Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Her er et par snaps fra moteuken sett fra mitt ståsted :D Jeg hadde bursdag den dagen vi kom så vi snek til oss et glass bobler på Cafe Victor før vi begynte å jobbe på showene. Jeg er så heldig å ha med meg medjournalist fra Side2, Guro og vi har storkost oss sammen. Denne gangen bor vi på Hotell Kong Fredrik som er koselig og ganske sentralt på Rådhusplassen. Det ligger dessverre farlig nære Strøget og Illums :S Idag er showene ferdig, men jeg har en haug av bilder på dataen som jeg lover å poste her, eller på Side2 veldig snart. Nå skal jeg ut å møte en dansk bloggevenninne og snuse litt på butikkene før jeg vender nesen hjemover og skal feire meg selv.. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

CommentsUps! Der gikk det plutselig over en måned før jeg blogget igjen... Det var egentlig ikke meningen, men litt deilig for det..

De av dere som følger meg på instagram har kanskje fått med dere at jeg i skrivende stund befinner meg i København (hvor det er fashion week).

Her har jeg vært fullbooket med jobb, hatt litt dårlig internett, sett mange fine kolleksjoner jeg ikke har lyst å vente et halvt år på... Vi har i tillegg gjort kule intervjuer også, som jeg gleder meg til å dele med dere på Side2..

Her er jeg fra første showet på torsdag ute på Papirøen. Utrolig kult lokalet, og mutters umulig å få taxi etter showet.

Jeg har på meg strikk fra &OtherStories, bukse fra Gina Tricot, hatt fra Reiss og jakke fra Mango, vesken er fra Stella McCartney

Takk for dere titter innom igjen, nå er bloggen oppe å går igjen og om jeg ikke er her blir jeg kjempeglad om dere vil følge meg på instagram!

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion