, og sluttet med raske middager og godis hver dag.. Derfor har lagt om kostholdet mitt litt, og det er jo virkelig ikke vanskelig! Først av alt er det mulig jeg er heldig, for jeg liker sunn mat veldig godt, drikker lite brus og bortsett fra godis på kvelden, bruker jeg ikke sukker i hverdagen, det er også ganske lax å dille på kjøkkenet .

En av de viktigste tingene jeg må forbedre meg på er imidlertid å alltid spise frokost (jeg er en av de som hopper over måltider, som visstnok er kjemedumt for fordøyelsen, ifølge min PT). Nå har jeg har fått helt dilla på "overnatta" blandinger. En av favorittene er denne med kokosmelk (bruker boks), chia frø, byggryn og havregryn. Den blir mye bedre med litt kanel, honning, blåbær og bringebær, men siden jeg ikke hadde det i kjøleskapet droppet jeg det, og brukte heller kokosflak til å gi litt sødme. Har forresten latt juicemaskinen fått kjørt seg i helgen. Det er jo så lettvint å juice, egentlig. Det trenger heller ikke være så innmari fancy for at det skal smake godt. 

Denne juicen her var for eksempel kjempegod og akkurat passe søt og syrlig! Det er nok en gang en blanding av det jeg hadde i kjøleskapet fra før, som var agurk, granateple, sitron, ingefær og eple. En leskende og en deilig måte å starte søndagen på.

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion