Header
  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Oi, nå har det vært stille her en stund. Grunnen er rett og slett fordi jeg vil skifte litt på bloggedesignet og blogginnholdet i sin helhet.

Jeg har ikke lyst at Lilisfashion skal være en ren outfit blogg..Derfor har jeg tatt en liten pause til jeg får ting på plass i juleferien da det ikke er såå hektisk. Også så får den en fresh ny start i 2015.

X

Jeg har lett lenge etter en Stor pusejakke i sauepels. ELSKER denne fra Mardou & Dean som jeg testet ut (og nesten begynnte å grine, lol) da jeg prøvde da jeg var innom for å se på vårkolleksjonen. Er den ikke perfekt?

Den er stor, fluffy og kjempevarm.. Og heeelt nydelig! 

Det er en sånn jakke som vil gjøre hvilket som helst hverdagsantrekk mer glamorøst og gi festantrekket et hint av bohemsk luksus... (Griner en liten fashiontåre.. Bare litt forelsket)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


Leppestift fra Chanel, mascara (en av de beste jeg har prøvd) fra Guerlain og mobilen (Moschino) da seff..

Likes

CommentsSnart er det julaften og nyttårsaften, kanskje leter du fortsatt etter drømmekjolen? Eller er du drittlei av fest og glamour, og klar for en ny (vår)garderobe?

Da må du se her:

Sammen med Bikbok skal Side2 med redaktør Ingeborg Heldal og jeg (moteredaktør i Side2 :P) arrangere en VIP kundekveld hos Bikbok på Karl Johan førstkommende torsdag kl 18.00.

For anledningen har jeg plukket ut mine favoritter, i tillegg kommer jeg til å gi dere noen tips om hvordan dere kan style dere denne sesongen.  

Under kvelden blir det servert julesnacks, fine goodiebager til de 50 første og du kan vinne din ønskeliste!

Det vil være mulig for å få øyenbrynsplukking (lovesit!), hyggelige priser i hele butikken

og flere overraskelser utover kvelden!

Meld deg på her!
Håper vi ses på torsdag!!

Likes

Comments


Mandager er da jeg planlegger uken over en kopp kaffe for at den skal få en rolig start.. Denne uken er full av spennende ting. Blandt annet skal vi Nettavisen/SIde2 flytte!!! Aaaah, som jeg gleder meg!

Nye, freshe lokaler supersentralt midt i Oslo sentrum. Da er det kort vei til å ta en kaffe/lunch, fine steder å ta bilder og så blir det mye lettere å stikke ut fra kontoret for å style eller å gå på eventer. Jeg kan til og med gå til jobben. Det skal bli så deilig og en perfekt, ny start på 2015.

På torsdag skal Side2/Bikbok ha et morsomt event også, som dere lesere kan få bli med på.. Forteller mer om det litt senere idag.

Ha en super mandag dere!

Likes

Comments


Er dette! Helt perfekt!

Elsker denne vesken fra Anine Bing som jeg ble forelsket i da jeg var innom butikken hennes i LA. Jeg er litt lei av at designervesker så fort blir IT-vesker, derfor vil jeg ha en som er litt mer diskret og anonym, og som ikke 70% av Oslos befolkning springer rundt med om noen måneder, haha. + Den perfekte stripestrikkegenseren med høyhals fra Zara + Skinnskjørt med zexy zippers fra Alexander Wang.

Jeg ville ha kombinert dette med en Pea Coat med gullknapper og lårhøye semskede skinnboots. Namnam.

Likes

Comments

Nye innlegg

Instagram@lilisfashion