Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • NouwEr så glad i denne buksa, den er ikke oversisze, men kjøpte den en størrelse for stor slik at den kunne være litt løs. Jeg har forresten vært helt i ørska idag etter å ha jobbet natt med Oscar-utdelingen natt til i går. Så dere den? Så sykt mye fine kjoler. Vi trenger en ordentlig galla her også, slik at folk kan pynte seg skikkelig.. Det hadde vært gøy. 

Anyways, i morgen stikker jeg til Berlin, og skal oppdatere dere derfra : )  

side2mote instagrammen kan du faktisk vinne en valgfri jeans fra Gina Tricot, min er derfra også! Anbefaler dere å sjekke den ut om dere trenger en ny og digg jeans til våren.

 

 

 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


TDenne uken har vært så fantastisk!! Har blitt så inspirert, engasjert og flink til å oppdatere, haha..Sorry selvskryt,det til det også med innimellom..

Eline som har begynt å jobbe med oss i Side2 er en jente det virkelig er verdt å sjekke ut som du kan gjøre  HER, det samme er selvfølgelig Celine som du finner HER som jeg har hengt mye med denne uken.

Ellers kan dere følge meg i hverdagen på instagram @lilisfashion og @side2mote

Goood Fredag fintfolk!

Likes

Comments

Idag startet jeg dagen med å spise litt god frokost på Astrup Fernely museet og se på sommerutvalget til Zalando.com. Det er så fint der ute og derfor benyttet vi sjansen til å ta litt bilder i vinden. Legger ut litt bilder fra eventet etterpå 

Jeg er veldig glad i lyse farger, men bruker det alfor sjeldent. Man blir faktisk glad av å gå med lyse klær, og idag kombinerte jeg beige med hvitt og babyblått...

Antrekket fra H&M, sko fra Balenciaga, veske fra Stella McCartney

Foto: Eline

Likes

Comments


Idag følte jeg det var på tide å dra frem skjørt og åpne sko igjen, og derfor fikk mitt fine ruteskjørt bli med meg på jobb. Jeg digger ruter!

Det er også en trend vi vil se mye av fremover, så det er bare å rote etter gamle kilter og jakker fra forrige runde det var hjerter i ruter.

Jeg kombinerte det med matte strømpebukser fra Woolford, har endelig funnet et favorittpar, og disse klarer jeg ikke å leve uten, akkurat passe tette og varme også!

Var forresten ute å tittet litt i pressebyråene på nye kolleksjoner idag, og fikk til og med med meg noen eksempler til kontoret som jeg kan vise dere litt av i morgen. Happy Wednsday, nå blir det kinamat på meg, jippi!

X

Jakken er fra IRo, genser fra COS, skjørt fra Lindex, sko fra Balenciaga og veske fra Stella McCartney

Likes

Comments
Idag har vært en ordentlig møtedag, det er gøy, og jeg blir innmari inspirert av nye planer.

En av tingene er at jeg også skal begynne å blogge mer, som er noe jeg gleder meg til. Jeg elsker jo virkelig å blogge, men ofte blir det for få timer i døgnet til at jeg får tatt noen bilder før solen har gått ned.. Det er ingen unnskyldning, vet .. Eh.

En annen ting er at vi har begynt å bruke instagrammen til Side2mote, derfor blir jeg kjempeglad om dere vil følge oss i vår mote- og skjønnhetshverdag der.

Der vil vi legge ut masse snacks hver dag, i tillegg til en og annen konkurranse og andre morsomme eventer.

X

Som dere vet er jeg veldig glad i striper OG leo, idag hadde jeg på meg begge deler.

Bukse fra Moods, alpelue fra Benetton, genser fra & Other Stories, sko fra Ganni og veske fra Stella McCartney.

Likes

CommentsJeg lover å ikke bare drive å ta stilleben av kontorpulten min hver dag altså.. Men jeg er så fornøyd, i går fikk jeg roser også, så da fikk de pryde pulten i denne kjærlighetstiden. 

De to leppomadene er med farge og noe av det jeg er mest avhengig av av sminke. Jeg har lenge lett etter sånne hos alle sminkemerkene og ikke funnet noe.. Men da jeg var i USA før jul hadde det poppet opp det ene leppomademerket etter det andre. Denne fra Fresh er dødsgod, lukter godt gir mye men naturlig farge. Jeg syns at leppestift kan føles litt kakete på leppene. Om dine også gjør det, er disse verd å spane ut. Jeg kjøpte disse på Sephora, men de hadde et annet merke på Ulta også som var fæb.. Skriver om de siden. 

Nok om leppomader... Jeg fikk en liten pose med nyheter fra Dior idag som jeg er så heldig å få teste.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg bruker blush hver dag! Jeg syns fakstisk at norske jenter bruker altfor lite blush. Jeg slår et slag for det, og kan ikke vente med å prøve denne vakre fra Dior. I tillegg fikk jeg øyenskyggen som er akkurat de fargene jeg alltid bruker. Brune toner, gjerne kalde. Digger denne øyenskyggepalletten. 

Jeg har nettopp blitt flink til å bruke håndkrem, og denne fra L´Occitane lukter himmelsk. Den er med meg overalt, og jeg bruker den når jeg husker. 

Ansiktsspray når du jobber med nett er et must... Jeg elsker å spraye en dusj når jeg føler jeg trenger en liten oppkvikker. Denne fra Maya Water lukter ingenting og sprayer lett.. Jeg har også en fra Caudalie på pulten, den kommer frem når jeg trenger noe mer heavy duty.. ; )

 

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion