Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • NouwIgår filmet vi styling videoer på erverdige Grand Hotel i Oslo... Kan jeg bare si at jeg ELSKER det hotellet, ikke bare er det norges fineste hotell, alle er så innmari hyggelige!!

Snart kommer filmene på Side2, jeg er såååå fornøyd! 

Her er noen "behind the scenes" mens vi venter på å legge ut videoene. 

Nå er det Side2s 10års jubeleumsfest! #what2wear ??? 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

CommentsVæret har vært så skitzo den siste uken og jeg syns det er sykt vanskelig å kle seg, egentlig. Varmt, kaldt , regn/snø og vonde vannblemmer går alle med på å definere min antrekkshverdag. Jeg digger faktisk litt regn egentlig, men at det lavet ned den dagen jeg bestemte meg for at det var vår og tok på med loafers, var litt strek i regninga.

Håper dere hadde en nydelig helg! Det hadde jeg, jeg elsker å være i Oslo i helgene, og denne var fylt med kos og kjærlighet egentlig. Helt greit at det snødde litt også, for da slapper jeg av litt ekstra og koser meg hjemme med god samvittighet.

Jeg har blitt veldig glad i lange kåper og digger min nye kåpe fra Minimum, dressbukse fra Zara, genser fra Moves, sko fra Prada, veske fra Stella McCartney.

Ha en fin start på uken!

Likes

CommentsDenne uken har jeg fått tilbringe tiden i Oslo hele uken, og det har vært utrolig deilig å ikke reise, hehe.

Side2 blir jo hele 10 år i år! Tenk det!! Iallefall skal vi ha tiårs jubeleumsfest til uken, og jeg gleder meg halvt ihjel. Det er mye som må forberedes, og jeg har overhodet ikke ansvaret for det, det er det proffe folk som gjør, men jeg har sikret meg et par oppgaver i forbindelse med den, slik at jeg får være litt med på den morsomme planleggingen også.

I tillegg til å jobbe på kontoret, har jeg vært ute og besøkt noen av våre fine bloggere for å lage videoer. Mer av det kommer på Side2 i April. 

Her var vi på besök hos vakre og hyggelige Tine som har den mest bloggevennlige leiligheten jeg har vært i, etterpå hadde vi lunch i den friske Holmekollen luften.

#hverdagslykke :D

 

 

Likes

Comments


Mannen sier det ser ut som et teppe eller en duk, jeg syns den er SUPERFIN!

Haha, vi har så forskjellige meninger om klær! Og menn, ihvertfall ikke min, skjønner ikke konseptet med coulotter. Når den til og med er mønstrete og jeg kaster på meg joggesko til.. Fikk ingen stjerne der i gården for dette. MEN vi kler da oss ikke for menn, gjør vi vell? Jeg kler meg etter humør og dagsform, og hva jeg liker. I tillegg elsker jeg jo nye trender, og coulottene har fått en fin plass i garderoben. Da jeg tok på dem dette antrekket følte jeg meg litt rampete, hehe.

Motefolk i Paris likte det, og da er det helt innafor at menn ikke liker alt vi kler oss i. 

Coulotter og topp fra Gina Tricot, Superstars joggesko fra Adidas, veske fra Stella McCartney og solbriller fra Raybans. 

Likes

CommentsDet hender jeg får spørsmål om å anbefale salonger og produkter, og ettersom jeg ikke har en kommersiell blogg så tenkte jeg å dele noen av mine skjønnhetsfavoritter.

Jeg ble helt over meg av Green Peel behandlingen da jeg fikk teste det for første gang for neste to år siden. Etter jeg var der har jeg blitt en trofast kunde av behandlingen som er helt naturlig laget av urter, og fri for kjemiske stoffer og syrer. Behandlingene får du i de fleste byer. I Oslo går jeg til W by Sonja Wigert 4-7 ganger i året, men ble introdusert til behandlingen av Eli fra Haugesund hudpleieklinikk som er superflinke begge to. 

Ettersom jeg elsker den behandlingen fikk jeg teste produktene fra Dr. Schrammek som har en egen hudpleieserie (Dr. Schrammek har utviklet Green Peelen). Hudpleieserien er utviklet i Tyskland av hudlegen Dr. Schrammek som er spesialist på allergier. Jeg har blitt helt avhengig av produktene. Rett før jeg dro til Paris åpnet jeg en boks fra posten med nye produkter som jeg hadde bestilt. Serien er noe av det beste jeg har testet, og tro meg, jeg har testet MYE, hehe..

Clarisonicen har jeg snakket om noen ganger før, det er jo den orginale ansiktsbørsten, som en elektrisk tannbørste, bare til huden. Den er bare vidunderlig, og jeg bruker den fortsatt to ganger til dagen når jeg vasker ansiktet. Jeg merker at porene blir mindre og blodsirkulasjonen øker som gjør at linjer også blir mindre synlige, i tillegg til at huden føles fantastisk etterpå. 

Etter årene har gått har jeg utviklet en kjærlighet for mer sofistikerte og avanserte parfymer. Når jeg skal ha meg en ny drar jeg alltid på Heaven Scent på Egertorget. De er så flinke der. Damen som jobber der kjenner meg igjen, og hun vat akkurat hvilke lukter jeg liker og hvilke jeg har hatt tidligere, så hun introduserer meg til nye dufter som passer min smak.. OG hun treffer blink hver gang! Denne gangen gikk jeg for parfymen fra The Different Company og duften Sublime Belkiss, den er helt nydelig. Celine og jeg har helt samme smak i parfymer og hun har Pulp fra Byredo, som jeg også alltid går tilbake til. 

De av dere som følger meg på instagram har kanskje fått med dere at jeg var hos frisøren og fikk meg extentions? Herregud, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle gjøre, men jeg er så fornøyd. Håret er mye tykkere og lengre og viktigst av alt, de ser og føles helt naturlige ut, og det er umulig å se (syns jeg ihvertfall). Jeg går fast til Svetlana på SIste Mohikaner, og henne har jeg latt gjøre mange forandringer de siste årene. Det blir alltid bra..!

Jeg merker jeg er ganske så trofast når det kommer til produkter, for dette er også et merke jeg ble introdusert til for over et år siden. Til håret bruker jeg produktene fra Miriam Quevedo. Det er de mest luksuriøse produktene jeg har prøvd, og inneholder eksklusive tilsetninger som diamant, gull og kaviar og jeg har aldri hatt blankere hår. Og lukten, den er himmelsk.

Merker det høres litt high maintenance ut, men min motivasjon til å ha falske vipper, er faktisk helt motsatt. Det gjør rett og slett at jeg føler meg fresh uten make-up og går ofte uten og er relativt ready to go. Jeg tar seriøst under 10 minutter å gjøre meg klar når jeg skal noe, og vippene gjør at det er enda raskere. 

Jeg gjør mine vipper hos Pille Joosep, som jeg også har gått til i tre år nå. Jeg har ikke testet noen andre, men har hørt at andre har varierte erfaringer fra før. Hos Pille blir det alltid bra, og de holder lenge 5-6 uker! Jeg har valgt å gå for de som er kjempekorte og aller tynnest, så man kan virkelig ikke se at de er fake.. Det liker jeg :D

 

(jeg skriver kun om ting jeg liker, og tar ingen betalte innlegg)

Likes

Comments

Det er ingenting som topper min favoritthobby som er å bedrive peoplewatching under store solbriller med et glass hvitvin på bordet. Jeg storkoser meg når jeg kan gjøre det, og er jeg i tillegg i favorittbyen er det ingenting som kan få meg i dårlig humør! Så da Celine fartet rundt på et par butikker valgte jeg å roe helt ned med favvohobbien min. 

Vi var rett utenfor favorittbutikken Colette, og der er det alltid så mange freshe mennesker å se på også. Veldig mye bra streetstyle og kule enkle sammensetninger som bare funker. Jeg vil vel egentlig beskrive min stil som ganske franskinspirert, så da er det kanskje ikke så rart dette var på toppen av listen på "things to do".. 

Colette ligger i Rude de St Honore som er en av de beste shoppinggatene i hele Paris, så jeg anbefaler å ta turen dit om du skulle befinne deg i Paris. 

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion