Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
THE LOST IMAGES


I februar var jeg i New York, og på grunn av en rar mac oppdatering mistet jeg alle RAW bildene mine (har noen av dere opplevd det samme?). Ble små deppa av det da, men desto lykkeligere nå når jeg oppdaterte maskinen i går og alle bildene lå der! 

Her er jeg i Meatpacking district med en god gammal jakkefavoritt fra Gina Tricot, solbriller fra Anine Bing, veske og sko fra Alexander Wang. 

Idag har som alle andre dager vært spinnhektisk, men har smøget inn noen pressemøter og en deilig frokost på Hotel Continental fordet, hehe. 

Nå må jeg pile hjem fra jobb før det begynner å pøsregner!

Følg meg gjerne på instagram for flere oppdateringer @lilisfashion

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

CommentsI forrige uke var jeg i London en tur.. Det føles som om det var årevis siden jeg var der sist, selv om jeg tror det er knapt et år. Ingenting er forandret, selv om alt virker helt anerledes allikevell. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet kanskje at jeg bodde og studerte i London i 5 år, og at jeg har hatt en form for kjærlighetssorg for byen i god tid etterpå. For et par år siden tenkte jeg at nå var det ferdig og at jeg ikke trenger å dra tilbake dit på en stund, men nå tror jeg det kun var en forsvarsmekanisme.

JEG ELSKER LONDON.

Og denne gangen fikk jeg se andre ting enn det jeg har sett før. Selv om jeg kun var der i 24 timer, rakk jeg å ta en del bilder og oppleve ting jeg ikke har opplevd i London før. Jeg tok meg selvfølgelig tid til å dra innom Liberty´s som er en av favorittstedene mine der. Jeg hasteshoppet på Topshop (snakk om kaos... Nå husker jeg brått hvorfor jeg kun var der på tirsdag rett etter de åpnet), kjøpte meg en ukes rasjon av Pret-a-Manger og hadde en syk hotell opplevelse på The Edition Hotel som bare kan beskrives som nydelig (kommer en egen post på det). London viste seg fra absolutt beste side og våren i London er ikke annet enn magisk!

Nå er jeg tilbake i Norge og har endelig hatt tid til å gå igjennom bildene derfra og skal prøve å ta meg tid til å oppdatere litt oftere.. I morgen skal jeg på Grand Hotell og filme styleguides og på torsdag bærer det avsted til Berlin igjen.. Hvis du vil følge med kan du følge meg på @lilisfashion og @side2mote på insta!

Herregud, nyt solen da dere, er det ikke deilig!? 

Likes

CommentsFor tiden sitter jeg på flyet til London, og gleder meg (MYE MER enn det ser ut på dette bildet :D) Jeg skal være der i et par dager og har laget planene klare over ting jeg vil se og steder å besøke. Skal til London på grunn av jobb, men ettersom jobben min er mote og blogg, så går jo litt shopping og vindutitting innimellom slagene inn under det.. Ikke sant, hehe? 

Jeg skal bo på et kjempefint hotell som jeg gleder meg til å vise dere.

Har på meg slengbuksen fra MiH som har blitt en storfavoritt i skapet mitt.

Dere kan også følge meg på instagram på @lilisfashion og @side2mote og snapchat side2mote!

Ha en vakker onsdag 

X

Likes

Comments

Våren er tiden for denim og nå florerer det av godbiter i butikkene. Jeg digger 70-talls stilen a la Gucci SS 16.

Patchwork, flares, button ups og dobbeldenim.. Come on up! Digger det, må rote list i boden og grave pop noen gamle god biter merger jeg...

 

Likes

Comments


For tiden nyter jeg naturen og stille dager her på fjellet. Det er så deilig å komme seg litt bort fra byen av og til. Idag skal vi ha påskerenn og etterpå skal jeg se om jeg klarer å lage et påske mordmysteriet som vi alle kan være med på... Har dere prøvd ut noe sånt før? Tips?

Håper dere nyter en nydelig ferie enten dere er hjemme eller på ferie :D

Likes

CommentsFor øyeblikket sitter jeg med beina godt plantet i tøflene og en megakopp te i hånda, og nyter stillheten på hytta før resten av folket kommer til påsken.

Har fortsatt mange fine bilder fra Paris, jeg lengter tilbake dit hver eneste gang jeg ser et bilde derfra. Hva jeg skulel gitt for å ha en leilighet der..

Må snart tilbake.

Her befant Celine og jeg oss i skumringen i nydelige jardin Tuileries ved Louvre slottet. er ikke lyset fantastisk ?!

Hadde faktisk på meg topp til tå fra Zara.. (Hasteshopping i Paris har jeg blitt ganske flink på, hehe).

Håper dere nyter påsken fininger!

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion